Стійкість до об’єктивної психології

Що таке відступ?

Відчуття невдовзі виникає від несподіваної поведінки людини, яку ми не впізнали вчасно.

"Я не чекав цієї поведінки від нього, так що я відступив." О, чому ти не був? Я не знаю, що людина вчасно. І якщо ви навчитеся розпізнати людей спочатку, то не буде зайвих.

Повідомляємо, що я дізнався, щоб дізнатися людей спочатку і дізнатися, хто буде жити в певній ситуації. Після того, як ситуація вийшла, і чоловік заважав, як я очікував. Я відхилений? Уявіть, що ви вийшли з входу і прогулялися пасом, де сидять стара жінка з собакою. Коли ви пройшли, собака була мука. Ви відхилений собакою? Звісно! Оскільки ви очікували цю поведінку з собаки.

Регулювання відступника

Стійкість часто пов'язана з несправедливістю. "Ця людина не виправдала мені, тому я відступив." Може бути, ми повинні боротися з несправедливістю, запобігати несправедливості, а потім не буде зайвим.

Але справедливість є відносною концепцією і кожен розуміє свій спосіб. Різні психологічні типи розуміють справедливість по-різному.

Наприклад, пригнічена людина (меланхолік) утримує перемир’я і переконаний, що він лікував несправедливим. Людина, яку він відхилений не думають. Якщо депресивна людина має відступ, він закриває себе і нічого не робить про його відступника. Він тільки хоче відновити справедливість і позбавить відступника від недобросовісної вигоди, яку він отримав при відключенні. Але бажання позбавити інших переваг заздрять. Іншими словами, відхилений меланхолик в стані заздрості.

А агресивна людина (холерична) також вважає, що вона несправедлива, щоб відступити його, щоб отримати перевагу над ним. Але на відміну від меланхоліка, він не тримається в серці, але відразу починає діяти. Точно виникає холективна заздрість (побажання позбавити ще одну перевагу), але за дуже короткий час, після чого він відразу йде на реалізацію заздрості, тобто починає помстати. Помста - це процес відсторонення іншої переваги. Він починає відновлювати правосуддя (як він розуміє його). У той же час, він може бути агресивно. Агресія – відновлення правосуддя. Будь-який агрегатор переконаний, що він відновлює правосуддя. Кожна війна починає відновлювати правосуддя. Чи є ця війна оборонна або наступна.

Що робити, якщо ви вимкнете

При виникненні, бездіяльність призводить до заздрості і депресії, і дії призводить до помсти і агресії. Що ми робимо?

По-перше, спробуйте не потрапити в несподівані ситуації, навчавшись розпізнати людей і зробити адекватний прогноз майбутнього. У цьому випадку, у вас немає причин і ніхто не відступив – у вас є всі основні речі, які застраховані, і на дрібницях варто відмовитися?

По-друге, якщо ви відступили, то не тримайте відставання у вашому серці і не діють заради відновлення правосуддя, але викинути образ з вашого серця і змінити напрямок руху.

Стійкість має свою позитивну сторону. Резюме - це знак, що ви промовили ситуацію і люди і пішли в неправильному напрямку. Ви не чекали такого розвитку подій, такої поведінки людей. Але в той же час ситуація стала більш чіткою, і ми зрозуміли, що і в яких ми були неправильні. Роз’яснення ситуації – це ознака того, що нам необхідно змінити курс дії. Тепер у нас є достатня інформація, яку ви відчуєте від помилок.

Як позбутися від серця

Люди часто просять: як я можу позбутися від зайвих від серця, якщо я бачу мій відступ кожен день; як тільки я бачу його, я відразу пам'ятаю образ, зради.

У таких випадках необхідно застосовувати принцип ізоляції. Ізолація може бути фізичною і емоційною. Краще використовувати емоційну ізоляції. Ступінь ізоляції має бути доцільним для ризику шкоди. Необхідно зменшити емоції в бік відступника. Що таке, щоб мати кілька позитивних і декількох негативних емоцій, щоб зменшити його значення.

Додайте мені приклад. Які емоції у вас є коли ви бачите стовп? Позитивний або негативний? Не пропустіть! Коли ви бачите сміття, чи можете ви ставити чи радіти? Ймовірно ні. Таким чином, ви не можете мати емоції до людини, які ви не змогли спочатку визнати, і які безглузді. Конука – це частина правди, яка представлена в цій особі. Якщо людина не знає правду, де він приходить?

Чи варто розуміти, що нічого не може бути очікуваним від цієї особи. Це просто те, що ви не знали його в першу чергу, тому що ви відбили від реальності, хвилюючись. Вони пробудували свої мрії на нього. Але після того, як він показав себе, ви вже визнавали його. Якщо після того, як резистентність псує, то слід розуміти, що ви вже вимкнено самостійно, бо ви зрозуміли, що ви не знаєте, як розпізнати людей.

Ви не можете брати участь у переадресації і викопувати в минуле. Зоряємо цю ситуацію. Чоловік вирішив пройти короткий шлях через поле. Поки він повернув ногу в підніжжя. Одна людина відразу ж промив її чоботи в пудлі, змінився напрямок і переміщається на. Через два хвилини він забув про нього. Ще одна людина в цій ситуації дізнається взуття на рік. Дійсно? І з одного боку, і з іншого, тут зелений, ось коричневий. І живе він на ньому.

Необхідно золювати себе від травматичної ситуації, підвищуючи стабільність психічних процесів і зменшення неприпустимості. Стійка людина не відхилена, тому що він не впаде в такі ситуації, коли можна вимкнути. Він знає, як розпізнати людей і знає, які будуть жити в певній ситуації. Він здатний зробити адекватний прогноз майбутнього і розробити реалістичний стратегічний план.

Слід зазначити, що деякі люди несвідомо шукають життя турмоли. Вони будуть нудні, якщо все йде за попередньо встановленим планом. Вони хочуть здивувати і пригоди. Вони потребують екстремальних і адреналіну. І, вони мають право на це. Це людський вибір. Наведені рекомендації не підходять для таких людей.

Кованість.

Часто сказали, що відступник повинен бути прощений, гріхи повинні бути прощені.

Не наш бізнес. Якщо людина відмовляється від вас і одночасно порушила принципи життя, то він зустріне закони життя, закони природи. Він покарає життя, природа, Бог. Не важливо, якщо ви пробачте його або ні. Навіть якщо ви пробачте, він все одно буде стикатися з законами життя і страждати.

Ми не можемо пробачити і тим самим скасувати покарання. Ми можемо допомогти людині, щоб зробити себе, якщо він просить нас зробити так, і якщо у нас є відповідні навички і бажання.

Ризик відхилений підвищується, коли ми є тривожним і неспроможним пошуком когось або щось конкретне. У цьому випадку ми проектуємо наше представництво на певній особі та бажане мислення. Ми перейдемо в світ ілюзій, а потім зіткнемося з реальністю і відступаємо.

Не хвилюйтеся. Потрібно модерувати. Він знає мірку, що зберігається в цьому світі.

Відчуття різних психологічних типів

Стійкі психологічні типи є менш схильними до перебігу. Імпульсний більше. Права-гемісферика більш відхилена, ніж ліво-гемісферний.

Нижче наведено таблицю ймовірності дотику різних психологічних типів (в відсотках).

Таким чином, найбільш застарілими є інтуїтивно зрозумілі імульсивні психотипи (меланхолік). Вимкнено логічні імпульси (холеріка). Самі холерики теж доторкнутися, але вони швидко перетворюються на помста. Збуджена людина болить трохи і боляче.

Роз’яснення поняття, що використовуються

Відчуття тривожності, що виникає від несподіваної поведінки людини, яку ми вчасно не впізнали.

Заздрість – прагнення позбавити інших переваг.

Помста - це процес відсторонення іншої переваги.

Агресія – відновлення правосуддя.

Правда про природну структуру навколишнього світу

Конука – це частина правди, яка представлена в цій особі.

Автор: Ауашвілі Автандил Миколаївич

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: auashvili.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=73:2011-04-02-08-25-43&catid=1:латест-Новини