819
Гільт, відступ, прощення. Велика стаття з практичними порадами!
Що ви думаєте про досвідчений мандрівник, серед інших речей, коли подорожуєте в подорож? Ні в якому разі він бере з собою будь-який зайвий, непотрібний і заважає йти. Ми зробимо це. Але що на нашій дорозі до здоров'я, щастя і багатства є непотрібним, важкого навантаження? Я додаю жирну. Відчуття відступу і провини. Ця «солода пара» не тільки нестерпне навантаження за нашими плечима, але й генераторами інших негативних якостей, емоцій і почуттів, які швидко розвиваються в збої і захворюваннях.
Не перейдемо до причин і механізмів відродження і провини, не віддаючи їм всіх сортів, нам важливо, як позбутися від неї, і не те, що це, я все ще поясню трохи, чому вони так шкідливі для нас.
Чи був новий образ, чи запам'ятався старий, в будь-якому випадку він спровокував виникнення негативних емоцій. Енергетика негативних емоцій, звичайно, її природа також негативна, провокує вивільнення гормонів стресу в кров - тривожність і страх з'являються, за ними погані думки приблизно цієї спрямованості - самокритика, мислення про вашу об'єктивність, розмитнення відступу, мислення про помста і т.д., і думки в свою чергу тільки посилюють негативні емоції. З якого важко вийти. Що ви думаєте, мій улюблений мандрівників, які замовлення ви надішлі до Всесвіту, що ви вибрали? Найгірше можна уявити! І матеріалізація цієї поганої в житті не далеко. Подумайте про те, чи слід відступати.
Так само відбувається з провиною, незалежно від того, хто або коли він накладений на нас або створений за власною ініціативою. Різниця полягає в тому, що думки зосереджені на самоблагності і мислення про екзуси.
В обох випадках спостерігається зниження свідомості власної цінності і виникнення всіх видів комплексів. Таким чином, переоснащення і провини буквально їсти життєву енергію, збій випливає з ладу, недуги виникають один після іншого, швидко перетворюються на хронічні захворювання, міцність жити просто не залишається.
Відповіді, які вбудовуються в нас, провокують біль в середній частині хребта і сприяють виникненню таких захворювань, як: пухлини до злоякісних, абсцесів, артриту, глаукоми. І відчуття провини «додатки» людини з всілякими травмами, певними видами алергій, безсоння, захворюваннями лімфатичної системи, життєздатності, безсоння і т.д.
Чому люди так не захочуть на старі гранати і збирають нові, чому вони кидаються навколо своїми почуттями провини, як фольга з письмовим кручем? Ми залишаємо це питання теоретичним психологам, ми повинні піти, тобто діяти. Ми не допускаємо негативних енергій для подолання нас, щоб застоюти, формувати шкідливі блоки в нас, щоб привести до прискореного темпу збою, хвороби і смерті себе. Ми усвідомлюємо, пробачимо всіх і всі образи і тим самим дайте їм йти самі, пробачаємо себе, і тим самим позбавляємо від провини назавжди.
О, легко сказати, як ви це зробити? Кування необхідно, але дуже складно. Це насправді не так важко. Один Майстер, коли запитав, як прощати, відповідати, Просто прощати і забути, як дитина, і в першу чергу, ваших батьків і себе. Вважаю, дивитися ваші думки, дізнатися не судді і завжди пам'ятаєте, що відступник себе відхилений, і ви самі, як раніше, вибрав шлях відхилений. Якщо один не відхилений, потрібно пробачити не може виникати взагалі. й
Я знаю, один, що ви не встигли розглянути і прийняти цю мудрість, я не відразу ж приймав її, тому я даю тут кілька прийомів, які допоможуть позбутися від від загибель і проги, а в подальшому не приймати цей шкідливий тягар на плечі.
Запорочення і подяки працюють чудеса. Саме тому позбутися від перемир'я і провини є найпростішим способом зробити це. Ці корисні враження допоможуть вам вийти з пазів минулого. Минуле пішло, навіть що сталося друга. Ви не можете змінити минуле, тому чому б дати його частку леву енергію, яку вам потрібно, і зараз, щоб жити, створити і насолоджуватися нею? Почати Давайте жити! Життя красива.
Всі вправи та методики, отримані в наших класах, тепер і в майбутньому, були протестовані і дають відмінні результати. Але ви, мій друг мандрівник може скористатися будь-якими іншими, які ви думаєте, більш доречними. Є багато джерел, де можна знайти їх. Студент готовий, вчитель прийде. Про нас
Завдання: Робота добре на наступних техніках, і не забудьте використовувати вибрані.
1,1 км Якщо ви відчуєте, візьміть кілька глибоких дихання і видиху. Спостереження ситуації з точки зору зовнішнього спостерігача. Поставити себе, що я зробив неправильно? Пам'ятайте: якщо я відступив, я заслугаю його (коли це не має значення), відступник і він мій вчитель, він дає мені знати, що я зараз або один раз зробив щось неправильно, і що він не повинен жити до моїх очікувань, як я його. Без вступу в аналіз, тільки психічно починають подякувати відступника і розумово подарувати йому подарунок.
2,2 км Якщо, після того, як всі правопорушення серйозно болить вас, спробуйте знайти спокійне місце якомога швидше і психічно прокручувати через ситуацію в усіх деталях, що дає вам сприятливе закінчення. Робіть цю техніку, поки ви відчуваєте рельєф. Дякуємо, що відправник знову. Якщо ви не працюєте, будь-яка методика прощення глибокого прощення (див. нижче).
3. У Якщо виникає відчуття провини, подивіться з боку на ситуації, що викликало це почуття, стояти назад і спокійно запам'ятати те, що добре і що погано - тільки ви знаєте. Це негативний досвід, який отримав зараз, є тільки сигналом, який потрібно змінити ваше розуміння і ставлення до реальності. Що це? Я не шкода, що я не зроблю це знову, Тільки прийміть урок і побажаючи себе коханим для чого зроблено. Дякуємо за розуміння уроку і зробіть відповідальність, щоб дивитися себе і не помилитися знову.
4. У Якщо ви відчуєте провину довгий час назад або маєте гарну причину для неї, будь-яка техніка прощення, яка підкреслює самозабезпечення.
5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Уявіть, якщо віруючий, Христос, Будда, Мохаммед, будь-який святий або пророк, якщо не віруючий, будь-яка авторитетна людина для вас (існує або вже пішли в інший світ). Ви стоячи до нього. Скажіть його все, не приховавшись про вашу відчуження або провину, відчуйте, як білий колір, що керується ним, заповнює ваше тіло, душу і, якщо він змивається цими темними почуттями від вас. І попросити прощання від нього, від себе, від Ви відчуваєте, що ви пробачте, і ви пробачте їх. Коли очищається, дайте зображення фірми обіцянку не відступати від імені Відповідність того, що ви зробили ("відповідність" або "навіть я"), стати собі і обіцяє образ, ніколи не робити так погано (у разі провини). Не забудьте подякувати всім за цю техніку прощення.
6. Жнівень Сісти вниз, грати в якусь спокійну, релаксуючу музику, посидіти на стільці, розслабитися. (Ця техніка дає нам М. Норбеков, її можна завантажити тут.) Стати сумною, нещасливою особою. Уявіть себе в пустому кінотеатрі. Половина дука. На екрані все ще зрозуміло, але ви знаєте, що вони будуть показувати фільм про вас. З'являється біль за ним. Минуле складається тільки з неприємностей, розчарувань, приниження і відчуттів. Пам'ять долає ці захоплення, йде більш глибоким, до молоді. Для дітей... Екран запалюється, є деякі силуети, обличчя, погляд, але без натягу. Покрокова різкість поступово збільшується, ви починаєте розпізнати знайомі обличчя. Це люди, які ви зустрілися, багато хто з них болить вас, і деякі з них болять вас. Вони прийшли, щоб вони і вам потрібно. Так ви повинні поговорити всім, хто приходить. Ввійти в екран, стати учасником акції, скажімо кожному з ваших зловживачів щось схоже: «Так, ти колись зробив так, що я став дуже хворим». Я був в багато болю, але зараз це в минулому, це пішов, як якщо це не сталося - Я пробачаю тебе! Якщо перед вами, хто більше не на цій землі, скажеш йому те ж саме, щиро і з усім серцем. Не мовчать з кимось довго, перейдіть від людини до людини, перейдіть з дитинства до сьогодення, але поговорити всім навіть тим, хто не знає, слухайте всім, і пробачте, і попросіть прощення від тих, хто себе може зашкодити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони викликають нас найбільшими стражданнями, але іноді вони не знають, що вони роблять, так само, як ви. Сприяє їх всім. І апологізація. Якщо виникають сльози, не тримайте їх назад. Крі, сльози приносять рельєф, з ними йде все, що крутиться і притискається, все, що ніколи не повернеться зараз. Коли ви отримуєте в цей день, ментально сказати собі досить. Я був в минулому, але тільки тому, що я хотів. Я не те, що я хотів бути, мій життя в даний час. Все погано, що не було нічого спільного, я не маю місця для нього. У моєму житті було багато помилок, відступів, заспокоїв і розчарувань, але я живу, так що у мене є достатня сила, щоб рухатися, я ніколи не повертаюся до себе знову, я ніколи не буде таким же, я все в моїй владі не стати таким же, я інший. Випрямляйте свої плечі, посміхатися, вдячні всім, хто бере участь у прощення, і не забувайте себе. Відкрийте очі.
7. Про нас У той час, коли настає психіки, говорячи психічно або похилого до списання: «З любов'ю і вдячністю, пробачаю ім'я і запитаю про своє прощення моїх думок, емоцій і дій». Ця формула може застосовуватися як до прощення себе, так і до прощення людини, яка вже загинула, тільки в останньому випадку додайте в кінці слова: "і дайте йти."
Практичні поради:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Не залишайте свої сили, не роби, щоб вони не встигли ставити коріння в душу і отрути його.
Під час технік не аналізуйте, не копайте в «брудний нижню білизну», вона не допоможе, але тільки завдати шкоди. Давайте психоаналістам це зробити.
Багато техніки вимагають солідності і релаксації. Виберіть конкретне, постійне місце для вивчення будинку і попросіть своїх близьких не турбувати або відволікати вас, поки ви зайняті. Я сподіваюся, що ви вже можете трохи розслабитися. Я навчаю вас глибше відпочивати.
Батьки. У дитинстві закладають багато відчуттів і причин провини. Тому, ні в якому разі не варто припускати до винної дитини, що він «поганий, приступний, соковитий, руки не ростуть звідти» і так само, як. Скажіть, що дія погана, не дитина. І довести його добре. Подбайте про себе, не зіпсуйте душу дитини!
Почуття відступу і провини завжди близькі, тому краще поєднувати прощення інших і себе.
У висновку кілька лапок:
не судити, і ви не повинні судити; засудити не, і ви не повинні бути засуджені; прощення, і ви пробачте. (Євангелія Лука)
Як тільки людина захвориться, він повинен дивитися в своєму серці для когось, щоб пробачити. (Louise Hay)
Ми повинні вибрати, щоб звільнити себе і прощати всіх, особливо себе. Ми не можемо знати, як пробачити, але нам необхідно. (Louise Hay)
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. (Louise Hay)
Фольга шукає помилки оточуючих, мудрого чоловіка, щоб
УЧИМСЯ ЧИТАТЬ ЗНАКИ СУДЬБЫ.
Мантис зносу 3D окуляри для доведення комах мають стериоскопічне бачення