Для всіх, щоб бути застарілим. Навіть сьогодні, на шляху до роботи, хтось випадково проступив на нозі і не очолився. Гурт? Почати! А кохана людина сказав або зробив щось неправильно. Гурт? Ви б'єте! Або ви, подумайте про це, проковтнувши занадто спекотну каву і вигорніть себе. І відразу відступив: на себе, на каву і на всьому світі. Ось проблема...
Незважаючи на те, що відчуття відступу дуже поширене, і вона регулярно переживається всім, необхідно зрозуміти свою шкідливість і приглушення до цього почуття якомога менше.
Де це відчувається і чому вона впливає на людей так багато?Не можна відключити! Людина вирішує, чи не відхиляється. У більшості випадків, звісно,
Натюрморт сприймати несправжню пам'ятку боса, як реагувати на відправлення коханої людини до когось,
На вашу думку, менш цінні, як ще показати світ свою незадоволеність стандартом життя?У своїх гравітансах дорослі дещо смішні і люблять дітей додлерівського віку, які приділяють увагу перемир'ям і рясним сльозам.
930420 р.
Що може людина, яка здавна перестарила цей вік, але відхилена з нагоди і без причин не зупинився, і він відхилений серйозно і вірить, що це почуття буде якось допомогти йому в житті?
Він не розуміє, що відступ є руйнівним почуттям, що заважає розвитку своєї особистості. У будь-якій області життя людей, які не досягли успіху. Якщо ви намагаєте відступати в душу і допоможи її врегулювати, це стане головним відчуттям, що запобігає іншим почуттям від розвитку. Почати знищити в бутоні всі благородні імпульси людини, необхідні для особистого зростання. Стійкість є основним гальмом для досягнення цілей. Стійкість – причина захворювань, які відбуваються на фізичному площині. Ви усвідомлюєте, наскільки серйозним це?
Всі переадресації базуються на невиправлених очікуваннях і нереалізованих бажаннях.й
У зв'язку з близькими, до яких ви не байдужі, ви перебуваєте в постійному очікуванні чогось: моя мама буде придбати ляльку (не купить); ось мій хлопець сьогодні для мене буде звільнений від бізнесу, і ми будемо йти в кафе (не звільняється, не ходимо); ось моя дитина відмінно навчиться англійську і входить найпрестижніший факультет найпрестижніших університетів (не навчився, не входив – він зазвичай любить лікувати тварин). І пішов він і на: смоли виникають з синіх, практично з ваших фантазій, перепрокаси заливають на головах родичів і друзів, так як з карукопії, і вони не розуміють, що, по суті, проблема і починають розглянути себе винним від вашого придуманого «гір'я».
Таким чином, відступна людина руйнує не тільки себе, але і наносить руйнівні почуття на своїх близьких.Таким чином, переосмислення не руйнує світ, ваші плани, вашу особистість, потрібно навчитися трансформувати це негативне почуття в позитивну енергію успіху і розвитку.1,1 км Зустрінемося з ним. Якщо ви відмовляєтеся від конкретної особи або людей, пробачте їх і будь-яким чином ви можете дати їм знати, що ви не вимкнете їх, але розглянете їх вчителям у вашому житті: писати про це, відправити текстове повідомлення, викликати. Якщо ви не хочете бачити і почуєте вас, або ви робите, скористайтеся методом візуалізації – дуже яскраво і чітко уявіть людину, яку ви пробачте, і з усіма щирістю і любов'ю скажіть фразу прощення. Неприваблива для кліща, але з серця.
2,2 км Поспішайте не пустити нападу глибоко в душу.й Уникайте неприємних ситуацій і неприємних людей. Пам'ятайте, що стійкі і агресивні люди є енергетичними вампірами і їх переадресація спровокує вас контакту з тим, щоб харчуватися на вашій свіжої енергії. Не дайте їм шанс.
3. У Не робіть різких переходів, щоб досягти поставлених цілей.Якщо ви побудували бажання у вашій голові (для того, щоб стати багатим, щоб стати коханим), рухайтеся до неї дуже гладко і ретельно, не витрачаючи час на непотрібні правопорушення (це не працює сьогодні), і поступово відроджувати з цим бажанням, демонструючи спокій, не зайвий інтерес (якщо я не отримую це, я не можу жити прямо).
В результаті людина розуміє, що не вдалося досягти своєї мети, розчаровує, відроджує життя, себе, Всесвіт, який нібито не допоміг йому, і перестає діяти, і тому перестає розвиватися.
4. УСтоп очікування. З навколишньої поведінки вам потрібно, деякі позитивні зміни у вашій думці прямо тут і зараз, пам'ятайте, що Всесвіт працює за принципом Всесвіту.
"Чому нічого не завадить.";
Опір є наслідком гордості та нездатності спілкуванняй Фальшиве самовизначення викликає людину сприймати себе, близьких, як супер-беді: Я найкрасивіший, я найдосвідченіший, я дуже успішним. І всесвіт і інші люди сприймають його як звичайний, голова відлякує його за пізнання, як звичайний працівник, улюблена дівчина залишає йому на інший, адже вона не знаходить нічого цікавого в цій людині. «Супер-бег» не розуміє, чому він настільки досконалий, недооцінений, і починає захищати себе від світу з відступом.
Але навіть найпривабливіші з фурнітурою, людина може перетворювати свої руйнівні емоції в креативну енергію. Все працює через щире прощення. Насолоджуйтеся тими, хто далеко чи поруч, всі, хто живий, і хто вже не живий, якщо вони згасли вас чимось. Але перш за все, пробачте себе! Згідно з статистикою, більшість людей захопили найвідповідність на себе: могли б зробити, але не робити, могли б сказати, але не тримали мовчки, якщо я діяв по-різному, то тепер все буде різним. Чи не накопичуються резиденції, і якщо ви накопичилися, то це в силі, щоб перетворити їх на енергію для розвитку і особистого зростання. І не дуже пізно в будь-якому віці сказати: «Я невірно, але я пробачаю себе і дозволяю собі досягати цілей, які я заслуги!»
Джерело: lwpcenter.ru/articles/transformacia.html