Ковтання, засвоюючись собі

Ковтання, засвоюючись собі. Невідомий автор

Якщо вам болить хтось, помстаєш. Зайдіть спокій і це буде початок вашої помсти, потім пробачте – це буде кінець. Старий афоризм

Резюме - великі або маленькі, довгострокові або короткострокові відомі багатьом людям, якщо не всі. Якщо наші очікування не зустрілися. І стає нестерпним, якщо приводимо її більш глибоким і миючим в ілюзії. Що таке горіння і непередбачуване почуття?

Непристойність в ілюзії

Ви очікуєте друга, щоб лікувати вас з любов'ю і відданістю, і він по-різному. Ви чекаєте однієї реакції і ви зіткнулися з іншим. Хто відповідає за це? Звичайно я зробив. Ми сподіваємось були далеко від реальності. Я помітив одну поведінку коханих, і виявився, щоб бути різними. Так я дивився його. А потім я отримую сигнал, який або мій сприйняття людей або ситуацій неправильно, або люди не лікують мені спосіб, що я хотів би. Ймовірно, це сигнал, щоб переглянути відносини. Запрошуйте себе, «Оцінюючи цю людину правильно?» Чи чекаю на це? Ситуація штовхає до висновку: образ зловживача схильний до оновлення, як правило, не для кращого. Відповідальні люди можуть бути немовляти, вони живуть в ілюзії. Надійшовши переадресацію допомагає їм виростити і відмовитися від цих фантазій.

Груша, біль або гнів?

Це потужне почуття іноді визначає життєву стратегію, в якій метою є довести, що хтось невірний або помсти. Стійкість до багатьох відносин. Не дивно, що жінка відроджує свого батька негативні почуття для чоловіка. У таких моментах є страх, біль, гнів, іноді думка, що я гідний, або гордість: “Як я можу я, так чудово, бути застарілим?” Натяг в м'язах. Робота внутрішніх органів може бути порушена: є серцебиття, кишечник і печінка не справляються дуже добре з їх функціями. Висловлення «Я не можу перетравити його» в цьому випадку відображає переадресацію і відноситься до травного тракту. Деякі дослідники висловили думку, що рак матки пов'язаний з жіночим відступом проти чоловіка. Тіло під стресом. Адаптація знижується, імунітет може бути порушений. Психосоматика вражає найсвіжіші точки.

Кроки до запліднення

Що ми робимо про правопорушення? Позбутися від емоційної частини необхідно і взяти раціональну частину з вами. По-перше, вам просто потрібно пробачити. Хвороба не є одноразовим актом, але процес.

Кілька кроків можна визначити в процесі:

1,1 км Ми розуміємо, що і чому У цей період ми можемо перенести дії відступника до сфери відносин. «Коли він сказав мені... Він означав мене. й

2,2 км Очистити очікування. Хочу бути любим і поважним, і вони...

3. У Скарбничка. Використовуйте всі знання про цю людину – біографія, значення, які ви знаєте – пояснити мотиви за його поведінку.

4. У З’ясуйте вираз наших почуттів. Акноулідуйте свого страху, гніву, болю, девасті, відчайдушності і так далі. Живіть в тих почуттях і вони пройдуть або зміняться. Тут буде гумність. Тоді ви запитаєте себе, «Що було мені, коли я чекав когось ще? й

5. Умань Ми запитуємо себе, «Коли я думаю, що старі речі, вони виробляють негативні емоції?» Якщо так, ви ще не несете негативності з вами. Якщо ви не пам'ятаєте цю історію спокійно, то ви витягуєте раціональне зерно з неї. У майбутньому ви будете по-різному.

ПАРТНЕРСТВО «РАТИВНИЙ ГРЕЙН»

Після закінчення часу. Він був дуже чутливим і зберіг всі свої образи ретельно. Вони сподобалися вагам, керувалися ногами: дуже крихітні, середні, великі. З одного дня ці «краси» стали так багато, що людина не могла піти. Він не припинив, ні тут ні.

мудрий чоловік пропущений.

«Що робити?» «Лок» відповіла мудрий чоловік, «на вагах ніг, зняти їх.» Чоловік був чоловіком, але він не був людиною, і він був людиною.

«Для того, щоб ви порізати вагу, і в середині кожного з них ви знайдете крихітне зерно. Візьміть цю коробку і поставте насіння, знайдене в ній, - сказала шавлія.

Людину почали випиляти масу, і в кожному він знайшов крихітне зерно. Коли кладуть всі зерна разом, там ще було приміщення в ящику. І поле було світло. Тоді чоловік усвідомив, що йому довелося залишити важкі ваги на дорозі.Він взяв тільки поле з ним і переїхала на легко.

Як ви переїжджаєте з одного кроку до наступного, не пам'ятайте, що ніколи не відвертайтеся від потерпілого до зловживання.

Ми поїхали з цими кроками разом зі Світланим, які вже давно приховали від батьків. Світлана 26 незаміжня. Її батько алкогольний. Все своє життя Світлана страждає від суворої критики батька на різні випадки життя. Мати намагається уникнути конфліктів, тому вона мовчить. Як дитина, Світлана не страждала від пиття батька. Він сказав, що він був навіть щасливим братом, коли його батько нап'явся. Він був своєрідним, посміхаючим, щедрим шоколадом. Але він критикував кожен рух дочки. Продовжуємо робити це.

Крок один. Я попрослю Світлани, щоб надати приклад будь-якого образу. Яким був останній раз, ваш батько болить вас? Світлана каже, що вона нещодавно пішла в перукарню і скорочила її волосся на плечі. До цього вона носила довге волосся. Тільки вона продемонструвала в домашніх умовах з новим зачіскою, красивими, на її думку, як її батько сказав: "Дуже, ти фольга для різання волосся." Мені сподобалося довге волосся. Настрій Світлани погіршився.

Крок другий. Очистити очікування. Що ви очікуєте від вашого батька, коли ви прийшли додому з барберку? Я не чекав ніяких компліментів, він стежить за компліментами. Але я не міг уявити такий образ.

Крок третій Розширення поведінки зловживача. Як можна пояснити цю поведінку вашого батька? Він використовується, щоб говорити різко, в командному тону. Він військовий лейтенант полковник. Його мати, мій бабуся, часто критикував його. Може бути, він повинен робити з дитинства або його роботою. Не мій мати, ні я коли-небудь заперечував йому. Використовуються для заковтування. Що таке реакція на волосся? Тексти пісень, а це означає: Він любить красиву дочку з довгим волоссям і отримує upset, коли вона експериментує з нею? - Як виглядає він. Тільки в душі моя критика так звана і стара відчуттів так жива, що я реагую дуже болісно до таких зауважень.

Крок четвертий. Очистити і висловити свої почуття. Якими були ваші почуття? Я соромлюся з батьком, я був в боці. Тоді я був пригнічений. Хто може розповісти про ваші почуття? - Нібо. - Як довго зробив вашу депресію? - Можете день, два. - Ви знаєте, що ваш тато добре. Що відбулося, коли ви очікували іншу реакцію? Як ви прогнозували свою поведінку? - Я нічого не прогнозував. доТепер ви повинні очікувати все це і підготуватися до різних варіантів. Ви коли-небудь плануєте захистити себе? Вам 26 років і ви робите свої гроші. Ви маєте право зробити все, що ви хочете з волоссям? Так, але я звик до тиші. Я хочу бути хорошою дочкою. доХороші дочки мають здорові особистості, і вони мають обов'язок захистити їх. Як відчувати себе зараз? І це було нічого. Ви не повинні бути настільки застарілими.

ЖИТТЯ ЛЮДИНИ

«Форгивність має природне розуміння. Коли мова йде про розуміння і розуміння, він зробив це, тому що він мав свої причини, його історія, можливо, його біль. Накопичування на підставі зобов'язань або страху негативних наслідків відступу не прощення. Відповідність народжується тільки до тих людей, які близькі до нас, які ми любимо або любимо, від яких ми очікуємо підтримку, прийняття, любов. Це все більш важливо, щоб зрозуміти їх, прийняти їх в їх недосконалості і дійсно прощення. Якщо ми не пробачимо, ми живемо з нами і знищуємо нас. Це дійсно має соматичний лун. І є гіпотеза, яка є основою раку. Але я підкреслюю: гіпотеза. Психосоматичні розлади пов'язані з психологічними аспектами, але не нерівномірно: деякі хворі, інші не мають. Артур Домбровський

П'ятий крок Спогади про старі почуття не викликають хворобливих почуттів. Світлана вирішить, «Наступний час я буду щось інше». Вона вже пробачила батька. Всі кроки були передані, і Світлана не збирається відвернутися від потерпілого до зловживача. Вона не помстає на батькові. Як дитина, вона захотіла помста батькам і матір'ю. Тоді вона думала: «Якщо я потрапив на автомобіль, то вони знають». Її пасивна агресія була спрямована на себе в фантазії. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. С. Ви, теж, можете це зробити і продовжити, щоб легко йти, без важких спогадів і повідомлень.

Це те, що в тілі. У загальній сонці, в тиші, в комфортному положенні, в стані релаксу, намагайтеся уявити своє почуття в тілі. Подумайте про це. Де ви живете (у грудях, у вашій голові, в руках, в ногах)? Який розмір це? Який колір? Що таке консистенція (рідка, тверда, газоподібна)? Що таке температура (холодний, теплий, гарячий)? Що вона відчуває себе як (пригарний, м'який і т.д.)? Після того, як ви отримали те, що «в голову» вирішите, якщо ви хочете, що ви знаходитесь всередині. Якщо ви не зробите його з вашого тіла. Зробіть рух своїми руками, можна «забудити», відкинути його, загорнути, перекинути її в каналізацію. Тепер послухайте своє тіло. Що на місці, де ви приїхали? Почуття. Або спрага. Заповнити порожнечу приємними відчуттями.Видання

Автор: Валентина Москаленко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psyh.ru/rubric/2/articles/2171/