Обсесія є наслідком гордості та нездатності спілкування

Для всіх, щоб бути застарілим. Навіть сьогодні, на шляху до роботи, хтось випадково проступив на нозі і не очолився. Гурт? Почати! А кохана людина сказав або зробив щось неправильно. Гурт? Ви б'єте! Або ви, подумайте про це, проковтнувши занадто спекотну каву і вигорніть себе. І відразу відступив: на себе, на каву і на всьому світі. Ось проблема...

Незважаючи на те, що відчуття відступу дуже поширене, і вона регулярно переживається всім, необхідно зрозуміти свою шкідливість і приглушення до цього почуття якомога менше. Де це відчувається і чому вона впливає на людей так багато?

Не можна відключити!

Людина вирішує, чи не відхиляється. У більшості випадків, звісно, Натюрморт сприймати несправжню пам'ятку боса, як реагувати на відправлення коханої людини до когось, На вашу думку, менш цінні, як ще показати світ свою незадоволеність стандартом життя?

У своїх гравітансах дорослі дещо смішні і люблять дітей додлерівського віку, які приділяють увагу перемир'ям і рясним сльозам.

930420 р.

Що може людина, яка здавна перестарила цей вік, але відхилена з нагоди і без причин не зупинився, і він відхилений серйозно і вірить, що це почуття буде якось допомогти йому в житті?

Він не розуміє, що відступ є руйнівним почуттям, що заважає розвитку своєї особистості. У будь-якій області життя людей, які не досягли успіху. Якщо ви намагаєте відступати в душу і допоможи її врегулювати, це стане головним відчуттям, що запобігає іншим почуттям від розвитку. Почати знищити в бутоні всі благородні імпульси людини, необхідні для особистого зростання. Стійкість є основним гальмом для досягнення цілей. Стійкість – причина захворювань, які відбуваються на фізичному площині. Ви усвідомлюєте, наскільки серйозним це?

Всі переадресації базуються на невиправлених очікуваннях і нереалізованих бажаннях.й

У зв'язку з близькими, до яких ви не байдужі, ви перебуваєте в постійному очікуванні чогось: моя мама буде придбати ляльку (не купить); ось мій хлопець сьогодні для мене буде звільнений від бізнесу, і ми будемо йти в кафе (не звільняється, не ходимо); ось моя дитина відмінно навчиться англійську і входить найпрестижніший факультет найпрестижніших університетів (не навчився, не входив – він зазвичай любить лікувати тварин). І пішов він і на: смоли виникають з синіх, практично з ваших фантазій, перепрокаси заливають на головах родичів і друзів, так як з карукопії, і вони не розуміють, що, по суті, проблема і починають розглянути себе винним від вашого придуманого «гір'я».

Таким чином, відступна людина руйнує не тільки себе, але і наносить руйнівні почуття на своїх близьких.

Таким чином, переосмислення не руйнує світ, ваші плани, вашу особистість, потрібно навчитися трансформувати це негативне почуття в позитивну енергію успіху і розвитку.

1,1 км Зустрінемося з ним. Якщо ви відмовляєтеся від конкретної особи або людей, пробачте їх і будь-яким чином ви можете дати їм знати, що ви не вимкнете їх, але розглянете їх вчителям у вашому житті: писати про це, відправити текстове повідомлення, викликати. Якщо ви не хочете бачити і почуєте вас, або ви робите, скористайтеся методом візуалізації – дуже яскраво і чітко уявіть людину, яку ви пробачте, і з усіма щирістю і любов'ю скажіть фразу прощення. Неприваблива для кліща, але з серця.

2,2 км Поспішайте не пустити нападу глибоко в душу.й Уникайте неприємних ситуацій і неприємних людей. Пам'ятайте, що стійкі і агресивні люди є енергетичними вампірами і їх переадресація спровокує вас контакту з тим, щоб харчуватися на вашій свіжої енергії. Не дайте їм шанс.

3. У Не робіть різких переходів, щоб досягти поставлених цілей.Якщо ви побудували бажання у вашій голові (для того, щоб стати багатим, щоб стати коханим), рухайтеся до неї дуже гладко і ретельно, не витрачаючи час на непотрібні правопорушення (це не працює сьогодні), і поступово відроджувати з цим бажанням, демонструючи спокій, не зайвий інтерес (якщо я не отримую це, я не можу жити прямо).

В результаті людина розуміє, що не вдалося досягти своєї мети, розчаровує, відроджує життя, себе, Всесвіт, який нібито не допоміг йому, і перестає діяти, і тому перестає розвиватися.

4. УСтоп очікування. З навколишньої поведінки вам потрібно, деякі позитивні зміни у вашій думці прямо тут і зараз, пам'ятайте, що Всесвіт працює за принципом Всесвіту. "Чому нічого не завадить.";

Опір є наслідком гордості та нездатності спілкуванняй Фальшиве самовизначення викликає людину сприймати себе, близьких, як супер-беді: Я найкрасивіший, я найдосвідченіший, я дуже успішним. І всесвіт і інші люди сприймають його як звичайний, голова відлякує його за пізнання, як звичайний працівник, улюблена дівчина залишає йому на інший, адже вона не знаходить нічого цікавого в цій людині. «Супер-бег» не розуміє, чому він настільки досконалий, недооцінений, і починає захищати себе від світу з відступом.

Але навіть найпривабливіші з фурнітурою, людина може перетворювати свої руйнівні емоції в креативну енергію. Все працює через щире прощення.

Насолоджуйтеся тими, хто далеко чи поруч, всі, хто живий, і хто вже не живий, якщо вони згасли вас чимось.

Але перш за все, пробачте себе!

Згідно з статистикою, більшість людей захопили найвідповідність на себе: могли б зробити, але не робити, могли б сказати, але не тримали мовчки, якщо я діяв по-різному, то тепер все буде різним. Чи не накопичуються резиденції, і якщо ви накопичилися, то це в силі, щоб перетворити їх на енергію для розвитку і особистого зростання. І не дуже пізно в будь-якому віці сказати: «Я невірно, але я пробачаю себе і дозволяю собі досягати цілей, які я заслуги!»

Джерело: lwpcenter.ru/articles/transformacia.html