Уникайте токсичних людей, включаючи токсичні родичі

Рішення не звертайтесь до членів сім’ї глибоко особистим.

Для деяких з нас загоєння рани матері можливо лише в контакті з матір’ю. У цьому сценарії загоєння створює новий, глибокий зв'язок між матір'ю і дочкою, і це нескінченно красиве. Я бачив це, і це дійсно надихає.

Але для деяких з нас не можна лікувати, залишаючись на зв'язку з матір'ю.

Відокремлений від члена сім'ї все ще вважається табу, особливо коли мова йде про матері. Іноді досить коротка відстань і коротка підвіска. В інших випадках підвіска може бути постійним. Він бере неймовірну силу і сміливість, щоб отримати через це.

р.

Християн Шлое

Що може призвести до підвіски?

Причини, чому люди приймають це рішення. Але це вкорінено в реалізації, що дисфункційна поведінка вашої матері коштує вам емоційний і психічний баланс, і ви просто не можете платити ціну.

Я вірю, що це рішення не видається з фриволіту або Бравадо. Найчастіше це відбувається після багатьох років спроб збереження цього з'єднання в різних напрямках і передачі його на вищий рівень. У певній точці ціна стає занадто високою, і ви повинні прийняти рішення.

Це може бути найважчим рішенням вашого життя. І в той же час найвиправленні.

Сім'я - комплексна система. Коли хтось перестає грати свою нормальну роль, система відчуває свого роду депресуризації або хаосу. Конфлікт може привести до трансформації всієї системи і переходу на більш високий рівень, якщо члени сім'ї відкриті і готові виростити і вчитися.Але, на жаль, іноді готовність рости і докладати зусиль для доведення про зміну відповідає опорі сім'ї.У цьому випадку людина, яка хоче виростити, має вибір: перебування в токсичному і дисфункційному середовищі або залишити нездорову систему. Вибір для переривання контакту найчастіше проводиться, коли зрозуміло, що загоєння в сімейній системі неможливо.

Дочка часто грає роль посередника, scapegoat, keeper секретів або охоронця емоцій. Якщо дочка на її шляху, щоб виростити і хоче вийти за межі типової ролі сім'ї (відповіді, ставши сильнішими, стрункими кордонами, відмовляються переносити зловживання і т.д.), її рішення неминуче призводить до зміни. Ступінь хаосу, що призводить до того, як дисфункція цієї сімейної системи.

Якщо сім'ї є відносно здоровими, стабільними і відкритими, сім'я може стати балансом без великої кількості хаосів. Однак, якщо члени сім’ї поглибше травмуються і травмуються, розвиток дочки може сприйматися як серйозну загрозу сімейній системі.У цьому випадку хаос може глибоко дестабілізуватися і дуже важко боротися з. Підтримка дуже важливо тут.

Несвідомі спроби зберегти баланс і протистояти зміні може призвести до нападів на дочку. Проблемна і небезпечна реакція полягає в «патологізації» дочки.Після чого виникає причина конфлікту в деяких патологіях дочки.

«Ваша нездатність продовжувати грати в сімейну систему у вашій призначеній ролі вказує на те, щоОсь щось неправильно з вами.Це приниження повідомлення по суті, відмова матері або інших членів сім'ї чесно відображають свою поведінку і приймають відповідальність. Дочка психологічної стабільності, її сексуальна активність, її минулі помилки, все про її можна відкрити, крім ролі матері в конфлікті.

Це дивовижна, як вегетативно люди вражають глибоко в себе і що вони готові піти, щоб залишатися в відмові, включаючи навіть відторгнення власної дитини. Це несвідома спроба протистояти зміні, проводячи всі конфлікти або «недність» на той, хто ініціював перетворення сімейної системи.

В кінці нічого особистого тут немає. Так само відбувається, коли люди, які закривають очі на їх внутрішню державу, стикаються з їх репресованим болем через каталізацію події. Наприклад, такий каталізатор може стати жінкою, яка виросла домінантну динаміку в сім'ї, яка зберегла цю сімейну систему в балансі для поколінь.

Ми не можемо зберегти наші мами. Ми не можемо врятувати наших сімей. Ми можемо самі зберегти.

Ви не потребуєте розуміння вашої матері (або інших членів сім'ї) бути повністю проголошено.

Знайте, що ваша мама (або сім'я) просто не може або небажано розуміти, що ви можете розбити серце. Неважливо, як ви поясните або скільки разів ви намагаєтеся спілкуватися ваші мотиви, це все буде ніде. Як ви говорите різні мови. Вони можуть несвідомо заблокувати своє розуміння, оскільки воно кладе їх утриманими переконаннями та значеннями при більшому ризику.

Розуміння може викликати сейсмічний зсув в самому фундаменті, на якому будується їх світогляд і ідентичність. Це болісно, але допомагає створити особливу силу розуму.Це стає зрозуміло, що потрібно бути змістом з власним розумінням себе.Головна Ви усвідомлюєте, що ви можете бути океї навіть якщо інші не розуміють вас.

Після того, як ви залишите контакт, ваше життя може початися для поліпшення всіх напрямків.Я дивився хронічні хвороби, невротичні страхи, і життєво тривалі візерунки йдуть. Насправді, це може бути важко прийняти, як багато більше приємного життя. Нагадуємо, що ваша родина не може поділитися з вами. Саме в цей час ми можемо відчути хвилювання і захоплення. Немає нічого, щоб зробити, але відчуйте, що йде і дайте собі рух.

Почуття не означає, що ви зробили неправильний вибір. Насправді це ознака здоров'я і загоєння.

Прийміть корінь у світогляді, який дав вам силу, щоб вийти з токсичних взаємодій. В іншому випадку ви можете повернутися через провину або гоління. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зайдіть, чому ви зробили цей вибір і оберіть можливість розпочати всю нову фазу життя.

Відключення є початковою точкою для отримання міцності.

Ви можете знайти щось важливе:Ви знаєте, що ви можете вижити навіть коли ваша мама відхиляє вас.й Приїжджайте людей до цієї реалізації. Ви можете взяти вас на новий рівень внутрішньої свободи і визначення, ініціювання квантового стрибка у вашому житті. Він може поспілкуватися з правдою і принести цілісність, яка вплине на всі сфери життя. Він буде гасити вас вогнем правди, яка завжди була там, але тепер він може його спалювати в повній силі. Ви відчуєте своє джерело.

Садиба, садиба і ще більше... Свобода.

Кожного разу, коли ви переїжджаєте до нового, вищого рівня, що ваша мама (сім'я) ніколи не стежить. Це може бути сумность гофрованих кісток, практично племінних і племінних садів, що йдуть вперед без них. Але вона спрощує час. Я вірю, що чим більше любимо, ми можемо самі посміхатися, тим більше див, краса і радість, які ми маємо в нашому житті.

Це щось глибше сакральне про телятину, що йде з цим вибором. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вам необхідно знайти нове значення для цієї втрати і використовувати його для поліпшення вашого життя. Це запорука тривалого загоєння.

Ваша цілісність стає твердим фундаментом для відпочинку вашого життя.

« » » » » » » » » » » » » » »Ви не повинні бути бідними, щоб допомогти бідним людям, або хворим на загоєння хворого. Ви можете впливати тільки на положення міцності, чіткості та центрування.Абрахем

, Україна

Християн Шлое

Дуже нормально ходити від токсичних людей, в тому числі токсичних родичів.

Загоєння травми пологів може бути ледь шлях. Але в новому просторі ви створите, також будуть духовні зв'язки. Необхідність вкладення є найсильнішою потребою нашої людини. Зіткнувшись з відторгненням означає, що ви зіткнетеся з вашим глибоким болем, людством та життям варто жити.Наший найбільший страх – бути самотнім.На ранах наших видів ми побоїмося, Я тут, щоб розповісти вам, що ви не один, що в той час є люди поруч з вами, які можна побачити і оцінити реальний ви.

Забуті дочки духовні воїни.

У світі, в якому жінки чекають мовчати, доглядати за потребами інших, а в яких темна сторона материнства не визнається, досвід відчуження може бути ініціатором переходу на новий рівень обізнаності, що мало хто може отримати доступ.Простір очищається таким чином, щоб ви могли блискав у його повноті. Що ви будете робити з світлом, який світить у вас?

Відібрані дочки знаходять один одного, створюючи нову лінію матерів, поєднання автентичності, автентичності та правди в кожній підтримці підвищення обізнаності. Я бачив таку камарадію серед жінок, які прийшли до цього способу. Більше багатьох людей можна уявити. Ти не один!

Ви повинні зробити те, що потрібно для вас. Довіра!

Не обов’язково ознайомтесь з друзями. Це не означає, що ви не вдячні за всі чудові речі, які вам дали.Якщо ви хочете жити в житті, то вам необхідно. Жінки, які не бачать іншого варіанту, але для того, щоб дати контакту з їх дисфункційними матерями, створюють проміжок, оскільки це єдиний спосіб надсилання сильного повідомлення: «Мама, ваше життя є вашої відповідальності і моє життя є шахтою». Я відмовляється бути жертвою на вівтарі вашого болю. Я відмовляється від вмирання у вашій війні. Навіть якщо ви не можете зрозуміти мене, я повинен піти самостійно. Я повинен вибрати життя. « » » » » » » » » » » » » » »

Забезпечивши травму матері - це процес ініціації на повну жіночність.

Патріархальна культура сприяє дисфункційним зв’язкам між матір’ю та дочкою. У нашій культурі немає ритуалу для природного дорослого відокремлення від матері і ініціювання в власне життя. (Чи не такий ритуал для чоловіків.)

Як вийти з ладу невизначеності Що таке моя сила і що мій слабкий

Матернальне засвоєння травми – це процес необхідної ініціаціїВи можете зв'язатися з матір'ю або ні. Моя мрія полягає в тому, що в деяких випадках великогабаритна травма буде рідкісною, більшість жінок буде очищено від патриархальних повідомлень, таких як «неферитність,» і мами і дочками будуть відчувати можливість відкрити і знайти свою повну силу і потенціал, об'єднану в серці, але залишилися вільні і окремі особи. Особистість дочки більше не здавалася як загроза її мамі, оскільки вона буде досить любити і поважати себе і її дочку.

Як ми загоюємо травму материнства, створюємо новий світ для себе, для жінок майбутнього, і для землі.Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: 9journal.com.ua/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B8%D0%B5-%D0%BD0%B%D0%B5-%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BD0%BE%D0%BD0%BD0%BD0%BE%D0%BD0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D