Творчі парасольки

Восени 2011 року про те, щоб потрапити в себе, і нескінченні дощі почнуться, що приносить трохи меланхоло мені. Але не варто хвилюватися з цієї осені, адже кожен сезон красивий своїми силами, і зараз краще думати про вибір парасольки. Так, це парасолька, тому що якщо це не буде корисною у хмарній дощової погоди? У похмурий день ви можете піднятися самостійно і пасерами, з оригінальною дизайнерською парасолькою, з якої є багато типів сьогодні.

Дизайнери з усього світу намагаються перетворити недоліки парасольок, що складаються в основному в їх незручності, в свої переваги, покращуючи форму парасольок і доповнює їх дуже смішними деталями.

Umbrella "чорт дощ"
Ваш вид "хелло" до дощу від студії Artemy Lebedev.

Umbrella з окулярами
Ця парасолька ідеально підходить для сучасних спій і приватних слідчих. Дякую за секретне вікно у вигляді келихів, ви зможете побачити інші, але вони не побачать обличчя, яке іноді дуже важливо, особливо для милих жінок.

р.

Парасолька тіла
Це єдиний парасоль в світі, який буде тримати вас 100% сухий навіть в найсвіжіших дощах з грою. Дуже креативний!

Umbrella небо
Ця парасолька дозволяє насолоджуватися прозорим небом навіть в дощову погоду. Ви побачите чарівний синє небо від дизайнера Тібора Калмана.

Умбрелла тиснена на колесах
Спеціально для дітей, Тайванські дизайнери створили парасольку, яка залишає милі смайлики на мокрому асфальті. Тепер ви не можете малювати з молитвами, але просто взяти парасольку і знайти пудвіч, щоб отримати смішне обличчя на землі.

Umbrella дивитися, компас.
Парасолька з сонцем і компасом - це щось нове. Цей цікавий винахід був виготовлений японським дизайнером Kota Nezu для тих, хто постійно перебуває на дорозі.

Сумка Umbrella
Розвивати виключно для жінок, чоловіків навряд чи оцінять таку парасольку. При складанні парасолька перетворюється в елегантну сумочку, хоча всередині вона буде сирою, так як всі вологі поверхні розташовані там.

Умбрелла гармата
Звісно, пістолет не реальний, але вода. Ця воронка-подібна парасолька від творчого дизайнера Alex Wuyley збирає всі дощові води і передає її прямо до гармати, що робить сірий повсякденний життя, схоже, приємні розваги.

р.

Рюкзак Umbrella
Дуже зручно. Ваші руки абсолютно безкоштовні, але навіть в дощі ви залишаються повністю сухими.

Умбрелла меч.
Ви хочете відчути себе реальним samurai? Потім купуйте парасольку меча! Фо чоловік поспішав.

Парасолька Backlit
Парасолька від дизайнера San Quin Park має можливість освітлювати все навколо з енергією крапель, які перетворюються в електрику. Неймовірно, чим сильніше дощ, тим яскравіше парасолька світиться.

Umbrella є гольф клуб
Дизайнер Себастьян Еррасуриз - небезпечний вентилятор гольфу, тому він вирішив поєднувати приємні з корисними. Umbrella і паличка, два в одному! Чи не є удачі для гольфа?

, Україна

Парасолька собаки
Якщо ви не подбаєте більше про вашого улюбленця, ніж ви потурбуєте про себе, то парасолька для собак допоможе вам. Завдяки цій парасольці собака повністю висохне, з урахуванням того, що вона не буде виходити від вас, де не потрібно.

Р

Парасолька для двох
Одна парасолька недостатньо, є два!

Umbrella з кавовим тримачом
Вам подобається гаряча кава, але ви знаєте, як пити її в дощ? Розчин є парасолькою з кавовим тримачом.

2717924р.

Я б купити деякі з цих парасольок, але я б хотів би, що я буду розглядати місто божевільний.