Від Обсесії, щоб насолоджуватися життям: 5 кроків

«Че не дивує мене з сюрпризами, подарунками, тому він не цінує ... кожен переноситься на інші, все зроблено для них, і я нічого не маю ... він не завжди вдома ... ми не йдемо в будь-якому місці, ми не весело, нічого цікавого відбувається в нашому житті ... Я з відкритим розумом, і це те, як вони подякували мені ... Я спробував так важко, і немає результатів ... якщо я мав інші батьки ... " Спеціально для Ilm Safronov.

Сім'я

р.

Діагностика Обіду

Після 10 років активної консультації я прийшов до висновку, що одна з найбільш поширених перешкод для щастя - це відродження.

Спробуйте пам'ятати, скільки часу ви присвятили відключенню, роблячи претензії, сердитися, скільки часу ви перенесли його в себе. Подумайте про те, скільки разів руйнуються ваші плани. Подумайте про те, що ви захочете.

Збереження має дві основні причини. По-перше, виникає, коли власні фантазії і ідеали не відповідають дійсності, коли до чого сниться і надії не реалізовано.

По-друге, кожна людина вважає себе неповторною, гідністю всіх кращих, своїх особистих талантів, зусиль, дій, які завжди цінують високо. Якщо він не отримує визнання, вдячність від навколишнього середовища, відчуває гостре почуття несправедливості до себе.

Коли внутрішні очікування не збігаються з зовнішніми проявами, народжується відступ.

Великі амбіції маленького чоловіка

Стійкість може спровокувати самоіндугентність, самодигування або нескінченний пошук винності, самоспадіння. У обох випадках людина стає жертвою.

Наприклад, хтось хоче тільки отримувати і бажано все відразу, але дати в поверненні – немає, хоча наполегливо намагається переконувати інших і себе, що він дає багато, заслуговував як ніхто інший. Потім швидко діагностують інші недоліки людей. Це позиція дитини, яка вважає, що кожен повинен піклуватися про нього, постійно задовольняє його потреби тільки тому, що він існує, тільки тому що він існує, і якщо він не досягне своєї мети, використовує образ як спосіб емоційної і психологічної шантажу.

Ще один поширений, але протилежний вищеописаний, тип «інтерв'ю», коли людина кладе себе недооцінений, його плани, потребує стороні. Нерідко, крім перемир'я, відчуває почуття провини, свідомого або несвідомого, перетворює його страждання в культу, потім шукає симпатію, розуміння, сподівається на аплазію за свою «повагу».

Емоційна залежність вантажів

Якщо у дитинстві хтось бракував любові, турботи, увагу – що він повинен отримати в сім'ї, батьках і близьких, він починає шукати його в спілкуванні з іншими людьми. Бажаєте бути щасливими, він шукає найпростіший і швидкий спосіб компенсувати свої недоліки через іншу людину. І часто стикаються з більшою проблемою, тому що інші можуть жити і відчувати себе однаково.

Як багато розчарувань, претензій, конфліктів виникають тільки тому, що люди не розуміють, що ніхто нічого не кидає, нікому не виняток. Кожен несе відповідальність за своє життя, не потрібно чекати, запитати, вимагати від інших.

Вам необхідно мати можливість відчути радість, насолоджуватися життям самостійно, а не за рахунок іншої людини. Це головний критерій самодостатньої людини і повноцінного життя.

Габаритний зображення

Зловживання завжди пошкоджене.

Стійкість – це емоційна реакція. Енергія необхідна для здоров'я, любові та фінансового благополуччя, є дуже важливим і цінним ресурсом.

Коли людина відступає, вносить відступ протягом тривалого часу, живе з ним протягом багатьох років, він втрачає свою енергію, постачання життєдіяльності. Таким чином, зловживання є некомерційним і дуже шкідливим для здоров'я, незалежно від того, що ви відмовляєтеся, хто правий і хто винен.

Подумайте себе, якщо ви думаєте, що ви лікувались небесно, боляче ваші почуття, посипте в душу, використовувався вам, так і в цілому, життя засвідчує вас, чи слідувати за вашим зловживачем, щоб відправити додатковий бонус, у вигляді вашої цінної енергії, яка висохне з вас в свою адресу під час відродження. Ось чому б ти? Що таке користь?

Як правило, людина, яка відхилена, гостро відчуває втрату енергії, але не розуміє, що відбувається йому, тому він намагається компенсувати цю шкоду, якнайшвидше інстинктивно - через інші: скарги, він небезпечує когось, розбиває на кого. Але цей метод є неефективним і неетичних щодо інших.

Не можна впоратися з відступом один раз і назавжди. Оскільки це своєрідне відображення, підсвідомість. Але не все так сумно, звичайно, є вихід.

По-перше, потрібно знати і зрозуміти дуже характер відступу – як вона виникає, що відбувається, коли людина відхилена, які внутрішні і зовнішні симптоми проявляються самі. Це допоможе вам швидко зафіксувати ваші реакції, дізнатися ваші «хоки» – що можна зловити, що гачок. Дуже важливо не тільки використовувати різні техніки, але і змінити світогляд, в доступній форматі, крок за кроком, щоб дізнатися структуру людини, світу в цілому.

АМЕРИКА

Пам'ятайте, будь-яка робота над собою, особливо аналізувати, почати тільки тоді, коли ви спокійні, в гарному настрої, коли ніхто не відволікає вас.

1,1 км Не з'ясуйте зв'язок з кимось на вершині емоційного стресу, тим самим ви тільки посилите ситуацію. Аналіз, спілкування є абсолютно різною категоріями, протилежністю емоцій і почуттів.

2,2 км Якщо ситуація стосується вашої коханої людини, замість слів, які непотрібні під час емоційних нападів, краще захопити його, спілкуватися через дотик.

3. У Стійкість – прояв руйнівних емоцій. Для того, щоб заспокоїти себе, щоб досягти миру, співу або танцю. Я рекомендую використовувати хвилеподібні рухи, вільний танець, рухи в потоці, щоб енергія не застала, не перетворюється в енергетичний згуст.

4. У При відновленні енергії природа допомагає багато. Якщо у вас накопичили біль, гнів, занурення, занурення десь в природі – в лісі, на морі або річці. Якщо ви не можете виходити в природу, відкрийте кран у ванній кімнаті і там кричить, торкайтеся, поки ви відчуваєте рельєф. Головне не накопичувати резистентність в собі і не кинути її на іншу людину, дати її на щось природне.

5. Умань Відхилена людина стає своєрідною закритою структурою, тому важливо бути в змозі відкрити, розбити замкнене коло нападів. За допомогою практики, які допоможуть вам гармонізувати енергетичний потенціал, емоційний фон. Ви можете записувати його на телефон і слухати його, це буде зручніше.

Уявіть себе в улюбленому місці, де ви щасливі, відчуйте всі запахи, кольори, звуки, смак. Відчуйте, як промені сонця настають на вас, з кожним диханням вони надягають вас, проникають вглибше і глибше в тіло, від голови до каблука. Зробіть свій час, відведіть його.

Легка проникаюча в вас розчиняє всю внутрішню темряву, холодну, всю бруду, прилипає слизу в вашому тілі, освітлює всі найрізноманітніші і найскладніші для досягнення кутів, очищає, промиває вас теплою, ніжністю, спокійним, освіжає, навігує. А тепер ви самі стаєте сонцем, з якого промені випромінюють в усіх напрямках, ви відкрили і всі непотрібні гірки, відходять, розчиняють в цих променях, спрямованих назовні.

Еквілібрій сил Якщо ви боїтеся щось, ви отримаєте.

Знаходимо ступеню всередині. Зосередок на відчуттях є ефективним методом боротьби з досвідом

Заповнити чистий, красивий внутрішній простір з перемогами, радісні події, приємні спогади, зміцнити їх відчуттями через улюблений запах, колір, смак, звук, дотик.

Насолоджуйтеся цими моментами, відчуйте стан свободи, витонченість з усіма волокнами душі і тіла. Таким чином, ви привернете до свого життя, що вам дійсно потрібно і корисно, що принесе вам справжню радість. Видання

Автор: Ільма Сафронова

Джерело: isafronova.com/