Стійкість та стійкість – Що таке різниця?

Хоча слова однорідні, відмінності досить значущі. Я думаю, що стикалися абсолютно всім, іноді в ролі «відновленого», іноді в ролі «відправника». Але торкненість - це характерний рис, який не присутній у всіх.

Почнемо з переадресацією.
Відповідність відбувається, коли хтось заважає, ніж ми очікуємо.

Звичайно, ми говоримо про те, що що сталося в реальності гірше, не краще, ніж наші очікування. Наприклад, ви зробили другу користь. Привід, допомога, запозичені кошти. Ви можете очікувати, що коли вам потрібна аналогічна послуга, друг, виходячи з принципу «дебт червоний», буде виконувати Ваш запит. Але коли це не відбувається в реальному житті і ви відхиляєтеся відхилянням, ви отримуєте повторення.

р.

Таким чином, переосмислення є результатом наших неповнених очікувань, викликає відчуття несправедливості і прагнення усунути це несправедливість. Покарати партнера, який не виконав очікування. Вимкнена людина може сісти, незважаючи на те, як "живе право". Хоча, можливо, найбільш поширеною реакцією відхилення від партнера «penalized». Проявляється у вигляді «гра тиші», «формалізація спілкування», «зв’язок на нервах».

Чому це відбувається?

Це спосіб «закінчення», помста відступника і відновлення правосуддя. Він хоче відступника бути як поганим.

Помста не завжди керується «на правому місці». Наприклад, якщо хтось очікував просування, а позиція голови взяла ще одну, здається, що керівництво не виконав очікування, віддаючи іншому кандидату. І вони опинилися і покажуть свою «фу» до того, хто посприяв, що людина.

Нерідко люди відхилені, тому що вони просто не знають, як передати свою позицію або свої бажання до партнера. Це може часто спостерігатися в особистому житті, коли раптом один з партнерів «впливає», а через місяць виходить, що інший партнер дав неправильні квіти.

Що робити з нападом
Я чую багато людей, які говорять, що якщо я хотів би, що я зроблю те ж саме. Тим не менш, більшість людей вважають демонстрацію резиденції нормальної реакції, хоча частіше вона знищує стосунки і така реакція неконструктивна. По дорозі, знову, багато хто погоджується з цим, в той час як цитувати "і що тепер нічого не робимо?".

Давайте подивимося, що ми можемо зробити.

На мій погляд, ситуативний образ є індикатором неправильної картини світу, неправильними очікуваннями. І якщо ви берете відповідальність за себе, то варто аналізувати і побачити, чому з'явилися такі очікування, і, можливо, це означає, що або перенести свою точку зору до вашого партнера. Перш за все, нам необхідно зрозуміти, як прийшли очікування.

Найчастіше працює проекційний механізм, суть якого полягає в тому, що я кладаю себе в місці іншої людини, і попросіть собі питання: «Що робити в цій ситуації?» Я б відчув, щоб допомогти йому в подібній ситуації. Так, так як я допомогла йому зараз, я можу розраховувати на аналогічну послугу від нього. Для партнера вже сформовані витрати.

Але мій партнер не мене, він може мати різну ідею ситуації. І він не відчуваю, що він кине мене нічого, тому що я допоміг йому сьогодні. Виявляється, що наші очікування не збігаються, які можуть призвести до перезапуску на свою частину, коли я підрахував свою допомогу (припустимо, він повинен), зіткнувшись з відмовою.

Таким чином, робота з відновленням передбачає регулювання очікувань, що дозволить об’єктивізувати картину світу. Чим більш адекватна картина світу у людини, тим більше він розуміє різницю в очікуваннях і психології людей, тим менше він відхилений.

Ще одне часте джерело очікувань може бути знайомою моделлю відносин для конкретної людини. Наприклад, дівчина була привезена в сім'ю, де батько показав ознаки уваги як матері, так і дочку. Подаруйте квіти, скажіть компліменти і т.д. І одружився хлопець, в якому сім'ї ніхто не продемонстрував ознаки уваги матері. Немає згадки про квіти або подарунки. І так вони одружилися, тому вона очікує свого роду уваги, що вона звикла, і він має зовсім інший вигляд реальності. Тому вона може почати перебувати, що в цілому багато сімей роблять в перший рік життя разом. Замість розуміння різниці в очікуваннях і намагаються знайти загальний деномінатор. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ситуаційна резистентність знайома всім. Але є категорія людей, які перенесли емоцію. На роботі вони не виглядали так – образ, чоловік зробив щось неправильне – образ. Реакція на будь-яку проблему перезавантаження.

Це риса характеру - дотик.
Болісна людина - це не людина, яка боляче, це людина, яка хоче бути відхилена.

Він свідомо шукав когось, для чогось відступає. Він завжди знайде.

Це зазвичай проблема сценарію. Людина з дитинства, яка використовується для відключення. За допомогою його чутливості він отримав те, що йому потрібно. Я думаю, що багато дітей спробували маніпулювати своїх батьків через перезапуск. Практично не так, негайно відхилений. Тільки батьки, які продемонстрували, що вони не могли керуватися таким чином, тоді як інші почали зануритися в таку поведінку. В результаті дитина утворилася прозорим механізмом, ви хочете отримати «так» відхилений, кидати табло. Як дорослий, така людина бачить лише один спосіб бути відхилений, щоб інші виконували свої змії. Більшість людей не відповідають цій поведінки, але, як правило, відступник завжди знаходить партнера з сильним почуттям провини, а потім їх відносини розвиваються, як вони використовуються. Один відхилений, інший відчуває винний, і виконує змії «відчуття».

Таке дотику призводить до пасивності, прагнення до вирішення Ваших питань і проблем. У найчутніших є маніпулятивна природа. Якщо я відхилявся від кого-небудь, я насправді моделлюю провину на цю людину, яка зробить їх, що я хочу, щоб зробити.

Ще один варіант відродження – коли дитина вирішує, що світ і люди несуть до нього. І все своє життя намагається довести правильність його сценарію рішення, постійно шукаючи причину, щоб бути відхиленим і досвідом «фітних відтінків» несправедливості. Такі люди воліють психологічні ігри, в яких вони потерпілі.

Що ми робимо про це?
Ми пропонуємо метод, який зарекомендував себе як ефективний спосіб роботи з одночасно ситуативним переадресуванням та переадресацією в цілому. Якщо людина помітить, що вони часто відключені в різні ситуації, рекомендуємо розпочати «Реєстраційний журнал». Це таблиця, яку потрібно заповнювати, коли ви відчуваєте переадресацію.

Ситуація переадресації

Витрата

Помилка в аналізі

Правова дія.

Ситуація відступу. Опишіть ситуацію, в якій ви знайшли себе, і яка призвела до появи відступу.

Розширення. Визначте, які очікування ви мали для вашого партнера в цій ситуації, і який партнер не виконав, що призвело до скасування.

Помилка в аналізі. Якщо партнер не виконав те, що ми очікуємо, то або наші очікування були неправдивими, або наша поведінка була неправдивою, тому партнер не заважав, як ми очікуємо. Важливо визначити, що таке помилка. Для наступаючих людей важливо відповісти на питання, чому я реагував з відступами в цій ситуації.

Правова дія. Аналізувати і визначити, як поводитися в цій ситуації для досягнення бажаного результату. Якщо це можливо, спробуйте повернутися до ситуації і переробити новий візерунок поведінки.

Приклад начинки журнала «Гіранс»
Ситуація переадресації

Витрата

Помилка в аналізі

Правова дія.

Чоловік не може стояти сміття. Нагадувати йому кілька разів. Я не думаю, що він допомагає мені в усьому.

Чоловік повинен допомогти дружині навколо будинку. Тим не менш, він повинен розуміти, що це його обов'язок і зробити так без нагадувань. Зняти сміття може людина. У сім'ї мій батько і брат зробив його, без нагадування.

Він піднявся в сім'ї, де матір його забрав всю домашню роботу. Він не має звички допомогти навколо будинку. Але є позитивна точка, він не розуміє його.

Визначити область відповідальності чоловіка в роботі. Це методична, і в той же час правильно, щоб попросити його зробити щось навколо будинку. У той же час не дозволяють повторно пропагувати і закликати до встановлених угод. До тих пір, поки немає автоматизації.

Сьогодні мій друг Саша зустрів двох дівчат. Запрошуємо їх в кафе. У Саші починали запікати мене, а дівчата сміхалися. Я був дуже сумним, що Саша діяла так. Коли ми поговоримо один-один, він вірний. Але коли третя людина показує, він стає залізом. Особливо з дівчатами.

Я не згасаю Саші, і він не мусить мене. Не варто робити задоволення від мене перед незнайомцями.

Саша завжди сміється на людей в компанії. Особливо з дівчатами. Він намагається виглядати оригінально і сміливо. І без цього йому важко спілкуватися. Ми вже сказали йому про це, але він думає, що я зробив його.

У мене є два варіанти: не спілкуватися з Сашю, або спілкуватися один-один. Друге дізнається, що відреагувати на свій «шматочки», щоб вона переходить до моєї переваги.

Для цього мені потрібні ...

З системним управлінням такого журналу ви не тільки значно знизите вашу чутливість, але і зможете скласти і реалізувати план вашої індивідуальної корекції. При систематичній роботі результат гарантований.