Як любити жінок або 12 правил Смарт чоловіка

Прості, але важливі правила розумного чоловіка, який піклується про стосунки з коханою жінкою

Стаття: Як правильно любити чоловіків, або 12 правил мудрої жінки, знайшов сильний відгук у серцях жінок, але після цього я впав величезну кількість листів з питаннями: Як правильно любити жінок? Що таке неправильно?

Звичайно є... Всі правила. Чому я пишу для жінок, бо я вірю, що ви повинні почати з себе?

Для себе і для себе. Я не люблю, коли жінка намагається змінити чоловіка, щоб отримати бажане ставлення від нього.

Коли жінка звикла до отримання любові, вона ніколи не прийде на глибоку, реальну зміну.

У поганих відносинах і з поганим чоловіком, страждаючи, жінка може трансформувати її страждання до її змін і виростити внутрішньо, і зрозуміти глибоке значення того, що відбувається, звільнити себе від страждань.

Часто ви не хочете зробити що-небудь в відносинах, змінити, ви не хочете зробити щось для конкретного чоловіка, який не уважний для вас і багато речей ... і це прямо в тому випадку, коли ви спокійні і ви не болючно гачком його ставлення до вас, але якщо він болить і болить життя, потрібно працювати на себе, крок над гордістю, дізнатися, щоб стати більш м'якою і більш гнучкою, навчитися дарувати не для Хім, але для себе.

Якщо ви не маєте глибокого розуміння того, чому вам потрібно навчитися взаємодіяти з людиною, яка з вами, то ви також знайдете його складно з іншими.

Тому я пишу для нас жінок, гідний чоловік оцінить ваші зміни і він буде слідувати вам внутрішньо, і не потрібно буде впадати як висушений хуск.

Не варто чекати чоловіків, щоб зробити те, що вони повинні зробити, дізнатися, що жінка з будь-яким чоловіком, стати внутрішньо гармонійною, ви спокійно залишите невигідний, приймаючи з вами величезний багаж знань, досвіду і навичок, ви можете пройти через ваші страхи і вирішувати багато ваших внутрішніх проблем.

Тому не поспішайте швидко залишити з кимось, Видатні роботи отримують після повторних корекцій і рерайтингів.

Ось чому я пишу для жінок, не в будь-якому випадку, щоб виправдати чоловіків і поставити нам заряд відносин. Я хочу, щоб ви зрозуміли, наскільки важливо, щоб навчитися жити з людиною, розуміння його, навіть самий ... недбалий, але з хорошим, ви просто порушите в море щастя.

Це ліричний відступ, назад до чоловіків. Ця частина статті адресована вам чоловікам (жіноча репоста цієї статті).

Як любити жінок або 12 правил розумного чоловіка
Якщо чоловік любить свій стан поруч з жінкою, то жінка любить перш за все відчути себе єдиною, необхідною і необхідною в житті людини.

Жінка хоче відчути себе повітрям, як вода в степу. Це важливо для неї відчути свою любов.

Прості слова: Я пропустив вас так багато, я думав про вас весь день, ви є найважливішою людиною для мене в моєму житті, я не знаю, що я не знаю, що я не робив, ви надихаєте мене, з вами я виростаю крила, я відчуваю життя поруч з вами, ви заповнюєте мене такою енергією і силою, здатні підняти настрій жінки і заповнюєте її силою і енергією.

1,1 км Щоб любити жінку правильно, перш за все подбати про її внутрішній стан, благополуччя і настрою.
Якщо жінка відмовляється від вас, злий, то вірити її негативні коливання створять свою реальність.

Іноді чоловіки дивують, чому припинилися речі. Шукайте, як багато жінок ви відключилися?

Успішний чоловік є першим з усього чоловіка, який розуміє, як його успіх залежить від своєї дружини, жінки, яка поруч з ним, що означає, що дружина повинна бути захищена від негативних думок і емоцій.

Ваша жінка любить банк з інвестиціями, чим більше ви поставите і подаруйте їй, тим більше ви отримаєте життя.

З любов'ю вірно любити жінку, намагатися ближче до душі, дізнатися її внутрішній світ.

Жінка хоче відчувати чоловіка назавжди в любові з нею.

Не дивлячись на те, що жінка відсутня, добре, що ще вона потребує, є будинок, гроші, здається, ви можете розслабитися десь, і вона знову незадоволена всім.

Жінки від чоловіка не вистачає тільки любові.

Вона повинна відчувати себе любов. Чоловік може любити жінку, але важливо, щоб жінка почувала себе і у кожного є власні точки. Як правило, жінки говорять про це, людина повинна бути в змозі просто уважно послухати.

У щасливих сім'ях, подружжя цікавляться всім про один одного, вона зацікавлена у погодженнях під автомобілем з ним, і зацікавить, як вона вишивати.
Зацікавити свій бізнес дружини. Порадуйте її як маленька дівчина, не іноді потрібні дорогі подарунки, найчастіше щоденна увага в невеликих речах коштує дорожче, ніж великі подарунки.

Влаштуйте маленькі сюрпризи, запрошуйте кіно, театри, таємно купуючи квитки, запрошуйте на кав’ярню на вечерю, обід, прогулянку в парку. Не можна лаціна організувати дозвілля.

2,2 км Люблю жінку щедрою.
Чудовий у всьому: слова, емоції, подарунки. У будь-якому бізнесі, простір ніколи не відкриється для них можливості.

Закон любові: Чим більше ви даєте, тим більше ви отримуєте. Гроші не просто гроші і папір, з якою можна купити щось – це енергія.

Чим більше чоловіка дає, тим більше, без затискання, не вітаються, не рахуючи копійку в своєму розумі, тим більше жінка буде любити його, а з жіночою любов'ю приходить чоловік і його успіх.

Жінка, яка постійно проживає в шорті вашої любові, в матеріальному дефіциті, не є щасливою жінкою, і тому вона надішле однакові вібрації в космос.

Жінки мають значно сильніший вплив на простір.

Іноді чоловік вважає, що його єдиний обов'язок полягає в тому, щоб заробити гроші і це все... не враховуючи, що жінка потребує своєї душі, його тепла, ніжності, догляду, часу.

З повагою!

3. У Люблю жінку правильно доглядати за її внутрішнім станом.
Як доглядати за жінкою і її внутрішньою державою?

Перш за все, ви повинні знати, що жінки, на відміну від чоловіків, жити почуттями, емоціями, і не завжди логікою і причиною, я не маю на увазі, що в загальних жінок відчужуються причини. Я знаю багато жінок, які з логікою і причиною, може дати главу початок будь-якій людині.
Але все ж, жіноча природа емоційна.

І завдання чоловіка в першу чергу допомогти жінці впоратися зі своїми емоціями. Дуже важливо, щоб жінка втратила контроль своїх почуттів.

По-перше, ви повинні знати слабкі жінки, не пошкодити її, але захистити її.

Якщо ви не даєте таких моментів, коли жінка переповнена.

Вона не хоче зашкодити вас, і вона не хоче зашкодити вас. Вона втрачає контроль, коли вона знаходиться в великому болю, тоді як коли ви навіть не можете бути в курсі, але не відчуваючи, порізати її душу живим.

Жінка сердитися, сердитися тільки тому, що вона в боці і починає захищати себе від свого болю.

Сильні почуття і емоції, як правило, відлякують вас, як і жіноча тиша.

Коли жінка мовчить, це означає тільки одне, вона намагається захистити вас від своєї внутрішньої окропу.

Ви не знаєте, що робити з нею все. Так, якщо вони відлякують вас, довіряються жінками, вони відлякують вас не менше.

Вона також боїться власних негативних і руйнівних почуттів, і вона потребує чоловіка, як вода, так що вона може відчувати підтримку і захист від своїх емоцій.

Сильний чоловік – це той, хто не боїться жіночих почуттів і емоцій.

З одного боку він може витримати жіночі емоції, не відповідаючи такої поведінки або грубості, з іншого боку, не дозволяючи їй сидіти на голову, приниження, образ, не дозволяючи її розчинити. Чоловік не повинен боятися жіночих почуттів і емоцій, вони просто повинні спокійно і любляча вижити.

4. У Чоловік повинен також займатися духовним розвитком і вирішувати свої глибокі проблеми не з особливою жінкою, але з жінкою, як такої.
Якщо чоловік не вирішить свої проблеми з матір'ю і продовжує бути під її впливом, продовжує відчувати провину або страх її, гніву, заспокоєння, потім відносини з жінкою не будуть розвиватися найкращим чином.

Жінка не зможе поважати ягоду, хоча деякі жінки намагаються перетворити чоловіка в одну. Тут важливо показати силу маскуліну, не дозволяти жіночим деструктивним імпульсам знищити його чоловічий характер.

Збереження свого роду, людина допомагає жінці розкрити свою жіночність.

Чоловік повинен поважати себе, його територію, повинен так само бути в змозі захищати своїх кордонів, не дозволяючи жінці сидіти на голову, не думаю, що дозволяючи собі сидіти на голову, ви будете щасливими або щасливою жінкою.

Незалежно від того, скільки ви любите жінку, завжди пам'ятайте, що ви людина і не дайте жінці правила все, і для цього потрібно позбутися від вашої ліньності, дитинства, страху і провини, розвинути маскулінові якості.

5. Умань Не дозволяйте жінці приниження себе і перехрестити межі допускається.
Емоційне промісність не призводить до хорошого, дозволяє жінці більше і більше, відправляти ваші стосунки і любов до трави.

Ви повинні пам'ятати, що ви людина і зможете зупинити жінку, коли вона забута. Ми любимо вас нашими почуттями.

Якщо жінка спокійна і гармонійна з вами, вона буде любити себе і тебе. Якщо вона кричить, одягаєш її до цієї держави, то вона перестає любити себе і ви одночасно.

Як ви зупините жінку для вас, щоб вирішити, в спокійному і впевненому в собі тон, поцілунки, поцілунок, я не знаю, можливо, навіть підняти голос трохи, але ніколи не приниження, не порушувати до вен на обличчі, не нудьгувати, не залишити її запалювання двері, ігноруючи її почуття і досвід.

Для багатьох жінок найгірше те, що коли вона відхилена і ігнорується в щітці емоцій, важливо для неї бачити вас і відчувати, що ви слухаєте її, емпатизувати її і зрозуміти її. Поговоримо її.

6. Жнівень Якщо ви відчуваєте, що жінка починає заповнювати практично всі ваші місця, або її тиск і контроль збільшуються, спробуйте зрозуміти причину її поведінки, швидше за все, ви не даєте її увагу, вона хоче, і якщо вона її страхи, які починають збити на двері її серця, то допомогти їй впоратися і подолати її страхи.
Дискусії цієї проблеми разом.

Знайте, що якщо жінка починає вимагати і контролювати, це означає одне – вона починає кріпитися до вас і одночасно пробуджує її страхи, які ви будете втрачати її і залишити її. Вона просто починає страхувати вас. І ось.
Чим більше ви подразнюєте і відштовхуєте її, відстояючи ваші межі, тим більша підозра вона буде і більш затребувана вона стане.

Подбайте про своїх страхів, звичайно, не потрібно викликати її 27 разів на день, навіть якщо вона просить, але ви можете зателефонувати їй 1 раз, якщо вона потребує.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

7. Про нас Щоб любити правильно - це не зробити жінку джерелом задоволення Ваших бажань, не думаю, що жінка має тільки одне завдання, щоб бути дружиною і матір'ю.
Сьогодні жінки не задоволені цією роллю. Допомогти їй реалізувати себе в певній області, допомогти їй знайти себе або бізнес на її лижах.

Не обмежуйте свою свободу, заохочуйте стосунки з друзями, жінки потребують емоційного розбризання своєї держави. Якщо ви не хочете, щоб ви повісили на свій телефон, але зробіть вибір. Ви готові слухати все, що вона говорить вам за години, якщо так, позбавляєте від всіх своїх друзів, і якщо ви хочете лежати і дивитися телевізор і ніхто не турбує вас, то давайте друзям.
Не намагайтеся зробити свій власний, а потім піти божевільний для її поклоніння
Не позбавляйте свого цікавого життя, крім вас не звужуйте своє життя тільки на себе.

8. У Щоб любити жінку, нехай ваші емоції приймуть вас над вами.
Чоловіча влада розуму і буде.

Якщо відносини з дружиною не виходить, не потрібно негайно звернутися до служби підтримки та любові з іншої жінки.

Не допустимо для чоловіка, щоб нащадити і погані слова, приниження і репрокаси. Як тільки ви починаєте втратити контроль, всі... жінка не поважає вас, ви станете для неї BABA – жінка. Неважливо, скільки ви хочете розбити, навчатися контролювати свої почуття.

Ну, про образи і прізвики і простягання, я не хочу писати - це не допустимо з жінкою, незалежно від того, що вона, погана, тому залишити її, спокійно залишити, але не катування і не нудьгувати. Жінки подарували вам, зможуть поважати жінок, бо вони жінки.

З жінкою, а також з усіма, вам потрібно мати можливість спілкуватися з «І повідомленнями», розповісти про те, як ви відчуваєте. Ви не можете говорити про ваші почуття.

Шукайте себе і мовчіть, дізнайтесь, що ви думаєте або відчуєте.

Я прийшов до мене на консультацію, і коли ми почали працювати, чоловік вибрав картку, де маленький хлопчик кладе свою руку на обличчі стріли. А потім він пояснив, як він відчував, коли його дружини його ловила.

Вона була настільки здивована і зізналася, що вона ніколи не думала, що її крі відобразив так багато на ньому, вона завжди відчувала, що всі її кріслі прийшли з нього, як гусака.

Не боїться поговорити з жінками, розкажіть, як ви відчуваєте і як ви хотіли б.

9. Навігація Щоб любити право, можна бути постійним, незважаючи на свари, скандали, зауваження – не перестати робити те, що потрібно робити, продовжувати подбати про вашу сім'ю, сплачувати рахунки і зробити деякі роботи.
Якщо ви починаєте демонстративно виводити з бізнесу, зупинити розмову, то це дуже сильно руйнує жінку і збиває її почуття, що вона має чоловіка, вона перестає спиратися на вас, і це найгірше, коли віра в свою надійність підірвалася і відчуття стабільності зникне. Для жінки важливо відчути свою присутність в її житті.

Щоб закріпити речі навколо будинку, працювати з дитиною, допомогти їй з домашніми хорами, зацікавити її життя і її інтереси.

Так, це набагато простіше приїжджати додому і розслабитися, але ви не збудете свого будинку, і ви завжди пропустите щось.
Не чекайте ініціативу від жінки, покажте себе, ви не знаєте, як іноді жінки дуже чекають бажання до відносин і любові.

Це важливо для неї відчути, що ви хочете бути з нею, що це добре для вас, щоб бути з нею. Не позбавляючи від жінки, вона відчуває покинутий і непотрібний і починає з'являтися як квітка, яка забута до води.

10. Намагайтеся послухати жінок і виконувати свої запити, коли це можливо. Ви не вірите, але жінки розповідають вам все, що вони хочуть. Іноді вона не здатна або скромно говорити про її бажання, і вона намагається дати вам натяки.

Вчимося слухати між лініями і зрозуміти її тонкою мовою. Не чекайте жінки, щоб попросити вас, спробуйте допомогти собі.

11. Щоб любити жінку, ми вдячні всім.
Для того, що вона з вами, що вона подарувала вам дітей, що підтримує порядок в будинку, створює затишку, готує...

Подаруйте щиру подяку і цінуйте, що жінка робить. Жіноча домашня робота повністю невидима чоловічому погляду, але ви не знаєте, скільки часу жінка може провести прибирання, а результат не буде видно.

Жінки користуються процесом і прибиранням його може зайняти цілий день. вона буде йти через старі речі, фотографії, як вона йде в спогади. Вона буде виглядати в кожному кутку і подивитися картину з місця, і вона збираюся його зважити, що займе багато часу, і по суті, її робота не буде видно, але жінки рідко сидять або лежать.

І якщо ваша дружина працює так і на всіх побутових обов'язках повинні бути розподілені серед усіх членів сім'ї.

12. З любов'ю правильно, щоб дізнатися, яка любовна мова вашої жінки говорить, що важливо її - ваші слухання і дотик, будь-який тактильний контакт або допомогти навколо будинку, ваших ніжних і старих слів або приємних подарунків і сюрпризів, ваш догляд за нею.

Не варто лаштувати, щоб вивчити дружину і дізнатися все, що може дати їй задоволення.

Щоб любити жінку - помітити всі деталі. Колір її волосся, вираз її обличчя, щось нове до її образу. Я знаю, скільки це болить жінку, коли чоловік не помітить, що жінка має нові наряди, або стара сукня вона погомоніти 100 разів, коли ви придбали її.

Ви не знаєте, як нехтувати віддає жінці.

Так, я розумію, що ви не використовували, щоб привернути увагу до дрібниць, але дізнатися... Ви повинні дізнатися всі час, щоб мати хороші стосунки. Вони не просто трапляються, вони не падають несподівано, вони будуються з вами і жінкою з взаєморозумінням і любов'ю.

Завжди в хорошому або спокійному настрої, не дозволяйте собі розчинитися і показати своє невдоволення постійно. Ви людина, ви повинні тримати всю сім'ю і не тільки в матеріальних умовах, але і підтримувати здоровий і хороший дух.

Бажаєте Вам і всім іншим членам сім'ї заражати ваш настрій і життя. Спробувати вести правильний спосіб життя.
Попередньо обов'язково робіть спорт, візьміть контрастний душ, все це буде навігуватися не тільки вам, але і всієї родини. Не дайте шкідливих звичок, пам'ятайте, що ви повинні підтримувати здоровий сімейний дух. Ви голова сім'ї, а риба гниться від голови.

Подбайте про себе і свій внутрішній світ. Ви завжди будете любити вашої жінки. Не варто ходити, але не бути занадто м'яким, дізнатися, як приймати рішення і приймати ініціативу в руки.

Ірина Гаврилова Демпси