Кілька склерозів. Дихання. Частина 4

Частина 1 читати тут

Частина 2 читати тут

Частина 3 читати тут

Дихання синонімів з життям. Модель життєвого циклу – інгаляція та видиху. Народження і смерть. Усвідомлення цього процесу є досить важливим і корисним. Є багато іонічних, релігійних, езотеричних і психологічних практик щодо цього процесу. Розумний дихання широко використовується в медитації. Це важливий і ефективний спосіб впливу нашої енергії. У цій статті я зосереджусь на фізичному аспекті дихання.

У медицині існує методика лікування бронхіальної астми, побудованої на дихання методом Алейко, така ж техніка широко використовується при лікуванні неврозів та інших нервових порушень.

Ознайомлюся з черговою історією успіху, яку Анатолій Є. опублікований на одному з форумів, я вважаю, що необхідно публікувати весь матеріал у всьому світі.

Прогулянка в Антарктиді щаслива людина 25 років, романтичний і оптимізм. За звичайною радянською дитячою школою сниться подорожі в арктичну школу. Два роки в Свальбарді. Тоді в Антарктиді пройшов Ленінград, Північноатлантичний інститут – головна мрія.

За суворою медичною комісією і зараз ноги молодого чоловіка легко крокують на вирощеному континенті. Одного разу, в темному слизькому часі, він взяв один невірний крок і впав на лід. Це чудовий коктейль. На наступний ранок, цей молодий чоловік, тобто І, Анатолій Є., прокинувся зовсім інший.

Я перехрестив поріг і здивував: очі побачили два рази більше будинків в селі. "Коли ви збудували його?" На першій можливості я відправив до Ленінграда, і вже під час пробігу подвоювати в очах приєдналася драгінація лівої стопи, а ліва рука почала поганятися. Я знаю, що що було мені дуже серйозно.

Це був кінець мого життя. У Ленінграді я пішов до лікарні. Де отримав курс відновлювальної терапії та діагностики - множинний склероз. Через місяць мій стан знову погіршився в лікарні і цей час гормони. Я хотів би працювати.

У 2 тижні спостерігається загострення. Мої ноги припинили рух. З кожним днем настає гірше. Знаходилося запаморочення, блювота. Лікарі, зцілюючи своє ліжко, ретельно поінформували мене, що мій стан здоров'я відповідає інвалідності групи 1,1 км І сказали: "Чому ти сидиш?" Я сказав: "Якщо ви робите, я буду." Ось чому ми зламали.

Це рік. Я відключився зараз. Це тільки гірше. Мої очі вниз. Моя ніжка і руки не рухаються добре, переважно сидячи. У разі надзвичайних ситуацій перейдемо по квартирі, перетягування і скління на всі об'єкти і стіни. Це ще подвійно в очах. Я ходию в стаціонару. Ефект нульовий, в п'ять років я просто лежаю. Сидіння дуже важко пальці не слухайте, на ногах не рухаються. Я не гістерик. Мій стан досить тяжкий не страшний мене. Все, що відбувається, сприймається з-за кордону.

Я впевнений, що я буду здоровим. Я чітко знаю, що потрібно знати про те, що з ситуації потрібно дізнатися. У цей час я був привезено типодруковані обрізки з книги Бутєко, де я дізнався про чудотворну потужність вуглекислого газу, про поверхневе дихання, про максимальні та контрольні паузи. Спочатку здавалося, що цей метод не був для мене, то я вирішив спробувати його.

Я дихаю лежачи, тому що я не можу сидіти за схемою 2-3-3, на рахунку 1-2 дрібних подих, на рахунку 1-2-3 помірного видихлення і на рахунку 1-2-3 паузи. Так як лежачи до цього не зовсім комфортний, пристосований до дихання: 2 коротких подих один після іншого, 3 короткі видиху, а на рахунок 1-2-3 паузи. Протягом дня до сніданку він зробив 3-4 максимальних затримок і приніс їх поступово до 90 секунд, хоча це не потрібно методом. Але я хочу, щоб отримати результати якомога швидше.

У процесі підготовки було аверсія до молочно-м’ясних продуктів. Після того, як я відчував відчуття поколювання в ногах. З кожним днем вона виросла вище і вище, і нарешті досягла вершини. Відчуття було дуже неприємним. Він був страшним. Я не розумію, добро чи погано, що сталося мені.

Одного ранку після страшної ночі я сказав, що зупинити експеримент. Тоді він заспокоївся, позбавляючи, що він почав. У другому місяці вправ, коли я проходив мій дихання знову, я відчув, що я спалю, як мій весь тіло спали в вогонь. І тоді я зберіг спалювання, горіння, горіння. 2 роки. Я дихаю 3-4-4, і я також затримую затримки.

Температура тіла - постійний 37, 2. Головний біль, скручування рук і ніг в долонях, підошви і м'язах. Смят, слина і сльози рясно пливуть. Урина червоного кольору виділяється часто і в великих кількостях. Активно виводить вміст кишечника. Я був холодним. Волосся випадають. Не знаю, якщо я прокинуся завтра. Я часто відвідую бажання ставити все, але я збираю мене в кулак і продовжую роботу.

Починався застосовувати формулу Юрія Власова.

• Я люблю життя, я вірю в життя.
  • Не можна жити.
  • Всі невдачі є несправністю мого вибору, не моє життя.
  • Існує нормалізація процесів і функцій, розширення судин, поліпшення сну.
  • Не існує труднощів для мене, є тільки поєднання складних обставин.
  • Я подолаю всіх сюрпризів навіть спокійним.
  • Я нічого з відвагою.
  • Я завжди вірю в себе і мої можливості.
  • У всіх обставинах будуть сильнішими.
  • Тирист для життя – прагнення відновити, віра у перемогу.
  • Я вірю в себе.
  • З'єднання духу і внутрішніх органів дуже близько і безпосередньо.
  • Людина, що видається, є величезним вухо, розміщеним на себе (найменший рух думки, позначений відповідною реакцією організму).
  • Я омніпотент, я змінив своє життя, я досягнув, дух потужний.
  • Не існує ніяких труднощів, є несприятливий збіг обставин (і він усувається необмеженою вірою в силу духу).
  • Відтепер будь-яка відмова тільки початок роботи і нічого іншого.
  • Не існує надії, завжди є вихід.
  • Я поміню і робити правила, мій організм заперечує закони. Я приписав їх до нього. Тексти пісень, а це означає: Правда, король мій бути мій.
  • Я вірю в життя.
  • Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа
  • Я завжди вірю в мої здібності, я можу зробити все.
  • Мета роботи – бути сильнішим, ніж всі обставини.
В той час як все це в домашніх умовах, я все-таки піти в стаціонару щороку. Під час однієї з госпіталізацій в Військовій медичній академії я занурився лікування інтерфероном. Через деякий час було відчуття, що кришка була видалена з голови, вона стала легкою.

Темна частина мого життя була повільно завершена. Ще два роки я продовжував дихати 3-4-4 і провів дихання. Обгортання було замінено на поколювання. М'язовий тон вниз. пальці почали згинатися. З кожним днем були позитивні зміни. Загублені почуття повернулися, і з ними підсилювалися надії відновлення.

Я надихнула. Гарний настрій. Я навчаюся сидіти, намагаючись отримати. Поступання поступово зменшується, пам'ять стає краще. Лікарня знову, інтерферон, нікотинова кислота, радонові ванни. На останньому етапі радонових ванн стояв 1 хвилину. Після того, як в домашніх умовах темпи різко розростаються до 39 градусів і тривав п'ять днів. Я був легко, тому що я чекав. Дихайте, все те ж: 3-4-4 і зробіть довгі дихання холдинги.

Настоянка виникає тільки при затримці дихання. Я займав перші кроки під час проведення на колясці. День після дня, кількість кроків, які я забрав, і я, нарешті, намагаюся піти з палицею. Фізичний стан покращується. Душа наповнена радістю. Всі функції повернення. Органи та системи працюють в нормальному режимі. Я можу зробити майже все. Прогулянка. Руки, що працюють, покращуються очі.

Після 3 років я спробую виїхати з канатом. У літній період я піду до країни для прогулянок по дереву. Іноді я падаю, я дізнаюся, щоб піти знову. Я мріяв кілька разів, що я спробував дихати під водою. Я прокинувся в холодному поті. Я використовую для дихання 3-4-4. Я затримую 60 секунд. Відреставроване бачення. Намагайтеся ходити без кані. Я жив нормальне життя протягом 3 років. Я можу навіть запустити.

На місці з'являється молодий ріст. Тексти пісень, а це означає: Чорний рік мого життя за мною. Я знайшов сили, щоб вижити їх, і підкорити незворотний. Я входжу в цей світ красивим і нескінченним як молоду людину, для якої все чудово свіжі і наповнені любов'ю. У мене є третє життя і я знаю, що робити. Допомогти людям імобілізувати хворобу буде повернено, і виходити на здорові ноги і з відкритим серцем, від обмеженого простору називаються багаторазовим склерозом. Це не тільки мій обов'язок, але і моє бажання. ?

Розберемо історію Анатолія про його загоєння.

Які основні фактори успіху можна відзначити в цьому випадку як суттєві:

• Відповідальність за своє життя. Конфіденція при загоєнні. Бажання і бажання змінити себе.
  • Довіряйте свою власну інтуїцію.
  • Зміна харчування.
  • Зрозуміло підібраний і підходить для нього метод лікування на основі дихання і концентрації уваги, метод спрямований на мобілізацію внутрішніх можливостей організму.
  • Прийом медичних препаратів.
  • Зміна світогляду. Позитивні підтвердження ( формула Власова).
  • Знаходження сенсу життя в духовному просторі цілей.
Виходячи з вище, можна зробити висновок, що дихальні вправи можуть служити ключем до вашого загоєння. Дихання тісно пов'язана з психотерапіям і різними боді-практиками відновлення боділі гармонії. Будується на таких методах роботи з психологічними травмами і бодільно затискачами, як гомотропний дихання, ребулінг.

Це одна з найбільш перспективних напрямків застосування вашої уваги та особистих пошуків.

Я був тільки практикуючи повні йогічні дихання, і в цілому я спробую дихати свідомо. Більше інформації про способи роботи з диханням можна знайти в Інтернеті самостійно.

Є багато доріжок для загоєння, головне - вірити себе безумовно, слухати свою інтуїцію і шукати власний шлях.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.free-apple.ru/index.php/myworks/multiple-sclerosis-2/44-dyihanie