Розширення стереотипів. Кілька склерозів. Посмішка. Частина 5

Частина 1 читати тут Частина 2 читати тут

Частина 3 читати тут

Частина 4 читати тут

Прогулянка на воді не дивиться.

Це диво прогулятися на землі і відчути себе.

Зараз живемо.

І посмішка. .

Товстий Nath Хан

Все, що ми бачили так далеко, є досить традиційним. Це, серйозно обґрунтовано, щоб сперечатися з усіма вище, не я думаю, що будь-який лікар. Але зараз це час використання декількох технік, які більшість представників офіційної медицини не розглядаються або просто починають думати про використання їх як можливі способи впливу людського тіла (психосоматика). Недостатній для таких позитивних змін є як дивний, як відкриття доказової науки.

У цій статті я тільки доторкнувся до самих «боді» методів, в яких тіло є прямим об'єктом уваги, а способи її впливу лежачи в області думок, почуттів, емоцій і енергії людини.

Ця точка зору досить широко представлена в роботах таких відомих і популярних психологів як Мирзакарім Санакулович Норбеков і Валерія Синельников.

Мирзакарім Санакулович зібрав багато цінних з різних східних викладаннях та практик, зокрема Суфізм. На мій погляд, це унікальна людина, яка робить багато, найголовніше - дає їм такий удар на стереотипний західний світогляд, в якому «зцілення неможливе», що вона лопається на шви.

У той час він допоміг мені багато з його книгами, щоб розбити стереотипи, або принаймні серйозно подумати про те, чи були погляди, які я прийняв на віру про структуру і взаємодію зовнішнього світу і мого тіла, а також книги Петра Дем'яновича Успенського, російського філософа, філософа, зооофіста, оккултиста, так нерівноважні. На початку 20-го століття досліджував потенціал синтезування психології з езотеризмом, що веде до більш високого рівня обізнаності в житті людини.

Також, будучи студентом відомого міфу, Оуспенський опублікував низку творів про Гурдіфф, наприклад, у пошуках Миру. Георг Іванович Гурдіфф навчав різні духовні традиції (в тому числі Суфизм, Буддизм і східний християнство) зібрані фрагменти давнього знання, іноді навіть вдаються до археологічних викопок, а також фольклору (зокрема, танець і музика) країн відвідали його. Він був знаковим діячем російської та європейської філософії та езотеризму.

Gurdjieff: Gurdjieff не був нормальним людиною. Варто брати як виняток, а не правило. Не варто намагатися слідувати йому, бо він буде вдатися в неприємності. Цей вид людини не може слідувати, що цей вид людини повинен бути народився. З життя таких людей можна зрозуміти багато.

Я також рекомендую ці книги для того, щоб розширити сферу свідомості, не сліпо слідувати за цими історіями, але просто зрозуміти і повністю прийняти одне просте - є багато більше вигляду світу і реальності, ніж це здається.

Але повернувшись до Мирзакарім Санакуловичу, він зумів адаптувати Суфі практики та езотеричний досвід сучасного світу західних людей. Є одночасно сильні прихильники та опоненти цього підходу. Я не збираюся судити це, я просто списаю те, що мені сподобалося і опису мого особистого досвіду. І знову, головне, що я дізнався з своїх книг, розірвав стереотипи.

Почнемо на один простий і корисний метод, по відношенню до викладання захворювання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

М'язовий корсет і посмішка.

По-перше, будь-ласка, будь ласка, ознайомтесь з книгою М.С. Норбекова «Досвід піолу або шляху до Інсайта». й

Один день колега шахти, вказуючи одного хворого, сказав: "Ця людина здорова." Я не вірю, тому що я знаю його добре. Він є екс-міністром, який страждав від передової хвороби Паркінсона протягом багатьох років. Це мозок ураження, ви знаєте? Одна з симптомів захворювання проявляється у таких пацієнтів при повній відсутності виразів обличчя.

Обличчя стає маскою. Я прийшов до висновку, що він був здоровим. Я почав запитати, "Чому і як ти лікував?" Він сказав мені про храм, але щоб бути чесним, я не дуже доглядав. Хоча він писав його вниз, після того, як він безпечно забули про це.

Наступного року під час рутинної перевірки ми знайшли, що до нього приєдналися чотири інші поважні старі чоловіки. Вони постраждали від невиліковних захворювань протягом багатьох років, і зараз вони були такими огірками. Виявляється, що пансіонер-міністр також відправив їх до Гуда, де він був залікований. Тепер я був серйозно загадувати. Все це не вписало в рамки мого світогляду, розробленого роками практики. Цього разу я випитав все і написав його вниз.

Виявилося, що в горах є храм пожежних полонин, де кожен сорок день отримує групи людей, які прагнуть загоєння, переважно влітку, адже взимку не можна дістатися. Я був стиглий для прийняття рішення, щоб піти там і побачити своїми очима, як відбувається рясне загоєння. Ми домовилися піти з друзями: режисер і оператор. Працював на Республіканському телебаченні і зробив програму «Світ навколо нас».

У встановлений день за ніч досягло місця зустрічі. Наш автомобіль зліва. Перевезення для подальшого руху було обіцяно нам. І раптом ми дізналися, що цей транспорт є донечкою. Гірська дорога веде до Храму і виходить, що необхідно допускати 26 км на підніжжя або піти на каштанах. Але з тих пір, як ми приїхали пізніше, ніж всі інші, ми отримали два донакі. Я запустив атаку кампанії. Я сказав: «Ви коли-небудь пішли на гору?» Давайте спробуємо.

Оператор був дуже важким чоловіком, вагою 130 кг з п'яти підборіддями і величезною дзвіницею. Але незважаючи на це, романтичний ще живий. Тому, з більшістю голосів, ми успішно перенаправляємо перше «дощання». Завантажили все обладнання на під ключах, і ми пішли. Я був першим, щоб збивати, бо я мав місто взуття, яке зношене дуже скоро. Мої ноги почали боляче. Але я все одно ходив навколо і думав, "Такі такі хворі були вилікані, я буде великим лікарем в місті після написання кожного рецепта." А потім, після десяти кілометрів оператор сіла в середині дороги і сказав:

- Все! Якщо ви вбиваєте мене, я повернусь назад. Починаємо говорити з ним.

- Хто піклується про вас? Повернутися назад, в той же 10 км буде йти вперед. Це краще йти!

Ми отримали його. Ми приїхали на ніч. Ми влаштовані, влаштовані. На наступний день вони збиваються в 11:00. Вони всі зібрані і сказали,

Ми попросимо Вас в нашому храмі не гріх, хто не виконав запит, допоможе нам з домовласником – здійснити воду.

Виявляється, що це гріх в цьому храмі, щоб пройти похмуру. Ось чому я помітив монахів. Вони ходять з таким легким посміханням і їх табором є плоским, як cypress, щоб бути точними, якби паличка була ковтати. Так ми повинні посміхатися весь час.

Ми всі слухали, посміхалися трохи, а через два хвилини через стару звичку прогулянку по місту, завжди сметана і незадоволена. І я чекаю, щоб побачити позолочені купи і речі, як це, і є ці маленькі будинки і все. Тим не менш, вони постійно на вогонь. Вони поклоняться вогонь і сонце. Але це не схоже на храм. Так сталося, що монахи знайшли таке місце, де природний газ виходить з землі, і тут, на вершині скелі, вони заснували Храм. Я почав запитати:

Коли ви почнете приймати пацієнтів, роблячи діагноз? Коли ви почнете лікування?

Я буду. Виявляється, що ніхто не приймається або лікується тут. Що був мій перший удар. По-друге, наш транспорт, тобто Ішаков, був прийнятий власниками. З мисами, як наші, ви не отримаєте далеко. Про нас Не тільки що ми закінчилися в храмі, де ніхто не захопився, і ми не можемо залишити! І ви повинні прогулятися з посмішкою на обличчі, коли все всередині знеболюється з небезпекою і дрою! Я бачу камерника, яка шукає мене, як він до чогось. А директор – це залізо:

«Чи ви приносили нас, ви поганий вчений?» й

Як я відчуваю себе? Далі стартували концерти. П'ятнадцять з тридцять чоловік відразу вирушив на воду. Я теж хворий, бо... А ви знаєте, чому! Я мав піти «допомогти будинку». Вертикальний скелі складає шість сотень метрів, а серпентин знаходиться в 4 км від готелю. Чи вирушили в ніч? Коли я побачила це, я майже не мав Чи можна ви уявити?

Не тільки це вертикальна стіна вище, ніж вежа Останкіно, але в деяких місцях ми проходимо по колодах, які обрамлені в скелю. Ці колоди діяли в якості мостів, блокуючи шлях противника до храму. Необхідно перенести шістнадцять літрів води, а п'ять кілограмів зважили сам джунг. В цілому, до цієї дороги нам довелося перетягнути 21 кг. Найзручніше в таких умовах для перенесення навантаження на голову. Коли я дізнався про справжню мету хребта. Я вперше повернувся до Храму приблизно на чотири або п'ять вечора дуже втомився, але з посміханням на обличчі просто в разі пожежі.

Вдово, один з ченців приходить до мене і говорить так само:

до Про нас

- Чому? Я вже пішов! - і я відчуваю, що від жаха я почав трудові контракти, незважаючи на те, що я людина!

Коли ви пішли, ви вже перенесли гріх.

до Ні, я посміхався! - З відчайу я почав сперечатися. Уявіть лише ходьба 8 км, день до - 26 км, без вечері, без сніданку, без обіду. Ноги розбиваються, набрякають, перемішуючи з втомою, і ви сказали: Ви можете вмирати!

Приходьте, ми покажемо вам щось.

У одному з вікон я бачив спостерігача з бінокулярними і зрозумілими, що бруківка була незворотна. Всім, хто придумав навантаження в руці. Я повернувся. Я вирушила з часом, пам'ятаю свою привітність, я хуторно збочений: "Ахххххххххххххххххххххххххххххххххх!!!" Я отримав в деякі місця, де idiots сидіти, і вони бажали мене !!!

Тепер я посміхався з гарною посмішкою і сказав всім, що я зустрівся, «Посмішка, дупа, дивиться на телескоп з вище!» Для консультації залийте половину літра води в мій пітчер. Тепер в моєму посуді є щось бризка. Я сидів на час, щоб зробити час і пішов назад. Так виявилося, що коли я попросив своїх пацієнтів, які вони лікувалися, вони посміхалися і сказали: "Ви знаєте, важко пояснити."

Перед хвіртами я половила себе в те, що вже темно, але я посміхався. Що таке пристрій нічного бачення? Послух, виснажений, ледь потрапив до свого осередку і тільки зважився з рельєфом, знімаючи ідіотичну посмішку з обличчя (лик втомився!), коли раптом він відчував когось на спині. Моє серце ліклінг. І знову розтягуючи рот до вуха, я перевернув навколо різко і... Хто ви думаєте? Сама!

Увімкніть на стіну дзеркало. Особа була знебочена, пилоподібна, з слідами потоків поту і неприродно широким посміханням. Коли я отримав гістерик. Я сміхався неконтрольованим і голосно. Я не заспокоївся. Я сміхався на абсурді ситуації, яку я створив. Моя друзі, оператор і режисер, вирушають до шуму, і спочатку вони теж почали сміятися, а потім, сміхаючись досить, вони почали дивуватися на мене дивно. Щодня, є менше і менше людей, які перевозять воду. І через тиждень не залишилося. Тоді ми зібралися разом і сказали,

Дякую за приведення світла до нашого храму. Якщо вам потрібна вода, то можна взяти її там.

Відкрийте ворота в храм і точку до кам'яного будинку. Відокремлений гість від монастирської території стіною. Виявляється весна всередині цього будинку. Вони побудували, щоб весна не замерзла взимку.

Глечик води - це спеціально придуманий спосіб принести просту правду до мозку через ноги. Виявляється, що кожен, хто прийшов до цього храму, думав, що вони були розумними, всі мали власні амбіції. Щоб вибити з нас всі смотрети, слуги храму придумали цей шлях «виправлення» Я, теж, прийшов там з мій чартер, добре прочитаний, фарширований знаннями і деякими здібностями, які інші не мають. Я так розумний! Вже через тиждень, я отримаю всіх мене. На один тиждень вони зробили мене людиною!

Я зустрів себе там. Я знову зацікавив квіти, клопи, мурах. Я кинувся на всі чотири, дивився їх ходити з ногами. Я відчув, як я був єдиним, хто раптом відчував себе, як дитина. Я бачу ті ж речі, що відбуваються на інших. Ми забули всі наші ряди, і найцікавіше, що коли всі посмішки, міські вирази обличчя, колись знайомі нам, сприймаються як відхилення. Ви коли-небудь бачили дорослих грати дитячі ігри? Смішні, huh? Ми грали.

Це природний стан для нас. Тоді я почав звертати увагу на те, що люди кажуть: «Я відчуваю себе краще». Я відчуваю себе краще. Я з'єднав його в погоду, природа... гори! Тільки тоді прийшов до висновку, що головний секрет пов'язаний з виразами обличчя і постави. «Я хочу залишитися тут. й

- Син, ви молодий. Не думайте, що ми тут для гарного життя. Монахи тут слабкі люди. Вони не можуть залишатися чистими у грязі. Вони не пристосовані до життя, сина, і вони повинні виходити від важкості. Ми є так, що ви можете продовжувати носити світло в душі. Ви сильні, у вас є імунітет. Я почав сказати щось, а потім я нарешті сказав: "Чому я, ймовірно, єдиний в групі, яка прийшла до тебе."

- Ти один з останніх.

Виявляється, що майже всі наші групи вже відвідали аббот з запитом про перебування. Ви знаєте? Через кілька днів ми залишили храм. На шляху назад ми зустрілися з групою людей, які прагнуть загоєння, так само, як ми робили сороки днів тому. Свята свята! Що таке обличчя! Він був натовпом канібалів, які атакували нас:

- Чи можна це допомогти? Що неправильно? Що ви отримуєте? Як допомогти всім? Я сказав,

до Кожен отримує те, що вони заслуговують! Я шукаю на них, на них. Ми всі посмішки... Я відчував себе, відступаючи. І вони, теж, якось стругані як лепери. На руки своїх синів стояв вісімнадцятий старик. Він сказав: "Ми любимо це?" Коли я приїхав в місто, я бачив натовп безглуздих, байдужих, абсолютно небайдужих людей, які завжди поспішають десь, не знаю де і чому. Не вдалося знову звикнути до міського способу життя. Хтось змінився в мене один раз і назавжди. Я раптом відчував себе в театрі абсурду, і життя в місті здавалося порожнім і безцінним. Чи не можна дивитися на обличчях?

Габаритний зображення

Давайте подивимося на ключові точки цієї історії:

1,1 км Герої мали повну оцінку значень і руйнування стереотипів, тобто люди позбавили від того, що заповнили їх розумами, за рахунок жорсткого налаштування в нестандартних умовах. Учні втратили зображення минулого (в тому числі суспільних стереотипів), а всі енергії, які були присвячені її обслуговуванню, були випущені і спрямовані на відновлення організму.

2,2 км Герої освоїли середовище самозбереження та обізнаності. Людина дотримується власних м'язів і свідомо обирає бажану позицію тіла. Насправді це концентрація і динамічна медитація.

3. У На прикладі посмішки було надано можливість відчути зв’язок між емоціями та пам’яттю тіла на прикладі посмішки, на сенсорному досвіді відчути сутність м’язових затисків. І практикують в певному емоційному стані через певні фізичні зусилля.

Цей досить простий вправи (поживна постава і посміхається) має сенс виконувати його щодня протягом 15-20-30 хвилин, в подальшому це дозволить значно поліпшити поставу, емоційний настрій і навчитися спостерігати себе. Поєднайте цю практику з «повним диханням». Ви подвоїте позитивний результат.

Серед інших речей, ви поступово зміцните м'язову корсету, випрямляючи хребет (це має сенс спочатку прийняти спіропрактичний курс, щоб покласти всі кістки на місці) і придбати «положення Переможців».

Крім того, це може бути перша, невелика, але досить відчутна перемога вашої волі над звичаями і переконаннями. Можливо, не всі негайно будуть мати відвагу і можливість відвідати цей храм, але змінити світогляд, який призвело до захворювання, на мій погляд це абсолютно необхідно.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.free-apple.ru/index.php/myworks/multiple-sclerosis-2/45-stereotipyi