230
Позбутися від непристойного коментаря.
Одного разу я їсть борщу і краплина впав на білу футболку. "Що таке ..." я думав. А потім вона закопувала себе. Вам необхідно проконсультуватися.
Після того, як маленький Макс був їсти суп і змусив чистити сорочку. «Для того, щоб правильно харчуватися», вилетіла на машині. Я дуже хотів бути ідеальною.
Так я вирішив. Я спробую зробити коментарі протягом дня. Ті, які автоматично вилітають у дорослих, щоб пропустити дитину.
Уранці я полюбляю на кухні і попилю чашку вимити в раковині з вечора.
- Чи складно мити? - Вона звучала в вухо. - Ви повинні дисциплінувати себе. Ніщо добре з'явиться з вас.
- Вона забив її голову. Смарт. Я не розумію. Розгортання, коли все життя на одному робочому місці. Я згорную поле.
Я почав покласти на взуття, коли я зробив бізнес.
до Не підігніть тебе! Поставте взуття акуратно. В цілому слід використовувати лопатку для взуття. Ви знаєте, куди? Ви не знаєте? Ви завжди є мес. Так, ви, поставте палець на вашому взутті. Ось чому у вас є гарний манікюр і ні!
Примушені почали скидати. Уважна річ про ці коментарі так само як кислота.
Прогулянка по вулиці, птахи, краса, запечена яблуко.
до Ви вдарите свої шкарпетки. Ви не замовляєте взуття.
Уже в домашніх умовах готують обід, відкривши замочок над головою, щоб взяти пластину. Відкрито його. І забули закрити і кааак з усіма гойдалками моєї голови навколо кута дверей - бояр!
На очах зірки. головний біль. І всередині вуха:
- Я сказав вам! Скільки разів я сказав вам, щоб закрити двері? Хто, візьміть його легко.
Тоді я сіла і стала сумним. І в вухо:
до Що таке, леді? Маленька домашня робота?
А потім, потім... Він хворий на сльози. Тому під наглядом такого голосу жити нереально. Просто жити.
Коли ви голосуєте маму?
З тих пір ми граємо з Максом з осені яблуками - влітку. І взимку лід. Після того, як половина гілки підходу прогулялися, лікуючи льодяники великі і дрібні. Ми сміхалися. І я не подбала про взуття!
Коли він сумний, я завжди захоплю його. Це краще слів. Насправді, краще, ніж будь-яке слово.
Люблю і обійняти себе і ваших дітей!
Позбутися від непристойного коментаря. Нехай пам'ять дитинства залишаються збитими шкарпетками, плями від смачного супу, сміху і впевненості - ви любите і прийняли будь-яким. Видання
Автор: Лена Лиговський
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/lena.ligovskaya/posts/913139352091804
Після того, як маленький Макс був їсти суп і змусив чистити сорочку. «Для того, щоб правильно харчуватися», вилетіла на машині. Я дуже хотів бути ідеальною.
Так я вирішив. Я спробую зробити коментарі протягом дня. Ті, які автоматично вилітають у дорослих, щоб пропустити дитину.
Уранці я полюбляю на кухні і попилю чашку вимити в раковині з вечора.
- Чи складно мити? - Вона звучала в вухо. - Ви повинні дисциплінувати себе. Ніщо добре з'явиться з вас.
- Вона забив її голову. Смарт. Я не розумію. Розгортання, коли все життя на одному робочому місці. Я згорную поле.
Я почав покласти на взуття, коли я зробив бізнес.
до Не підігніть тебе! Поставте взуття акуратно. В цілому слід використовувати лопатку для взуття. Ви знаєте, куди? Ви не знаєте? Ви завжди є мес. Так, ви, поставте палець на вашому взутті. Ось чому у вас є гарний манікюр і ні!
Примушені почали скидати. Уважна річ про ці коментарі так само як кислота.
Прогулянка по вулиці, птахи, краса, запечена яблуко.
до Ви вдарите свої шкарпетки. Ви не замовляєте взуття.
Уже в домашніх умовах готують обід, відкривши замочок над головою, щоб взяти пластину. Відкрито його. І забули закрити і кааак з усіма гойдалками моєї голови навколо кута дверей - бояр!
На очах зірки. головний біль. І всередині вуха:
- Я сказав вам! Скільки разів я сказав вам, щоб закрити двері? Хто, візьміть його легко.
Тоді я сіла і стала сумним. І в вухо:
до Що таке, леді? Маленька домашня робота?
А потім, потім... Він хворий на сльози. Тому під наглядом такого голосу жити нереально. Просто жити.
Коли ви голосуєте маму?
З тих пір ми граємо з Максом з осені яблуками - влітку. І взимку лід. Після того, як половина гілки підходу прогулялися, лікуючи льодяники великі і дрібні. Ми сміхалися. І я не подбала про взуття!
Коли він сумний, я завжди захоплю його. Це краще слів. Насправді, краще, ніж будь-яке слово.
Люблю і обійняти себе і ваших дітей!
Позбутися від непристойного коментаря. Нехай пам'ять дитинства залишаються збитими шкарпетками, плями від смачного супу, сміху і впевненості - ви любите і прийняли будь-яким. Видання
Автор: Лена Лиговський
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/lena.ligovskaya/posts/913139352091804
Електричні автобуси і вантажівки стають більш доступними
Як зробити оригінальний котон для всіх випадків