Отці та діти: Цикл резистентності

Будь-який може зробити довгий список скарг до батьків. Навіть якщо зв'язок з ними є близькими і теплими, у всіх нас є щось пам'ятати, починаючи від ніколи не відхилена цуценя до травми розлучення.

У нас є люди, які не можуть допомогти, але якщо вони не можуть допомогти, і їх помилки іноді болять наше життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І іноді думки не найкращі. Навіть в моєму колі друзів я знаю багато історій гнізда, приниження і відторгнення, депотизм і маніпуляція. Такі діти мають дуже великий обліковий запис для батьків.

Але до тих пір, поки ми продовжуємо відступати до наших батьків, ми піддаємо своє життя двом могильним загрозам: знеціненням і немовлятам. І слово «небезпечний» в цьому випадку не гіперболе.

Вічні діти поганих батьківЧас не має зворотного курсу: протестуючи проти того, що сталося, ми переймаємо себе в невимушене коло екзенціальних жахів. «Я хочу, щоб цей світ був різним! Я вимагаю, що сонце піднімається на заході! торкнувшись від нашої дратниці. Але сонце тримає нас на сході, болить нас кожного разу. Це саме те, що відбувається у відносинах з батьками. Якщо ваш батько побити вас як дитину, він не перестає бути батьком. І як ми продовжуємо стажувати небезпеку, ми знову повертаємо і знову в позицію дитини, яка заспокоїлася відступом під ковдрою після змащення батька.

До тих пір, поки ви тримаєте відставку від батьків для розміток ременя на ваших асах, за відсутність велосипеда в дитинстві, для байдужості або позбавлення, ви залишаєтеся в положенні дитини - слабкі, залежні і безповоротні.Життєві зв'язки і гнів є найсильнішим зв'язком з особою, яка залишає нас залежним від нього і його реакцій.Якщо ми сердитися з нашим батьком, то нитка цієї небезпеки зберігає нас на зв'язку з ним не менш міцно, ніж любов або повага.

Як перевести в практику? На основі незабутнього відродження або небезпеки ми невпинно починаємо реалізацію батьківського сценарію – або контр-сценаріо.

З дитинства мій хороший друг Альена не знайшов спільної мови з матір'ю. Вони регулярно заварюють і переварюють з різних випадків. Анотація, яка не може бути відчужена в житті. Однак, коли вона стала матір'ю, вона почала поводитися з дочкою стільки ж.

- Я не відчуваю нічого особливого. Я маю справу з почуттям обов'язки. Ось чоловік, який бажає настоювати! Він любить взяти її десь, грати, спілкуватися. Я не можу!

Аленка часто впав на дочку. Почуття цього, вона почала обмежувати зв'язок з нею і навіть вирушила в інше місто, залишаючи дитину в догляді за батьками. Вона успішно виконувала сценарій «холодної матері» до тих пір, поки друзі висловили її ніс на факті. Призначена, Алена підписала психолога. Вона читає книги, зроблені композиції, спробували різні методи до появи льоду. І тільки коли вдалося зменшити рівень роздратування про матір її, почав поступово поліпшувати і її власні відносини з дочкою.

І іноді людина, під впливом перемир'я, починає будувати своє життя частково «помітити» своїх батьків.Що викликає психологи, які викликають «counter-scenario». й

Моя подруга Антона по всій дорослій житті виховала спалювання від батька. І, відповідно, він завжди спробував бути «не схожим батьком» і постійно кинувся в пошуку «хі» і «презентації». Змінені вакансії, змінені міста. У багатьох способах свого способу життя був протилежним батькам. Замість стабільної та успішної кар’єри, було багато освялених професій, кожен з яких швидко занурився Антон.

Замість накопиченого твердого капіталу, який дозволив батькам купити кращі автомобілі, подорожувати по всьому світу і платити за навчання своїх дітей в дорогих університетах, Антон завжди мав багато боргів і не стабільних заробітку, не кажучи вже про економії. Цей «анти-патернальний» спосіб життя приніс йому короткострокове задоволення, але він не зробив його щасливим. Після 30 років Антон почав страждати від нападів депресії, які стали більшими і більш глибокими. Депресія, в свою чергу, загострена ситуація, так як вона вибивала його з роботи, змушуючи його закривати і зцілити себе від суспільства на тижні. Ситуація поліпшилася тільки тоді, коли він пішов до психолога і почав регулярну терапію.

Зловживання є те, що таке пошук нескінченно, так як точка довідки в ній не людина з його прагненнями і особливостями, але батьківський малюнок. А з батькам його привели шлях того ж Антона. У той же час, до речі, у сфері особистого життя Антон повторив батьківський сценарій: за віком сорока він вже мав три розлучення.

Намагаємось будувати життя незважаючи на наші батьки, ми залишаємо в тій же залежності від них, якби ми строго стежимо за батьківським сценарієм. Крім того, контр-сценаріо ще гірше, тому що це більш важко відстежити і реалізувати в житті.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але в реальності, ми просто продовжуємо грати з інвалідністю.

Іноді ця залежність бере форму симбіозу. Так, перейменування батьків часто дає дитині відчуття «я раджу!». Виходячи з цієї віри, той же Антон знову прийде до дому батька і знову запитав про допомогу, коли він працює з грошей. Батько вилікував, вийшов з жовчі, але він дав гроші. Таким чином, болючий симбіотичний зв'язок, розроблений між ними, в місці, де зазвичай є любов або принаймні сімейне вкладення.

Ця форма відносин утворилася де немає нормальних емоційних зв’язків між батьками та дітьми. Тоді стає своєрідним товарно-грошових коштів. Одна сторона вимагає, інша боротьба, але дає. По суті, як отримати часткове задоволення.

Але цей симбіоз ще є досить м'яким варіантом залежності, де є певний баланс, який підходить як для сторін. Пориньте, коли на підставі відступу утворилася залежність-конвікція: «Якщо вони...!». У той момент, коли його життя усвідомлює, що батьківські помилки викликали шкоду. І він починає мати ілюзію про тему «Якщо тільки...»

- Якщо батьки не розлучалися...

до Якщо тільки вони були сплачені за навчання

- Якщо Дад не був пи...

до Якщо я чула, що я чула мене...

- Якщо я не згадав своє життя!

- Якщо мій батько не пригнічував мене...

З одного боку, позов виправданий. З іншого боку, будь-яка шкода такого роду бере нас від реальності. А від можливостей, доступних для того, щоб зробити щось з вашим життям прямо зараз. А замість того, щоб «так, батьки залишили мене таким і таким спадкуванням, але як я розповідаю це, залежить від мене», ми продовжуємо знову повертатися і знову до ролі дитини, чекаючи на Казний Божий, щоб прийти і перетворити наш гарбуз в перевезення.

"Більше мене назад!"Ми хочемо, щоб вам було якомога більше. Ми успадкували свої гени, а разом з їх генами, пучок фізіологічних і психологічних особливостей. Схеми поведінки в ситуаціях вибору, реакції на погодні та стреси, алергію на помідори, залежність до міцного чаю, любов до синьо-променевих світлень - весь набір наших унікальних характеристик в основному просто укорочення особистості нашої мами і татом. Ми завжди є продовженням.

Приват Коли ми відхиляємо наших батьків, ми підсвідомо відхиляємо частину себе. Коли ми судимо наші батьки, ми судимо про себе. Якщо ми збираємо наші батьки, ми дуже ставимося до нас. Якби ми протестуємо проти цієї обставини кожного разу.

Що таке? Не з батьками. З собою і моє життя. Іншими словами, ви постійно оціните своє існування. Простіше кажучи, ваша свідомість постійно отримує сигнали в дусі «Я не повинен існувати». По суті, кожен раз, коли ви залите гнів і ненависть на ваших батьків, ви запускаєте програму самовизначення.

Якщо ви не хочете, щоб батьки були джерелом нашого життя. Підкреслюючи наше з'єднання з ними, ми підірвали зв'язок з життям. Наслідок загострення вікової депресії, страху смерті і суїцидних тенденцій.

Однак це не означає, що ви зобов'язані всі можливі способи вичавити з вашого серця любов до ваших батьків, забути провокацій дитини і мити ноги водою з рожевими пелюстками.

Питання, нарешті,Відокремте себе від батьків: залиште відступ у минулому і починайте жити в подарунок. Для цього необхідно виконати два речі.

- Батьки, які вони є. Вони не отримують ніякого кращого від ваших нападів. А у вас немає велосипеда.

- Ви дорослі, незалежна людина. Ви не несете відповідальність за життя. І це залежить від вас, чи буде це життя наповнений любов'ю, або байдужістю, чи у вас буде велосипед, або ви знову будете ревнюватися інших.

Насправді, усвідомлення вашого дорослого життя є нормальним поділом батьків. У дорослому віці не кинуться на гравітах минулого, він створює майбутнє. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: matrony.ru/ottsyi-i-deti-zamknutyi-krug-obidyi/