9 аксіомів про батьків, які потрібно розуміти

Наші батьки просто травмовані, як ми. У багатьох місцях вони отримали лише кілька разів менше, ніж нам. І увагу, і тепло, і матеріальні товари. Вони не мають психологів, книг і тренінгів, а також культури для його використання. Їх батьки не читали ніяких батьківських книг, або навіть спок. Як краще, щоб вони могли, як краще.

Вони проживали зі свербіжним серцем, і довге життя. Вони не встигли розпізнати себе, будувати п'ятирічний план протягом трьох років. Вони мали різне життя, наповнене чужими значеннями, завданнями та планами.

Так, це був різний час, коли прослуховування себе не було прийнято, коли можливості були сильно обмежені, коли не було багато грошей. У нас є багато інших речей, які зараз відсутні. А ось себе, потім звучать дивний. комуністичний інженер, досвідчений працівник, ветеран праці. Право людини для суспільства. Це точка.

У дитинстві норму було розплідно від трьох до чотирьох місяців, ремінці над ліжками бояться, зайняті батьки та партійна ідеологія. У цьому натовпі ніхто не прокоментував про почуття і потреби кожного індивіда. Всі

Серце, в якому весь досвід прихований, закривається на величезні замки. І щоб відкрити зараз це дивне диво дуже страшно.

Через багато років багато речей накопичилися нереально. Вони хотіли б, але вони бояться і не можуть. Вони, звичайно, не відмовляться від знань про себе і життя, і в той же час, можливість застосувати її в молоді.

Для них важко змінити. Якщо ви не маєте досвіду, ви не ризикуєте. Ви намагаєтеся, ви змінюєте. Ти ще не страшний, Коли ви 50, це набагато важче. Багаж накопичив величезний досвід різноманітних безшумних багато, є також почуття «навіть, тепер я точно пізно», а крім того, ви не хочете виглядати як старе сениль, подана до секту. Тож незважаючи на те, що наші батьки потребують цього, це нескінченно важко почати для них.

Вони потребують дуже сильного стимулу, щоб вирішити. Для багатьох це стає захворюванням. Особливо важко і, ймовірно, вмирати. Хоча не всі щітки, щоб змінити голову і очистити їх серця, це часто в цій точці, що вони перестануть боятися змін. Яка точка боятися, якщо ви можете спробувати?

З знаннями, багато з них можуть відчувати гельські болі. У зв'язку з тим, що більшість життів жили, але що якщо вона жила «погано» чи ні? Одна жінка в її 50-ті ррилася, коли вона зустрілася і сказала, як побачила, що вона приурочила своє життя комунізму і не її власних дітей. З дітьми контакт дуже слабкий, вони не відчувають особливого впливу на матір, адже вони виросли окремо від трьох місяців. Життя закінчується, і є в'язкість і біль всередині. «Якщо я знав, - сказала вона.

Вони не знають, як будувати стосунки з серцем, вони хотіли б любити і бути коханим, але з броньованим замком на серці не працює.Хочу звернути увагу, нехай потрібно відчувати себе. Він страшний, щоб пустити вирощених дітей, оскільки це не зрозуміло, для кого жити після Вони не знають себе, вони відчувають труднощі з собою. Я хочу бути коханим. Тільки вони не можуть попросити, вони можуть лише маніпулювати, лекцію, повагу попиту, увагу, сценічні виступи, поводитися як маленькі діти, заважати, спробувати жити у дітей знову.

І коли ми бачимо тільки такі прояви їх, не розуміючи, що за все це, ми відступаємо, сердитися, беремо участь, даємо всю нашу силу до спалювання батьків, до розпаду власних дітей.

Але якщо ми бачимо причину цієї поведінки, див. ці замки на своїх серцях, страх безглуздості життя в очах, страх самотності, глибоко травмовані серця і своєрідна жорсткість і жорсткість, яка не має гнучкості, вона може змінити багато.

У нашому серці до наших батьків. І це досить іноді.

Вони бояться бути поодинці з болем. Вони дійсно хочуть позбутися від неї, але це не працює. Вони не знають себе, не розуміють або приймають. Вони не мають знань, тільки «все життя». І як ще - вони не знають. Чи є інший спосіб, чи є вони права робити так?

Наші батьки, коли вони помирають, миттєво втрачають сенс життя і починають хворіти. Але після того, як вони знову отримують роботу, багато проблем зі здоров'ям відступають. Наші мами далі, чим менше вони дивляться себе, кажуть вони, для кого це і чому, як і раніше старий і жир і в цілому. Для них важко витрачати час і гроші на себе, вони краще знімати іграшки для своїх онуків. Разом з дітьми, сенс зникне від свого життя, тому вони борються за дітей, чіпляючи їх, перетягують їх під крилом з усіма їх можливою, хоча діти відчайдушно протистоять.

Ви не знаєте, куди почати. Зв'язки викликає біль, не приносить ніяких радості. Як змінити їх? Чи можливо це?Ви можете, хоча складно.

Я можу тільки гарантувати зміни в самому серці, а потім, як він вийде. Відчуйся від усього серця Ваші батьки (або батьки подружжя) гарненькій На всіх своїх не завжди приємних проявах для нас, вони хороші. Вони також хочуть любити, бути щасливими, але вони не можуть подолати власну інерцію, не знаю, як і бояться почати. У них є власні ідеї про щастя (які для них часто синонімовані з безпекою), власні способи вираження почуттів, а багато мають складні стосунки з почуттями.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Може бути, вони завжди замість «Я люблю тебе» кажуть: «навіть, ти такий худий» або «поганий без капелюха» або «на дому, як завжди мез» або «хто мені потрібно».

Коли ви бачите це все всередині, любов. - албі дещо деформований, дефігурований, можливо, навіть кастинг, але все ще любов - легшей

Всі батьки люблять своїх дітей і всіх дітей. Це просто займає дивну форму. Але дерево, навіть якщо його стовбур підкоряється вітрами і урганами, навіть якщо він заварений, хомути і не занадто високий, є ще дерево, правда? Це те ж, якщо ви хочете побачити його.

Наші батьки також повинні рости, якщо вони хочуть щастя. Чим далі наше життя йде, тим важливіше навчитися знаходити щастя в серці, відчути частину Всесвіту і шукати відповіді на ваші внутрішні питання. І вони повинні зробити цю подорож. На свій розсуд. Ми не допоможемо їм в цьому, атласі. Ми можемо тільки молитися за них, а не накопичувати гранати проти них і не стати їх жертвами. Ми можемо поділитися інформацією, ненав'язливо, не від позиції старшого і розумного.

Я використовую для того, щоб мати багато, хто один і так далеко, і іноді вона має проблеми зі здоров'ям. А потім вона сліпила на мене – моя мама ще молодий, тепер вона тільки 55, а потім була не 50, вона має багато інтересів і захоплень, вона має друзів, родичів, роботи (хоча швидше ця робота закінчиться в цій формі). Вона вирощена людина, яка може обійтися без мене за стіною.

Хоча це не було легко зрозуміти і побачити, але, щоб дозволити їй жити своє життя, не намагаючись перетягнути її до того, де я люблю, не маючи на увазі моє бачення щастя на ній (Я б знову маррію її!), не роблячи її і шлях вона показує любов – це те, що моя любов до моєї мами висловлює. І це набагато більш зрілий і цінний любов, ніж ви були 10 років тому - болюче почуття, що ви не можете жити без вас, що ви повинні і повинні, і мама всюди неправильно і не розуміє нічого. З зміною ставлення до моєї матері, вона сама змінює, і це не може бути, але радісним.

У моєму світі сьогодні є кілька осей про батьків, які всі ми отримали користь від:

• Батьки хороші люди
  • Батьки – люди з власними долею, власними уроками та процесами.
  • Батьки однакові люди з власним набором травм
  • Учні дорослі, навіть якщо вони не заважають дорослим.
  • Якщо ми не любимо це, вони мають право жити, як вони хочуть, навіть якщо ми не хочемо, щоб вибрати.
  • Батьки завжди люблять своїх дітей, так як вони можуть і стільки, скільки вони можуть - влада і прояви цього відрізняються всім.
  • Батьки мають право на свої почуття і перебіг дії вони обирають.
  • Батьки заслуговують повагу і подяку.
  • Найкраща виплата боргів батькам – це бути щасливим і щасливим дітям.
Р

Тут можна дуже чітко простежити відносини. Ви просто повинні психічно йти за межі життя і побачити його ззовні.

• Якщо ви думаєте, що батьки старі і не підтверджуються (навіть, якщо вони 40-50), то це те, як вони будуть поводитися. Крім того, ви не можете поважати їх.
  • Якщо ви думаєте, що батьки не можуть робити це без вас (Я не маю особливих випадків хвороби або інвалідності), це гордість на вашій частині і знеприпустимо, що вони можуть бути щасливими.
  • Якщо ви починаєте ласощі, як діти, то як вони будуть поводитися. А ваші діти пропускають вас дуже багато в той же час, так як всі ваші енергії будуть протікати в зворотному напрямку.
  • Якщо ви бачите, що вони дорослі, незалежні і адекватні люди, які живлять всі свої життя без вашої підтримки, і навіть навпаки, вони інвестували свій час і енергію в вас, то батьки починають поводитися по-різному.
  • Якщо ви можете виростити і змінити своє ставлення до батьків всередині вашого серця, то щось почне змінювати на зовнішній площині, хоча немає гарантій і у кожного є їх швидкість.

У той же час дорослі діти повинні пам'ятати одне правило системи (від практики розміщення) - молода сім'я має перевагу над батьками. Це, як чоловік, так і дружина повинна в першу чергу подбати про свою сім'ю, допомогти батькам без розмежування своїм дітям і собі. Інвестувати в майбутнє, не минуле. Особливо ваша енергія, думки та емоції. Ви не пам'ятаєте, коли священик сказав, що це слово про відставання від батьків і прилипання до свого чоловіка або дружини? Це те, що вона йде. Повага батька і матері, але приховує до дружини, і відтепер вона вважається основною особою в житті.

Паранти потребують допомоги, коли вони знаходяться у вашій владі, коли вони дійсно потрібні, коли вони готові приймати допомогу у вигляді, в якій ви готові дати її, коли ви допомагаєте з вдячністю, без гордості і поваги.

Цікаво: Стійкість до батьків: погані болі швидко і довго

Токсичні батьки

І так, краще почати з культивувати в серці по відношенню до нихТоді допомога принесе користь як вечірки, так і зв'язок принесе більше радості. По-перше, повага. А потім все інше опубліковано.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/uvazhenie-k-roditelyam/