Складання з декількох склерозів: особистий досвід. Частина 1

Початок історії.

Незабаром або пізно, люди починають запитати питання. Чому я жити? Як я живу, і єдиний спосіб я витрачаю свій час на землі? Я щасливий?

У хусті і суєти офісів, серед вогнів мегаполісу, ходьба на тротуарному будинку, а також почуття в гаманець або кишенях куртки щомісячної заробітної плати, що ви думаєте?

2 серпня 2001 р.

Я лежаю на дивані в московській квартирі і я думаю, що у мене немає нічого іншого жити. Складання слабкості, розпаду і відсутності будь-яких бажань. Деспір є тьмяним і сірим. Де б я, в транспорті, на канікулах, ввечері, ввечері, ввечері, вранці, я запитую себе те ж саме: Чи дійсно це життя?

Чи є все, що вона повинна запропонувати мені?

Постійна відчайдушність і ситність моїх супутників у віці 23.

Я пам'ятаю, що час дуже добре. У мене є «видаткова» заробітна плата за свій вік і професію, що відповідає його «закриття». Я маркетолога. І я знаю, що я вже хороший маркетолог, можливо, краще, ніж багато. Бренд-менеджер, творець, управлінський консультант. Я вже знаю низку маніпуляційних інструментів, знаю, як формуються процеси в головах людей, знаю їх рефлекси, стимули, знаю, що люди мріяли про падіння гасіння, і я відчуваю, що вони будуть мріяти завтра. Сниться мас пред'являються передбачувані і сформульовані, вони залежать від людей, таких як мене.

2 тижні тому я заміжу кохану людину.

За останні два тижні ми встигли піти на весільну подорож до Греції і отримати багато позитивних емоцій.

Я молодий, красивий, успішний, і всі мрії я мріяв, як підліток був досягнутий, так що що я відчуваю? Щастя?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але в той же час я відчуваю найглибшу відчайдушність і небажання жити. Я бачу своє майбутнє життя, як в долоні моєї руки, з деякими фігурними сценаріями, і заради цього найдивовижного майбутнього життя я соромлюся навіть підняття пальця. Життя мільйонів в небезпекі, і я прийшов до самого початку.

Я прийшов повністю озброєним і з максимальною кількістю точок, завтра все повинно вийти навколо (з вигідним сценарієм, в парі років у мене буде окрема двоособа в Москві, з несприятливим в 3-4 роки, потім у мене є два діти. Хлопець і дівчина. У вихідні ми поїдемо разом і один раз на рік до берега, я збираю їх в саду, замішуючи, купуючи іграшки і книги з їжаками і пучками, змащуючи зеленими колінами, перевіряючи домашню роботу.

Целюліт, новий одяг, «страхова кар’єра», персональний автомобіль, розмова з друзями і смоктання свічок gosip, можливо, коханець. Ніщо інше.

Я зустрілася з цією перспективою. Я 23. Я маю на своєму голові повний набір несподівано став хлопотінням романтичних ілюзійних комплексів, твердою бібліотекою книг, прочитаних, максимізмом, властивих віку, і критичним виглядом речей.

Поза вікно, день, як правило, вечір, і сонце на горизонт.

Мирний старий чоловік в серпні збиває його стебла і пилоподібний листя, я лежаю на дивані і проаналізую, що я вже жив і що я досі маю жити, відчуваю тільки втоми.

Я закривав очі і слухаю внутрішню темряву і стиглість, спокійно і без будь-яких емоцій, якби я стикався з відомим фактом всім:

- Я не хочу жити більше.

15 серпня 2001 р.

Я ходию в офіс, зліва, є порожній коричневий стіл, на якому лежить товста фоліо, з помітним написом на хребті "Благ благ на неврології", очевидно, призначений для надихання впевненості в повагі пацієнта і освіти лікаря.

Він є. Як виглядає 24-27. Мій вік. Ну і зараз він почне лікувати мене, зауважив песимістично до себе, не занурюючись на столі будь-які атрибути, властиві моїй увазі «літературний лікар» крім пари ручок і неординарного молотка.

- Денис Васильович, юнака з'являється ембаррасседом, під моїм чітко вивченням альтанки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

- Отримай роздягання, в небайдужому тоні перериває потік моїх думок Денис Васильович, і поселився на дивані.

до Як ви роздягають? - Я дивний.

Ви коли-небудь були в неврологі? Ви можете залишити свій нижню білизну, він додає...

Потім відбувається огляд, під час якого я протягую голкою, збити молотком на колінах, доторкнувшись трубками з гарячою і холодною водою до шкіри рук і ніг.

В цілому, до речі, якщо ви ніколи не були до невролога, обов'язково отримаєте багато нових відчуттів. Лікар і проживаю 40 хвилин спілкування один з одним.

Найімовірніше, гострий хребта, оптимізмально оголошується лікарю, розписуючи вражаючий перелік необхідних обстежень.

Зайдіть на пару тижнів для масажу і все пройде, але обов'язково зробіть це обстеження, його називають МРТ (магнітний резонансний томограм) наполягають лікарю, ручаючи мені напрямок. Виконувати всі інші варіанти.

Для прощання Денис посміхається по-ширині, і я вийшов, повністю спокійно і зачаровує нове знайомство. Я відчуваю себе одночасно, я повинен сказати, що це не важливо, тиждень до обстеження, мій тактильний чутливість на шкірі ніг зникне. Ніщо, звичайно, не заважає життя, але відчуття не приємне.

Я оптимістично проходжу до масажу і здається, що в третій сесії я починаю зрозуміти мамоходів, які відчувають себе від болю.

17 серпня 2001 р.

Я в кімнаті очікування. На лінії МРТ. Поблизу сидить жінка з чоловіком, здавалося б, п'ятдесят років, висихаючи в щось сіре, сіре немисне волосся зібране в пучку, вона однотонно повторює ту ж фразу «Я боюся», вона як безперервна аслінг «Я боїю я боїю я боїю я боїю я бояю я боїю я бою я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся.» вона тримає свою праву руку з її лівою, і гойдалки назад вперед, як ніби вона блювала маленьку дитину.

Далі вона сидить втомлений загартований чоловік в коричневому м'яти костюм, з брюками, які явно коротші, ніж довжина підходить для нього, чорні пухкі шкарпетки і пилоподібні туфлі з-під них. Його обличчя відступає, як його костюм. Ви можете бачити, що він переплітається болем поруч з сидячою людиною, це надпотребний тон і компасіон бореться з втомою і подразненням. Іноді він повільно намагається переривати її реанімацію, в деяких заспокійливих словах, а потім жінка в сірих лопках з гістеричною пам'яткою «вони відіграють свою руку, це рак, вони відчуватимуть свою руку, так як я буду без руки» і бобів ... потім вони йдуть і вона знову повертається до її пономірі «Я боїю я боїю я боїю я боїю я боюся...».

Я сидю поруч з ними, на білому шкіряному дивані, щоб її коричнева спідниця торкалася краю мого одягу.

Все навколо нас - чисті лікарі в ковпачок і взуття, як і стерильні підприємства для виробництва деяких спеціально чистого алюмінію. Я дивлюсь край мого очей за літню пару і практично фізично відчуваю тваринного жаху людини, яка збирається «зберегти руки». Це перший раз я бачив це своїми очима.

Я не знаю, як реагувати. Я намагаюся зрозуміти існування цієї випадкової жінки і я не можу. Моя уява і мозок відмовляються намагатися на шкірі благого чоловіка. Вони запах жаху, сірий липкий страх, біль, бездії і страждання. "Я бояюся я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся я боюся. й

Як довго це катування?

Поки жінка лікар виходить з дверей. З сумішшю squeamishness і pity він дивиться на літню жінку, прочитає її напрямок, і каже, що їм потрібно піти в інший офіс. Людину захоплюють, шукаючи лікаря в очах, а потім скидаючи щось, підбирає дружину і призводить до виходу.

Самий лікар, доброзичливо і з очевидним рельєфом, дивиться на мене, займає напрямок, швидко читається і веде до кімнати з довгим білим блоком, пропонує роздягання, закривається телефоном, сумкою і одягом в сейфі. Звичайні рухи кладуть мене в довгий тубус МРТ, закріплює шию і плечі.

Я пам'ятаю білу гладку пластику стелі, а також пронизую звуки резонансу, так як при струнні деяких гігантських кібернетичних-пресорних тварин.

Я страшний.

Замкнений простір і сцена, яка не може вийти з розуму. «Я боїюся, що я боюся» продовжує звучати в вухах.

Я відчуваю, що ще одна хвилина, і я збираюся отримати хвилю паніки тварин. Я закриваю очі і намагаюся вирівняти дихання, уявляю занедбаний будинок високо в горах, переросла з мохами, жовтою травою, ялинкою, додаємо дощовики на гілках і сонцем до картини.

Майже заспокоївшись.

Нарешті. Я викочував з труби, і вони знімають свій пластиковий звар. З слабкою посмішкою я спробую читати діагноз в очах лікаря.

У відповідь вона зацікавила назву і місце роботи мого лікаря, попередньої діагностики і закінчується дивним питанням.

Ви коли-небудь були діагностовані з декількома склерозами?

Я відповідав, що це перший раз, я чув цю літеру поєднання з неї, і я не маю асоціацій. Вона дивиться на мене непристойно, просить знову про симптоми, після чого збиває голову, і краплі:

- Зачекайте. Як тільки результати готові, ви будете називати. Я знову кладаю на одному дивані. Після того, як з'являється інша пара. Вона виглядає і просить, якщо у мене є будь-які родичі.

Вже усвідомлюю, що матерія потерти, шукаю її в очах, посміхатися і попросити.

до Ні, чому?

Вона зітхає, приховавши очі, і запрошує її в офіс.

Офіс більш схожий на центр управління польотом, в суті, миготливо трохи блакитних лампочок і гудзиків. Є кілька комп'ютерів в кімнаті, за ними чотири в білому кольорі, що нагадує робот Werther.

До столу запрошують мене, щоб прийти до столу, і поїсти руки.

Може бути, вона отримала чистою хворобою, запам'ятовуючи її стискання при пошуку старих людей, я думаю, що себе.

Приїжджайте сюди, другий лікар запрошує мене, і я проходив до висвітленої скляної стіни, яка має фотографії моїх антраил на ньому.

Я не думаю, що багато людей повинні бачити свої мозок і хребти. Це вражаючий вигляд, щоб побачити.

Лікар починає диктувати в нудному голосі опис моєї картини на типування студента-тренера ... кілька уражень білого матерії мозку локалізовані на рівні ... діаметр ... кісти ... septums ... в той же час, як якщо в лекційному залі, мене і внутрішнє шоу все це в картинках з моє ім'я в кутку.

Тренди дивляться на мене з сюрпризом і манічними інтересами як живий припуск. Я в дивній прикордонній державі в цей момент, якби це сталося мені уві сні. Я бачу всю сцену, в тому числі себе ззовні, як в об'ємному проекції, зафіксувавши в розумі всі деталі того, що відбувається, звуки, запахи, повітряні рухи і білі тушки дівчини сидять поруч зі мною.

Нарешті, скрупульозно списав і писав всі риси унікального, і як виявилося, мій мозок, досить витрачається мохом, вона падає безшумним і всім дивиться на мене. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю трохи більше сліз, що бризки від очей. Стоп.

Смішуючи, повільно кажучи:

Що це означає?

Нехай ваш лікар пояснить це вам, я не маю права діагностувати вас, вона говорить трохи непогано, як якщо захистити себе.

На жаль, у вас є власні думки? Надіслати

Імовірно, це багаторазове склероз, дегенеративне неврологічне захворювання, що призводить до поступової нездатності і з часом смерті пацієнта.

до Невиліковне захворювання, вона засвідчує, утримуючи пауза.

до Що це таке? Чи не існує лікування? Травень за кордоном?

На даному етапі розвитку сучасної медицини виявлено ефективний препарат, який може радикально змінити ситуацію хворого з цією хворобою.

Але не хвилюйтеся, ви дуже пощастите, що ви знайшли захворювання на ранній стадії, дякую лікару, а крім того, зараз є багато способів продовження повного існування людини з цією хворобою.

Деякі пацієнти живуть навіть 10-15 років ... з ентузіазмом відмінного студента додає стаж від кута офісу.

Лікар дивиться на нього невдоволення. Я не слухав їх більше... Я складаю фотографії і виходив з офісу ... Я чую їх.

- Ти щасливий. 10 років тому вам не було шансів на всіх, і зараз наука рухається вперед в такому швидкому темпі.

«Я не щасливий, я чую в голові, мій голос.

Я їзда в метро і продовжую бути в стані удару, хоча очі сухі, мої думки перетворюються в голову з жахливою швидкістю, а потім замерзають в торпорі, в той же час я продовжую записувати з дивовижною чіткістю, що відбувається навколо мене.

На мене стоїть молода жінка. Шукаю 18 років, величезні блакитні очі, світло-коричневі довге волосся в невеликих локонів, носовий ніс в веснянках, в руках вона клацає букетом волоських квітів і собачок незрівнянно ... сльозиться гілочка з очей. Молода людина посміхається і намагається пояснити щось до неї.

Депресія.

Моя наступна бесіда з Денисом переривається з часу, коли мої сльози і snot, тому що я добре versed в Інтернеті, і я вже хвилююсь про збір інформації про це таємниче захворювання.

Тим не менш, між слуханням мого носа і викликом, щоб заспокоїти, він все ще керує вставкою кількох фраз, які застрягають у душі:

• Не мертво. Хоча, звичайно, якщо, під дуже несприятливим поєднанням обставин, вогнище запалення буде в респіраторному центрі і лікарі не встигнуть, то це реанімація, але ні.

• Брюки падають на вулиці.

• «Знімний» в цьому випадку означає, що офіційна медицина не знає точно причин цього захворювання, а отже не знає, як лікувати. Це не означає, що лікування неможливе в принципі, є ізольовані випадки спонтанного відновлення. Я був нещасливим, з готовим розчином, і люди, які роблять це в рамках своєї професії і повинні лікуватися, поки не дізналися це до кінця.

• Дементія суджує результати МРТ, я також не загрожує, принаймні зараз.

Підтриманий, підтриманий і заохочував мене шляхом попередньої обробки адекватного стану. І надіслав Інститут неврології підтвердити діагноз.

Хочу сказати, що моє ставлення до діагнозу значно змінилося протягом двох тижнів. Якщо не довге тому я бачив майбутнє в солодко-мармеладних тонах, які викликали відчай і небажання жити, тепер він змінив його навпаки, але з тим же результатом.

Тепер я не хочу жити через надмірне «Готичне» майбутнього.

Я почав жити вночі, і я прокинувся мислення, що я помирала прямо зараз. Денис сказав, що все це мій фантастика і страхи, дав це явище синорусне ім'я «панічна атака» і рекомендується пити настоянка пеоня.

Зроблено враження на мене, але в основному смак, що нагадує коньяку, і не допоміг багато.

В той час я думав, що вона була удачі жити до нового року.

Науково-дослідний інститут неврології.

У Науково-дослідному інституті неврології я швидко надав картку, і відправився дочекатися в приміщенні очікування, лікар з синором ім'ям.

Так як мій діагноз, Я дуже уважно ставлюся до знаків і власної інтуїції. Ймовірно, навіть такий привидний і ефемерний близькість до смерті стимулює його розвиток. І як я ходив в передпокою прямо зараз, я відчув, що це був перший і останній раз я був тут. Все було відремонтовано тут: стіни, сірий лінолеум, лікарі, техніки. Весь величезний організм виготовляв сірий, відлякуваний і відгнічує враження. Здавалося б, якщо ви відпустили вашу охорону на даний момент, він не соромиться ковтати і засвоювати вас в своєму пилососі.

Навіть квіти в цьому закладі, здавалося б, годувати на пустоті і страждання відвідувачів. Вони залишають хворобливе враження від руїлевої нижчості і углюття.

В офісі лікаря я помітив один такий вражаючий зразок. Дивовижний розмір квітки, вирощений його товстими білками, гілочками і невеликими шкіряними світлими зеленими листями. Це як трикутник товстих тросів, попередньо простягається через віконну решітку на втомлені промені установки осіннього сонця.

Я швидко оглянув, швидко підтвердив другу діагноз Дениса, на основі вивчення власних записів, незважаючи на хороший стан. І пообіцяв швидку чергу у вільному навчанні, проведеному в дослідницькому інституті, один перспективний іноземний препарат назвав Ребіф, курс якого складає кілька тисяч доларів. І знову, вони швидко лікують їх, не даючи деталей, і пообіцяли викликати в найближчі місяці.

Я побачила хлопчика з чотирнадцятого, захопивши його матір'ю, гайку п'яного, і наливаючи на кані. Цей раз, корисне і підготовлене інформацією з медичної довідки, уява швидко дозволила Вам уявити себе в своєму місці.

Рік.

Перший рік з МС, або досить його останні 5 місяців, я займався переважно тим, що непристойна вівчарка вечорами в подушку, присутні роботи, якщо нічого не сталося, і не віддаючи мій внутрішній стан іншим. Про хворобу знаходилися тільки мій чоловік і батьки. Якщо підвести емоційний фон залишків цього року, який почався з луків весілля, сам весілля і подорож, то все, що сталося після діагностики стало безперервним, нездужанням депресії.

Мій фізичний стан, завдяки зусиллям Дениса, і запасам безпеки мого тіла, поступово повернувшись до свого первісного. Це, практично нічого в моєму житті змінився, крім чіткого переконання, що я не буду жити довго, погано і в кінці, в 10-15 років я вмираю.

Ці знання, ймовірно, змусили мене “зробити” трохи раніше, ніж інші, і запитати питання, які починаються, як багато людей тільки на самому зборі життя.

Що таке? Чому це життя? Що таке точка? Мета

Моє світогляд було обумовлено православним вихованням, а відповідно моральними оцінками, зроблені до себе, продиктовані християнськими значеннями і нормами сучасної православної моральності.

Я дуже активний в навчанні православних. У цей період були Закон Божої Матері, Євангеліє, Нової та Старої Завіти, молитви та життя святих. Я відвідав православні інтернет-ресурси, форуми, зібрані інформацію про все, пов’язані з світоглядом православних, його розумінням захворювання та православної медицини.

Конфесія і молитва стала моєю лікарською. Для того, щоб дати їм кредит досить ефективним, це тільки речі, які принесли моральний рельєф, і не дозволяли їм остаточно ковзати в розпад.

Більш того, завдяки концепції віри, що дозволяє дивувати, які я навчився з дитинства, це було набагато простіше адаптуватися до нової болючої реальності, ніж для багатьох інших людей, які не мають досвіду віри.

Слова «вирощування», «розмальовка», «Жесус молитви», «конфесія» звучить дивним у сучасному світі офісів, реклами та грошей. Я змогла поєднувати ці поняття у щоденному житті.

Святкування 2002 року було приємним сюрпризом для мене. По-перше, я знайшов, що я був живим, і другий, що я був функціонувати толерантно.

І найголовніше, у мене була моя перша мета, магніт, щоб "свіжити", і мій мозок знову був наповнений великою кількістю цікавих питань. Традиційна медицина, міфізм, езотеризм, світова релігія, альтернативна медицина. Попереду, а не вироку раціональних лікарів. Навпаки, багато вузьких дощок, які вилітають перед мною в різних напрямках.

Велике панування Самурай до «запам'ятної смерті» все одно було непогано, але воно більше не здавалося б красивою фразою, а привид смерті регулярно відвідував мене в ніч з липкою жахом панічних атак.

Припинив сниться. Не вдалося. Бог був безшумним, і кожну ніч я спокійно занурився в темряву, знайшовши нічого в моїй пам'яті ранку, але примхливості. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.free-apple.com/index.php/myworks/multiple-sclerosis-2/37-individual-experiment