290
Парентальна домішка
"Дад, у мене є проблема..." Частка текстового повідомлення, що надходить на екран, різко витягується з його думки. Серце збиває важче і пальці трембл, відкриваючи все повідомлення.
«У мене була боротьба з учням, зателефонувала мені ...», «Я повинен розповісти вам погані новини ...», «Я розповіли психолога про себе, вона викликає вас поговорити ...»
Щоразу я отримую удар. Ми повинні працювати, зберігати, захищати. Не цукор. Повідомляється про те, що будь-який підказок несправедливості викликає буріння протоки. Але він мій. Всі
“Привіт, ваша дитина робить ці речі!” Вплив його..., Я не маю конфлікту з ним, просто його..., Він просто не має батьківського кохання і страждання! . ?
Хлопець 14 років. Його найкращий друг не запрошував його на день народження. З першого класу... Я не усвідомлюся прямо - тихий, неперевершений ножиці не допустити мене від роботи в домашніх умовах. Я знайшов звук, що надходить з шафи в кімнаті. Довгий, довгий і тихий...
- Для того, щоб ставити тебе?
до Ні, ні! Я прийшов! Це добре ви прийшли.
- Я не знайшов тебе.
- Так, я ховав в шафі з метою, але я підхоплю тебе.
Що йде на голову? У школі він чатує з п'яти, щоб ставки, 12 прямі два для своєї фізики домашня робота. "Це розумний хлопчик, але ..." "Я не знаю, що навчити його, він знає все, половина вирішує на своєму розумі!"
Він заспокійливий на моєму плечі, обрізається на колінах, тому дрібні, важкі, нездатні. Все крутиться і роги. «Це все через мене, я така, що не можна бути друзями!» Довгий. Болісний. Я помістив його на спину і пам'ятаю і скажеш його, як 17, два друзі з заможних сімей пообіцяли прийняти мене до дискотеки. Вони були в машині, білі п'ять «гігулі» - як «лімузин». Дискотека, дівчата, недоступні та привабливі пригоди. У 1994 році було голодним. Я чекав на них вікно протягом двох годин, і з кожним хвилиною вона була гірше і гірше. Я зварився! Як це може? Я вгадаю, що я хочу бути.
Мій внутрішній травмований підліток почув біль сина безпосередньо. Але не впади в отвір, нехай ваш довгий вал на повну силу - тепер він потребує допомоги, мій маленький хлопчик з дорослим зрадою.
- Я був в школі, мені потрібно поговорити...
- Чому не ви?
- Алас, у мене є.
до Ви вірите їх?
- Я вірю очі. Я бачив відео...
Подрібнюючи плечі, eloquent німий погляд, кажучи, приходять, сеча ... Але я батько, я повинен, якщо я не освічений, то хто буде. Правові, деструктивні, отруйні гнівні кип'ятять у мене.
до Не знаєте? Я.
- (симпатичні вболівальники) Так, я обіцяв. Просто припиніть його.
Я більше не чую мої слова - текст походить від десь на глибині свідомості, про шуму, про сінітор, про грубий непривабливий ... Це гарний злив.
Я знаю, що я соромлюся пізнішого, тоді я побачу себе, але на прогулянці правого гніву, здається так прямо, це єдиний спосіб.
Безперервність. Жорстке, липке, серйозне стан. Я не можу змінити іншу людину. Я можу побити, я можу подрібнити емоційно. Я міцний, і він не може вижити без мене. І він дізнається, що сильне право, щоб любов не збити, що його думка нічого не коштує.
Неспроможність робить мене лютним. Я зроблю ноги і збиваючи на столі, і в моїй голові я страшно боятися для вас! Я не можу бачити вас. Я не можу допомогти вам жити через це. Але «аутокорректор» дає інший текст, про: «Ліс!» Як не поважати мене? Я не можу допомогти вам більше... ?
Як я можу поєднувати несумісні в голові? Як тримати його, коли ви хочете вимкнути найбільш? Як встановити ліміти і виставити їх, коли він висихає і промені для себе? Як не втратити батьківського органу? Як не трамваїти свою любов?
Наймолодший п'ятирічний син вимагає морозива від сестри. Луд. Вона каже ні. Вона зробила себе. "Мане, я не буду." Я відкрив мій рот, щоб сказати протилежний: «Діти, подарувати йому радість, або що!» Побачити, це знебо! вона буде. На 10 років вона ще хороша дівчина. І вона захопила назад буде перекупатися до мене. І побачить брата. Я вирішив проблему. На якому рахунку?
Утриманий, годинник. Об'єм виростає, син з небезпекою збиває сестри в лобі з ложкою. Ви не можете боротися з ним, ви не можете боротися з ним! Що далі? Я отримав, не дала їм шанс бути, як вони думали. Агрунтно перебили курс свого життя.
Діти психотерапевти навчають мене, що якщо дорослий заважає в дитячій боротьбі, небезпечна жінка запеклить в чуже втручання. Ця перерва знищує можливість прямого вирішення конфлікту. Але не існує ніякого способу показати цей гнів, заборонено. І всі небезпечні діти кинуть один на одного. Наслідки в цьому випадку можуть бути набагато більш руйнівними.
Це один, хто знає, і зовсім інший, щоб подивитися конфлікт. Я відчуваю себе, як знеболюючий тато - Я не розумію. Я розповідаю їм, «Що можна будувати відносини один з одним». Виявляється важко, щоб діти вирішили. Зняти крону омніпотенції.
Неспроможність знову. Я не можу допомогти їм побудувати відносини. Як написав Валерій Панюшкін, «Я впевнений, що не загинув.» Не турбуючись, коли ви не попросите, не моралізуйте, не втомляйте, очіньте себе, що ви робите корисні речі. Додайте свою безвідмовність.
Що робити? Я знаю, як бути розумним, я знаю, як одягатися гучно і за допомогою підтримки, коли діти не повинні робити те, що я повинен зробити. І це не так. Не про них, це про мене. Я не можу визнати себе, що я не знаю, що робити краще. Як поважати себе і свої інтереси. І буде дад, щоб прийти, hug. І напишіть текстове повідомлення: "Додати, у мене є проблеми..."
P.S. Покласти дітей до ліжка. Я чую молодшого в ніжному голосі, скажу до сестри, «Добра ніч!» І вона хоче йому солодкі мрії. Не слідувати бою. Посмішка. Цього разу він працював. І тримач паличок, це не відходить. Тато, Я помістив рішення на складну проблему на Vkontakte, і три люди подякували мені відразу. Перший раз Моя нездатність – їх здатність. Травень Бог мудрий пам'ятати це завжди. Видання
Автор: Сергій Федоров
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.matrony.ru/roditelskoe-bessilie/
Талант з Году Луки Войно-Язенецького, блискучого хірурга та архієпископа Криму
Санторіні: будинок з видом на найкрасивіші захід сонця