12
Особистий маніфест змінить ваше життя!
Вступ. Ми, ймовірно, всі чули про «маніфести», чи є вони політичні декларації або офіційна політика. Слово проявляється іноді асоціюється з революційними рухами, герріллами та обіцянкою змін. Але ви знаєте, що особистий проявляється також може стати потужним інструментом для керівництва вашого життя? Коли ми чуємо слово «manifesto», ми часто представляємо мілітарні документи партії або шаутінг-гасла. Тим не менш, створення власної індивідуальної маніфестиваль є унікальним способом реалізувати те, що ви хочете досягти і артикулувати ваші переконання, щоб вони працювали щодня.
У сучасному світі, де інформаційне перевантаження і постійне хитання князювання, ми часто втрачають контакт з власними цілями, з істинними прагненнями і глибокими принципами. Особистий маніфест дає нам підтримку: писати принципи життя, цінності та мрії на папері або цифрово, ми буквально називаємо себе на дію. У цій статті ми обговорюємо, що таке особистісне проявляється, чому це потрібно, як його створити і як його можна змінити життя. Ми спробуємо уникати жорсткої зв'язки на конкретні події або дати, щоб матеріал був корисний всім і в будь-який час, коли ви готові змінити.
Що таке особистісний проявляється?
Особистий маніфест – це свого роду «декларація незалежності». Це документ (паперовий або електронний), в якому ви формуєте найглибших вірувань, аспірацій, правил та цілей, малювання на власних враженнях, світоглядах та снях. Це може включати:
- Принципи життя: Як ви хочете лікувати людей, які якості ви плануєте розвиватися, що ви бачите як сенс існування.
- Довідкові пункти: Що найважливіше для вас: свобода, сім'я, творчість, духовне зростання?
- Завдання та завдання: Які результати ви хочете досягти в рік, п'ять років, життя? У той же час, сформуючи їх у позитивний спосіб.
- Натхнення лапок або виписок: Короткі фрази, які звучать з вашим «іннерційним ядром» і допомагають тримати вас на трасі.
Чому потрібна особиста казка?
Ми часто забуваємо, що у нас є внутрішній компас, який необхідно періодично змінювати. Ось кілька причин, чому може бути корисним для людини:
- Кларність і фокус: Коли ви стежите за своїми значеннями і снятами, не існує сенсу «пружності» і невизначеності.
- Мотивація та енергія: Коли ви читаєте маніфест, ви годуєте себе натхненням, нагадуйте себе, чому ваші цілі. Це особливо вірно в моменти сумнівів.
- Захист від перевантаження та цілей «підвищення»: З маніфестом легше сказати «не» до речей, які не вирівнюються з вашими базовими ставленнями, а також уникнути зовнішнього тиску.
- Будівництво «особистого бренду»: У бізнесі та креативному середовищі, чітка обізнаність ваших принципів допомагає будувати образ і більш цілеспрямовану дію.
Як зробити особистий проявляється
Сама процедура може нагадувати «випробування» або «пошукову сесію». Нижче наведені кілька порад, щоб ви могли побудувати свій «manifesto» крок за кроком:
1,1 км Соліту і натхнення
Знайте час, коли ніхто не відволікає вас. Ви можете перетворити на спокійну музику, легкі свічки або піти на природу. Візьміть блокнот, ручки (або ноутбук) і отримайте готовий до відвертого діалогу з собою.
- Рада: Встановити собі завдання написання "без само цензури": будь-які думки, рецептури, які приходять до розуму - дайте їм залишатися на папері.
2,2 км Опитування ваших значень
«Що важливо мені?» Це може бути сім'я, свобода, творчість, здоров'я, кар'єра реалізація, дружба, духовне зростання – список нескінченний, але вибрати ключі. Напишіть їх у зручний порядок пріоритетів.
- Приклад: «Що важливо мені – щирість, доброта, інтелект, відкритість до світу». Спробуйте артикул 3-7 з цих «дихів», які утримують ваші переконання.
3. У Переклад значень в принципи дії
Тепер подумайте про те, як проявляється ваше значення «добрості». Повідомляємо, що ви пишете, «Я прагнув лікувати інших з повагою, намагаючись підтримувати їх у складних моментах і не судити». Для кожного значення визначаються активні форми.
- Чому це стосується: Значення «лову» без опису, як ви її висловите в повсякденному житті, може залишатися анотації. І якщо ви скажете, “Я намагаюся сказати те, що кожен день, щоб закрити людей” – це більш специфічна.
4. У Створення чітких цілей і намірів
«Голоси» – це те, що ви хочете досягти; «інтенти» – це те, що ви досягнете цих цілей під час збереження ваших значень. Включіть обидві сторони в проявляється. Наприклад: «Моя мета – дізнатися нову професію в рік. Я вірю за мої принципи чесності, не вдаючись до маніпуляції або освячення інтимних відносин. й
5. Умань Структура маніфесту
Проявляється часто записується у вигляді «коротких абзаців» або «колесних фраз». «Я вірю», «Я підтверджую» Важливо, щоб всі частини об'єднані логікою: від значень до принципів, від принципів до цілей і дій.
6. Жнівень Перечитати і виправити
Проявляється живий документ. З часом ваші цілі можуть змінюватися, деякі принципи можуть бути посилені, інші можуть виявитися на фоні. Отже, перевірте це, скажте, кожні три місяці або один раз на рік. Це дасть вам можливість побачити ваш прогрес або зрозуміти, що потрібно змінити в слові.
Як можна змінити своє життя
Ви можете подумати, що "Для того, що я отримую з декількох сторінок тексту, що дійсно збираюся змінити своє існування?" По суті, інтелектуальний і емоційний процес написання маніфесту приносить чіткість в собі. Ви витрачаєте час з'ясування, який ви і де ви йдете і чому це цінно. Цей процес «синхронізує» підсвідомі бажання з усвідомленим плануванням. Нижче наведено кілька «плюсних» людей, які реалізовували цю практику:
- Підвищена впевненість: Коли відбувається перехрестя життя, маніфест виступає «райтингом» власної мудрості. Ви можете повернутися і пам'ятати, що важливо для вас.
- Зменшення тривожності: Розумно сформульовані переконання виступають як анкер, що дозволяє не загубитися в шумі суперечливої інформації.
- Посилення самодисципліну: Побачити ваші цілі та «правові принципи», простіше тримати фокус та утримуватися від непристойних дій, які йдуть проти ваших ставлення.
- Покращення відносин: Якщо ви розумієте себе і “нехай”, то ви очікуєте інших до “чуй” ваших бажань. Так ви починаєте взаємодіяти більш відкритими і чесно кажучи, говорити про ваші прагнення, і ваші інтимності з іншими зростає.
Приклади натхненних заяв для Маніфесто
Нижче наведено короткі «помітні фрази», які можуть бути включені в особисте проявляється (звичайно вони повинні бути адаптовані до костюма самостійно):
- «Я поважаю свою індивідуальність і поважати унікальність інших. ?
- «Я прагнути бути чесною навіть у невеликих речах, щоб не втратити свою внутрішню цілісність. ?
- «Я приймаю себе з недоліками, але я еволюцію, щоб бути кращою версією себе, ніж сьогодні. ?
- «Я час значення і не дозволяю зовнішніх стимулів контролювати свій день. ?
- «Моя свобода закінчується, де я можу завдати шкоди іншому. ?
Висновок
Особистий маніфест не є бюрократичним документом або вболівальником, що проявляється в політиці, але особистий компас, який захоплює ваш погляд на світ, цінності та цілі. У зв'язку з перевантаженням інформації та швидкими змінами (у суспільстві та у Вашому особистому житті), такий текст може стати тихим і надійним голосом свого розуму та серця, до якого завжди можна перетворити. Це допомагає не ковзати в шлях інших людей, але продовжувати йти до того, що дійсно важливо для вас.
Ви не тільки отримуєте чіткість, але і створите «рамку» в межах якого Ваші рішення і дії, придатні. Незвичайна помилка полягає в тому, щоб зробити цей документ і забути його на полиці; навпаки, спробуйте перечитати його принаймні один раз на місяць, можливо, скоригуючи деякі слова. Це не камінь, але живий організм, який відображає вашу трансформацію.
В кінці, якщо ви відчуваєте, що життя працює занадто швидко, що пучок поза думками потрапляє в спосіб слухання власного внутрішнього голосу, це може бути час, щоб утворювати свій власний особистий проявляється. Пам'ятайте: він не вимагає ідеальної логіки або вишуканого стилю. Дуже важливо, щоб кожен слово в ньому лунав у вашому серці і нагадує вам, чому ви прокинулися вранці і де ваші думки будуть. Спробуйте, і ви можете зацікавити, як один невеликий документ може змінити всю динаміку вашого буття і зв'язків з собою і світ навколо вас.