Правила правої жінки

За успішною людиною - груди правої жінки. Правою жінкою є хто? Що таке диво? Що таке право? Я спробую відповісти на це питання.

Я спробую. Оскільки є так багато недоліків. Що таке право на деякі інші. Кожен і хто має право на свою думку про це питання. Я не претендую правду. Ось мій погляд. Тому в цій статті ми розглянемо, що запобігає жінці бути щасливою і якою її силою є.

Чоловік обирає щасливу жінку, яка може зробити навіть щасливим. Не погана дівчина буде збережена, але щаслива. По-перше, навіть у казці про Цинделла, князь закохався з нею, бо вона потіла на м'ячі, красиві, щасливі, тому що вона бачить цей м'яч, а не її личинок.

Так дівчата, дівчата, жінки, час подбати про себе! Не пошук гортань і коней, але пошук для себе, ваш дивовижний, красива влада. Це відмінна помилка, щоб зрозуміти, що жіноча сила лежить в її слабкості. Міцність жінки в її повноті, в її енергії, по дорозі вона звучить. Які думки відвідають її голову залежить від її звуку і її поведінки.

У своїй статті я малюю на «Воман Третього тисячоліття». Я люблю свою думку жінки. І я дуже близько до поняття, що жінка є лідером. Не тому, що вона вступає в змагання з чоловіком і виграє її право на правило і правило.

Феміністські погляди ніколи не надихнули мене. І тому, що жінка на природі багатогранна і дуже сильний в її психіці, енергії, розумі. Жінки 8-10 разів більше емоційних, ніж чоловіки. Яка природа працює. І емоція - влада. Все питання, в якому він збирається. Тому, щоб поховати цю потужність в чавуні і побуті, на мій погляд, є неприпустимою і дуже відпрацьованою розкішю!

Рулі правої жінки #1

Це має бути соціально цікавим. Тоді і тільки тоді вона може бути інтересом до себе, розвиватися в ній і не бути жертвою. Тому кожен, хто хоче одружитися, щоб отримати п'яний і коригувати, - це не фільм довго.

Жінка в ролі потерпілого або лека дуже швидко стає безперечною, незалежно від того, що вона має. Тому що в цьому випадку її роль переходить в роль матері (догляд) або покоївки (догляд). Тоді жіноча незадоволеність міксів і все починає згорнути на цю енергію. Вона сама, сім'я, людина, яка знаходиться поруч і його діяльність. Краса жінки в її енергетиці. Він перетворює цей світ та інші його присутність, його звук. Лічі живуть в тампоні, що означає, що енергія такої жінки буде застійною і гірчицею. Жінка є диханням свіжої води, з якої відбувається загоєння, відновлення і міцність.

Русь 2

Жінка несе відповідальність за її життя, правий шлях і правильне рішення. Необхідно знайти єдність в самому управлінні власним вектором росту. Для розуміння витонченості жінок можливо лише шляхом подолання негативних аспектів існування жінки. Кожна жінка чітко відчуває свій внутрішній спліт. Жінка не хоче знати себе на глибині, боячи те, що прихована в ній. Жінка здатна сприймати тільки те, що маленьке обличчя себе, які поети і філософи виділяють як щось дивовижне, божественне.

Тим не менш, ця славна реальність не здатна відвернути страшну долю жінки, щоб бути відданими від її внутрішнього ядра, яке породжує страх. Життя жінки повною мірою жорстоких суперечок. Це просто неймовірний, як ангел в ній може отримати разом з девілом. Жінки живуть в світі, де правила ще не встановлюються. І вона сама повинна знайти правильний спосіб, правильне рішення.

Русь 3

Жінка повинна любити себе як вона. Не заважайте, що хтось повинен любити тебе більше. Все залежить від того, чи вона любить себе. І це залежить від того, що вона може зрозуміти, як любити іншого. Жінка може любити інших тільки після того, як вона дізналася про себе.

Русь 4

Ви повинні бути жінки, лідера. Лідер жінки - це розум, що проявляється в екстремальних ситуаціях, де інші не можуть діяти і приймати рішення, але може або вмирати непристойно або жити повтором свого минулого. Багато великих жінок були переважно індивідами, чи були вони мати або дружини. Ми говоримо про спеціальну поведінку, про інтуїцію, про можливість подбати і забезпечити все необхідне не тільки 2-3 дітей і одного чоловіка, але багато сотень тисяч і мільйонів людей. Або вона залишається з значеннями звичайної, нормальної, хорошої жінки. Кожен вибирає його. Жінки не говорять про банальні речі.

Вона бачить чоловічу гру, яка характеризується славифікацією жінки, потім за допомогою її як інструмент в її грі. Протягом тисяч років наша культура, філософія, економіка та право утворилися під впливом чоловічого розуму, ставши її продуктом. Так тепер жінки в будь-якому полі використовують логічні інструменти, створені людьми. І це сталося 5 тисячоліття. Коли ви думаєте про майбутнє, тобто, де світ йде, ви розумієте, що якщо жінка не входить до неї з природним розумом, не сприяє цьому, цей світ буде поганий кінець. Жінки повинні бути затребувані в її оригінальності. Поза ролями матері, дочка, коханка. Все це просто зовнішній контекст у відносинах з протилежним сексом, з людиною. Основна роль жіночої краси і енергії полягає в знятті напруги. Від мене, людина, планета! Чоловік може зробити все самостійно, якщо він «Я себе» не заважає.

Рука 5

Отримай конкурс! У жінки є постійне бажання перемогти інші. Неважливо, що це чоловік або жінка. І ця жінка постійно культивує нещастя, даючи їй невинність в ній. Вона не живе для себе. Більше подобається сама гра.

Вона приваблює до боротьби, гра, театральність, через яку вона може проявлятися. На постійній протистоянці з суспільством відбулось все-перетворена грація виняткової влади, яка досягається жіночою природою. Жінка не іграшка в руках чоловіка, як прийнято вважати. вона цуценя власної психології. Театр жіночої поведінки корелюється в домінантному стереотипі фемінності в біологічному розумінні. Цей стиль не веде жінку до успіху.

Якщо жінка не подарує своєму театру, продовжуючи грати з емоціями, почуттями, помстим, суперником, ввічливими в івічах сімейного життя, вона неминуче постраждає перемогою в 3-му тисячолітті. Не можна допомогти жінці. Єдине, що вона повинна зробити, щоб зрозуміти себе. Стійкість жінки полягає в її щирості. Ви повинні вбити когнітивний диссонанс. І починає відчувати себе, мислення і діяти таким же чином. Когнітивний диссонанс веде до самозахисту і знищення всього навколо.

Рулі 6

Якщо жінка завдає шкоди оточуючим, значить, вона наївно знищила себе. На щастя, жінка має дивовижну здатність відновити. Сьогодні вона виснажена і виснажена, і через кілька днів, хтось і кілька разів протягом дня, весняний повертається в будинок, наповнивши її новою силою. Трагедія жіночого світу полягає в тому, що жінка обсесивно повторює тріад, три дії: пропозиція, атака, депресія. Ця тріад заснована на сексі, моральні цінності, почуття, вкладення дітей. Жінки дізналися цей театр від матері і проголосили її життя на цій виставі. Вона втратила свою інтелектуальну силу і геній в її пошуках, щоб захопити чоловіка.

Чоловік не може допомогти жінці, тому що вона не вірить йому. Так вона повинна розуміти себе, приймати себе, взяти відповідальність за її дії. Жінка повинна прокидати з довгого сну. Любов, секс сім'я - все це красиво. Але життя жінки не тільки про ці аспекти. В першу чергу потрібно стати людиною! Жінка в першу чергу людина, розум, душа. Чоловік приречений, коли він нічого не робить, але будь ласка, жінка. Тоді жінка лазить в ній ілюзії. Вона переконана, що світ належить їй, що вона вже досягла все. Дослідження, робота для неї відносна, тому кожен погляд на неї, ніхто не думає про що-небудь, але її. Вона живе в світі величезних ілюзій, які готують її до самогубства.

Рулі 7

Не обертівувати стосунки. Витримувати і приймати вашу жіночну природу. Знайти способи жіночої творчості, який особливий спосіб мислення, що має властивість жінкам. Ви не повинні відповідати навколишньому сценарію. У цьому світі, де переважає чоловіча першість, жінки вважають, що успіх може бути досягнутий маніпулюючим чоловікам, навіть залежним від них. Це ще одна помилка жінки, знищує її. Необхідно розуміти справжню, приховану природу жінок.

Культура, моральність, суспільство є одним, і природна жіноча сутність досить інша. Жінка хоче контролювати, але отримавши смоли влади в руках, вона копіює чоловіка. Він прагне до мудрості, але отримав владу, він не знає, як його розпоряджатися. Жінка хоче бути турботою, навіть якщо вона не збирається потрапити в серйозні стосунки. Це сама гра, не результат. Очікується підтвердження абсолютної повноти жінок. Жінка не пробачає браку чоловічої уваги до її сексуальної відчуттості. У більшості випадків жінка прагне володіти сексуальними відносинами. Як вона намагається освоїти світ через мистецтво сексу.

Нефункціональна поведінка жінок:

1,1 км Вона не приймає рішення. Він не бере послідовних дій. Якщо ви хочете забезпечити виняткове життя, будьте виключно незмінними.

2,2 км Сама жінка - кульприт в її нещастях. Наявність певної форми і стійкості, через яку жінка завдає шкоди собі. Кожен непристойний обраний суб'єктом, який падає.

3. У Жінка не здатна досягти реального успіху і приймати керівні посади, оскільки вона завжди грає роль жінки. Коли людина займає бізнес, він думає про нічого більше, ніж результат. Жінки, навпаки, мікси і плутають все і з цієї причини не можуть бути функціональними і ефективними.

4. У Нерідко жінка входить до відносин з невигідним чоловіком і використовуючи її почуття, знищує не тільки себе, але і його. Причина знищення кожного чоловіка завжди жінка.

5. Умань Зважаючи на будь-яку підтримку, жінка відчуває гордість свого значення і вона починає грати в гру немовляти. І тут гордість полягає в тому, що гілотин, який згодом потрапляє на голову жінки.

6. Жнівень За допомогою атаки системи вона посилює її. Система може бути обходжена байдужістю або лівою з повним правом. Кожна атака на систему посилює її. Все ми боїмося, зміцнюємо, тренуємо об'єкт боротьби. Жінка не може увійти в гру з системою на рівних умовах і знищується своєю грою seduction і еротика.

7. Про нас Жіноча обмеження полягає в тому, що жінка спочатку стоїть на позиціях власної неповноцінності. Вона обирає підлегальну позицію як у відносинах з чоловіком, так і у справах. У неготуванні і взаємодії не варто вдатися до висихання або відведення для досягнення мети. Будь-яка людина відразу розуміє, що жінка секс або розум.

На зустрічі з великою жінкою. Він ходить на багато доріг, що не зупиняється, поки він не знаходить.

Чудовість жінки дійсно існує. Коли ви познайомитеся з ним, людина зможе відчути його цілою істотою.

Здається, що жінка потребує чоловіка для досягнення витонченості. Я не можу сказати, що ні. Я думаю, що існують різні варіанти. Але я знаю, що примітивна жіноча поведінка, в якій жінка прагне до трьох речей, не веде до витонченості:

Взяти відносини.
Визначте свою винятковість.
Налаштуйте монополію на партнерах.
Це і така примітивна поведінка несумісні з значеннями життя Великого чоловіка. Щоб випробувати найбільшу любов ткану з усіх. Від сексу і музики, поезії і щастя, дії, боротьби і розвертання, можливо тільки з жінкою, яка змінила її культуру.

Автор: Ірина Несовкіна