Умбрелла не розкіш.

Римські патріархи мали спеціальні слуги, які на гарячих днів перевозилися над головками апаратів власників, таких як сучасні парасольки, захист дорогоцінних крон з сонця. Самі голови парасольки самі обсмажені на сонці. Дні рабства давно пішли, але знаменитості Західного буржуасу продовжують використовувати своїх помічників, менеджерів і навіть друзів, як парасольки, які тримають над мозку. Звісно, зоряні ручки ніжні, раптом з'являться дзвінки з ручки парасольки. Побачити, що з знаменитостей було видно в компанії парасольок.

Швидке Crawford кроки рішуче і сміливо. Тим не менш, тому що падати з вищезазначених крапель він захищений парасолькою життєрадісного кольору, що міститься в руці невідомого героя.

Шукайте, як Nicole Kidman має парасольку над головою! Правда про.

Jay-Z lips тому що його дружина beyoncé got a Umbrella над його глава, але не над сама

Як виглядає парасолька Мар'яна Каррі тепер розбиває парасольку над головою хлопця, що стоїть поруч з нею.

Чи не так? Katie Holmes і suri cruz може отримати вологий

р.

Pee Diddy: стильний хлопець - стильна парасолька

Mark Wolber хоче засмаги, але не спалювати, тому він назвав парасольку

Снооп Доггг. Чорний хлопець має чорною парасолькою, без іншого способу.

1053010р.

Чому б Дженніфер Аністон мав парасольку? Немає дощу, і немає сонця.

Umbrella перевізник Лілі Аллен виглядає Warlike. Це, ймовірно, її охоронець.

Vicky Beckham є тонким, так що носити важкі речі, як парасолька протипоказана.

У пісні «Умбрелла», Ріанна запросила її коханим настоятися під її парасолькою. Я не буду, що він стоїть на спині.

Bradjolina і їх парасолька

Дощ
Дощ на сигареті.
сумний (майже півку). Саме тому Winona Ryder був безпечним.

Ум, і з таким парасольковим тримачом і підсвічуванням) Я сподіваюся Джерард Булер не пропустив.

Ще один чорний хлопець, цей час з червоним парасолькою. Стендхал "Червоний і Чорний" від Усгер

Jessica Shore не потребує парасольки.

Золотий глобус не зіпсує дощу. Джемма Рибалка

Р

З цією парасолькою, якщо все, ви можете штовхнути любителів Марії Louis Parker.

Для Diane Kruger парасолька є чоловік Joshua Jackson. А потім вони змінюють.

р.

Якщо дощ зіпсований Whitney Port's красива укладка. Так вона «заражена» охоронець.

р.

Князь Попу є почесним монархом. Принц і його парасолька