Я люблю тебе, це не гарантія правого вибору.

Яким чином люди вирішили, що інша людина є їх назавжди?

Це, як правило, відбувається після того, як слово «лове». З одного боку. Або взаємовигідно. Це ущільнення для будь-якої складності. «Хто не сховав, це не мій вини». Я маю на увазі, хто сказав, що це те, що відбувається.

«Що вам подобається, що ви скаржаєте?» « » » » » » » » » » » » » » »

Що ви не любите, ви сказали, що ви любите? « » » » » » » » » » » » » » »

Або інший варіант... "Я люблю його. Що не вистачає? Що ще ви хочете? « » » » » » » » » » » » » » »

р.

Так, «Я люблю», слово, з багатьма відтінками. Хтось вніс його, тільки Бог знає. Може бути я хочу вас. Або ж, можливо, "Я з вами." Або, "Ви охолонете, не можете стояти мозок." Або, «Як ви хочете народити? й

В цілому це слово ніколи не гарантує правильний вибір. Корисно, я маю на увазі, коли людина костюмує вас на увазі, темперамент, звички, світогляд, фізично і так далі.

«Я люблю» і думають, «Амінь, це зроблено!» Тексти пісень, а це означає: Вони люблять мене! Очікується! (або чек) Це моє щастя! І давайте джиговий танець або що-небудь.

І це «щастя» зі святами не привітає, забуває про день народження, випадає з спілкування у вихідні або з якихось невідомих причин «у себе» йде. Поговоріть про проблеми без реакції. Запитайте на допомогу – Ваш бізнес важливий. А тисячі п'ятисот нюансів, які ви свідомо викинути з голови. Виправлення починається, причини...

Найхолодніші причини, чому ви не виключите невірну людину з вашого життя, - це "ми любимо". й

Повітряні замки настільки красиві, принадний, це шляхетний для знищення. Це так важко для цього диво! Проміси знаходяться в мозку, ви не можете їх потерти. Плани встановлюються. Вбити все в одному павути? Як про кінець світу і я ніколи не зустрічаю всіх інших?

Коли, в якому місці ви зупинилися оцінити, чи підходить людина?

У всіх його проявах і в багатьох ситуаціях ви були разом для того, щоб побачити її. Він показує себе – ви просто повинні побачити його. І любов не зупиняється.

Візерунки поведінки у людини - в аналогічних умовах, вони повторюються. І так це не може бути: до теперішнього моменту людина зробила лопатки, а потім почне щастя почнеться. Очікуйте ті ж лопатки в майбутньому, якщо людина присвячує своє життя для виправлення себе.

Кохання – це «добрий» Більшість наших часів разом. Дуже великий. А коли ти малюєш щасливі хвилини і години від пам'яті, а решта часу – «поганий», це не любов, це геморой. Що б ви зателефонували.
Автор: Лілія Ахремчик