7 ОСГІБОК, КОТОР

Психолог Анна Іотко на найпоширеніших помилках жінок роблять руїнські стосунки і як потрапити в 1% найщасливіших жінок світу

Я хотів би почати з того, що спочатку люди приходять до нас, щоб поділитися своїми радістю. Вони приходять з деякими болями. Ви можете часто побачити пари, сидячи на сусідні автомобілі. Вони дивляться на один холодно або виглядають в різних напрямках. І іноді дівчина навантажує чоловіка з деякими нескінченними проблемами, і він сидить так внизтроден. Як уникнути таких ситуацій і де є корінь проблеми?

Проблемою є неправильна платформа відносин. Ввічлива любов і любов. Ніщо будує будинки, як це, ніхто не отримує роботу, як це, і ніхто не відновлює. Наступний міф, я зрозумів. Але це дуже мало. Користь красива, але це веде ніде. Виключення процесу побудови відносин і прийняття його серйозно призводить до абіс. Ми повинні знати, де ми йдемо. Чи ми йдемо самостійно або окремо? Ви знаєте, нездатність, це неправильний напрямок. Я люблю своїх клієнтів. «Я відчуваю, що протягом 7 років я мав ту ж жінку з різним волоссям». І це було відверто до мене. Ні дівчата не відрізнялися.

Я вірю, що жінка будує стосунки. Ви знаєте, чому я не раджу пари? Як правило, чоловік просить довести, що жінка неправильна. Він не очікує нічого іншого від психолога. Я думаю чоловіка тільки реагує на жінку. Він не відреагує, що шлях до психолога. Я працюю з жінками тільки тому, що я впевнений, що коли жінка змінюється, ставлення чоловіка до її змін. І коли жінка повністю нездатна про своє життя, як вона відчуває і як вона живе і як вона хоче жити, то чоловік не знає, що вона хоче.

1,1 км Помилка, що має багато розмов від жінки
Головною помилкою в відносинах є багато розмови з жінкою. Це не просто чаттер. Коли жінка каже: "Я розповім, що це правильно!" Я знаю! Ви не знаєте, що ти? Коли жінка починає свою моральність замість того, щоб дати йому дистанцію думати. замість того, щоб пояснити йому причину його сумності і поганого настрою. Починає свою мораліфікацію, наприклад, в машині ... в даний момент, коли він навіть не виходить з неї. І він продовжує переносити мозок на неповний предмет. Потім вони приходять додому, їсти, піти на ліжко, а вранці все повторюється.

2,2 км Помилка з екстремального до екстремального
Жінки мають ще одну поширену помилку. Вони постійно йдуть від екстремальних до екстремальних – доступність завжди і повністю недоступна. Наприклад, моє покоління дівчат навчалася, щоб вона була дружиною. Дуже погано відмовляти чоловіка, тому що є сусід, який може погодитися.

Коли жінка доступна своєму партнерові, незалежно від її інтимної поведінки, вона втрачає цінність для себе та її партнера. Тому що це основа відносин. Вони ролі. Учитель і вчитель, мати і дитина і тільки ролі чоловіка і жінки з'єднуються. Залмар.

Якщо пара не має нормального зв’язку, то їхнє майбутнє є заданим. Якщо чоловік не має бажання жінки або він зникне, то стосунки з часом згорнуть.

Чи можна виправити? Я. Є способи. Якщо ми глибоко в фізіологію і знімаємо моральність і моральність, то ми йдемо на тестостерон, який реагує на ендорфін. Що таке ендорфін? Це стан спокійної радості. Пам'ятайте, що жінки, які ви бачили в тихій раді?

Трохи. Дуже мало.

Коли жінка займає позицію лідера або матері в сім'ї, вона втрачає пам'ять. Чому? Зважаючи на те, що в голові чоловіка, матір і... є двома різними речами. Мама за любов, і для... потрібно шукати іншу жінку. І коли жінка постійно грає роль матері в сім'ї і ініціюває відносини на її власній, це найгірша ситуація, яка може бути. І чоловік знаходить ще одну жінку... Що ми робимо? Коли ми повертаємо матері до ролі жінки. Що таке жінка? Це два ролі. Дівчина і активна мама. Не коли мама переважає або коли дівчина переважає. Жінка - це поєднання дівчини і матері. У відсіку ми отримуємо спокійну, гармонійну жінку, яка знає, як показати гнучкість. Мама не може бути гнучкою, тому що вона повинна турбуватися про щось і бути правою. Дівчина не може бути гнучкою, тому що вона приступає. І вони повертаються жінці, щоб зрозуміти її емоції і її спокійну радість в 90% випадків, відносини встановлюються в сім'ї. Багато наших клієнтів переглядають свої стосунки та партнери. І сказали мені: "Це не те, що я очікуваний." Я воювала чоловіка на два роки. Чому це відбувається? Коли жінка навчається відчувати себе, вона розуміє, що спокійна радість. І навчається знайти інструменти для цього стану. Не можна гормонально і фізіологічно ігнорувати таку жінку.

Чи буде людина відповіла нерівномірно? Я. Це жіноча сила. Коли цей стан починає переважати в житті жінки, то є більше чоловіків. Їхня увага збільшена, частіше говорять компліменти і так далі. Оскільки "Годовий тестостерон" не дозволяє ігнорувати. Деякі чоловіки пізніше розуміють причину її привабливості, але більшість не в змозі пояснити саме те, що приваблює їх. Така жінка може мати будь-які зовнішні дані. Вона не повинна бути чудовою або дуже розумною. Абсолютно з будь-якими зовнішніми і внутрішніми якостями, які ви можете бути щасливими і будувати сім'ю.

Багато жінок розвивають деякі якості. Відповідальність, відмова, лояльність, успіх і так далі. Якщо якість приносить внутрішній спокій радості, то так. Далі це право. Але внутрішнє розвитку не гарантує щасливих відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому що чоловік може лише помножувати, що жінка має.

Жінки очікують чоловіка, щоб приїхати і зробити щось і бути дрібним. Не буде океї. Необхідність любові – базова потреба. Наші основні потреби можуть бути використані лише для власних цілей. І якщо жінка не знає, як зустрітися з її базовими потребами самостійно, невдоволення буде рости. Хоча, здається, вона виступає, як вона повинна і людина виступає, як вони писати в журналах. Але вона не відчуває себе. Це те, що викликає людей, які зламаються.

Якщо він поганий для вихованця - не годуйте, простягайте постійно. У мене є сім'я, яка має кішку. Жінки вболівають цю кішку і чоловік любить її. Кіт не йде до мами! Тому, якщо ми говоримо про чоловіка, то ви можете розірвати його стільки, скільки вам подобається і все інше, але швидше або пізніше речей, які зв'язують його до сім'ї, просто лопнуть. І він залишить.

3. У Помилки застібки тигру
Жінка часто намагається передати чоловіка, що він не відповідає її ідеям. Жінка постійно повторює такі заяви, як: «Ви ледачі!», «Що можна зробити?», «Ви ніколи не робите гроші», «Коли ви приймаєте рішення?», і т.д. І звітувати інформацію з цієї позиції в кінцевому підсумку змусить його кішка, яка не хоче приїхати до неї.

У мене є цей алегорія, де ми беремо тигр і збиємо його з тапочкою щодня. Покажіть, що він не міцний, і ти не тигра. Що я бачу як помилка тут? Коли жінка навчається відчувати свої емоції і навчатися оголосити, замість того, щоб поведінці чоловіка або себе, то є баланс в спілкуванні.

Я пропоную жінку сказати фрази як: "Ви знаєте, я сумний," "Ви знаєте, я дійсно знаходжу, тому що я поясню вам, як важливо це мені надії, що ви зрозуміли мене." Я повинен бути самотнім. Я збираю себе, а потім ми будемо говорити. Огей? Так, жінка дає чоловіка відповідальність за його стан. Дуже важливо. Тому що всі жінки очікують відповідальності. Людина - це абсолютно комфортний істот, який не любить зайвої відповідальності. Він набагато простіше зробити жінку комфортно, ніж пізніше взяти відповідальність за те, що жінка сумна.

4. У Не знаючи, що держава щастя
Я працюю протягом 15 років, і протягом тривалого часу я не розумію, чому дівчата з різними статусами, віком, фонами і фонами роблять однакові помилки. Що я отримав? Відповідальність батьків величезна. Батьки повинні дати свою дочку досвід щастя, за допомогою якого вона пізніше виявить себе в суспільстві. Я не навчався відчувати себе щасливим. І коли дівчина приходить в життя, вона не знає, що стан щастя. Вона знає стан фрагментарних винагород за хороші позначки, хорошу поведінку, або що-небудь інше. І так вона виходить в життя, не знаючи, що щастя і зустрічає чоловіка, який каже: "Я щасливий!" Вона бере його в. 2-3 роки проходить і не відчуває себе щасливою.

Помилкові жінки роблять це те, що вони думають, що це нещастя. Тому не знаю, як це таке. І жінка сліпа до 40 років навчання. Хоча його слід дарувати в дитинстві. І сьогодні основне завдання батьків полягає в навчанні своїх дітей, що щастя.

Чому діти проходять розлучення? Бо батькам занурюються. Якщо мама загинула за розлучення, дитина буде поранена. Я роблю дослідження. Я запитав питання, "Дата пішов." Це була трагедія. Як поводитися ваша мама? Моя мама була трагія на роки. І ця мати більше не дає дитині почуття щастя. Багато діток моїх клієнтів, які приходять до них, і скажуть, «Нехай він йде». Нехай він йде. Вони розуміють, що коли Да не вдома, це приємно і комфортно. Вони танцюють, співають, весело. Тато приходить і натягує. Кожна людина підкреслюється, включаючи дитину. І в цьому випадку не буде травми для дитини, якщо мама не заявляє її.

Не дивлячись на те, що батьки знайдуть спосіб видалити все, що натяг. Так ми звернулися до того, де ми почали. Якщо жінка ненависає і культивує почуття спокійної радості, вона вирішує два проблеми. Вона передає почуття її дітям.

5. Умань Не варто доглядати і не підняти її у дітей.
Мій друг має сина і він 7 років. І дочки 3. Коли його дочка підійшов до нього, вона показує По-великим, природа показує модель поведінки дівчини. Якщо жінка побачила, як це весь час, то чоловік не мав шансу залишатися байдужим. Але де все йде з віком? Чому ви починаєте висить з дівчиною, ви повинні чекати так довго для неї, щоб чіплятися до вас. Коли жінки були діти, вони несвідомо. Чому ми повинні вчитися це знову?

Це тривожність. Досвід попередніх відносин. Коли вона обдурила три рази, вона починає думати, «Що він не потребує?» Що робити, якщо він відштовхує мене?

Коли я говорю до нього, скажеш свого слова, він не буде погано. Наші діти Перше, щоб завжди прийняти свої почуття. Якщо вона кине, ви ніколи не можете сказати її, що вона висихає через неспроможність. Я повинен сказати, що ви будете торкнутися на вашому місці. Вам необхідно гасити. Один з інструментів, щоб дати дитині знати, що все добре.

Негайний - дуже простий. Якщо ви не емпатологію, просто скажете, "Я б це теж." А потім у дитини є розуміння, що все добре з ним. Коли дитина розповіла, "Не!" Ну, до тих пір, як ви можете!, Він має відчуття, що все не закохане з ним. Бо він відрізняється від батьків.

У будь-якій ситуації я з вами. Тексти пісень, а це означає: І ви повинні зупинити себе з викладання. «Я в будь-якій ситуації з вами, але слухаю мене, коли я був твій вік». І починається.

Якщо людина зайнята поліпшення свого життя, то він не заважає в підлітковому віці. Крім того, підлітки вибирають повноваження егостів. Ті, хто розбиває правила, сильні, ті, хто не піклується. А коли мама піддається громадській думки і вірить, що потрібно стояти спокійно, плоско і не виділятися, вони не будуть органи влади. Влада для дитини буде тим, хто прагне задовольнити свою здорову самопізність. Що таке людина шукає радість і щастя. І якщо жінка вирішує вирощувати мирну радість у себе, вона вирішує багато питань. Як у відносинах, так і з дітьми. Чому? Тому що моя мама хоче бути гордою. І коли мама страждає 18 років, як може стати дочкою для порад? Не розумійте і не знаю нічого себе. У неї було погане життя.

6. Жнівень Не вдається допомогти людині навчитися говорити
Чоловік повинен навчитися говорити. Основна проблема, яку я маю на консультації. Коли людина не говорить, жінка відчуває непотрібних. Проблема полягає в тому, що чоловіки роблять плани самостійно і не обговорюють їх з жінкою. Якщо чоловік сказав: «Я працюю сьогодні, щоб купити будинок в три роки», то жінка буде радою підтримати його. У очах чоловіка, якщо він живе з нею, приходить додому і з'їдає суп, то він любить її. Але жінка не знає. Жінки просять мене, «Як я знаю, що він не дивиться на мене дуже багато, і приходить пізно і сну в іншій кімнаті?» Коли я запитаю чоловіків це питання, вони кажуть, "Чому я з нею!" Це океї. Жінки потрібно говорити. Ви повинні сказати: "Я втомився." Зробіть мені блюдо, як це. А жінка буде щасливою.

Як ви знаєте людей, які вам потрібно?

Справа в тому, що жінки детально дивляться. Це, щоб зробити фрагменти загальної картини. І чоловіки дивляться на велику картину. І коли маленькі деталі змінюються, це не дуже важливо, тому що велика картина зберігає непристойність. Коли загальна картина змінюється, людина починає думати, що потрібно змінити. Потрібно видалити принаймні одну посилання з картини. Наприклад, я не збираюся вранці і не годував сніданку, не варила вечерю і так далі. Вам потрібно почути, скільки потрібно чоловікові. "Будь ласка, зв'яжіться з нами." Коли жінка є чимось і просить чоловіка «Як?» Вибух на голові чоловіка. Він думає, якщо він каже, що він зараз і не отримує його, це буде скандал. Варто сказати більше: «Дуже мені, як добре я», «Дуже мені, що я цінний для вас, мені потрібно». Є одна хороша гра. Коли ваш чоловік просить вас зробити щось, наприклад, запитуючи вас, де його сорочка або запитати вас, щоб зробити чай. Ви кажете, що я маю на увазі, де ваша сорочка є, або «5 солодких слів і у вас буде найкращий чай у світі». Людина дійсно повинна бути навчена для того, щоб тримати сказати такі слова для вас. Згодом чоловіка самостійно використовувати цей інструмент у спілкуванні з жінкою.

7. Про нас Помилки не працюють над красою
Чому жінка, коли вона йде поза годинами, стоїть дзеркалом і хоче виглядати трохи краще для незнайомців, але не знаходить часу, щоб добре виглядати вдома для чоловіка? Це тому, що жінки стурбовані громадською думкою. Її чоловік тут. Це дуже важливо, щоб не чоловік скаже щось дивне, але хтось ще покаже чоловіка, як красива жінка.

Це не здорове положення і слід усунути. Я вірю, що вона красива - це робота для жінки для відпочинку її життя. Не важливо, як старий вона. Неважливо, що вона працює. Якщо вона перестає оцінити від народження, вона не користується своїм повним потенціалом. Не варто перетворювати в феєризм, коли жінка навіть перед чоловіком прокидається марафони. Але за жодних обставин ви можете запустити себе. Про те, що жінка втрачається і не відчуває її гідності. Він не несе відповідальності за сім’ю.

Так, «Не сниться або сусіди будуть чути».

Як дівчина знає в певній точці, що вона запускає себе? Як розпізнати це?

Легко зрозуміти. Коли дівчина при погляді ще більш-менш добре занурена жінка починає відчувати внутрішній дискомфорт. Це означає, що вона забуває себе трохи.

Як швидко відновити своє почуття радості?

Найлегші продукти харчування. Це найпростіший спосіб знайти задоволення. Але якщо жінка займає одне задоволення в день як правило, вона буде знати в якому стані і що принесе їй задоволення. Коли жінка прокидається, вона повинна попросити себе: «Ще задоволення я даю себе сьогодні?» І якщо немає відповіді, то вам потрібно пройти через неї до чогось клацання в голові.

Прості методи, які будуть щасливими!
Як почати день з гарним настроєм на весь день?

Думаю, «Ще задоволення я даю себе сьогодні? й
Сніданок повинен бути смачним. Не має права. Дуже смачний!
Зайдіть якомога більше часу у вашому одязі, коли ви знаходитесь вдома. Чому? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чим менше ми зносимо, тим менше ми використовуємо захист. Далі є прості дихальні вправи, які будуть дуже корисними.
Щоб зробити день якомога простіше, прогулянку 4 кілометри на добу. До 500 метрів від готелю до 500 метрів. Прогуляйтеся по чотири кілометри одночасно.
Пити воду! Очистити депресію з організму.
Скажіть собі, «Я затвердження себе». Як часто можливо.
В короткий час, зробіть те, що ви любите вранці. І день почнеться добре.
І є ще один хороший шматок порад. Не робити нічого один раз на тиждень. Немає у всіх. Не можна зробити ліжко, їсти кефір, піти в фітнес-зал і так далі. Дуже важлива процедура.
Виберіть з усіх теорій і знань тільки інструменти, які підходять для вас.
Вчимося емоціями, допомагаємо в корпоративних та особистих відносинах.
Я пішов на Тибет, щоб знайти відповіді про щастя. Я не робив. Він був холодним, голодним і страшним. Я був протягом трьох тижнів і один раз на тиждень я мав можливість попросити питання в ченці.

Ви думаєте про питання на тиждень. І одна з його відповідей стала моє життя Я сказав: "Як ви визначаєте, що дійсно важливо?" І сказав він: "Коли ви не знаєте, що ви живете в останній час життя". Якщо це остання година життя, важливо. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Світ нестійкий. Все може змінитися в будь-яку хвилину. І якщо я не отримую максимум сьогодні, я можу пошкодити його завтра.