Неспортсменна прогулянка

Я недавно зробив дуже простий і зрозумілий відкриття. Майже Америка через вікно. Але це зробило життя так набагато простіше для мене і одного з моїх дітей, які важко не поділитися - раптом така «відновлення» не прийшла до будь-якого іншого.

Вечора, моя п'ятирічна дочка, і я кинувся додому від лікаря: нам довелося швидко зібрати ще дві діти в домашніх умовах і піти в клас разом.

щітка, звичайно, була досить умовна. Я кинувся вперед, як заплутаний кінь в лопатках, але я не можу навіть досягти прийнятної середньої швидкості. Мої «кандали» вішали на ліву руку і, тримаючи на неї, здавалося б, щоб зробити нас пізно всюди.

Дочка особливо ефектно змащена, керуючий, щоб застигти через кожен четвертий крок, перекручена її рука, кицька її голова і насадка. Тексти пісень, а це означає: Тоді раптом я запитав, що я хотів почути її нову пісню. Я бажав її ноги перетнути швидше і нічого більше.

Коли навпіл звичайної вісім хвилин маршруту ми перенаправляємо в десять хвилин, я не можу стояти його. Звісно, я запитав його, номер одного питання про перелік питань, які не використовують батьківські питання:

- Ти мене не тебе, Ви на ціль?

І мій дочка є серйозною леді, тому вона підняла голову, дивилася мене серйозно і вірно в очі і пояснив зі світлим зітханням:

- Ну, ні. Я просто втомився, ви знаєте? Чи можна сповільнити?

- Повільнити? Так, ми ледь кидаємо! – і я знову розсмоктував вперед мій астенічний скарб, розумно задняючи ноги в черевики, купили, як завжди, злегка для зростання.

І відповідача покірна. Доо покірний. Я дивився, під лівою рукою. У дитячому взутті миготували. Top-top, top-top, top-top...

Здавалося мені, що, якось, вони дуже швидко спалахнули. Я ледве перемістив ноги, лихаючи від відходів часу, і дитина – якби в іншому часовому літаку – поспішає з усім моїм можливом. Що це таке? Я вирішив просто спробувати покласти ноги в ноги дочки. Він сказав, зробив і ...

П'ятнадцять кроків після того, як я припинив ловити дихання. Це був щось більш відлякування, ніж бігти на фізичному інституті, неправдиві спортивні прогулянки на межі можливостей. Насправді це просто спроба перепланувати ноги з однаковою частотою, як невелика, коротколегована дитина, яка дрочить після батька.

З’ясуйте, що моя дочка прогулялася з такою «спортивною ходьбою» більше десяти хвилин без переспівання і ніколи не збивалася. Але перед тим, як сталося, що протягом двадцять або тридцять хвилин ми були десь поспішаючи.
Взагалі я соромлюся, я відразу скоригував ... ментально. Немає, я дійсно отримав краще ніч. Я просто зробив зворотний експеримент: Я даю руку моєї дочки і дивився її рух ногами.

Шість метрів інерції вона занурила, потім висихнула і пішли в нормальному темпі для неї, дивлячись плутанно. Я почав регулювати: він виявився ледачим ґайтом свіжо пробудженого студента на канікулах. У цьому темпі завершили останній етап маршруту.

В результаті я приймав хороший відпочинок (Я ввійшов роль і дійсно відчув, як студент на канікулах), і дочка вдихнула, стояв і почала розповідати мені її оповідання, які є великим майстером, але що - Я тільки зараз зрозумів - ми не чули від неї на вулиці довго.

Скільки оповідань і розмов відсутні? І як багато вуличних знімків, аргументів і тангтрусів могли б уникнути, якщо... Якщо я поставив себе в туфлі короткого чоловіка раніше?
Ви чули про це сто разів, прямо? А вуличні тангроси не стають меншими – адже набагато простіше поспішати дитину, ніж організувати себе і залишити будинок рано, з очікуванням дитячого кроку.

Автор: Олена Фетисова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: alpha-parenting.ru