Оболонка: спробуйте зламати!

Виходить з переадресації, як штовхач щільно стискається оболонкою. Спробуйте це своїми руками – порізати пальцями в кров. Стійкість не за життя, але за смерть.
Якщо ви подивитеся на себе в дзеркалі в момент перемир'я, ви побачите кам'яну обличчя, приглушені губи в щільної нитки, повертають підборіддя і сльози стоять на очах.
Стійкість стяжок, захоплює горло, розгортає люмп, не допускає дихання, сталевий кільце затягує груди. Яскравий. З одного боку - відчуття повного збитку від реальності, а з іншого - покриває ковпачок - звук поганий, слова ледь розрізняються, стикаються розмиті.

Є гострий біль в грудях, як нож висаджують в серці.
Відчуття гіркоту, роздратування, глибока незахищена ізоляція.
І відповідь на те, що ізольоване рішення має бути гордим. Особа замерзає в ароматну воскову маску.
Вся оболонка застібається. Розпочалися глухі оборони.
Відповідність – це реакція на «не любов». й
До ідеї, що я не любив, оцінив, не поважав, «Я маю на увазі нічого до нього. й
Факти не обов'язкові для образу, підозри не люблять.
Збереження вимагає того, щоб хтось був невірним в кінці і відчуйте його. «Якщо я відступив, це його несправність». Навіть якщо другий не винний нічого, він не добровільно відчуває себе винним, просто законом полярності, тому він властивий нашій природі.

У той же час, відступ дозволив дівчатам маніпулювати своїх валантів і отримувати підтвердження їх любові і їх значення для них. У відповідь на перевернутий ніс і нанесені губи, кавал'єр повинен різко подумати про те, що він був неправильним і падають на коліна з букетом квітів і солодким подарунком. Концепція «чоловічої гордості» просто ненав’язлива пам’ятка на будь-який маленький Малійський випадок. І якщо причина була серйозною, жінка має бути серйозною і гордою до кінця.
Постійно відхилений, примхливий і вимогливий молодий леді - протягом багатьох років залишається ідеальним для належної жіночої поведінки.
До речі, чоловіки також не люблять бути гордими і вирокливими. У них є більше прав, щоб показати агресію, тому якщо людина була відхилена (прочитана ізольована), «то нормальна людина не тільки залишить її. й
Що таке відступ?
Як я сказав вище, це не реакція на любов. Відповідає думка, що хтось має аудію не любити мене, не цінувати мене і не черешувати мене. Хтось здивився, щоб зробити щось, що запитав мій абсолютний варто.
"Як приходять?"
Якщо ви поглибилися в погодження, ви будете відчувати біль безпорадних, покинутих, нелюблених дітей. Маленька дівчина на великій нозі, повною з роззброєних людей, що поспішають дітям на Різдво. Вона сидить в снігу, нахиливши її назад проти кам'яної стіни, утримуючи матчі в руках. Тільки Бог може поділитися своєю самотністю. Саме йому вона кине в руки. Andersen передав цей образ добре в його матчах Дівчина.

У мові психіки, виходом з цього відступу і не любові є смерть – прямий або символічний – торрпор, скління, смерть, безчутливість душі.
«Відтепер нічого не доторкнеться. Я не можу відчувати його більше. А твій не завадить мене. « » » » » » » » » » » » » » »
Зібраний чоловік, в самому серці його страждань, відчуває біль нещасливого покинутих дітей. Він очікує когось, щоб заповнювати його любов'ю, прогріти його заморожені руки і відродити свою душу. Це біль дитини, яка з якоїсь причини не отримала цього беззастережного і всієї винагороди батьківської любові в дитинстві.
Цей біль може спалахувати кожен раз, як матч від будь-якої підозри нелюблого, так що другий доводить мені, що я кохаю і нарешті заповнює душу, дає мені те, що мої батьки не можуть дати.
Але це неможливо. Не можна заповнювати це недійсним. Не завжди бути достатнім. Люди поховали дітей, тварин, речей і близьких до цієї абісії душі, але вона все ще пропагує. Вони відтворюють однаковий сценарій кожного разу.
Відповідність стає звичною оборонною відповіддю і викликається будь-якою спробою при щирій розмові. Я знаю жінку, яка більше десяти років не могла говорити про чоловіка. Щоразу вона спробувала сказати щось, чи це було про брак грошей або його затримання до неї, сльози занурюють її так багато, що вона не могла кинути слово. Неперевершені перетворилися в безперервне обробіток і завжди супроводжували численні потоки сліз.
«Я соромлюся запитати тебе» – чергова особа
Резюме - це задоволення для любові.
Визначте свою потребу, слабкість і необхідність любові і догляду, запитуючи її дуже складно. Рідко хто має право бути слабким. Слабкий і не допускається для всіх. Нерідко сім'я піднімає дитину так, щоб єдине, що дає право слабкість - це захворювання. І люди несвідомо вимушені використовувати цей трюк, щоб дати собі можливість відпочити і просити догляду.
Наша культура має на століттях слабкість неприпустимо, співаючи в казках і легендах самоденного і героїзму:
" - Ви теплі, дівчина?
- Теплий, батько. « » » » » » » » » » » » » » »
Уявіть, що Відповіді Nastenka: «Ні, Фрост, холод!» Не зупиняйтесь! Ви краще тримати мене тепло, якщо ви можете. « » » » » » » » » » » » » » »
Що б бути «розривним малюнком».
Розмова про ваші потреби не приймаються, соромно і «ненатуральні». Мені потрібно, щоб з'ясувати, що він загинув, щоб смерть трохи більше. І якщо він не здогадував, горда смерть краще, ніж лялька за милосердя і любов.
«Дякую мені, що мені потрібно! Відразу!
Маленька дитина, чия мама залишила його поодинці і залишила його, порубати на крісель в його реберця тривалий час. Потім він буде тихий вниз і падати. Ні, він не заспокоївся. Частина душі вмирає. У своєму розумі мама покинути його і ніколи не повернеться. Цей біль занедбаної дитини, особливо багаторазовий багато разів в дитинстві, зробить дорослий дуже болючий для небезпеки втрати любові.
Для дитини є тільки його і його потреби, він не може зрозуміти, що мама залишилася на важливому бізнесі, що вона була в ванній кімнаті або вона була підвіконня або вона залишилася протягом п'яти хвилин і вона затримала. Для дитини є тільки його, його потреба в любові і його гранаті, що це любов не існує, коли він так потребує.
Дорослим, багато років пізніше, поведінка, як це дитина. Для них є тільки їх потреба в любові і їх болю, якщо це любов не дає. Дуже важко реалізувати, що інша людина має різні потреби. Якщо ви любите мене, будь ласка, щоб дати мені те, що мені потрібно. А тепер! Вони дійсно відхилені, коли інший не дає або задовольняє своїх потреб. Цей відступ охоплює печіння біль і розбиває серце, не дозволяючи дихати.
Дуже складно для людини з рубцем в душі, щоб врахувати потреби інших людей і заявити себе. Він очікує світ, як мати, щоб зрозуміти, що він потребує і дати всім йому. І якщо хтось, особливо коханих, це не робить, то старий біль і осад покриває головою.

Ще одна людина, вона ... різна. Він має свої думки, свої почуття, свої ідеї про себе і своє життя, його плани і його потреби. Його мета не зробити вас щасливими (так не так!) Він живе своїм життям і життям, як кращий він може. А твій улюблений чоловік ніколи не зможе стати коханим батьком, дарувати вам всю ніжність і безумовну любов, захоплення і чарівність, які дади дарують маленьким дівчатам (тобто хто щасливий).
Жінка не може замінювати маму і любити, як вона робить. Якщо він кладе своє життя на вівтарі любові і життя тільки для вас, то ця любов має назву – психологічна залежність.
Наповнення отвору у вашій душі з іншої людиною – мрія багатьох недоліків.

Поставляючи любов, відданість, визнання, чарівність і розуміння одноденного значення в ньому є спосіб відновлення балансу.
Почуття в межах, не проходячи голоду за любов, а в той же час усвідомлення того, що ще одна людина має своє життя, свою історію, свої потреби, можливості і бажання; і він, це інше, може не фізично бути в змозі дати любов, що так необхідно, він має право і вибір, його рішення подарувати або не дати; і це рішення завжди його – і не йти в образ – дуже важко.
Особливо якщо ви відключили будь-яку причину і приховують в щільно стискану оболонку - звичний і довгостроковий спосіб захисту від болю.
Відкривши свою оболонку, приклеївши голову і розмовляйте про себе, про біль, про потреби, про бажання, і намагайтеся чути не тільки себе, але і ще й у всіх це гельська робота.
Але з кожним міліметром відреаговано, сила з'являється, самов'язується, і досвід приходить, що ви можете покладатися на переміщення.
Автор: Ірина Дибова