Резюме - хірург всіх жінок

Стійка – це особняк всіх жінок, особливо гострий у відносинах з чоловіком. Жінки відроджують поведінку свого чоловіка, його дії, слова, коли вона перебуває в поганому настрої, намагаючись покарати його з її закінченням і тишею.

Для багатьох це працює. Людина не може витримати психічний стрес, створений жінкою і приходить назустріч, дає подарунки і так далі. Не бо він хоче порадувати її, щоб порадувати її, але просто тому, що вона створена для нього умов, в яких здорова психічна людина не може бути. Він просто намагався наготувати її емоційний гниль.

Стійкість не посилює зв'язки, вона повільно підбиває їх і знищує їх. ІНе легко.Необхідно створити абсолютно страшну енергію всередині себе, перекручувати різні думки, бути в підвалі і негативному стані, ви не можете посміхатися, радіти, і звичайно, в кінці, відступ знищує не тільки власний розум і здоров'я, але і психіку інших.

Багато жінок знають це, але вони все ще відступають.

Чому?

З дитинства ми доглянули ідею, що одружився вирішує всі проблеми, чоловік повинен приймати рішення, бути відповідальним, прагнути дружині бути щасливим. І ми добре в хабарі. Головне для нас полягає в тому, щоб виконати наші сімейні обов'язки, варити, бути красивими, тримати будинок чистою і породжувати дітей, а настрій і емоційний стан не вводять туди.

Ведикційні знання ще підтвердили це, розповідаючи про обов’язки людини та жінки. Все було чітко розподілено: відповідальність чоловіка, м’якість жінки.

Людина, звичайно, може взяти відповідальність за створення умов життя для жінки, надання їй дитини, захист її. Але він не несе відповідальності за те, що йде на голову і як вона її сприймає. Не вдається вини. Ми зрушимо відповідальність за наші розуми чоловікам, хоча це більше не їхня зона впливу.

Один день молода людина з мого найкращого друга приніс їй величезний букет жовтих троянд. Він звичайний і не знає всіх тонкощів, які жовті квіти дають поділ і так далі. І коли він, щасливий, з'явився на двері з цим букетом, мій друг був відхилений до сердечника, вдарив йому букет і кинув його з дверей. Він не ламав її, щоб він був просто звичайним чоловіком, який не знав тонкощів квіткового етикету і що він хотів зробити її добре.

Але я впевнений, Якщо ви відмовляєтеся від будь-яких видів нецензурних.

Стійкість, як багато інших негативних емоцій.Це індикатор нашої особистої незрілості.Ми не готові брати відповідальність за наше життя, нехай тільки життя інших.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо ви можете налаштувати, як провідник говорив вам в тролейбусі, або що ваш чоловік не виглядав у вашому напрямку, коли ви чекали його, або що ваша мама сказала щось на телефоні, або друг витік негативно на вас - і ви ставилися вгору, знизилися, ви втратили мотивацію і блиск в очах, то будь ласка, покажіть мені, хто контролює ваше життя? Ви або ці люди?

• Тепер будь ласка, пам'ятайте ситуації, які запускаються у вас емоціями відродження, гнів, подразнення?

• Хто такі люди?

• Які ці події?

Просто пам'ятайте. Ви дізнаєтеся чому.

Коли я був в психології школи, мій мудрий ментор (нижчі луки) сказав, що я пам'ятаю добре:

« » » » » » » » » » » » » » »Наша карма (фат) знаходиться в нашій свідомості. Ми народжуються з певним розумом, що створює наше майбутнє. Два люди реагують на однакову ситуацію. Він знизиться і зупиниться намагаючись, а інший посміхнеться і побачить урок Бога. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.?

Пам'ятайте, коли ви перебуваєте в гарному настрої, і раптом хтось на вулиці сказав щось або виштовхнув, ви будете відхилені? Ви помітите, що? Чи буде вам цінно?

Якщо ми не хочемо бути відхилені, ми не будемо відступати, як не намагаємось. Слово, яке буде відхилено від двох слів «відправити себе», а також скорочене «відступ».

В житті я зберіг ацетику без солі і цукру. Ми проїхали і встигли замовити їжу в ресторанах, ретельно пояснюючи офіціантку, що мені потрібна їжа без солі і цукру. І якось я був дуже втомлений і голодний. Моя людина приймала мене в кав’ярню, замовила їжу і пояснила наші умови.

Я хочу їсти дуже багато, і я чекав страв. А потім, 20 хвилин пізніше, їжа прийшла. Я спробував його і був солоний. Всі ми замовляємо. Заплава неприємних відчуттів затоплена на мене і я відразу бажав відступати від мого чоловіка, бо він замовив його. Мій чоловік пішов до варіння і просить того ж, що без солі. Я тримав сердитися. Я був дратувати офіціантів, які ходили і посміхалися. Вони не відчували себе про свою помилку, про мене сидять голодом і upset. Я хотів їсти, але я повинен чекати. Рекомендація почала перекручувати мене!

А потім я захопив, що пауза, ті кілька моментів, і я попросив себе, "Чому я скажу на мій чоловік?" Я почув, що він замовляє його і запитав його. Він зробив все, що він міг. І навіть після того, як він пішов і спробував виправити ситуацію, і раптом я зрозумів, що я не хочу взяти відповідальність за життя, для тих неприємних ситуацій, які прийшли в неї.

Побачити чоловіка і попросити його. Я дивився на ситуацію з-за кордону і зрозумів, що я змінив відповідальність за життя, для мого настрою величезну кількість людей. У мене було так багато хто з них, що я не можу їх контролювати. Я збираю свою відвагу і перевернув на залишки мого розуму. Я зумів зловити момент і я скористався ним.

"Так, Юлію," Я сказав собі: "Ви маєте вибір." По-перше, ви можете отримати божевільний і позбавляючи чоловіка і відмовлятися від їсти на всіх, щоб він був сором'язливим. По-друге, ви можете подякувати Богу за ситуацію, яка навчає вас контролювати свої вкладення. І ми вдячні їсти, що вони приносять пізніше. По-третє, ви можете сміятися на ситуації і сказати, "Асцеса є багатством бешмани." По-четверте, ви можете взяти прогулянку з дитиною і дозволити вашій дружині їсти спокійно, а потім він замінить вас, і ви також спокійно їсти невилічену їжу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я відданий. Я зловив цей момент, де було створено і я його кохаю. Я використовую його зараз. Я хочу вибрати, як реагувати на життя. Хочу вибрати ті реакції, які зроблять життя краще, juicier, яскравіше!

Ми можемо одружитися і отримати багато переваг від нашого чоловіка, але він ніколи не зможе дати нам свою думку і погляд на світ через нього. Людина. Він може зробити жінку щасливою, але не щасливою.й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це не світ і люди, які впливають на наші емоції, ми безкоштовно контролюємо їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми маємо доступ до всіх почуттів, які ви знаєте? Наше завдання не ставити етикетки на людей: «Що я відчую це, і з вами це,» «Якщо він побачить це, я буду щасливим, і якщо інакше я буде згасити», ми можемо вибрати набагато красиві, позитивні реакції на кожну ситуацію життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Людина збільшить те, що ви вже маєте. Якщо ви щасливі, ви будете щасливі, і якщо ви незадоволені, ви будете ще більше нещастя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Той факт, що людина може контролювати розум жінки - це ілюзію, ви знаєте, що з нашими психічними скручками ми можемо «красити мозок» навіть найвагомішим людиною. Чи не це?

Чоловік приваблює жіночою гарнітурою, її емоції, це пояснення того, що багато немовних, за сучасними параметрами жінки користуються диким успіхом у чоловіків. Тому що вони веселі, вони легкі, вони живуть, вони знають, як бути радісним і створити атмосферу навколо них.

Звертайтесь! Будьте коханці, відьми в хорошому розумінні слова.

Після того, як ви хочете бути застарілим, думають:

• Що болить мене?

• Що я можу отримати, якщо я відхилений?

• Чи покращуються відносини з цими змінами?

• Тексти пісень, а це означає: Чи буде моє життя більш яскравим і щасливим?

• Тексти пісень, а це означає: Чи стане мій шлях більш духовним?

• Чи принесете мені будь-який розвиток?

Ви можете попросити, «Що робити, якщо людина дійсно неприємна (інсульт/гуміліати/відгуки)?» Чи не бути відхилений, чи? ?

Звісно! Якщо ви не вимкнено, це не означає, що ви зараз станете сміттям, в якому ви можете відкинути все. Я думав про це, теж, і дивовижна фраза прийшла до мене.«Я не відхилений – Я виводимо висновки. йй

Якщо людина, яка колись була погана в іржі, - ви не реагували, він продовжує робити це другим і третій раз - що відступається? Висновок – чому потрібна така людина в житті?

Якщо ви лікуєте погано родичами або близькими, то розумієте, це дзвіночок від Всесвіту, який час почати працювати над собою і на відносинах.

• Напишіть листи;

• Практика прощення;

• Вивчайте правильно говорити зі старшими, однолітками та молодшими.

• Поверніть ситуацію як відьма. Черепашки. Калм вниз. Не залишаючи будинок.

Стійкість не вирішує проблеми – це підвищує їх.

Подаруйте негативні емоції, свідомо, з радістю, з бажанням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я пам'ятаю важкого дня, і це не те, що я хотів. Наприкінці дня мій чоловік взяв мене до кіно. Але настрій був пишним. І мій мудрий чоловік сказав мені,

- Ви знаєте, тепер все виявилося, як він має. Ми не можемо змінити речі, але ми можемо бачити щось добре, що відбувається. Ви можете змінити настрій від поганого до щасливого? Уявіть, що в вас є такий перемикач, і вам просто потрібно піднімати його, будь ласка, спробуйте це!

- Гаразд, тому я спробував. І зробив це. Я раптом почав помітити позитивні ознаки з Всесвіту. Вона здалася, щоб зачепити мене. Так в гарному настрої ми пішли на кіно.

І якщо ви хочете бути сумними (це буває, що просто сумний настрій), то смажать свідомо, легкою сумністю, не дивляться з причин, не пропускають її на людей. Карма жінки часто опрацьовується через настрій, тому якщо одягнена і хочеться зануритися в неї, попередити своїх близьких «Я хочу бути трохи сумним, без причин» і бути сумним для вашого здоров'я. Видання

Автор: Юлія Саукова

Джерело hitgid.com/%D0%D0%D0%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D%D0%D%D0%D%D0%D%D0%D%D0%%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%D0%D0%D0%D0%D%D0%D%D0%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D