Відповідність, що ніхто не завдався. й

Сьогодні ми будемо говорити про злиття. Я думаю, що це згубство в першу чергу через те, що образ реальний і явний. І важливо їх відрізняти.

Так, я розділив гранати на реальну і явну (відміни, що ніхто не завдався).

Реальне оформлення.Якщо у вас була угода і партнер не виконав цей договір, виконавши його некоректно, і ви завдали шкоди.

Договір може бути як особистим, так і громадським. Наприклад, закон в цій країні є соціальним контрактом, обов'язком на території цієї країни.

浜у 涓 蹇

Імагінарна граВи не маєте договору, ви просто очікували партнера, щоб зробити конкретний спосіб. Можливо, ви зрозуміли, можливо, ви це робили протягом 20 років, і ви очікували, щоб продовжити. Головне, що не було договору, і тому не існує підстав для попиту.

Я знову повторю, тому що багато людей не розуміли цю ідею: є контракт – є підстави для попиту, немає контракту – немає підстав, щоб вимагати, і немає причин, щоб бути відхилений. Немає одного боляче тебе.

Тут варто відзначити, що з явним образом, емоції не являться на всіх, вони абсолютно щирі і абсолютно реальні, не придумані. Є лише підстави, щоб бути застарілими. Це, сам злочинець повністю реальний. Але це не має підстав.

Імагінарна граВона сприймається відхиленими як з підставами. Він може навіть знайти кілька людей, які потрапляють в схожу ілюзію і підтримати його.

99% травм - травми, які ніхто не зробив. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Що, ми очікуємо, і людина не зробила. Ось деякі загальні приклади:

Один друг викликає інші і пропозиції, щоб перейти в магазин / корице /cafe разом. Вона відмовляється. Чи є причина, яку можна відмовитися? Немає причин! Якщо вона не хоче.

Попри те, що вони були друзями протягом 10 років не є підставою для вимог і відповідей. Чому? З 10 років дружби не зробило удару, щоб вони мали піти на один одному кафе. Вони робили це з хорошої волі, не співачки. Навіть якщо людина зробила щось добровільно протягом 10 років, і ви очікуєте, що він продовжить це зробити, то це ваша проблема, ви нерозраховані, впав в ілюзію, ваші очікування були неадекватними.

Дружина відмовляється від того, що чоловік не миє посуду або інвестує в господарські хори. Або чоловік відмовляється, що обід не вариться. Якими є їх причини? Чи є у них пренуптаційний договір, який говорить про те, що дружина повинна готувати вечерю щодня і чоловік повинен мити страви? Якщо не існує такого договору, то дружини роблять домашнє завдання добровільно, тобто в заповіті. Ні з них болить один одного.

Діти пережили батьків, які пропустили щось в дитинстві. Батьки дали стільки ж, скільки вони могли б бути. Якщо у них щось не було, вони не можуть дати. Для того, щоб відреагувати їх, як відірвати кота не баркінгу і охороняти будинок. Ви не зробите, що вона не може. Ви не повинні бути вини для ваших очікувань.

Батьки відроджують дітей тим, що вони рідко приходять, не варто звертати увагу. Діти живуть своїм життям. Настав час, щоб дати їм йти і подбати про себе. Батьківський відпочинок - це останній шлях, щоб тримати дітей біля вас. Діти живі, вони прийшли в цей світ не задовольнять потреби батьків, але жити їх життям. І для батьків, які вони будуть робити так, як є вдячність і любов.

Чи не варто?

Клієнти часто попросять мене “хто, хто,” і я відповів. Тут часто виникають питання і часто відповіли питання:

1,1 км "Чому не варто я? Я рахую на нього!

Якщо ви вирішили або не є вашим бізнесом, ви маєте право. Це не робить іншої людини правильною. І знову. Наші очікування не роблять людину правильною. Спробуйте застосувати його в зворотному напрямку, і все буде впадати в місце. Уявіть, що він сказав раптово:

- Я фігурую, що ви даєте мені свій автомобіль, щоб приїхати / виростити гроші/купити хутро пальто ...

Я просто говорю, що я не знаю всіх, прямо?

2,2 км «Чому він завжди зробив це?

Я зробив це самостійно. Тепер він має. Не варто нічого пояснити, але розповісти про жарт:

Мойша Вулиця геї для водоростей. Абрам проходить кожен день і дає йому 5 шекель. Це йде на багато років, але один день Абрам дає Мойша тільки одну шекель. Мойша проголосує:

- Абрамчик! Що це таке? Я шкода тебе?

- Мойша, приїжджайте! Я просто одружився вчора, і я не можу бути так відпрацьованим.

- Люди! Зареєструватися Я маю нагоду допомогти родині!

Цей факт неприємний, але це правда. Не існує гарантії, що люди продовжать робити для нас сьогодні, що вони робили протягом багатьох років.

3. У «Чи варто це обговорити? Не знаєте?

Тому що не кожен думає про те, що ти. Деякі з них мають аудію, щоб подумати і жити по-різному.

4. У "Це на замовлення."

Так де це? Хто? Чи був такий спосіб у вашій родині? І вони були в сім'ї, як на замовлення? Різні люди різні, чому люди згодні. Якщо кожен був однаковим, ми будемо прогулятися як і на північних коренях в одному одязі і стрижці. Дякуємо Богу, ми різні, і ми можемо показати його.

5. Умань "Я не люблю мене!"

Цей маніпуляційний маніпулятор називається «якщо ви любите, то ви повинні». Правильна відповідь: «Любов окремий, а хутро пальто окреме». Я люблю любити, але я не буду купувати хутро пальто, я не маю грошей. Любов є добровільним, любов не може бути обов'язковим або обов'язковим.

6. Жнівень «Що ти?» Послухайте вас, ніхто нічого не кине! Якщо ви живете так, не буде нічого, немає сім'ї, немає відносин.

Якщо ніхто не робить нічого, звичайно, не буде. І якщо ви робите це з боргу, ви хочете втекти з цього зв'язку. Я пропоную зробити щось для близьких, але не з обов'язків, але з бажання, з любові і вдячності, тобто добровільно. Тоді зв'язок не буде важким тягаром, але приємною зустріччю.

Що робити?

Отже, у нас є 2 види нападів: реальний і явний. Що робити з реальними правопорушеннями, я написав деталь у своїй попередній статті. А що робити з передбачуваними нападами?

Дуже просто. Для передбачуваного образу потрібно апологізувати. Ми попросили чоловіка, що він не може дати, прямо? Це був необґрунтований, правда? Вимкнено? Логічно виводити запит і апологізувати.

- Насолоджуй мене, чоловікові, просити вас мити посуд. Якщо ви не промивте її або не вимийте її. Я не маю права запитати, я маю право запитати вас. Дякую за миття іноді.

- Я шкода, моя дружина, що я запитав вас на вечерю. Я вчинив себе маленькою дитиною. Вам не потрібно вечеряти. Дякую за те, що іноді.

- Я бачу, мій друг, хто вас загинув, поставивши тут дитячий садок. Вам не доведеться приїхати до кафе на вимогу. Дякую за те, що час витрачається з мене іноді.

- Вибачте, батькам, які запрошують Ви не змогли. І ви ще не маєте. Дякуємо вам за те, що це дає. Я зроблю себе і за допомогою інших.

- Я шкода, діти, які намагаються тримати вас навколо. Ви не повинні жити в житті, у вас є. Дякую за допомогу мені іноді.

Цей баланс дозволяє нам відновити порушений баланс і підтримувати відносини. Але я знаю, скільки сил потрібно сказати. Заборонено ризикувати людей, що припускають їх провину. Резюме зловить очі і змусить вас відмовитися далі.

Найголовніше, ми залишимося тільки з нашим життям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ось чому людина, яка знаходить сили, щоб зробити так під час відступу, майже прирівнюється до запаленої для мене.

У віці - застрахованийй Він схожий на дитину: його настрій (і іноді його вміння вечеряти) залежить від того, чи погоджуються інші інтереси. Стійкість – це спосіб управління життям, непрямо через управління іншими. Схема, відверто, ненадійна. Уявіть себе як вільні особистості, так і піклуйтеся про своє життя.

З іншого боку, є хороші новини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Апологізація, відхилена визнає себе як дорослим, так і самостійним, що означає, що він отримує можливість відкладати своє життя безпосередньо себе, без ненадійних елементів у вигляді інших людей.

Висновок
Щоб ефективно боротися з вашими гравітантами, потрібно відрізнити від реальних гравітацій і явних. Для отримання компенсації необхідно здійснити зворотний зв’язок. Уявні гравіти вимагають прийому провини і залежності. Ця робота зазвичай неприємна і проходить через стійкість. Завдяки здатності боротися з їх явними грабами, що надходить на зрілість і незалежність. опублікований

Автор: Олександр Мусигін

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: life-up.ru/blog/chto-delat-s-obidoy-obida-kotoruyu-nikto-ne-prichinyal/