Як позбутися від прищів назавжди

Я страждав від проблем шкіри протягом 15 років. Це більше не проблема підлітків. Звісно, приємно буде дано 18 на 30. Але я хочу, щоб причина цього не була прищів на обличчі.

Я спробував практично все: косметичні чистка, походи в дерматолог, спеціальні креми і маски, шкірки та інші процедури. І тільки 6 місяців тому я знайшов єдиний істинний рецепт очищення шкіри і позбавлення від прищів. Не дорогі процедури, мазі і антибіотики. Недорогий, простий, але в деяких варіантах екстремальний. Як мінімум за мене.

І ім'я цього рецепта дива проста: правильне харчування. За життя!

Як впливає їжа на шкіру?

Ми не говоримо про дієту протягом 2-3 тижнів, а саме повну зміну дієти. Адже основною причиною появи прищів і розмноження патогенної мікрофлори на обличчі є введення в кров і клітини шкіри токсинів. Що в основному вводять в організм з їжею. Токсини повинні мати справу з першими.

Ви коли-небудь бачили жиру люди мають проблеми обличчя? Я не можу. Всі спекотні жінки я бачив дивно гладкою і чистою шкірою обличчя! І все тому, що токсини, коли накопичуються не в верхніх шарах шкіри, але в жировій тканині.

Але худі і чоловіки астенічного нарощування страждають від проблеми шкіри дуже часто. Демодеоз, звичайні прищі, пустули - різновид шкідливої мікрофлори на обличчі може бути дуже різним. Але причина, що активізує активність цих мікроорганізмів, завжди така ж – неправильна робота шлунково-кишкового тракту.

Які продукти ви перестануть харчуватися назавжди?

Основним джерелом токсинів для проблемної шкіри є важка їжа, багата цукровою та простою вуглеводами. Уповільнює процеси обміну речовин в організмі і зупиняє виведення токсинів.

Крім того, якщо після поліпшення стану шкіри знову починайте їсти тістечка, борошно, солодощі - проблема з'явиться знову. Я прийшов до умов з неминучим: мій новий раціон повинен стати моїм способом життя.

Отже, які продукти повинні бути виключені з дієти, якщо ви дійсно хочете позбутися від прищів, але не хочете вбити печінку антибіотиками?

Солодкі борошняні вироби. Це, будь-яка тісто, в якій цукор присутній разом з пшеничного борошна, навіть в невеликих пропорціях. Це тістечка, торти, булочки, печиво та навіть заводський лофт та інші хліби! Як і будь-яка їжа, яка містить дріжджі. Паста, включаючи тверду пшеницю, також рекомендується виключити. Борошно продукти і продукти, які викликають ферментаційні процеси в організмі, є основними ворогами чистої шкіри!
Всі солодощі та напої, які містять багато цукру: кора, лимонади, фасовані соки, не бітерний шоколад, цукерки, варення, мармелад та ін. Цукор навіть окремо від борошна викликає бродіння в шлунку і кишечнику, провокуючи випуск токсинів.
Смажена їжа. Всі продукти харчування повинні бути варені, запечені, в'ялені, ідеально - запарені. Але не смажити! Олія нагрівається в сковороді, а також харчова смажена в ній, є ідеальним джерелом токсинів.
Я не згадую про швидке харчування – це зло, і це зрозуміло.

Що це, дієта буде серйозною: борщ без насосів, без сендвічів, для чаю - тільки сушені фрукти ... Це важко. Але це необхідно, якщо ви дійсно хочете бути красивими.

Що і коли потрібно їсти, щоб очистити шкіру обличчя від прищів?
Що робити? І найголовніше, коли? Оскільки час, коли ви їсти певні продукти, значно впливають на процес відновлення та очищення.

6 до 9 ранку. Це час, коли потрібно їсти фрукти, сушені фрукти, мед, молочні продукти. Йогурт з бананами, сиром з полуницею і вершками, датами для чаю - це повинно бути сніданок. Саме в цей час солодкі продукти всмоктуються краще, а кисле молоко лікує кишечник і шлунок. Але не купуйте йогурт з цукром і фруктами. Тільки несолодкий йогурт, кефір, ферментований м'ясо, йогурт та інші продукти без штучних засолоджувачів.

День 11 до 14. Це час кашу (особливо вівсяні), сири, овочі сирі та варені або тушковані, картопля, горіхи, а також м'ясо, риба та яйця (якщо їх їсти). До 14:00 тіла перетравлює майже будь-яку їжу. І тільки якщо він додає роботу у вигляді додаткового шматочка м'яса з лососем, або тортом після супу, буде наслідки у вигляді висипань на шкірі. Не всі, але якщо ви вже маєте цю проблему, ви будете.

Вечір з 16 по 18. Час варених і тушкованих овочів, легких кисломолочних продуктів (червоне м'ясо, йогурт), запечених фруктів і гречки. Всі ті продукти, які організм потребує не більше години до травлення. І не м'ясо або картопля! Ці продукти всмоктуються кишечником більше 5 годин (і якщо їсти разом, то набагато довше). А кишечник припиняє всмоктування і перетравлює все навколо 19:00. Через вечір і ніч час синтезу корисних речовин, не їх поглинання. У будь-який час з'їсти після 18 буде йти або в жир або прищі.

Вечір і ніч від 19 до 6 ранку. У цей період дня всмоктується тільки тепле молоко, в якому можна додати ірмерію для додаткової обробки шкіри, трав'яний чай, а також води. Немає іншої їжі, щоб ввести живіт!

Але крім цих дій існують спеціальні правила, без яких буде важко очистити шкіру, навіть добре харчуватися.

Додаткові обов'язкові дії для вирішення проблеми шкіри одноразово і для всіх

Для зняття токсинів з організму необхідно прискорити обмін речовин. Це допомагає молочним продуктам, які ви їсти на сніданок, а також фрукти і крупи. Але найшвидший обмін прискорює звичайну воду.

1. 1.5-2 л чистої води в день є передумовою для успішного очищення шкіри. Через токсини виводяться через кров і лімфа. Кров і лімфа - 90% води. Навіть якщо ви не відчуваєте спрагу, встановіть таймер на кожну годину і навпіл і напите склянку води. Не волей, але з розломами, дрібними шпилями. Заміряйте собі щоденну частину води і не забудьте пити все.

Якщо ви хочете їсти між стравами, пити воду. Уранці, коли ви прокидаєте і за півгодини до сніданку, можна також пити склянку води.

Не слухайте людей, які кажуть, що занадто багато води погано. Вода очищає тіло. І якщо у вас виникають проблеми шкіри, то очищення неефективна. Так, тіло не має нічого чистоти, не вистачає води. Не з фруктів і чаю, але звичайний, чистий.

2. Фізична активність. Навіть регулярний біг вранці, штовхач або йога може прискорити обмін речовин. Прогулянка більше, купіть більше, танцюйте – будьте, просто перемістіть. Це, не дивно, допомагає боротися з прищиками на обличчі.

3. У Спробуйте зберегти хребет прямо. Якщо ви погладжуєте, внутрішні органи натискають один на одного, а шлунок і кишечник починають працювати більш повільно. Але якщо ви сидите прямо на комп'ютері, якщо ви тримаєте свою спину точно під час ходьби, немає проблем з обміном.

4. У Дихати живіт або діафрагма. Це дихання є природним для людини, але ми використовуються для дихання по всьому грудях. Через це органів черевної порожнини не отримують необхідної кількості кисню і не масажуються. Це призводить до їх уповільнення. Так вдихають співаки або актори в діафрагму. Або ви можете співати.

Проблеми догляду за шкірою

Що стосується зовнішнього догляду за шкірою, то не існує особливих порад. До цього ви використовували деякі спеціальні засоби, які відвідали принаймні один раз на місяць косметолога. Ми показуємо, що ці заходи необхідні і ефективні, але тільки зміна дієти змінює ситуацію.

І слово про солодощі: Я знаю, як важко, щоб дати їм. Але коли ви починаєте відстежувати шкіру після їжі торта вночі, або навіть їсти шоколад на обід, бажання позбутися від наслідків зміцнить вашу проблему, щоб відмовитися від солодощів назавжди.

Автор: Анастасія Романова

Tags

See also

New and interesting