Коли Антон і Марина одружилися, вони вирішили, що в будинку не було ніяких скандалів. Замість судових спорів, роз’ясування та репроагування, вони розпочали книгу Скарги, щоб хтось, хто не схожий на те, що може привернути увагу всіх членів сім’ї. Вони добре проживали і аміково, тому вони перейменували книгу Скарги в книгу Скарги і Адорації: в любові вони були також пояснені в письмовій формі. Тоді діти народилися, і швидко навчилися писати. І протягом багатьох років поспіль члени сім'ї сказали одне одному: Чи є щось неправильно з вами? Перейдіть і напишіть на книгу Скарги. І вони насправді пішли і писали. Всі Проксимус
Хто світить світло у ванній? Не можна мити! Дад. Чому? Ви можете встановити рулон туалетного паперу на вогонь. Тут буде багато світла. Кірюша, Саша Хто влаштував вогонь в туалетний папір рулон останні ніч? Я вбити всіх! Мама. Ви не будете. Вони роблять це вночі. шемале Люска, якщо ви хочете в вухах - продовжуйте в одному дусі! Кірюша, Саша Мама, Тато! Необхідно закріпити шафу в кімнаті хлопчика. Він впав на ліву сторону себе. Діти Ви? Хм. Як ви пережити? шемале Мама, Тато! Потрібно зафіксувати вуха Луки. вона була занадто багато. Кірюша, Саша Діти! По-перше, зупинка бойових дій на весь час. Ми закріплюємо шафу у вашій кімнаті, але якщо вона знизилася на свій перший раз, я особисто закріплюю вуха всіх, хто має абсолютно нічого спільного з ним. По-друге, котлети в холодильнику на тиждень! За тиждень я підкреслюю. Якщо з'їсти ще раз в один день, до кінця тижня, винна буде з'їсти залишки шафи, які знизилися з перезрілості. Світла цибулина в ванній кімнаті ще не на. Не можна мити! Мама. Марина, не хвилююсь, поховала всі рулони туалетного паперу. Антон Тато, краще залишити в ванній кімнаті. Саша Тато, ви краще закрутити лампочку світла! шемале Ви сказали мені те, що робити, викрутити його у ванній замість лампочки. Дад. Хто налаштував вогонь до скатертини? Мама. Хто ховається на тато ховає всі туалетні папери? Якщо людина, яка спалювала останню змивку, вчора не викручує нову лампочку в ванній кімнаті і купить нову змивальну з кишенею гроші, всі діти будуть позбавлені кишенькових грошей на тиждень. Дад. Що я зробив? шемале Дад, я змінив лампу світла у ванній кімнаті. Саша Дад, я змінив лампу світла у ванній кімнаті. Кірюша Пошкоджено, що нова лампочка світла? Саша Чи не ви помітили? Кірюша Він був зайнятий - він спалював нову шампанію. Діти! Ще одна пальня змивається, і я не можу тягнути для себе. Мама. Мама, я купив п'ять мочалок сьогодні. Саша Не вірно, вісім, але я залишила три в кімнаті хлопчиків. Загорнути? шемале Мама, хлопці заливають воду на моєму ліжку! шемале Хороша робота. Не потрібно ніяких джбів в будинку. До речі, які розтріскуються кухонною раковиною? Дад. Кірка! Якщо ви відкрутите мій мікроскоп ще раз на ваших припливних оптичних експериментів, я звужу вас! Саша Саня, брат! Я не взяв цього хреста! Кірюша, знебочений Ви не робили? Хто взяв його? Саша, плутати. Довірити його більше, він. Лука мудра. Марина, будь ласка, зв'яжіть мій краватка на завтра. Люблю це. Антон Антоша, пов'язані зв'язки вішати в шафі справа. Візьміть один з них. Я люблю його. марина Марша, в шафі немає зв'язків! Я не отримую. Антон Марша, у нас немає зв'язків! Ви так знебочений. Антон Антоша, не турбувати. Я отримав це. марина Ми не будемо робити це знову! Кірюша, Саша Мама, ми дійсно не божевільні зробити це все більше! Кірюша, Саша Мама, я не буду робити це знову або ... lusha Антон, я купила нову краватку. Люблю це. марина Марина, синя! Випадкові. Антон Дад, синий добре виглядає на вас, чесно! шемале Людмила, мати славу! Дайте мені Дад бордовий краватка! Кірюша Подаруйте йому три коричневі І бордовий дуже зручно фарбувати, і вона вже немає. шемале Мені потрібен коричневий. Ось тільки права довжина. Кірюша Марина, будь ласка, зробіть мені міцний ремінь для завтрашнього дня. Ви не можете жити так. Антон Атоша, я купив вам три нові зв'язки. Два коричневих і бордових. Про нас марина Дад, я закручував нову лампочку світла у ванній кімнаті. Візьміть його легко. Кірюша Дад, я зафіксував унітазну ручку і очистивши картоплю. Саша Я люблю тебе! шемале Атоша, вона спекотна для вечері. Ваш улюблений. марина Олександр Я щиро попередив вас! Ще один щур в холодильнику і ви переходите до зоопарку! Дад. Дад, щури йдуть погано в номері! Саша Олександр Я не подбаю, як швидко йти! Дад. Дад, ви неправильно. Саша Дад, ви не маєте відношення до науки. Ви гранати. Кірюша Кирило! Ви не маєте відношення до вашого батька! Дад. Антоша, але в холодильнику немає щурів. марина І спасибі Богу. Вимкніть його вниз. Антон Мама, хлопці грали в бадмінтон в передпокої знову. Тепер ви повинні закріпити люків, і у хлопчиків є мізки у своїх головах. шемале Ябеда. Саша Латунь не слід ремонтувати, але заміщати, а не нас, але Люска. Кірюша Ви не можете замінити те, що не існує. Саша Мама, я залишаю будинок !!! шемале Лушенка, мед, не ходити в будь-яку точку. Я завжди мріяв мати дочку. Мама. Допомога? Саша Про нас Кірюша Ти перший млинець. шемале Діти, не бійся. Мама. Будь-який, хто кладе мої зимові тапочки десь відповідає всім тяжкості. Дад. Антоша, я використовую для сухого очищення їх. Зайдіть до нас. марина Чому ви одягнете сухий чистий взуття? Я не отримую. Антон Дад, є речі, які ви не хочете знати. А ось хлопчики, які не будуть байдужими. шемале Людмила, ще одна настройка, і ви будете жити в холодильнику замість щура! Дадська божевільна любов її. Кірюша, Саша Марина, тапочки міцні і запах, як щось. Що таке? Антон Атоша, я купила нові тапочки. Так само, як і старі, тільки м'якше і без запаху. Головне - мир в сім'ї. марина Я вже говорив в школі, що я був потворним. Це правда? Луша. Люшка, покажіть мені, хто сказав його. Ми будемо говорити про нього, і він не подбає, якщо ви красиве або ні. Саша Лук'яндія - це копія вашої матері. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кірюша А ви зробили свою домашню роботу ще? Дад. Любенка, вам буде дуже цікава жінка. Ви побачите. Тексти пісень, а це означає: І хто говорить, що ви не знаєте нічого про жіночу красу. Мама, ми можемо очищати його відро? Саша Олександр, "сонячний" - це неінтенсивне слово. Дад. Атоша, ти думаєш Луша нехай? марина Марша, Ліушка - вам подобається молода людина. Я не можу проти цього виглядати. Я думаю, що коментарі є зайвими. Антон Конвінцінг. (призначено) Помада, будь ласка, поставте її назад. Дякую. Мама. Мама, нам потрібні гроші. Готові зробити деякі господині. Кірюша, Саша Марина, не робіть цього! Вони витрачають на щурів. Антон Це не щури, вони є матеріалом для наукових експериментів. Кірюша Марина, я не готовий жити в лабораторії. Антон Антоша, не турбувати. Я чекав, гроші на щось інше. марина Мама, я промив всі підлоги, очищав шафу і промиваємо ванну. Саша Мама, я очищав балкон і закріпив дзеркало ванної кімнати. Кірюша Чому б ви зафіксували дзеркала? Все! шемале Любка, це останнє попередження! Кірюша, Саша Хлопці, гроші на столі, не забудьте мити посуд. Поцілунки всіх. Мама. Марина, що сталося? Ніщо не зламався в будинку в останні три дні! Я шукав в холодильнику, він був повним харчуванням. Я перевірила лампу світла у ванній - це горіння. Пиломатеріали, посуд змивають. Що це таке? Настроювання або це буде гірше. Дад. Атоша, у нас є прекрасні діти. марина Дад, не турбувати. Сьогодні, наприклад, я випадково зламав улюблену чашку. шемале Я побажаю, що це було випадково розслабленим братом Кирилом. Я був більш комфортним - це буде означати, що він не до нічого. Дад. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить мене! Луша. Збити чашки. Людмила, зупинка попадання страв! Повернутися назад. Дад. Сама річ. Дивитися, це божевільна гірше. МААМА!!! ПАМ'ЯТІ!!! У мене є щур під ліжком! ЗАМОВИТИ (призначено) Люска, не хвилюйтеся, вони заморожені в портативному холодильнику. Вони не зіпсують. Кірюша, Саша Марина, у нас є щури під нашим ліжком. Також заморожені і в холодильнику! Що ми робимо? Антон Що робити? Повідомляємо, що в холодильнику не зіпсують. Марина. Тіред. Діти! Якщо в будинку ще один заморожений щур, то я особисто заплутаю всіх. Дад. Одне буде залишатися. Не дайте мені кинути. Ви хочете розморожувати їх? Саша Антоша, не турбувати, будь ласка. Свіжі, вони не пахнуть. Хлопці потрібні для біологія експериментів. Хлопці обіцяють відкинути все відразу після зупинки експериментів. марина Марина, її можна відкинути. Досліди над ними. Я зацікавив мертвих щурів. Антон Мама, в будинку ще немає мертвих щурів. Хлопці кинули все, я бачив його. шемале Добре, добре. Дад. Антон, у нас є красиві діти. марина Марина, я згадувався в школі! Саша розбити однокласника. Прогулянка? Антон Дад, що козячий кіт, який називається Кірк, керк, і стелив його кросівки. Саша Чому він не потрапив до Кірка? Дад. І з них марина Я не збираюся до школи. Антон Добре зроблено. Більше цікавих речей в житті, ніж в школі. Марина Я ходила в зал і трахнув мій шлях! Дорогі! Антон Татусь, ви сказали, що ви захопили мертві щури. Кірюша, Саша Марина, я вбити їх. Я обіцяє. anton Я збираюся в курорт на місяць. Я не можу зробити це більше. Не пропустіть мене. Мама Марина. Марина, немає! Я повіслю себе! Антон Марина, купила крупу і змивала балкон. Антон Марина, я ніколи не зносила краватку знову в моєму житті. Антон Марина, я ніколи не підніме голосу дітям знову в житті. Марина, я згоден з'їсти пасту на рік. Марина, я люблю щурів. Антон-ізольований Мама, не йти! Ми отримали всі щури, де ми отримали їх. Кірюша, Саша Мама, я поставив тушю назад, є багато зліва. шемале Мама, я купив вам нову помаду замість свого старого. Це те ж, тільки краще, тому що вона все ще має помада. шемале Мама, я зрозумів, що ви правильно, ваша нова сорочка підходить вам краще, ніж я. шемале Мама, ви можете зберігати в портативному холодильнику. Лоти. Кірюш, Саша Марина, ми вакуумували килим і промиваємо вікна. Антон, діти. Тонкі. Ми отримали його. І я прогулявся на місяць. Ні, два місяці. Мама Марина. Марина, я люблю тебе. Антон Мама, ми любимо вас. Кірюша, Саша Мама, ви робите великий. шемале Атоша, ви бачите, я сказав вам, у нас є прекрасні діти. марина Хто ще раз кинув ванної кімнати? Не можна мити! Дад. Чому? Ви можете встановити зубну щітку на вогонь. Він спалює красиво. Кірюша, Саша А унітазний паперовий рулет ще краще горить.