Зонт

Лоти букафів. Непристойна мова практично неіснуюча.

Я думаю, що це ціле месен-ап оповідання почалася, коли я пішов з парасолькою на поїзді. Не існує прямих доказів будь-якого з'єднання між м'ятою, але невиліковна недбалість і всі наступні події, але я якось конкретний, що це був випадок.

Я зазвичай ніколи не забути мої речі. Старі рукавички, парасольки, окуляри і всілякі шарфи були з мене протягом багатьох років. До своєї дружини набридла цієї стабільності. Тоді вона починає займатися моїм модернізацією, невпинно відключаючи старі, на її думку, предмети побутової техніки. Хоча я об'єкт до такого оновлення, але не особливо. Вона знає краще і найчастіше не шкодую.

Ось що парасолька. Так, так! Не парасолька. Це не особливо ексклюзивний, але це також не дешево, який ви можете купити в будь-якому китайському краху. Великий, точно розмір мене, добре італійці. Умбрелла може з вигнутою ручкою, яка так зручно повісити на гнутій руці, або вражаючо прогулятися по вулиці, демонструючи натискання бронзового наконечника на тротуар. Його дружина купила її. Не тільки вона купила її, але вона дала мені на день народження. І так, що я був безглуздим боляче таким безглуздим випаданням.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Поїзд пішов до Нижнього Новгорода майже половина пустого, в кожному відсіку не було більше двох осіб. І сталося так, щоб, що мій супутник був сто п'ятдесят кілограм ущільнення з хропінням фіерцесу! Я спеціально взяв квиток на поїзд, який вирушає з столиці на п'ять хвилин на ніч, щоб прибути на місце роботи в ранковому сонному і веселому. І ось співак гортані і шлунку! Лук'яно, пом'якшити його, Pavorotti! Найкраща його племена! Під час ніч мені довелося ніжно курити його десять разів на весняний живіт, щоб отримати деякий сон. Так, в 6 ранку я вийшов на майданчик сердитися, не забуваючи достатньо сну і не адекватно, забувши свою улюблену парасольку на полиці над дверима. Якщо я пішов в Нижній Дощ, я прийшов до моїх почуттів і повернувся до автомобіля, але як поганий дощ вже почався, коли я прибув на мій підприємстві, і він був занадто пізно до свербіж.

Всі два дні бізнесу я сміливо схвалив себе з останніми словами і не дуже переконливо заслужили себе з задумом, що на шляху назад я обов'язково відправляюсь в станцію забутих речей. Чи залишаться будь-які гідні люди? Хто міг прийняти його? Ну, звичайно, думки, але як я хотів би вірити в дива два тижні до Нового року!
Я прибув на станції всього за сорок хвилин до поїзда зліва. Це те, що господарі так само подарували нам тригодинну екскурсію містом. Хоча я мав намір приїхати до станції раніше, щоб подивитися на парасольку, але я не відмовлявся від такої унікальної можливості, яку я не шкодував. На виділеному мікроавтобусі з персональним довідником ми відвідали найважливіші пам'ятки. Вони були в Кремлі, звичайно. Поїхали до Архангелського собору. Ми поїхали на Різдво, припинили на ярмарку, зараз Нижній Новгородський прохід. Пройшов вздовж Великої Покровської, розглянув будівлю колишнього міста Думи на площі Мініна та Пожарського. У вас є багато, щоб подивитися. Мені подобається. Я дуже сподобалося. Сліди відкладення дев'яностих ще видно, але щиро радять змінами для кращого. Ви можете побачити з голим оком, що місто добре, і це чудово. Місто з такою історичною спадщиною та культурною традицією має стати третє місце.

Я отримав на станцію в заточуванні сутінки.
Про що ми говоримо:
до Який номер?
- Ну, кімната забутих речей. Де вони віддають перевагу іншим людям. Де це тут? Я не знаю, де це. Чи можете ви сказати мені?
- Рука над знайденими речами ??? - Цікаво затирання, попросила левтенант, непристойно доторкнувшись на збуджений двометровий сірий чоловік просить такі приступні питання. - Так що ніхто не дасть нічого! Що ви знаєте?
Я порубав. Ви знаєте, що це моє слово! Я чекав всіх, але не це. Я був як пиловий мішок над головою з навколо кута. Я може бути старий, звичайно, але я можу чітко пам'ятати ці дні, коли це питання не за межі! Що це таке?
«Звертайтеся до службового обов'язку станції», - сказав він. - Майбе вона знає. Тепер вправо, до наступного залу, а потім вгору сходи і в далекому куті.
- Псб ... - Я ослаблений слабо і очолював в зазначеному напрямку. Добро, що рефлекси ще працювали, - Я пропустив так багато в цьому житті? Робота, сім'я, діти... Це те, що я жив протягом декількох десятиліть. Чи змінилося все в цьому світі?

- Привіт. Де знаходиться кімната забутих речей? – у голосі звучав повний атом.
Я нічого не рахував. Як я проходив через шумний зал, сходження сходів і шукав для кабіни на миті, все стало ясно для мене. Не знайшовши свою парасольку. Ні. Не ті нічні дні. Неправильні відносини. Я втратив час і стосунки. Оздоблення мене, Тітка в уніформі.
Тітка шудерована на питання і подивилась на мене з сюрпризом. Вона не була молодшою. Моя тітка була мій вік.
- Я пішов з парасольки на поїзді. Дві дні тому. Рейс з Москви. Вечір... Бренди Автомобільний номер... – Я тьмяним.
- Приїжджайте на! - Жінка розбризнула руки, змащуючи гірко. Десять років тому, коли цей номер був знищений! Не вигідно. Збережіть все прямо зараз. Запитайте провідників поїзда. Чи можливо вони? Тільки поїзд залишив... Чому ви не повернулися?
Я не можу допомогти.
Ні, ні, ні. Не звідси. Tonight Я повернувся до Москви на Ковтання. Я спробую зловити його там... Дякуємо!
- Так, що це? Це дійсно нічого робити ... Я думаю, що вона була просто, як я був.

Я пішов за межі. Назад, пасові затірки, в холоді, дощі і швидкого сутінка. Фрутовані і наївні. Що я нарахував? Дивись тільки в казках. Заморожування дійсно важко. Не було снігу, що впав з неба, але заморожений дощ. Невеликий і цегляний. Валюта.
Позбавляючи гальку, я, кричущий, пахнув підлоги куртки і вже про повернення в станцію будівлі, для того, щоб неприпустиме самообмежування, про незрівнянно втрачену парасольку, коли раптом...

Це доведена річ: "Як раптом!" Що ми можемо зробити без цієї сакраментальної фрази? Ну, чому? Я сподіваюся, що ви не думаєте, що все це написання я почався через нудну історію про втрачену парасольку. У зв'язку з тим, що найбільш цікава річ почалась лише в цій точці:

Коли я раптом почув неслухняний голос:
- Зачекайте, довга! - Замовляй мене чітко призначено. - Ми говоримо. Я б сказав! Я не думаю, що це б.
Я зданий довго. Я не любляю мене! Як багато десятиліть я повинен пояснити, що я не довгий бітч! Я ебать високий! Я тільки довго, коли я лежаю на пляжі. Але бідна людина, яка погана, щоб викликати мене, що в цю невидиму годину зробив так добре. Я був хворий, тому хворий на власну безтурботність і загальний несправедливість світу, що я взяв його з великим рельєфом як причина скандалу. Що потрібно зараз!
Я швидко повернувся, розтягуючи шию і руки по дорозі.
Не тримайте своїх кулактів, фігуру мого супротивника, який підійшов до мене через те, що погода з невеликою гниллю почала набути більш виражених рис. - Ви пошкодуєте його пізніше.

Але він високий! Як мені, я думаю. Травня більше. Я не люблю високих. Вони люблять боротися на довгих відстанях. Так я... І голос. Тоо бразен, занадто неприємний, але з дуже знайомими тонами:
- Вирішені?
Підходить до довжини руки, незнайомець викрадає обличчя прямо на обличчі. Мій обличчя...

Ось де я дійсно ooh ... ooh! Ви коли-небудь бачили своє відображення в дзеркалі, що живе своє життя? Це не весілля відео. Хоча б не пам'ятаєте, що ви робите найгіршу помилку вашого життя. Це ще одне. Я шукав на власній обличчі, яка була сліпою шліфуванням, шифінг з червоним, snotty ніс, лебідка, кроковані особи, але я не робив нічого подібного в цей момент! Дзеркало навпаки. Тексти пісень, а це означає: Він відчуває себе страшним, я буду сказати вам! Фахівці! Важко проходив шпинк, так що бунчик цегли не відкинути від страху, що тут говорити про боротьбу ...
до Це дійсно неприємний! - розсіяний на мій несподіваний подвійний. - Подивіться на себе ззовні. Ви отримали поганий рот! Голова майже квадратний, лоб невисокий, ніс переплетений від брів, арки брів, таких як Neanderthal, волосся вже сірий і рідкісний. Яку дружину знайти у вас? Ти як страшний звіт за минулий рік! Я не отримую.

Це не добре. Що таке патологічний подвійний? Не тільки я можу зрізати дзеркала за дружину, але я не шкодую себе.
до Що ви сказали, що ви? Приїжджайте тут, дерматинний кус! Ви бачили волосся довго? Я збираюся подарувати вам маску.
- Кітт, гарячий московський хлопець! - ланок стрибнув трохи, поставивши руки вперед. - Наші подвійні, однак, покриваються в одному заводі! А дермантина така ж. Чи не помітили?
Я захоплююсь довго! Вони повинні бути кинуті до землі і вологі в столах, інакше така дровпака з порштинами буде начинати так багато речей в вежі, які потім ви не відчуєте землю ногами ... Але проблема в тому, що я слабкий на землі. Я довге, як він є...
- Дід! Про нас мій голос супротивника втратив свою грайливу інтонацію. Він вже затирає. Я знав, що я був приступним, але не до того ж ступеня!
Статус? Що означає він?
- Я тебе! Тільки пізніше. Як ви не розумієте, що ще?
Ось де вони кажуть, що клин прийшов в голову. Так що це! Я не хотів цього хлопця прямо. Це досить несподівано!
- Так, допельгангер недбалий похмуро. - Я тебе, тільки пізніше. Зловити його? Тож не намагайтеся потерти себе. Що я кажу вам зробити.

Це погана фраза. Не знаю. За хвилину або другий. У моїй голові миготливі міркування з фантастичних оповідань, які я прочитав багато. Що? Якщо ми підсумуємо досвід світової літератури, зустріч з собою категорично не вітаємо, через непередбачувані часові зіткнення, або тягне багато неприємних пригод.
- Ну, що ви хочете від мене? Якщо ви дуже розумні, ви зможете отримати краще питання в цій ситуації. Я не міг.
- Подаруйте мені квиток.
- Що?
до Квиток поїзда, я сказав, дати його тут.
Так, зараз! Право, так що тут пробіг і дав:
- Ви знаєте, що людина? Так що ви зробили обличчя, як шахта, і ви подбаєте, щоб забрати обличчя, як шахта, це не означає, що я збираю його і дати вам квиток прямо зараз!
- Все правильно! - Судно, кадавер погодився легко. Я теж знав. Він знову зарекомендував себе. Я хочу сказати вам щось, що ніхто не знає.

Я використовую для того, щоб вираз "підійшов на лобі" фігура. Ні! Це дуже фізичний феномен. З кожним словом таємничого допельгангера, очі вийшли більше і більше на голову, поки моє волосся почали пекти мою кулі.
І восьмому класі, в травні, під час екскурсії ви...
Шукати! Зроблю, ви рогнула істота, яка б ви були !!! - Я почав смородина копати в кишені. Про нас Зайдіть! Візьміть свій квиток, візьміть свій гаманець, візьміть свій одяг і мій мотоцикл, просто закрийте, щоб Бог радий !!!
«У вас немає мотоцикла, але у мене є той же гаманець», - сміхався доппелгагер. Ви хочете перевірити номери кредитних карток? Так, uzbagoyza! Але тут квиток.
- Відправте, Сотона!!! - Я зрадився.
«Дуже,» людина, як мене не захопила сумно, тим не менш, зайнято квиток в гаманець. - Чудовий! Різниця в часі нічого, день, не більше, і як розчарував я! Де я думав, що я мав? Де є свобода думки і готовність прийняти нові речі? Все неприпустимо!
- Чому ви тут? Це був дуже сильний питання на моїй частині, тепер на площі станції, під ударами крихких льодових паличок, але я відчував дуже погано.

- Ну, як тільки квиток сортується, то ми можемо говорити про бізнес. Поверніть сто і вісімдесяти градусів. Побачити, що молодий хлопець в цьому застарілому наряді? Я! Не протерти очі, він дійсно має горщик на голові. Це ваш... Це ваш... Коротко, Сигізмунд! на плечах. - Допоможіть йому. В іншому випадку ми не будемо виходити.
- Хто?
до Він з минулого. З минулого століття. Або навіть рік до. Я не скажу вам щось інше. Подбайте про себе. Не залиште його. Це право.
Це все, що ви можете сказати мені?
Я.
- Чому пекло? Скажіть мені, що робити!
Вимкніть! Я не буду! Не знаєте? Я тебе. Ти мені. Ми просто розташували час. Я сказав вам, що я сказав себе... Фак, людина! Ну, коли я стояв на вашому місці, він сказав тільки що я просто сказав вам. Не плутайте мене! Я вже плутав. Згадайте одне, ви повинні допомогти цьому хлопця. Я на поїзді або я не зроблю його.
до Що робити? - Я просив гістерично, розуміючи, що ситуація була повністю з контролю.
Двомісний прокинувся трохи:
"Увімкніть, так як я тут, ви це зробили", - відповів він непевно.
- Не факт! Наближаючись тут, ви явно змінили щось в минулому. Рекомендую!
Але я говорю про себе, занадто! - Я просто помітив, що я теж дуже нерва.
Тепер ми подивимося один одному разом, бездоганно прокручуємо через можливі сценарії подій в наших головах.
У найгіршому сценарії справи я взяв важку дихання, в найгіршому випадку ви розбиваєте простір-часову констанцію, і всесвіт згорнувся. А тому, що це відбувається миттєво, ви ніколи не знаєте, що означає, що ви не встигнете достати про це. Будь-який інший сценарій загрожує таким хостом можливостей, які я навіть не збираюся витрачати свою дику фантазію! Але оскільки я дійсно хочу, щоб отримати будинок, так що ви, я думаю, що ви будете добре.
Я повністю і повністю погоджуюсь з цим укладенням. Як це було інакше? Я сказав, що себе. Я почав вірити його. Ми ще трохи плуталися.
- Гаразд, я побіг, або я пропустиме поїзда ... - Він, очевидно, хотів, щоб ставити мене на плече, але швидко прийшов до своїх почуттів і витягнути його руку. Не більше! Це одне, щоб поговорити про себе, це будь-який алкогольний банк, і інший, щоб доторкнутися до себе. - Дитина Саші викликає...
Сім'я похилого сходу, таємничий подвійний лоп в станцію будівлі. Він мав блюзу з шахтою!

Ось як кажуть, що ми тут, людина! Я не сказав нічого! Я дійсно думаю, що себе як людина досить досконалого мислення. З дитинства я читаю наукову фантастику і я можу назвати десятки інших найвідоміших творів з такою сюжетом. Але це одне, щоб читати, і зовсім інше, щоб стати учасником таких заходів. Це велике почуття, я покажу вам!
Що робити? Я повернувся і уважно оглянув головний захисник в цьому кропивному випадку. Молоді Двадцять років. Дуже підстилка, але не споживає. Це можливо, хоча. Болить біле обличчя і темні кола під очима, як запеклий адміністратор. Одягнена... Ну, звичайно, в першу чергу, його старомодний головний убір спійманий очей. Коли ви дивитеся старе літопис, де десятки, сотні людей, що поважаються в горщиках, немає почуття невідповідності. Все гармонійно і вишукано. Але подивитися, що на площі станції? Пальто нижче коліна було чітко застарілим, але дуже стильним вирізом. Сніжно-білий каша навколо шиї, ймовірно, приготував таку ж білу сорочку з метеликом і пальто. Штани в невеликих смужках, взуття з галошами. Галоші? Я думаю, що я ризикував пов'язувати, як це, я, ймовірно, просто подивіться як клоун, якщо не гірше. І цей хлопець виглядав досить органічно. Ось, очевидно, це не навіть в стилі, але в деяких глибоких культурах одягу, які ми вже втратили.
Господи, що робити з ним? ?

Я повільно переїхала до моєї мети, намагаючись організувати мої думки, які не були на всіх правах. На першому враженні хлопчик чітко плутався. Він прикручений на місці, скручивши голову судомно, кинув очі. Ну, з одного боку, я отримую його. Але це не робить мене краще. Чи був я страшний? Дуже страшно! Але ми повинні зробити щось, напевно:
- Uh-uh-uh-uh-uh - Шит! Як я відчував. - Вибачте мене! Молодий... Чистий Я допоможу вам щось?
Хлопець помітив, і подивився на мене з таким нав'язливо плутати погляд, що я, прямо, відразу хотів би повісити і заспокоїти цей живіт тіло.
- Я... ви бачите... шкода... - хлопець дивився навколо плутанно. Я забули свою парасольку на поїзді.
Тепер мій поворот, щоб мухуватися, Що таке? Діаболічний збіг?
- Забули парасольку?
- Я. Молода сомнабулістична людина прогулялася навколо мене, продовжуючи перетворювати голову навколо. Я спробував знайти кімнату забутих речей, і тут ніхто нічого не знає. І люди так дивляться навколо... І я не знаю... Я не знаю нічого...
Хлопець нарешті припинив і, судив, показав його пальця за спину:
до Що це? Скляний будинок?
Я повернувся. Звичайно це скло. Найзвичайний супермаркет, безглуздий архітектурний фрак, дитина похмурих чоловічих фецій дев'ятидесятих, приправлених на протилежну сторону площі станції. Але це хлопець, це свого роду річ може дійсно відірвати дах.
Як це можливо? попросила молодого чоловіка в ударі.
до Просто фасад. Особа, щоб говорити, поверхня. Скло без навантаження. Каркас будівлі бетонний. І це просто облицювання.
до Що робити? Що робити, якщо хтось випадково стружиться і випадає?
до Незламне скло. А паркани всередині влаштовують так, щоб не можна випасти.
до Як це незламне скло? - загинув хлопчика сюрпризом. - Скло завжди б'є! Це крихке! Ви маєте будь-яку ідею, яку ви йдете?
до На жаль, я роблю. Як пояснити його зараз? Я будівельник освіти, так...
Не прослуховуючи мої пояснення, хлопчик плутався, шукаючи шляхетично трахнув підвіски таксі з другого Ford. - Що таке автомобіль? Вони виглядають дивними. Чи є це все для ярмарку? З метою правильності? Де бувають качки? І є.
Яскраві яскраві. Як це? Як я повинен відповісти на питання зараз? Він з минулого!
- Послухайте мене. Олександр.
до Ви можете просто Саша, - хлопець з видимим рельєфом поширив свою руку мені.
- Ніцца, так. - Я соромлю руки. - В'ячеслав. Це також проста Слава. Ніцца зустріти вас... Звісно, я намагаюся допомогти вам, хоча бути чесною, я все ще не знаю, як це можливо.
- Ви пробачте мене. Я тут з моїми проблемами, але це не важливо. Umbrellas є нечудовим, дійсно. Це, звичайно, дуже дорогий блок. Італійська. З дуже сучасною ручкою з абсолютно нового матеріалу. Пластиковий, його називають. Але це не те, що я маю на увазі! Я прийшов на ярмарок. Чи допоможете мені потрапити на ярмарок? Якщо ви не розуміли? Тексти пісень, а це означає: І є так багато інновацій, які я був просто плутати! – хлопець збив. - Так багато сюрпризів! У мене немає ідеї, куди піти!
Ох! Умбрелла. Італійська. Ручка пластикова. Не трахнув збіг.

Витримати стан правильно. Бокси називають його жорстким. Коли ви ще не збиваєте, але ви отримали стільки ляпасів у вежі, що ви не знаєте нічого. Вважа відмовилася вірити в те, що сталося і наполегливо наполягати на деяких монстровських жартах. Але той же розум відразу пояснив, що ніхто не не повинен почати таку складну гру. Я не так цінний, щоб витрачати стільки енергії на мене. Так це все вірно? Я не вірю! Хоча я не маю багато вибору ...
Що, якщо ми подивимося на неї з іншої сторони? Моя поїздка закінчується сьогодні. Якщо я не покажу на роботу завтра, я хочу бути дуже, дуже великі труднощі. Я не Юрій Деточкін, я не можу отримати пару днів відпустки по телефону або телеграмі (розпланування для молодих читачів – телеграма як SMS у старі дні). Я можу бути з роботи через цю пригоду. Я не маю багато грошей. Я можу, звичайно, годувати цей час мандрівника і прикріпити до готелю, але це не рішення. Що зробив, що довго кадавер сказав? "Ви повинні допомогти!" Як?
- Гаразд, це. Ми піднімемося, я кинувся під ніс. - Спокій! Ми всі Calm вниз, я сказав!! Нехай все йде на ярмарок! - Я просто почався битися в нервовій хістерії. - Не дивно. Це нормальний ??? Слава, заспокоїти, збити! Ми підемо!

до Вибачте мене, ви сказали щось?
Його питання озвучив так чистий і невинний, що я заспокоївся відразу. Я шукав його акуратно і заспокоївся знову. Він мав дуже гарний вигляд. Я не знаю, як пояснити цю мову в моїй мові. Очистити очі, чесний. На блі, тонкий, і можна навіть сказати витончений обличчя, цей погляд був досить правильним. Трохи ляканий погляд, але чесний. І я думав, що цей хлопець не може лежати на всіх. Я розумію, що не вірно. У цій реальності, на цьому світі, кожен лежить. Діти! Немає такого, як людина не лежачи. Я думав, що він не може лежати.

Я не знаю, що сказати. З одного боку, домашня мова переважала тонни інформації з читання фантастичних книг, в яких багато було написано про часові конфлікти і всілякі проблеми, пов'язані з нею. З іншого боку, була реальна, жива людина чекала прямих відповідей.
Я вдихнув рот і не мав ідеї, де почати. І пішов він і подивився на мене з променистим поглядом. І я раптом охопився. Я не міг думати нічого розумного.
Я запросив мене. Ви читаєте Herbert Wells? "Час машини" зокрема?
до Звісно я зробив! - Хлопець стрибнув. - Чудовий письменник! "Коли Sleeper Wakes Up" Я дуже люблю. Негайне майбутнє. І ось його останній, «Світ визволений». Ви читаєте? Він розповідає про те, що він дійсно робить. Зачекайте хвилину. Ви намагаєтеся...
Хлопець почав захопити повітря ротом, очі розширилися, а своїми руками він почав робити противузкові рухи, так як якщо він збирався трохи літати. Я не хочу, щоб він захопився!
«Я навіть не натякаю,» Я не згасився. Я говорю, що ви в майбутньому. І я дуже щасливий, що я не хочу пояснити вам принципи часу подорожі.
Хлопець знову дивився, зважився глибоко пара разів, поширив руки і виховали захоплено:
- Ах!
Він відразу став плутати і його щік спалахнув з пурпурним рум'яном:
до Боже! Я не можу допомогти. Але це дивовижна!
Він не здивився, він може одягатися, тому він добре. Добре зроблено. Моя задача стала набагато простіше і зіткнулася з рельєфом:
- Тоді брат, нехай підуть. Я покажу тебе. Ніщо це вже темно?
до О, не велика угода! - хлопець мухався. Я не локальний, але я дуже зрозумілий.
Який жорсткий хлопець, хоча! Що таке швидке мислення! Я почав любити цей хлопець в кулоні.

Водій таксі, легке молдавське, я дав спокійне попередження. Як і мій брат бере участь у театральному виробництві, і він зараз вступає до образу, тому steer безпосередньо і запитати його непотрібні питання. І був представлений відповідний рахунок:
У Старому місті, через Різдво, з зупинкою в Кремлі, а потім до старого ярмарку.
Таксі водій подрібнився від цього маршруту, але залишився безшумним. Я не знаю, що я розмовляю.

до Який рік ви будете? - попросив відіграти, поставивши хлопця на "свіжі". Ми повинні розуміти, які умови, які ми працюємо.
«Земля народження або де ви прийшли, ти означає?» мій супутник відповідав не менш весело, легко приймаєте умови гри.
Він дуже хороший. Я не впевнений, що я можу показати стільки задоволення на своєму місці.
- Пушим... Тексти пісень, а це означає: Нехай я думаю, мій молодий друг! Ну, дати мені рік відправлення, і я здогадую рік народження. Чи?
- Привітний! - Саша спробувала витримувати драматичну паузу, але не спостерігав себе і благословив - один тисяч дев'ятсот і тринадцятого року! Що це зараз?
Я стрибув на місці, і водій таксі, що прокинувся, але я зумів неприйнятно продемонструвати мій ваговий фіст, після чого невеликий водій не закривається. Але для мене це було як курка в кишечнику - рівно сто років:
- Тепер дві тисячі тринадцятих ...

Саша загинув і занурився на довгий час. І я замкнувся. Занадто багато збігів. Занадто багато. Поїзд, парасолька, ярмарок ... і рівно сто років. Росія на межі Першої світової війни. З одного боку, пік імператорського розвитку, а з іншого, приховані процеси розпаду, які в чотири роки відірватимуть велику владу до, і після того, як. Хост думок виповнилося гучними асоціаціями в мозку.

Я був в повному розладі почуттів і похмурих причин, і Саша швидко прийшла до життя і був повністю радий. Все. Я кохав кабіну. Від світіння реклами на фасадах магазинів. З тьмяного дванадцятиповерхового московського проспекту в цілому практично не стрибнув з автомобіля. І питання. Він зберіг запитати питання. Чому це на площі або навіть куб? Як маленька дитина! Я не відповідав себе. Ну, не зроби мене неправильно. Я ніколи не знав, чи можу я сказати його що-небудь, або якщо я можу згорнути Всесвіт. Я почав говорити.

На першому я розповів вам, що я бачив з вікна таксі. Потім вони повільно перенесли на більш глобальні теми. Коли я випадково згадував простір, Саша майже мав інсульт! Люди на місяць? Супутники, які забезпечують комунікації по всій планеті? Самохідні одиниці на інших планетах? Здавалося мені, що трохи більше, і він просто сльозиться в клаптях, від перекручених емоцій! Але я розумію. Це майбутнє! Яскравий і чудовий! Я хотів би, що це буде набагато важче, щоб здивувати мене, дав мій синічний ставлення до прогресу людської цивілізації. "Я думав, що ти дрочить!" Але Саша не мене. Він дуже сподобалося все.

Я не говорив про війну навмисно. Ну, чому? Я не зареєстрував, щоб розповісти історію останніх сотень років неупереджено. Я залежну і знебочену людину. Залежить від своєї освіти, на своїх коренях. Я відчуваю його, я віщаю його. Хлопець в яскравому майбутньому - чому б я зіпсував свої враження? Я зловив і спробував описати наше життя більш докладно. Але в ході моїх роз’яснень я раптом зрозумів, що з певного моменту я почав запекти! Так само як і наші державні телеканали. Найкрасивіші країни світу. Найкраща безкоштовна медична допомога у всьому світі. Найкраща освіта та справедливість. Про величезні досягнення в сільському господарстві та важкому машинобудуванні. Про посадових осіб та посадових осіб, які влаштовують...
до А чому ви не бачите автомобілі з емблемою «Руссо-Балта»? - знову поїхав мене в мертвий кінець питання Саска.
«Це дуже дорогі автомобілі зараз,» Я заповнила нічним продажем. Не кожен може дозволити собі такий елітний транспорт. Все, що ви бачите прямо зараз є дешева німецька і японська ... Азіатська авто. А Руссо-Бальт дуже дорогі автомобілі! Навіть губернатор не може дозволити собі.

Я зв'язався. Я повернувся до того, що навіть Троцький не мріяв, і не може зупинитися. Безперервно лежачи і невимушено. Почуття мене, друзі, але я не можу сказати цей хлопець, з наївним і захопленим виразом на обличчі, що зараз, в двадцятому столітті Росія не здатна виробляти нормальний автомобіль. Я не можу сказати, що Рига, Місце народження Руссо-Балта, тепер столиця хостового стану. Війни ветеранів війни та стародавніх людей породжують неприпустиме існування на припускі та хлібній Росії тепер купує в Канаді. Зважаючи на те, що скарбнички та хабари займають найвищі державні посади. Я не можу сказати цей хлопець з минулого, що ми смоктати всі кров, ми були, і наші бабуся, і батьки зробили гроші. Я був сором'язливим. Навіть китайський смартфон з мультфільмами і музикою не покаже. Баша на тебе. Саша думала набагато більше, ніж ми заслуговуємо.

Ми вийшли за межі Нижнього Новгорода прогулянку.
- Ви знаєте, слов'ян, це все дуже дивно. Саша була повільно спінінгом, розширюючи руки широкою, якби він хотів обхопити весь світ. - Я не вірю. Здається, що все зрозуміло, сто років прогресу, цвітіння науки, соціальних досягнень і всіх речей, але я все одно відчуваю, що щось ви не зробили.
У нас! Він мене звідти! Це сумне почуття, коли ви повинні лежати і виправдати себе комусь з останнього століття.
Я думав, що це буде щось більш значуще. Саша дивилася на мене з цим чесним виглядом.
- Ви знаєте, що я теж! - Я раптом відірвав себе. Я також чекав більше від майбутнього. Але... Наука – так, прогрес – так, ми літаємо в космос, літаки величезні, але люди... Люди не змінюють багато. Він був і досі, щоб бути чесним. Ви думаєте, що ми все просунутий і освітлений тут? Ні! Як це завжди було, це все ще. М'який сон, але солодкий devour, це основні цілі! І я краще. Звісно, я маю справу з тими, що ви ніколи не чули, але насправді, я лише стільки ж, скільки вас. Вночі, перед сном я даю про зірки, походжу в службу протягом дня, і ввечері я запасаюся боєприпасами на дощовий день. Є два дітей, всі права і нормальні, але... Я втомився сказати "але"! Якщо я розчарував вас. Ми просто живемо. Ми просто звичайні люди. Не завжди смартнер, ніж їхні предки.

Саша хвилястий своїми руками:
до Ні, я не говорю про це. До речі, я дійсно розумію. Люди, суспільство... Я розумію. Про роль людини найдавніші греки точно описують все. Зміни навколишнього середовища і люди залишаються однаковими. Ти так гарячий. Але! Я не боїться використовувати вашу "Бута", але! Він показав пальцем. Ви літаєте в космос, але ви не кладете отвори на дорогах? Я пам'ятаю цей пудвіч з мого першого прибуття! Що, вічна російська проблема? Фоли та дороги?
Я зірвав на полонині ... ебать з ... полуничка в дорозі прямо перед ноги:
- Сан?
- Ха?
Не вдарив мене в брови або навіть в очах. Ви побили всі наші речі, в найвибагливіших і болючих! Ви вдарили...
до На кульках? - Натискаючи очі, хлопчик продовжував. Я захоплю його своїми руками для цього наївного вигляду!
до На них Сан ... Для них для народження і для всіх внутрішніх органів одночасно! Я вдарив ноги. З пробігом... Я вдарив йому смерть! Наш універсальний біль. Так! Ми літаємо в простір, але ми не можемо поставити асфальт прямо! Це ебать майбутнє ми маємо!

Саша сміється:
- Я чую тебе. Я думаю, що я розумію більше, ніж ви хотіли, щоб розповісти мені.
Наївний погляд? Я повинен бути переоцінкою. Його зовнішній вигляд є шламом і розумним. Більше ваги, ніж мене. Заморожування!
Я думаю, що я знаю, чому я тут.
- Я славився прямо.
Я не знаю, що це було, але мені не потрібно. Я вже заряджений для майбутнього. Вам потрібно. Зміяти. Дивитися на себе ззовні. Від часу до часу. Ваш день - це майбутнє. Кожна акція, яку ви приймаєте, є крок вперед. А ви сметану і дратівливу. Не робити це. Ви надали свою персональну просвіту. Це може бути невеликим, але ви повинні жити так.
Так що пізніше це не буде настільки болючим для безцільно живих років ...
до Хлопець буквально кинувся, щоб захопити мене. Я не можу закінчити мій думав!
- Сан?
- Ха?
Чи можна ви процитувати класики?
- Класика? - Саша подряпинила задню голову смішним. - Що ви знаєте?
- Так це "Як сталь була загартована" ... Я сказав перплексно і відразу здався.
Ой, йо! Я приходжу! Ще тридцять років і тому перед Миколою Островським стає класика радянської літератури.
- Забудьте його, Сан. Це мій суглоб. Але ви абсолютно право, і багато іншого. Я просто подивився на себе з-за кордону, з вашої сторони, і я був таким, як Я пообіцяю, що я фіксую!
Саша посміхалася, розумно перемістила плечі:
Я соромлюся, що ви робите звичок, але я розумію! А сто років, і є те, що бути зачарованим. Я теж нервую. Я сподіваюся, що все буде охайно.
- Я зроблю свій найкращий. На щастя!
- Так, океї. Саша недбала голову і ганяв її руку на стіну проходу.
І це блаженно!
Білий, нестерпним білим світлом, змащений. Я не закривав очі. Я вдарив голову і я вийшов.

Продати Перше, що я відчував після того, як спалах був запахом. Чи знаєте ви, що таке гарячий двигун? Ні, ніхто не знає, що він любить. Запах довгих доріг, запах потужності, запах змінних місць. Я зважав цей пряний, tar-and-creosote повітря, і я ледве зв'язався.
Я дивився. Станція... Станція Нижній Новгород. Дуже багато диму і багато вугілля. І люди. Багато людей. Дивний одяг. Я тільки бачив, що в новинах Продовжуємо дива?
Я почув часовий голос ззаду. - Чи можу я допомогти вам?
Я перевернув навколо різко. Ух, знайомий особа:
- Сан! Ви бачите, що теж? Ви і я пішов назад в час!
Хлопець, який я назвав Санею, захопив очі на мене і, ледь рухаю язику з лямкою, загрунтував:
до Вибачте мене, ми знаємо один одному?
Я думав. Так, що ти думаєш? Я став повністю тьмяним, впадаючи в повну психічну прострацію. Ну, подумайте самі - я просто розмовлявся з цією рамою, і тепер він стариться на мене? Хто? Я йшов там, і я мовчав. Я його фігурував. Повільно, довгий, але я з'ясував:
Якщо ви не знаєте мене, чому ви прийшли до мене? Я забули свою парасольку на поїзді. Італійська, велика і пластикова ручка. Але ще? Чому?
- Ви дивитесь... Таке дивне, що сталося мені...
до Давайте мені здогадувати - обережно відтіняє хлопчика плечами, перетягнувши його до виходу з платформи. Недавно, людина, яка виглядає точно так само, як ви прийшли до вас і попросила допомогти людині в дивному одязі. Право?
- Як ви знаєте?! Це дійсно! Він також запитав про зворотний квиток. Хлопці не протистояли, але постійно дивляться навколо, якби він хотів подивитися на цю дивну людину.
до І подарував йому квиток, звичайно? - Я був шикарно з'явився в тон голосу. Що? Ми знаємо.
Так! Я зробив. Він був так переконливим, що ...
- Немає слів! Отримати пісні. Я вірю тебе. Ну, ви готові допомогти мені?
- Звісно! Що робити?
Зроби! Я вже точно знаю, що точка віджиму.
У Старому місті, через Різдво, з зупинкою в Кремлі, а потім до старого ярмарку. Як ми?
до О, так, звичайно! - Хлопець чітко розслаблений. - Який старий ярмарок?

І ось ми йдемо! Вдень. Якщо різниця в розкладі поїзда, або часові зони відіграли роль. Але я йду на Низькому День. Ми були на каббі ... Стоп, хоч! Водій - людина. Я не керую його, я водію транспортного засобу, керованого водієм кабіни. Як описати його? Так, насправді це не так важливо.
Це незабутня поїздка. Люди, коні, рідкісні і, як кажуть зараз, рідкісні автомобілі, ці торгові будинки знаходяться в повному цвіті і нові. Церкви, що сяють з куполами, цукерками. Слова не може описати всю пишність, яку я мав бачити на дивному збитку долі!

Саша санг з няні. Я не хотів би запитати питання. Саня, хоча він прийшов з Смоленського, був дуже добре орієнтований на місцевості. У нас є приємна прогулянка. І, так! Я бачив Кремля старий. І побачив Преображення собору! Санка була гарною, вона продемонструвала мені все, що я хотів і взяв мене до ресторану.
Моя мама - жінка! Я не їсти таку смажену хірургію, картоплю, томати та зелень в тридцять років! Я тримую тихий про всі салати, чорні ікра сендвічі, гарячі закуски і горілка, буквально солодкі в її заморожуванні! О, що було чудово! Я думаю, це було божевільні гроші в цей час!

Далі
- Сан?
- Ха?
Ми стояли на одному місці біля Пасажу, як ми були.
"Сан, ти крутий людина, - сказав п'яний і весело, запам'ятовуючи дружину. Вона загинула мене зараз.
Я шукаю тебе, і я шукаю тебе. Це нічник. Я звідти, ви звідти. Але ви розумієте дуже багато.
- Де?
Я повинен зробити зусилля не відповісти безпосередньо:
- Смішні. - Я дивився навколо. - Все це так живий і реальний ...
Тексти пісень, а це означає: Навколо мене кип'ятять і кип'ятять море людини.
- Ви знаєте, Сан! Я буду ревнощим. Що таке. Тут будуть сильні і страшні випробування, але ви пройдете їх з гідністю і вічною славою. Тексти пісень, а це означає: І лежачи на вашу смерть, ви нічого не будете сором'язливі. І це круто.
- Я не розумію.
- Так, і немає. Час прийде і ви будете розуміти. Удачливий, хлопець! І не ссать, коли ви знайдете себе в незрозумілій ситуації. Чи може хтось допомогти?
Я майже доторкнувся, що вирощена цегла, але я занурився на даний момент:
- Сан! Що про ваше ім'я? Я не знаю!
- Олександр Романович Бєляєв. На Вашій службі Славка! – хлопчик лучений гідністю, і я, слухаючи його ім'я, подрібнюється з сюрпризом і випадково доторкнувшись стіни.

Білий, нестерпним білим світлом, змащений. Я не закривав очі. Я вдарив голову і я вийшов.
Продати Перше, що я відчував після того, як спалах був запахом. Неприємний. Що таке запах, як спати в нормальному місті? Витяг автомобіля? Прохолодний асфальт? Останній тролейбус? Ці запахи настільки поширені, що ви навіть не помітите їх. Це темний.
Бєляєв. Це все дивний. Мій ідол. Своїми роботами відкрився новий, чудовий світ для мене і багато способів визначити своє майбутнє світогляду. І я просто відверта горілка і ate манжети. Він назвав його хлопчиком і хлопчиком. Як старий він? Щільність? Я все! На стіні я стояв. Сенсорно це, нічого. Диви над. Просто мені, просто це заморожування дощу і ця стіна. Просто стіна... Зареєструватися! Невеликий дощ? Який час це? Зателефонуйте. Ой, соромитися! Я згорнувся через час і простір, що п'ятий годинник? Ах, тепер! Налаштування, час, Синхронізація ... Про нас Що це таке!!!
Я кинувся до дороги:
- Водій кабіни !!! Швидке!
Таксі загинув щелепу.
- Не розумію! Залізнична станція, я буду платити бабуся, якщо ви отримаєте в п'ятнадцять хвилин!
до Немає нічого йти. Але приготуйте те, що я не тягаю тебе!
Я закручений знову!
Що б, танець! Ось ми йдемо. Тепер я, хто звик бути, приїжджає до станції. До тих пір, поки я не збираюсь на станцію, а потім я збираю до диму, я повинен це зробити. Скажіть його про Бєляєв? Шити! Ви не можете це зробити! Я точно знаю, що я сказав! Чи можу я змінити послідовність? Поговорити, не говорити? Це божевільний!
- Ось ми.
- Тут.
Ноп.
- Вибачте мене?
- Шістьнадцять тридцять. Я отримав його. Договір коштує дорожче, ніж гроші, водій демонстративно витягнув важіль на нейтральному і відвертому.
Я втратив кілька дорогоцінних секунд, які намагаються зрозуміти цю розмову.
- Чоловік! Я не вірю! Але водій таксі, який відмовляється від грошей, є найбільш фантастичним, що ви можете подумати про!
- Перейдіть вперед. Вони приходять тут, всі різні і думають про себе. ЗАМОВИТИ!
Я вже мав хороший гаманець. Я витягував картку.
до Якщо ви не в каучуку, зателефонуйте мені в будь-який час. Я допоможу стільки, скільки я можу.
Таксі водій захопився, але посміхається.
Я пішов з векселем тихо на підлокітник.

Перехрестя площі. Він вже переходить, щоб залишити.
- Зачекайте, довго! Тут є бесіда - ми вже повинні займатися спортом, в кінці, а потім побігли сто метрів і вже з дихання. - Ну, я б сказав його! Я не думаю, що це б.

Українська

The Swallow є дуже швидко поїзд. Але я не люблю їх. сидіння тільки сидіння. Я люблю лежати. Особливо книга. Не електронні, але звичайні, пап. На верхній полиці. Добре, навіть якщо я не вписаний у висоту, але відчуття дуже приємне. Ви лежите, колеса торкнеться, вікна є величезними просторами, на столих келихах зіткнулися з відомими кубиками з чайом Краснодар. Красивий!
Відсутні проблеми. Ви керуєте, і є лише купа думок у вашій голові. Я нічого не збираюся разом. Двічі петлі, з порушеними причинними зв'язками. Я просто відступив квиток від себе. Тепер я, хто пізніше або раніше, взяв Санку до Кремля. Я тут, я вже знаю, що і що? Вимикач на стрибку.

Умберелла! Думка простріла через мозок. Це парасолька! Яскраві казки, drool, snot, всі вторинні, але це все про парасольку. Ось як я отримав його прямо. Ми повинні знайти його або це не кінець. Що про розклад? Так ковтання прибуває в Москві двадцять три п'ятнадцять, і один я прут вирушає в двадцять-й п'ятдесят-п'ятдесят-п'ять. Я маю багато часу. Я буду. З моїми очима закрили, я спробував отримати комфортний в цьому крісельному стільці і відіграв пісню від Амфібійського чоловіка в голову:

Він, вітрильник, ви вже купили занадто довго.
Я забув тебе.
Я люблю девіл моря зараз.
Я хочу любити його.

Ой, Саня! Вам не буде просто, але що ви будете залишатися протягом століть.

Шановні пасажири, солодкий жіночий голос гучномовця, щоб заспокоїти мене з сну. Наш поїзд прибув у м. Героїв Москви на залізничному вокзалі Курськ. Дякуємо за використання російських залізниць. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше!
Курськ Курський Курський? КУРСЬКИЙ Я прийшов з Ярославського!
Fuck, ебать, ебать !!! Хмарно! У мене є тільки сорока хвилина! Я не шукаю на станціях!
Якщо ви не бачили цієї божевільної гонки, ви удачі. Я не знаю, як запустити, і я не люблю це. Я був Дві метри тіла, абсолютно без стилю, незручно тримати мій похідний валіз, я кинувся як палець. Скрипки в метро тільки зірвалися на мене. І я зробив. Завтра, залишені до вильоту. Який автомобіль я маю? Це добре, що я зберіг всі квитки, але я все ще маю звіт про поїздки для написання. Четвертий? О, мати! Це в самому кінці лінії. Коли я потрапив до цього автомобіля, провідник був трохи нервом. Небагато. У ці дні багато фольців, а потім є цей недбалий щит!
- Дівчина! - Дихаючи важко, я заповнила печінку, яка вийшла з свого місця своїми руками. - Вибачте мене! Два, три дні тому, я забули свою парасольку. Я можу показати вам квиток. Ви не робили?
- О, і ви знаєте, що цей поїзд був реформований вчора і зараз всі інші автомобілі. Не знайшов парасольку.
Ну і це. Що? Що я нарахував? Я кладу голову в машині, судомно відновивши дихання.
- Ава, перейдіть на голову поїзда. Може бути вона знає, дівчина гарно посміхалася. - Автомобіль шести.
З утрудненням занурення голови з перевезення я запитав:
- Шість в середині?
Так! Тамара Іванівна – її назва. Побачити її. Зайдіть, ми залишаємо за собою два хвилини.
- Тамара Івановна, - Ммлд, з складністю, що надходить до стартового положення. - Хто знає? Спасибі, солодка дівчина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Ви коли-небудь помітили, що поїзди дуже довго? Направляюча дівчина сміхала довго, як я ходив до шостого автомобіля.
- Тамара Іванівна, hello! - Я категорично сказав. Я забув мій парасольку три дні тому. Ви не робили? У мене є квиток тут...
Ви не можете заплутати тренера з будь-яким. Суворі очі, велична постава і вага, кілограми як двісті.
- Чорний. Великий Кан. Підлога кольору хакі - Я більше не підрахував на що-небудь і відповідав чисто механічно.
- Подарунок, - Я доданий. - Джонін.
Тамара Іванівна дуже критично дивилася на мене, подумала трохи, а потім, злегка відхиляючи могутнє тіло, вкорочену глибину автомобіля:
- Маш! Принесіть чорний парасольку з канатом.
В той час як Марія ходила, я буквально заморожувала.
- Ви?
Я майже плачу.
- Мін.
до Що, дійсно дорогий?
- Гроші купе, так. Дуже дорогі.
- Ну, наступного разу, будьте обережні. Не забудьте.
- Чи можу я поцікавити вас?
Тамара Івановна шліфована і ведеться з могутнім плечем:
- Я не думаю. Поцілуньте дружину. Я на миті.
- Ну, тут ми йдемо. - Я зішкнув все з мого гаманця. - Я не встигнути бігти до магазину, і ви будете здивувати його для себе. Немає часу, щоб пояснити. Просто довіряю мене. Ви не просто даєте мені парасольку, ви даєте мені щось більше.
- Ти фо! Просто перейдіть. Виїзд.
- Побачити вас пізніше! - Це не останній раз я пішов на бізнес подорож. - Я бачу тебе.
поїзд збитий на суглобах і повільно набирає швидкість, відключається.

Я отримав додому до середини дня. Набридло в траві, але ідіотично посміхається і натискає парасольку грудей. Я бажав зробити все спокійно, але потім дружину кинувся, спати в ковдру:
Приєднуйся! Я трохи кинувся, чекаю на тебе, вона лягла. - Яка ваша подорож?
Я вже відкрив мій рот, щоб розповісти про всі дивовижні речі, які трапилися мені, а потім я зрозумів, що вона не вірить. Я не вірю, що я.
«Кіця, як я був до іншого часу!» – Я посміхнувся, я сказав.
- Так? Дуже дякую! Приїжджайте на обід.
Я поставив парасольку в кутку. Я шукав його близько... Umbrella як парасолька. Я, ймовірно, не sane на мій... Я збираюся вечеряти.

й