Зібрані бути вигідними

Я сказав їй: "Чи не зупиняємось?"

Тексти пісень, а це означає: І вона дивиться на мене з великими очима, претендуючи вона не розуміє нічого. Великий, боляче очі. Так, вони заморожують так багато болю, які навіть забирають дихання. Я бачу, що біль. І я бачу, як ретельно вона бере її з серця, щоб показати його, а потім так само, як акуратно кладе його назад. Засихати рік після року без спроб позбутися від неї. вона майже сорока. Але вже п'ятирічна дівчина тут знову.

«Переповіді припиняють висихати свої сили? Може бути, ми повинні просто дати їм йти. Або не знаєте, як заповнювати серце?

Буває багато. Не думайте, що це лише хтось інший. Це буває мені, теж. Коли я так само, як торіонно сортувати через мої захоплення і акуратно покласти їх в одному місці. Тому що це буде корисним. Вони прийдуть в руки. У віці бути вигідніше.

Задоволення від іншої людини, як невиліковні руки. Ви можете дозволити собі поводитися, так само, як і ваша совість дозволяє. Ви можете ігнорувати людину, ви можете розірвати права і вибити “вушки” для себе в будь-якій кількості, ви можете говорити про непристойну людину, можна помстити. Ви можете зробити так багато, коли ви вимкнете. І якщо це дуже ображається, що залишається? Як ви будуєте відносини? Як зробити це?

Сумки дитячого харчування

Найвища частина наших заповітів полягає в тому, щоб наші батьки. Не як вони народилися, не як вони піднялися, не як вони навчалися. Вони самі встановили неправильний приклад, не дали те, що вони можуть дати, нехай не завадить, тут вони заважали, тут вони були подрібнені. І навіть у дорослому віці вони неправдиво, роблять неправильне, сходження, де не потрібно і взагалі.

І повернувшись до цієї п'ятирічної дівчини через мене, яка була сорока років. Чому так багато болю в очах? Чи закинув вона? Чи був бича? Чи була вона зраджена? Ноп. Вона просто не отримала ляльки. Я не знаю чому. Не було грошей. Або не були ляльки, як це. Або її батьки просто не розуміли, що вона бажала ляльку, як це. Не купуйте.

Пройшов тридцять років. І якщо вона була успішною, вона могла купити собі ляльку щомісяця. Але вона обирає її відступ. Надійшла. Не існує рішення для її внутрішньої ситуації, оскільки вона очікує на картину минулого, щоб змінити - і вона буде придбати цю ляльку потім, тридцять років тому. Що б ви робили сьогодні, все пройде.

Чому це робити? Оскільки це вигідно. Дуже вигідно мати такий вихованець «Відступ». Зручний. З багатьох причин.

У разі батьків ви можете відхилити будь-які збої на них. Я не маю сім'ї, мій чоловік - це запорука, діти не обійми, немає роботи. Тоді я можу нічого не змінити. Нехай все це залишається на своїй совісті.

Я пам'ятаю дівчину, яка не могла одружитися. Вона з'ясно довели мені, що вона була вини моєї матері. Я не з'ясував, як мій мама занурила її життя в іншому місті і розмовляючи з нею один раз на тиждень. Виявилося, що її мама не дала її правого виховання.

«Окай» Я кажу, «але ви можете отримати знання та навички, які вам потрібно зараз». Що ви робите для шлюбу? Чи є люди навколо вас, вентилятори?

І виходить, що вона нічого не робить. Не дає шанс нікому, хто цікавиться. Вона не входить до контакту з чоловіками. Думки їх як страшні тварини. Він не знає або хоче спілкуватися з ними. З вини мами.

Так я хотів би побити її на голову (Я рідко маю таке бажання, але це справа). Немає нічого спільного з мамою. Моя мама не бере участі в цьому. Це просто прикус, причина, щоб зробити нічого і не відчувати винний.

За допомогою переадресації проти батьків можна привернути увагу від інших людей у вигляді життєдіяльності та симпатії. На жаль, у нас є люди, які йдуть в психоаналітики протягом багатьох років без серйозних травм, тільки пучок мало ізольованих. Але кожного разу вони відсмічують деталі цих гравітацій, вони отримують симпатію і увагу іншої людини. Як можна відкинути такі багатства?

Ви також можете використовувати для контролю батьків. Зніміть їх, якщо вони занадто близькі, привертайте їх, якщо вони потрібні щось. Щоб маніпулювати, отримувати деякі переваги, не доглядати за батьками у віці. Контролювати їх, іржіувати їх, ігнорувати їх, відступати себе.

У нас є кілька можливостей для будь-якої дитини! І за життя таких злочинів ви можете, як правило, набрати відро або навіть сумку. Ось вони болять, тут вони боляться, тут вони не вдалося. А потім перейдемо з вами, щоб продемонструвати і отримати свої «вуси». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І ви можете відпустити і відкинути всі ці старі шматки з багато років тому. Якщо ви хочете, щоб допомогти вашій внутрішній дитині, якось вирішити це питання і переміщатися. Моя дитина любила нас стільки, скільки вони могли. Не ідеальний. Як ми заслуговували. А потім ми можемо змінити багато в нашому житті. Самі. Записати його, переробити його, змінити його. Купити цю ляльку. Або навіть десять ляльк. Або поїхати в заклад, який ви мріяли. Якщо ви хочете, щоб піти - до Діснейленд. Але це набагато важче, ніж просто тримається на своїх граностях.

Важко будувати стосунки з батьками, позбавляючи пасу і даючи їм бути живим і невірним. Намагатися вичавити їх у свій стандарт життя через маніпуляції. Поведи себе, або я бруд на тебе!

Життєрадісний чоловік в господарстві

Я зробила помилку. Довгий достатній і серйозний. Ні, він не обдурив на неї. Він сказав, що вона була жирною. Маша була відхилена (і хто був відхилений). Але це п'ятнадцять років тому. З тих пір Маша змінила, і її чоловік неодноразово оплачував своїх компліментів. Але. Це шампан.

Це свято дуже вигідно для Маша. Щоразу вона виходить з аргументів в аргументі, вона виходить, що перезапуск і хвилі перед чоловіком. Як можна сказати що-небудь після цього? Немає способу переконувати Мері. Оскільки вона має сильний аргумент в руках. ЗАМОВИТИ

Завдяки цьому одлуку, після аргументу, вона, швидше за все, отримає апологію і квіти. Навіть якщо вона була неправильною. Чоловік буде ще більш торкнутися, турбота - принаймні за деякий час. Що потрібно Маша.

І ви можете запитати про це. Або надихайте чоловіка, щоб зробити це. Але це важко і ризикувальник. Що робити? Що робити? Що робити, якщо я був в такому вразливому положенні, він буде сміятися на мене, приниження мене?

Стійкість – надійна зброя. масове знищення. З системою гоління. Ви не можете відпустити. Якщо ваша дружина сидить і сидить поруч з вами, і це ваша відмова, ви не хочете, і ви починаєте робити щось. Звичайно, є ті, які розробили імунітет для таких маніпуляцій. Але найчастіше людина реагує на правий спосіб жінки.

І виходить, що жерсть чоловік в господарстві дуже корисний, дуже корисний. У правому моменті ви просто виходите з в'яжучих або образу (за ситуацією) - і це в шапці. І накопичувати гранати непросто. У будь-якому сімейному житті є випадки, які можуть бути приховані, приховані в рукаві. Побажання.

Це як козирка, або навіть Джокер, який відкриває для вас безліч можливостей! Ви хочете, щоб ваш чоловік не схожий на це. Він відроджує, і ви відроджуєте його Йокер. Або виштовхувати чоловіка в тих питаннях, де він хоче зробити щось самостійно. Риболовля? Ось Джокер! Ви також можете використовувати Джокер, щоб матеріалізувати ваші мрії, розширити ваші зони свободи і затискати на свободу чоловіка. І в той же час залишаються білі і пухнасті, добрі і «заражені дружини».

Подруга шахти «Forgave» її чоловікові зради. Добре, як загибель - назад прийнято, додавши, що все було дрібно. Але тепер вона може зробити все. «Я не той, хто обдурив тебе!» Мій чоловік не має вибору, але щоб заповнювати рот і спокійно сидіти. Моя любов не дає мені йти. Зручний, це не так?

І ще один теж «Форгав» чоловікові великі втрати. І тепер всі майно реєструються на ній, він не має права на що-небудь, навіть автомобільні приводи по проксі. Він не може бути розірвав. Це його несправність. Вона болить.

І знову, ви можете наготувати ваші стосунки з чоловіком, по-справжньому пробачте (що означає не пам'ятати), нехай ходити з минулого. Щоб зрозуміти, що він також живий, він не ідеальний, він неправильний. Вчимося чути один одного, щоб відповідати один одному, поважати один одному, запитати прямо, в тому числі увагу. Це набагато важче, ніж отримувати ваш Джокер з вашого рукава кожен раз. Вчитися, і це не мій чоловік, який повинен змінитися, це мені. Чи може хтось змінитися?

І в будь-якому іншому взаємозв'язку, переоцінка стає прибутковим інструментом для регулювання відносин. Способи отримання бажаного, прибуткового, необхідного. Простий, але дуже робочий інструмент. Зйомка прямо на цілі без пропуску.

Тому вигідніше відключити. Не міняти, не навчатися жити, не відкривати серце, не будувати стосунки. І має чоловіка, маючи дітей, статус, друзі, батьки, добре виглядають. Щоб мати, але не бути. Контроль і маніпуляція, але не любов. І навіть не бути дійсно відхиленими, просто грати в напад. Серце закрите.

І ми обираємо. Або складний шлях розвитку і відносин, шлях вивчення мистецтва любляча і ворожіння. Або простий спосіб – грати з Джокером, маніпулюючим і імітаційним зв’язком, не болем росту і розвитку, без ризику. Що вибрати?

Автор Ольга Валяєва, глава книги «Зцілення жіночої душі»