Я так втомився, мама, і я все одно хочу жити. . й

р.

Мій син хворий і не може допомогти йому. Спочатку він сказав: «Я не вірю, хто мене пропускає». Я не сумний. Я просто хворий на посміху. Ви не знаєте, що ви не повинні доходити до людей, які не цінують вас, тому що я був в так багато болю і вона не доглядала.

Така ж область мозку несе відповідальність за почуття самотності як для фізичного болю. Я знаю, що довго. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Цинік - хтось, хто знає, що любов, але більше не вірить в неї.

Ви знаєте, що найгірше життя? Коли ви не знаєте, що ви живете. Ви прокидаєте вранці і знаходите причину, щоб вийти з ліжка.

Кожен збочений своїми руками... Хтось в хістерії ховається в сльозах ... І хто-небудь – мовчки, зберігаючи все в собі і не даючи погляду, повільно розсипається на шматки зсередини... Є стан, коли всередині мат-перумата і кричить до болю, збиваючи стіни, знищуючи все на своєму шляху. І зовні? Зовні ви мовчить, пацієнт, економія. й

Тепер він німий. Чому говорити? І ніхто. Він взяв всіх з життя, щоб не пошкодити. Тільки самотність не допомагає, знищує ще більше.

Я пам'ятаю його як дитину. Він здивує всю сім'ю: дорослий з мудрим підходом до життя, з простими і глибокими висновками. Коли наш бабуся був хворий, він просто прийшов до її кімнати, сати поруч з нею і сати за години. Я сказав: "Що ти робимо?" Він сказав: "Ми краще разом так швидко і бабуся буде здоровим."

Мій син любив грати з іншими дітьми. У паркі вперше підіймав дитячу ходьку і попросити, "Чи ви поодинці?" Давайте копати автомобільний гараж разом, дуже потрібна допомога. Я не можу зробити це самостійно, він віддав свою улюблену совку і машину.

І один день, у віці чотири, в магазині, він пішов до летючої дівчини і попросив, "Зробити мене в руки". Дівчина забули про її сльози, і зробив так, думаючи, що дитина втратила. Син просто захопив її, а потім стрибнув. «Я хотів би тебе посміхатися». Дівчинка розірвала сміхання. Після того, як вона загинула руки після нас.

Моя сина ходила поруч з мною, тому невелика і так вирощена. Я відчував в руці чоловіка: міцний, надійний і, головне, мудрий і турботливий.

Що сталося? Що або хто болить наших дітей? Чому вони ростуть, щоб бути маленькими, сердитися і послухати світ?

Але я впевнений, що його мудре серце дізнається, що він там, і, можливо, дуже близько. І якщо ви просто вийшли і скажете, як ви були дитиною, "Я дуже потрібні помічники". Чи не можна це самостійно? Видання

Автор: Тетяна Михайлова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.globosfera.info/2012/10/30/ya-tak-ustal-mama-a-mne-eshhe-zhit-i-zhit/