Чому ви так втомилися, ви вже вийшли в парк цілий день?

Ця стаття була написана болгарською матір'ю.Веб-сайт Я думаю, що це знайомство з багатьма матерями з інших країн.

Кожна мама знайде її улюблені фрази, що надходять від ротів своїх близьких і просто знайомих, які виражені з метою підтримки, але викликають протилежний ефект.

Одне з цих фраз, безневинне питання «Чому ви так втомилися – ви вийшли в парк в будь-який день?», містить тонкий підказок, що ваша мама не зайнята нічого особливого. Після всього, кожен знає, що вона спить пізно, потім повільно діє макіяж, обідає і вдень йде на прогулянку в парку, де вона вивчає португальську за допомогою самовчительа, при цьому дитина спить в колясці.

Ця заява полягає в тому, що вона заслуговує на публічний відпис. Що ми будемо робити зараз.

Так ви вже маєте дитину, і ви приїжджаєте до свого почуття після перших кількох тижнів материнства, коли ви ходите до своєї дитини строго по графіку, загорнуті п'ятьма ковдрами, одягненими в комбінезони і обов'язково в компанії вашого чоловіка. Поступово це все повертається до нормального – для інших, але не для вас.

Імовірно, що ви хочете провести різноманітні, такі як прогулянка в парку. Однак, дивно, це вимагає набагато більше зусиль, ніж променадний променад вздовж квітучої алеї:

- фізичні зусилля. Я не знаю, як це відбувається в інших містах, але ходьба з коляскою в Софії як участь у змаганнях з підйому. Плетіння в цьому місті нагадує антиматтер, які вчені зловили протягом декількох секунд, після чого він відразу зникне, тим же відбувається з тротуарами. Або ви обприскуєте брудом. Дуже добре, що у вас є сумочка з кілограмом мокрих серветок, і ви використовуєте їх, щоб принести себе більш-менш гідний вигляд. Але, як тільки обробка пилу закінчена, наступна перешкода з'являється перед вами - пандуси в підземному проході.

психічні сили (нервами). Після того, як ви, нарешті, отримаєте в парк відносно гідний спосіб - не дуже брудний і не дуже потіний - починається справжня прогулянка, яка багато людей уявляють, як це: ви сидите на лавці, щоб мати каву і їсти млинець, а дитина овець.

Так що насправді йде? У вас є зайнятий день на роботі, який починається з того, що ваша дитина, ймовірно, буде постійно голодним, і в залежності від того, що вони їсти, ви будете:

• загорнути шарфиками і рушниками, ви почнете вигодовувати його, намагаючись зробити це максимально спокійно;
  • Приготуйте молоко з сухої суміші з термосом гарячої води, коробку суміші і пляшки, але якщо ви забудете взяти не менше одного з цих трьох речей, вам доведеться піти додому.
  • Відкрийте баночку з кабачків пюре, яку ви зробили вранці і подаруйте їм дитині, і він почне розсмоктування пюре на куртці, коляска і на вас.
Прогулянка продовжується з зміною підгузника, що непросто робити, особливо якщо дитина вже рік. Цей процес нагадує боротьбу героїчних Пахлеванів, адже дитина зламається своїми руками і проведе навколо парку, а ви попросите його стояти ще, а випадкові паси-by, зберігаючи на безпечній відстані, змусити парі, які перемагають цю битву.

Залежно від віку дитини прогулянку можна продовжити в двох напрямках:

Ви гойдуєте коляска в помірному або швидкому темпі, чекаючи малюка, щоб закохатися, а потім, якщо вам пощастило, побудуйте гніздо на лавці, прихуйте за темними окулярами і засипайте. Або якщо ваша дитина, як шахта, прокидається, як тільки він перестає хворіти, ви продовжуєте в одному дусі протягом двох або трьох годин.
  • Ви йдете з ним на гірку, де 13 дітей віком від 3 до 8 вже зібралися, які штовхають і стрибають, а біля підніжжя гірки їх батьки стоять і шаут: «Не штовхайте, чому ви штовхнете?", "Коме, ще раз, і ми залишаємо!" Ви також подрібните, «Будь ласка, щоб не піти туди, або ви будете впади!» і «Ком тут, посидіти і сісти!» Все повторюється від п'яти до п'ятдесят разів;
  • він працює до гойдалок, які безкоштовні в цьому моменті, і в цей час виправите бюстгальтер, який довгий час був з місця;
  • Після п'яти хвилин він втомився від гойдалки, і дитина йде в пісочницю, де він запозичений плечовий лез;
  • Власник плечового леза починає торкнутися, консорціум матері власника та матері відступника збирає на боці та починаються високоінтегровані розмови. "Повернути мене назад шпатула, я даю вам граблі." "Що ви маєте? - Рік і три місяці. - О, він виглядає старшо! - Кожен каже, що. "Ком на, дати мені спинці лопатки, і нехай їздити поїздом." "Стоп поїсти пісок!" Це триває від півгодини до години або до тих пір, поки пісок в пісочниці не закінчиться.
Прогулянка парком в темпі витримки, під час якого дитина збирає гальки, пивні пляшки та обгортання. Загадки з вашої сторони «Я залишаю, одержуй!», дитина відповідає чіткий погляд і енергійно діє в протилежному напрямку від вас. Ви починаєте зловити, дитина прискорює свою роботу, викликаючи одну з вас, щоб впадати в пудвіч. У будь-якому випадку ходьба закінчується в сльозах і іншому раунді боротьби, цей час ставити дитину в інвалідний візок.

А тепер через кілька годин, в'ялені, потіні і втомлені мами щітки, щоб залишити парк і повернути будинок, де вона:

• рубці з антибактеріальним милом рук, відро і цвіль для гри в пісочниці;
  • Спробуйте приготувати щось супер-привабливе для вечері, але дитина не хоче їсти.
  • Поставте дитину до ліжка в записі 38 хвилин
  • І нарешті, о 10:30 він простягається на дивані, щоб взяти перерву з прогулянки і повторити те ж саме наступного дня.
Так, якщо хтось запитує вас знову, чому ви так втомилися після дня в парку, не сердитися, але досить запрошувати питання, щоб піти на прогулянку з вами - я б не почуєте цього питання знову.

На основі статті Красіра Хадживанова
Огляд: Manja Буртон/behance.net

Також читати і дивитися:
Що важливо для чоловіків пам'ятати про дружини в Указі
Як змінюється життя після народження дитини
15 фото дітей, які пройшли

www.adme.ru/zhizn-semya/15-fotografij-detej-chya-progulka-udalas-934810/