Жінка, яка відчуває себе шкода

Ці думки знайомі кожній жінці. Може бути не повністю, можливо частково. Але все ще. Я хочу розповісти вам про жінку, яка відчуває себе шкода. Може бути, ви визнаєте когось в ньому. Історія є колективним образом ваших листів, історії та мого досвіду.

Я жінка, яка відчуває себе шкода. Я шкода час відходи, енергія, гроші. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю себе, коли він приходить до мене. Але я програю все, коли мова йде про своїх близьких. Я можу провести кілька годин на своїх дітей, мій чоловік, мій друзі, але я не можу витрачати півгодини на себе. Я не маю права. Я можу витрачати всю зарплату на милі іграшки або дуже комфортний залізо. Але ніколи не на моєму одязі. Я відчуваю себе себе. Я можу зробити багато роботи, які я слухаю, як в офісі, так і в домашніх умовах. Але я відчуваю себе шкода навіть п'ять хвилин для своїх невибагливих хобі, таких як в'язання, вишивка, спів або малюнок.

Все, що я встановив себе, як відходи. Витратити гроші, час, зусилля. Я не маю права це зробити, я не знаю всіх цих ресурсів. Не маю на увазі, як я не їх кохаю, але тиф. Спонджент на себе той же, як був, без користі для всіх. Так само, як тільки кинути її на вітер, надягаючи її в трубу, приправляючи її. Найкраще, щоб не витрачати нічого на себе. Не відчуйте себе після

Я думаю, що я завжди був таким чином. Вона боїться купити додатковий шоколадний бар, боявся попросити нову сукню, погасити її улюблені танці, коли вона потрібна для вивчення та підготовки до іспитів. Може бути не завжди? Я пам'ятаю, що маленька дівчина може мріяти? У якому віці дива приходять, а потім раптом перестали? Як це сталося? Чому я шкода за все?

Я вірю дорослих. Вони навчають мене, як лікувати себе і ресурси. Я виріс на час, коли ресурси були рубати, як час, так і гроші. Ми ніколи не були достатньо енергії. Дорослим навчити мене не тільки з їх слів, але і з прикладами.

Я бачив мій мама пошиття її капронові колготки. Не виглядав дуже красиво, але вона могла поставити на шкарпетки або брюки зверху – і ці шви були приховані з вигляду. Моя мама завжди запитала мене, щоб закінчити все на тарілці, їжа не може кинутися. Ви не можете витрачати ресурси, такі як. Моя мати не більше ніж десять суконь в її шафі, або навіть менше. Вона зробила більшість з них. Це було дешевше і простіше. У той час, навіть з грошима було мало купувати.

Моя мама побачили квіти двічі на рік – її день народження і вісім березня. Решта року була дуже дорогою і недорогою. Тад знав про це, тому він ніколи не дав квіти на інші дні.

Мама ніколи не подбала про себе. Працює з ранку до ночі, потім ми – діти, будинки. Готування, миття, очищення, а потім впадання в ліжко. Вона ніколи не сіла у ванній кімнаті з мене або пішла до косметолога. Останні, звичайно, вона вважається відходами часу.

Моя мама любила театр, але вирушила лише двічі на рік з нами. Хоча кожен місяць я дивився драматичний плакат з інтересами, це не до нього взагалі.

Один день, Дад захотівся зробити свою щасливу, і він купив квитки в театр на прем'єру, на кіски. Мама загиблий на три дні. Бо не було нічого носити, він коштує занадто багато, і вона не заслугувала. Як результат, Продаю квитки до старту гри, і мій маму загинув в домашніх умовах. З тих пір, поки Пап припинив сюрпризи.

Мама люблять читання книг. У нас була величезна книга. Але я ніколи не бачив її читати. Весь час не встиг. Вона любляча випилена книгами раз на місяць. Іноді я поділю, скільки я люблю книгу. Але вона шкода читати час. Вже важливі речі. Суп, патчі, робота.

Моя мама використовувала для мене, коли я запитав, "Ви вийшли." І я сказав так. Я покірна дівчина. Немає нової сукні, ні ляльки, ні метелик взуття, ні принцеси шпильки. Я шукав маму, і я знаю, що я хотів би. Мама не має волосся, і вона жива. Так шпилька занадто багато.

Моя мама - сказав мені: "Я хочу." І вона була правою, вона хотіла. Кілька років тому я не пам'ятаю принцесу, я хотів. І лялька відлякалася в очах через рік або два. Яскравий танець, що мій серд був занурений. Бажано вигорнути. Дресні бажання швидше, танцюючі бажання повільніше. Але спалений. У той час, коли я не хочу ні одного, ні третини. Я не можу витрачати свої ресурси на них. Чому, якщо один день я зупиню його? Це може бути дешевше.

Моя мама розповіла мені: "Я хочу багато речей, але я знаю, що це не вірно. Мама не хоче нічого часу. Не пам'ятаю, що це було схоже на все. Вона зробила те, що вона мала робити, що вона повинна робити, що всі робили. І нічого не хотів. Я не знаю, що вона хотіла. І втратив силу бажання. Що таке точка бажання, якщо всі бажання виходять з місця, необґрунтовані, приступні.

Моя мама розповіла мені, "Ви будете чекати." І чекав. Важливі речі, важливі покупки. Наприклад, спортивний костюм завжди важливіше сукні. Костюм більш практичний, в ньому і з собакою можна піти на прогулянку, і посидіти в домашніх умовах в холоді. І плаття, де ви одягнете його? Так плаття буде чекати. Якщо це робить, це може бути, але це навряд чи. Я чекаю на день, коли мій мама дасть мені сплести макраму так само, як я хотів, а не змушуючи мене вчитися хімію.

Мама сказав: "Чому занадто багато." Майже все, що я коли-небудь мріяв про це зайве. Все інше не можна запитати. Шкільна форма, тренажерний зал, шкільне взуття, рюкзак. Не було нічого без нього, і мені це було. Тексти пісень, а це означає: І решта, які це потребує? Також був мій малюнок, який я любив так багато, і танцюю, і хор, і час з друзями. Це було лише сертифікат, який зробив мене хворим.

Моя мама використовувала для мене, "Це дорого." Майже все сподобалося. "Чому не мудрий" - це ще одне знайомство матері. З усіх боків, щоб проаналізувати їх, перевірити за розумністю. Чи є це розумно мати красиві черевики, як принцеси, якщо я ще в кросівки? Я все одно нічого не носити з собою – вони дивляться з костюмом для фітнесу.

Я зростаю, що бажання є найбільшою проблемою в житті. Вони вкрадають так багато від мене! Гроші, час, сила! Хто придумав їх, ці мрії і бажання. Чому вечеряти тричі на тиждень, коли це робить більше сенсу варити вечерю для всієї родини і зробити свою роботу в офісі? Чому ми піклуємося про свою красу, якщо я отримую старий і вмираю в будь-якому місці? Ваше здоров'я не варто турбуватися про те, що саме так само, як і раніше. Чому купити себе сукні, якщо після того, як я втомився від них, стати невеликими або великими, я перестаю виглядати красиво в них? Чому читають книги, еволюціонують, змінюючи, коли ми забуваємо все з віком?

Я повинен бути в користуванні. Все навколо. Цілодобово. Я не маю байдужим нікого з моїми побажаннями та запитами. Я повинен бути хорошим. Чи не згасити когось. Ви повинні зробити те, що вам потрібно зробити, не те, що ви хочете. І я повинен забути всі нецензії.

І виріс. З днем мій чоловік приніс мені букет за останні гроші. Моя улюблена троянда. Я був вагітним. Ми допустили оплату оренди. І купив квіти. І я захопив всю ніч. Я не кладаю їх у вазі, бо це занадто багато. Я не заслуги, я не маю права на це. З тих пір він дав мені квіти двічі на рік. День народження та вісімнадцяти березня. Іноді він забуває.

Коли я вперше відправився до маутика, я відчув, як не тільки провідник, але і туф. Я закрив час і тисячі рублів від сім'ї за процедуру, що ніхто не міг зрозуміти. Щоб уповільнити проходження часу для обличчя. Я не захотівся, я був зловмисним, Другий раз я вирішив не піти в будь-яку точку.

На Новий рік я хочу кільце. Але це здавалося мені безкінечно, непотрібно. І попросив я чоловіка для тостера. Щодня ми використовували тостер, але що про кільце? Я зносу його, і що б змінити?

Я колись закохався в плаття. Він був дивним. Червоний, довгий. Я ніде носити його. Але це приваблює і надихнула мене. Я пішов з ним два-три рази на день. У мене було гроші, щоб купити його. Але я не здивився і намагаюся його. Чому я відчув, що хтось інший час на мій хмелю? І один день вікно було порожнім. Сукня пішла на когось ще. Я виховав з рельєфом і кричав вночі.

Коли у мене була дитина, я припинила знайомства з друзями. Деякі з них не мали дітей, деякі з них вирощені. Я не хочу витрачати час на себе. Вона не хоче залишити свою сім'ю для її задоволення. Я відчув себе кілька годин на тиждень. Я повинен бути ідеальною матір'ю, і ніхто не сказав, що мама повинна дати друзям без дітей.

Як я можу спати з дитиною протягом дня? Так що я не отримую достатньо сну, в домашніх умовах потрібно чистити, варити, прасувати, сидіти в комп'ютері. Є багато важливих речей. Сплячий протягом дня обов'язково не для мене. Я не маю права на це.

Завжди купили найдешевші речі. Я можу купити хороші речі для дітей, але це було мінімально. Найдешевші колготки, взуття, куртки. Найдешевші косметичні засоби, бажано навіть з максимальною знижкою, щоб не бути так шкода. Я не купив свої улюблені продукти, якщо вони були дорогими. Діти завжди знайшли способи купити те, що вони люблять. Будь-який спосіб. І я відчував про це. Але я не можу дозволити гранату взимку. Товстушки подрібнюють.

З появою дітей я знову обрала костюми. Я ніколи не любив їх. Але коли я був дитиною, це було зручно. І тепер теж. Я припинив пошук у дзеркалі, і мій чоловік рідко дивився на мене. Я був дуже комфортною дружиною.

Після того, як мій чоловік був дано приз і він приніс мені. І сказав він, що я міг витрачати його будь-яким чином, я хотів. Спочатку я думав, що я б купити сукню і гаманець, то пам'ятаю, що дитина виросла ногу, що означає, що мені потрібно взуття. І нам потрібні нові тарілки замість зламаних, пара рушників, бахілових кремів. В той час як я був їздом в магазин з таким похмурим настроєм для всіх необхідних товарів, мій гаманець був витягнутий. І пішов я без рушників. У випадку, якщо гроші повинні бути витрачені по-різному. І це мій перший задум.

Я маю право на те, що Бог дає мені? Я особисто? Як я хочу? Чи потрібно робити це мудро або корисно? Що якщо я купила туфлі на всю зарплату? Або поїду до магазину з дочкою, і купити цей нещастяний Барбі? І що, якщо я нарешті зареєструюсь для танців – хоча це буде клуб для тих, хто про-, але це буде танцювати? Що робити, якщо я дам себе лежати в ванну протягом півгодини з піною або сіллю? Чи зникне світ? Чи переважають мої господарі? Чи знаєте я, що це порожній бізнес? Що, якщо я просто виходив з дівчатами замість святкування одного з наших днів? Що, якщо у нас була холеттська вечірка з «порожнями» жінки говорять про що-небудь на честь якогось весілля, але так само, як?

Що робити, якщо я дійсно маю право керувати моїми ресурсами - час, гроші та енергія? Що робити, якщо я гідний? Що робити, якщо ведмедя не мій, ніхто не потребує або не цікавий, але мені потрібна? Необхідність для цієї дівчини всередині мене? Дівчата, які замість ведмедя, потім придбали ще одну «тренер». Дівчинка, до якої Санта приніс надзвичайно корисні подарунки – рюкзак для школи або столу. Дівчина, яка не знає, що вона хоче, і якщо вона робить, вона дуже боїться, що її бажання знову не в часі, не в місці, необґрунтовано.

Що робити, якщо я можу, мати право, і повинні витрачати гроші на себе? Як страшні і нові, які звуки. Що робити те, що я хотів щодня протягом півгодини? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Що, якщо мій чоловік не хоче нічого і не робить нічого для мене, тому що я не хочу нічого? Що, якщо це неправильно, щоб запасти собі ресурси – час, зусилля, гроші? Що робити, якщо це не відходи, але інвестиції? Вони кажуть, що якщо мама щаслива, кожен щасливий. Я щасливий в житті «розумний» де я не маю хвилини?