Як вийти з життя

ніч липня. Наклейка, гаряча парова преса через закриті вікна. Віялки, що створюють зовнішній вигляд прохолоди.

Восьмрічна дівчина знеболює і страх. Вона просто впав гойдалки. Величезна «погана» розтягувала її кілька разів над щебеню вниз. Якось, юна дівчина зуміла не зашкодити її обличчя, але... її правий бенкет був подряпиним до точки нездатності виглядати. Свонлен, поранені мами.

Не розуміючи, що ще вона може зробити. Її обличчя напружений з компасіоном і терором. Це як це її груди, які є пунктом з гострим гравієм.

Як проходить час, Дад повертається ... і заявляє, що немає такої медицини і він не буде йти в аптеку знову. Вдова жінка стругує, вона намагається бути розумною і «контролювати ситуацію»: вона звернулася до лікаря, з'ясувала те, що робити, послав її чоловікові в аптеку.

- Ви самі!

Ви самі! Ви самі! Ви самі!

«Я завжди роблю себе!» Ви ніколи не були потрібні. Низький

Гаряча хвиля обмотки з головою. Похилкові слова болю, протоки і непропіленові сльози розірвалися і вибухають феєрверками. Небезпечна помста. Більш того, як ви очікуєте в ситуації, як це.

Ви ніколи не були потрібні. Тексти пісень, а це означає: І тепер ви тут, ви не знаєте, що ви не є!

Худорляві ламбрекени на двері і жінка вже зовні. Стійкість стяжок з свинцевим кільцем. Нестерпний фізичний біль, як при гострій ангіні, захоплює горло, не дозволяючи ковтати або дихати.

Але ні прокручування в думках, які не мають дозволу на вивільнення, в останньому випадку, ні про визнання претензій проти чоловіка приносить полегшення. В горлі прокидається більше і більше гострим, блокує біль.

“Ви ніколи не були, коли-небудь були навколо... й

«Коли це не так?» — це питання самодопомоги.

Моя сина на 8 місяців впала і вдарила голову на підлогу. Приносив їх на ніч в zip, підозрюваний на змову. Картина була знята і випущена. І тепер вона блукає разом з дитиною, загорнувшись в ковдру поспішаючи, через це величезна несвітня зона, розуміючи, що вона повністю втратила і не має ідеї, де піти далі. ... І відразу перед очима з'являється пізній осінній вечір і величезна темна зона лікарні Zipov, де не зрозуміло, куди в'їзд і де вихід є, де не єдиний ліхтар опіків, і тільки екстрена кімната, як маяк, світиться в темряві. І вона, молода мама, один з важким, кричущим пакетом. Вражаючи серед дерев і заплутаних асфальтобетонних шляхів, вона намагається знайти вихід з цього монстра лікарні.

Дитина прокинулася в руках, кричущий від вікон пробуджується кріочистка, вирощені хворі. Чайники розпушувача і осаду покривають її обличчям. «Ой, єдиний і улюблений чоловік, не навколо. Тепер він необхідний. й

Цей біль і залишок перенесли через життя. Багато років пройшли, але здається, що пальці ще не пам'ятають ковдру малюка.

... О, що коли це "Ніколи!"

Як тільки ця ситуація перенапружується в усіх деталях, горло відразу дасть. Біль відійшло, як птах втекти з перка. Вона лягла її крилами і злетіла. Не було.

А потім все раптово з'явилася реалізація, «Бу в інших випадках він був! Ви були!

Він був з дочкою, коли вона була в лікарні тільки в житті. Він був, хто провів в руках весь час, збиваючи щось на вухо, сміхався і затишно її. І тепер вона болить так погано, він хоче бути там для неї. І не піти після медицини, він не розуміє.

І з багатьох інших випадків він був, як ми були, навіть коли він не був.

Всі права, завіса. Гестальт завершено.
15 років проходив між першою і останню справу.

За кілька років Я працюю з різними жінками як психолога та тренера. І я походжу в той же механізм проведення і культивування.

Що відбулося в минулому. Сам інцидент, через тяжкість і заспокоєння, був вимушений з пам'яті. Або ж «пружність» як це було. Але залишався відступ. Як і в цьому жарті: «Особливості були знайдені, але залишався відступ. йМеханізм капсульного переадресації:

• Цей образ змінив сприйняття всіх подальших дій коханої людини. Тепер неважливо, що і як він робить, нехай йому буде не менше сотні разів, розум залишається: «Чому не існує. й

• Потім в серцях, на пікі болю і розпаду, було прийнято рішення про помста, контемпту, неначе.- щось з категорії: "Нехай він розуміє, як важко, болючий і самотній я був." Пройшов рік, ситуація була забута, але після прийняття рішень – як ті японські солдати, які були забуті на одному з островів під час Великої Вітчизняної війни, і знайшли вже кілька років – продовжують служити, поки вони повністю скасовані.

• Як тільки ситуація, схожа на перше місце, виникає вибух агресії, больових відчуттів.й І ця реакція помітно неналежна до того, що відбувається в даний час. Ви помітили, як зіпсована залізною сукню або покинутий дитиною в середині прихожих кросівки раптом змусить вас сердитися. І це свято приносить неймовірну висоту в степу внутрішнього занурення. «Я, що точка вашого виходу? й

• Такі «свічки» агресії можуть бути безкінечні. До того, як ви бачите, чому ви повинні бути агресивними. І кожен раз, щоб вибухнути з поновлю силою, виснажуючи себе і близьких.

• Ведуться всередині, акупсульовані жирності дуже отруйні і неперевершені наше життя. Ми можемо жити і радіти, вже погодившись на всі сто разів. Але ми виконуємо ці німі свідки минулого і продовжуємо жити відповідно до рішень, які ми зробили 15-20-40 років тому.

• Заблоковано, не проявляється агресія, приводиться до переадресації, не усвідомлено, але постійне занепокоєння Це основа величезної більшості психосоматичних симптомів.

• Дуже часто корінь проблеми - це ситуація, з якою все почалося, не мега-террючий. Для нас важливо, і зараз це просто невелика подія на часовій лінії. Але варто намагатися і побачити його. І витягуйте з вашої душі цей сплайнер, який створив таке сильне запалення навколо вас.

Принцип дії:

БРОНН

«Що я тебе сердитися?

Наприклад: Дитина розкидані кросівки в передпокої.

Що саме віддає мені про це?

Я не чую мене, не помітив, не поважаю, не оцінить мій концерн?

А що він схожий на мене в недбалості і його кросівки є постійним нагадуванням про власну невідповідність?

Або я відчуваю, що я не маю достатньо мати, щоб навчити дитину?

Очевидно, що останні два аргументи для себе. В першу чергу ви повинні прийняти свою невідповідність. І якщо ви хочете змінити щось, то починайте змінити себе або разом з дитиною.

В останньому випадку також про прийняття себе як щось інше. Коли це прийнятий факт, «відданість» у вигляді бігових взуття вже не соромно.

І в першому випадку, коли розсіяне взуття є ознакою невідповідності, варто говорити про дитину.

Можливо, один раз пояснить, чому це так важливо для вас, і не кожен день вже багато років, щоб сказати «зніміть взуття».

Принцип роботи:

• Шукайте зерно відступу, основну заявку.

Що таке відключення?

Що викликає таке гнів?

Що таке найгірша частина?

• Діалог

У діалогі з інвалідністю можна вирішити речі, які можна вирішити. І якщо це можливо, це найкращий спосіб.

Важливо формувати і спілкуватися конкретною заявою. Дуже часто людина не підозрює, що він зумів відкликати вас.

У діалоговому режимі ви можете виходити з власних ідей і почути іншу сторону. А з іншого боку, якщо вона чесна з вами, і вона не схильна до того, що ви, вона буде мати зовсім інший погляд на матерію.

І якщо ви не відразу впадете в провину, що не регульована невинною особою, то у вас буде можливість реконструювати вашу ідею ситуації і знайти абсолютно нові способи взаємодії, що ви не пробували раніше.

Діалог збагачує життя, робить його живим, дає вам можливість зустрітися з людиною, не з його зображенням у вашій голові.

Правила для «серйозних розмов». й

• Трансформація

Є багато випадків, коли діалог неможливий. А людина не може бути, і відхиляється від вас, як батьки старі. Це випадки, коли ви не маєте другої сторони, щоб поговорити, вони не можуть чути вас. І тут також важливо знайти те, що основна вимога, що спліттер, який вирощував в резиденцію життя.
З'ясуйте цю причину, можливо, ви зможете відразу побачити доказ протилежного, а спліттер, який вже встигав вам протягом багатьох років, виявиться самостійно.

Автор: Ірина Дибова

5 Умови, необхідні для Інтимації

Не відмовлятися!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: dybova.ru/news/kak-vyjti-iz-obidy-dlinoyu-v-zhizn/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное