Стійкість - стрес для всього тіла

Ми розуміємо, що немає сенсу, щоб бути застарілим і сердитися? Але чому іноді виникають ситуації, де ми відчуваємо боляче і боляче? Ми розуміємо, що потрібно позбутися від нападів, які нам потрібно пробачити, але біль не відходить. Якщо ви не знаєте, що робити, щоб пропустити напад, щоб видалити всі наслідки цього образу як в організмі, так і в психіці? Далі дана стаття для вас.

Що неправильно з відступом?

Стійкість до всього тіла. Створює затиск в організмі, перешкоджає вільному потоку енергії. Резюме займає енергію, завдяки тому, що ви постійно повинні прокручуватися через ситуацію відступу в голову.

Як виникає відступ?

В нашому житті ми оцінюємо захід. Для більшості випадків це психологічна травма, яка впливає на весь організм і самооцінку.

Найглибше переосмислення – проти тих, хто важливий для нас, які ми любимо і поважаємо, бо ми довіряємо ці люди, і вони мають величезний вплив на нас. Всі свої слова і дії сприймаються як істинно і відразу вводяться в підсвідомість. Стійкість – це сильне прагнення до отримання більш високої точності нашого персонажа, дій, досягнень, ніж це дає нам іншим. Слова і дії коханої людини можуть зберігатися протягом багатьох років в поглибленні душі, і кожен раз ми пам'ятаємо їх, ми відчуваємо біль і страждання.
Для деяких людей, що проживають, викликає бажання помстити, відновити справедливість, довести їх значення і значення кожному. У інших вона створює стан атома, знижує самооцінку, включає в себе стан потерпілості, який кожен хоче відображати і покарати.
«Я не можу зробити нічого!» «Я не можу нічого зробити!» «У мене завжди заважають, кладуть «прищі в колесах» і т.д.

Як ви можете йти?

1,1 км Необхідно усвідомити, що псування завжди завдає шкоди здоров'ю, як фізичні, так і психічні. Людина, яку ви відреагуєте, швидше за все, доведеться довго забути про захід, і як правило, не піклуйтеся про те, що ви думаєте. І не існує сенсу про те, що отруєння життя.

2,2 км Пам'ятайте про правопорушення. Які основні почуття вона викликала і чому?

3. У Ви пам'ятаєте, коли у вас були подібні ситуації? (Наша підсвідомість намагається захистити нас від болю, тому вона захоплює такі події дуже глибоко.) Хто ще ви відчували себе? Хто сказав той самий? Найімовірніше, вони дуже близькі вам людям: батьки, дружини, перше кохання, близькі друзі.

4. У Яка хороша ситуація навчить вас? Що ви намагалися попередити мене про? Наприклад, переадресація може бути сильним стимулом для розробки та переміщення вперед. Пам'ятайте долю героїні Вери Альентова – Катерини з фільму «Москва не вірить у сльози». Вона вирушила з заводського працівника до директора великого заводу, завдяки її переадресації проти Рудольфа, який відмовився від маррі її. І тут працює мотиватор для руху і розвитку.

5. Умань Тепер подумайте про те, як ви можете отримати те ж саме, не відчуваючи себе. Як ви можете отримати те ж саме без провини, страху, болю, жалю, почуття? Як ви можете пересуватися на основі власної позитивної мотивації?

6. Жнівень Як правило, переоцінка передбачає контракт на рівні душі, між двома людьми, де вони погодилися навчати один одному. Все, що було позитивне значення для вас. Зловмисник був чесний, що він навчив вас щось. Якщо ви не змогли пройти навчання та досягти бажаного.

7. Про нас Чи можна ви пробачити і дати відступника? Чи є щось інше, що перешкоджає його прощення і вивільнення? Нехай не означає, що він не з'явиться у вашому житті. Це означає позбутися від всіх негативних почуттів і емоцій, пов'язаних з цією ситуацією. Молитва, щоб пустити, допоможе вам пробачення і пустити зловживання.

8. У Загрожуйте себе за сердитися і боляче.

Я дізнався від досвіду, що після того, як відбувається повторення, і ми розуміємо, чому людина зробила так, ми починаємо розуміти мотиви за їх поведінку. І травматична ситуація представлена в дуже різному світлі, ми бачимо, що людина була керована власним страхом, поведінкові візерунки, минулі враження. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому важливо не накопичувати гранати, але перетворювати їх, як тільки вони виникають.

Джерело: svetdushy.ru

Джерело: /users/1077