Як МС змінив життя. Діана Макларен Історія

Моя історія почалася в 1982 році, коли я був госпіталізований з невідомою діагностикою.

Правою частиною мого тіла був повністю паралізований - через параліч обличчя, я не можу говорити, функції прямої кишки і сечового міхура були порушені, і мій правий очей практично не бачив. Я був у болю.

Мій лікар був в мертвому кінці.

Так я був на межі великої пригоди — подорож до здоров’я взяв мене десять років — і я не знаю, що я збираюся витрачати на це багато часу.

Лікарі дали мені роздратування прогнозу: відновлення можливо тільки на 50-70%, нездатність мати дітей, можливу фізичну інвалідність, інвалідність і так далі.

У перші кілька років я мав тимчасові поліпшення. Лікарі сказали мені, що це перебіг захворювання, потрібно його використовувати.

Останній (і фінальний) криза стала мені в 1992 році, коли протягом багатьох тижнів я не змогла їздити, ходити без проведення на стіни, не міг підняти сходи, навіть не їсти або одягатися самостійно.

Після року роботи ще не було помітного поліпшення. Так багато разів я просто хотів відмовитися. Але я не зробив.

Я був під тридцять, і лікарі вже зробили 6 різних жахливих діагнозів – включаючи кілька склерозу, синдром хронічної втоми, фібромалгію. Я попросив спеціаліста, «Чи не існує ніяких з’єднань цих шести захворювань – я просто не можу вірити, що хтось може бути таким поганим?» - «Не існує з'єднання. Все це так. й

Я спробував все Західна медицина має запропонувати - показання, лікування - але жоден з тих речей не мав довгострокових результатів, і побічні ефекти мене торкнулися.

Я думав, Якщо лікарі не знають, як вилікувати мене, як я можу допомогти собі? Як лікувати? ?

Я почав шукати альтернативні способи відновлення і був винагороджений.

Недостатня і небезпечна жінка привели мене до Західної філософії, здорові харчові стратегії, дієтичні добавки, візуалізації, роботи з тілом, а також безліч інших альтернативних терапевтичних процедур.

Чим більше я занурила себе в темі психосомаки, тим більше я зрозуміла, як глибоко пов'язаний мій організм і мої думки.

Я сказав себе, "Одний день я буду вилікувати." Я не знаю, як це буде, я просто вірю. Моє бажання бути здоровим!

Завдяки моїй багаторічній плідній роботі з дієтологами, лікуючими, трав'яними майстрами, рефлексними терапевтами, а також моєї внутрішньої впевненості та сильної думки, я був жити без симптомів багаторазового склерозу протягом багатьох років.

Справа мого загоєння не удачливий, це плоди моєї роботи на себе.

Я використовую метод візуалізації - Я уявляв, як я буду виглядати, відчувати, якщо я був здоровим. Я пішов з дієти, взяв спеціальні харчові добавки, трави.

Я визнаю офіційну медицина – вона економить життя – але я також вірю, що в лікуванні МС, необхідно підтримувати організм природними засобами, не тільки реактивно усунути симптоми.

Сьогодні я відіграю фортепіано, у мене є два абсолютно здорових дорослих дітей, я їдаю багато і власний центр краси, де я можу допомогти іншим людям лікувати.

Я не мав рецидиву 20 років. Ваше тіло має дивовижну здатність природним чином перебудувати і зацікавити себе, просто дайте можливість його повністю.

Отже, основні фактори успіху в цьому випадку:

1,1 км Відповідальність за своє життя. Конфіденція при загоєнні. Бажання і бажання змінити себе.

2,2 км Довіряйте власні незручності.

3. У Зміна принципів харчування, трав'яна медицина, рефлексологія, харчові добавки, нутренетика.

4. У Зрозуміло підібраний і підходить для її способу лікування, на основі концентрації і візуалізації, методів, спрямованих на мобілізацію внутрішніх можливостей організму.

5. Умань Зміна світогляду.

6. Жнівень Знаходження сенсу життя в духовному просторі цілей.