480
Що говорить вам тіло. Ми створюємо здоров'я і захворювання самі.
Хто хоче бути здоровим вже відновлюється. Бокацио Д.
Тільки краса я знаю здоров'я. Геїн Г.
Якщо людина піклується про своє здоров'я, важко знайти лікаря, який би знати краще корисно для здоров'я, ніж він сам. Сократи
Перш за все запрограмовано жити здоровим життям без захворювання. Ілля не від Бога, а не від вище, а не покарання. Вони не розуміють.
Не знаєте, чому ви раптом захотіли, чому ви хворієте від здорового здоров’я? Ти знаєш, ти кажеш себе: «Я був нервовий, зміщений, дуже хвилювався, а потім є проект, дощ - так я зловив холод.» Втеча і дощ нічого не робив з ним. Ваша внутрішня тривожність, ваш досвід, ваші страждання – це те, що викликає хвороба.
Живе свідомо. Подивитися те, що ви робите самі. Ви сердитися і дивувати, чому у вас є серце атаки. Ви їсти занадто багато жирної їжі і дивно, чому ваші артерії забиті. Не тренуйте своє тіло і дивуйте, чому воно ослаблює. Ви заздрити інших, ви хочете збити їх, виграти, перезавантажити їх на всі витрати, і дивувати, чому судини мозку не зможуть і лопаються. Ви хвилюєтеся, хвилюватися, побоюватися все весь час, і дивитеся, чому ви живете так мало.
Будь-яке захворювання спочатку народжується у Вашому розумі, у своїх почуттях вона захоплює душу і тільки потім впливає на тіло. Захворювання – фізична форма, яку набули ваші негативні думки та почуття.
Але людський організм був створений, щоб бути здоровим і жити незрівняно довше, ніж він живе зараз. І той, хто живе в гармонії, душа якого яскрава і не тягарна, залишається молодим і гнучким до найсучасніших років. Така людина бере в своє тіло величезну кількість Божественної сили. Це життєздатна сила дозволяє відродити організм і продовжити молодість крові, судин, м'язів, органів, тканин, залоз. Товстушка, млявість, втома зникне, життєрадісна до них. Наслідок здорового, щасливого, життєрадісного життя до віку.
Якщо ви хворіли, пам'ятайте головне: ви дійсно можете відновити тільки, змінивши спосіб мислення і заряду почуттів. Розуміння і догляд тільки про загоєння організму безглуздий. Перш за все, нам необхідно замінити негативні думки і почуття – ненависть, заздрість, страх, тривожність і т.д. – з позитивними – любов, здоров’я, впевненість, мир. Некоректне ставлення до життя, нерідко не реалізоване людиною, призводить до того, що життєві сили в душі і тіла ослаблюють. Рівень енергії тіла знижується. Медикаменти не можуть компенсувати цю нестачу енергії, а отже, не можуть його вилікувати. Тіло відновить тільки тоді, коли душа позбавить від своїх тягарів - тягари негативних думок. Ті, хто вважає, що наркотики допомогли йому і він відчуває себе знову, насправді, тільки відштовхнув в глибину проблем душі, затримував їх розчин. Але при кожній затримці їхнє рішення стає більш складним, і завдані їм крутіше. Справжнє загоєння тільки через духовне оновлення кожної клітинки в організмі. З новими позитивними думками, життєдіяльністю і енергією надходять кожну клітину і хворобу.
Щоб вилікувати, потрібно усвідомити, що хворий не тільки тіло – душа хвора. Вона вражається негативними променями темних думок і неправомірними ставленнями життя, і ці промені поширюються на тіло і пригнічують її. Вчимося розпізнати чорні думки і зупинити їх. Зупинити слухання себе і інших негативно. Знайти хороші риси в собі і насолоджуватися ними. Знайди добро в сусідстві і радіти. Таким чином, ви будете випускати позитивні креативні енергії в ваше тіло, які почнуть їх цілющі роботи. З ними прийде внутрішній мир, мир, гармонія. Зрозуміло їсти їжу – і ви відчуєте, що ваше тіло чинить приймати шкідливі речовини, такі як спирт, жир, солоний, пряний. Знижувати шкідливе споживання – переключіть до натуральної їжі. Подбайте про своє тіло – дайте йому виконувати рухи, які спокійні, ритмічні, гармонійні. Прогулянка на природі. Не думайте, чи скажете щось погано про себе чи інших. Не судити себе або інших, тільки Бог може судити. Якщо у вас болить хтось або спійманий, запитайте прощення. Якщо ви пробачте, забудьте провину і не подумайте про це. Якщо ви відступили, пробачте відступника і не подумайте про це знову.
Вважаю причину вашої хвороби - і причина тільки в вас, в якому ви відчуваєте, що ви думаєте і сказати, як ви дієте.
Але якщо ви вже давно не хвилювалися до ваших думок і способу життя, то не очікуєте, що ваше тіло буде миттєво перетворено і зцілюється. Тіло потребує часу, вона може впоратися з захворюваннями тільки поступово.
На сеансі з охоронцем ангела прийшов жінка, чоловік тяжко хворий. Вчимося, що причина захворювань виникає в думках і неправильних ставленнях життя, вона запитала: добре, він не мав підстави для хвороби, він мав життєрадісний темп, він завжди був життєрадісним і повною силою, і був своєрідною людиною, не сердився, не відірвав нікого. Він мав нормальні думки, хороші. Що відбулося? Вимкніть це те, що сталося. Чоловік думав про душу, про внутрішню гармонію - він зосередився тільки на зовнішньому благополуччя. Коли все було добре, він був життєрадісним і добрим. Але один день він відчував хворі і відразу відлякувся, погані думки почали приходити до розуму. До речі, жінка зауважила, що він змінив багато, набуваючи хворого – від життєрадісного і відкритого перетворилися в похмуру, сульфатну. Почуття підпілля, він пішов до лікаря, який призначив йому відпочинок. Тоді він змінив своє життя – він відмовився спілкуватися з друзями, розвагами, спортом. Його занепокоєння виріс, і його колишніх друзів, побачивши такі зміни, відвернулися. Незважаючи на прийом ліків і відпочинку, його стан не покращився, але тільки погіршився. Його дружина почала доглядати за ним і захищати його від усіх заходів. Вирощування песимізму. Він скаржав, що він повинен дати все, що зробив його життя значущим. Чим більше скарг і песимізм відчував, тим гірше він відчував. Не знаю, що його хвороба була явною хворобою. Занадто багато довіряє думку лікаря, він сам перетворив невелику масу в серйозне захворювання. Просто зміна розуму! Він змінив свій шлях життя, змінив всі його звички, і зробив це дуже різко - це був удар до тіла. У зону самозахисту і створенню хвороби для себе з нуля.
Поклоніння є основною причиною захворювання. Це найбільш руйнівне випромінювання. Здрастуйте себе, для вашого тіла. Ви не помітите проблеми, які виникають всередині вас. Внутрішня тривожність, день за днем, підриває здоров'я. Калміння уваги до вашого тіла. Калмість є фоном без якого загоєння неможливе, загоєння неможливо. Дізнайтеся, щоб зняти тривогу.
Сісти або лежати вільно і спокійно. Закрийте очі. Дихати і з декількох разів – плавно, плавно, глибоко. Уявіть, що ви втратите втоми. Тепер психально відтініть всі ваші турботи. Вони зливають від вас, як краплі води з вашої шкіри. Поверніть їх так, щоб не було слідів турбот і турбот. Дихати знову. З висиханням, обшити залишки турбот і втоми. Почуття, як шкіра звільняється і почала дихати – відкрита, очищається всі пори. Ви зараз дихає ваше тіло через вашу шкіру.
Тепер психічно перетворюються на Божественну силу життя. Запропонуйте своєму візиту. Уявіть, як золотий потік настає на вас зверху і через пори проникає в ваше тіло, наповнивши його все, на кожну клітинку. Тіло починає світитися, випромінювати світло.
Дихати глибоко і видихляти кілька разів, вражаючи, як при інгаляції золотистий світ проникає глибоко в вас, наповнивши кожну клітинку на дуже глибину, а при видиханні золотистого світіння через пори оозами з вашого тіла, насичує простір навколо вас, створюючи золотисту оболонку навколо тіла.
Тепер необхідно знайти хоча б один позитивний момент у вашому житті. Чи є яскрава подія перед вами? Або ви плануєте цей захід прямо зараз? Подумайте про те, що приносить вам радість. Можливо, ви вирішили запросити гостей, або піти в театр, або піти на природу в улюбленому лісі, або просто зробити щось приємне для вас? Принаймні невеликий позитивний захід перед вами абсолютно необхідний. Він зробить клітини, наповнені світлом флотера з радістю, він підніме вас відчуттям повноти життя, а звідти не далеко від загоєння. Що потрібно зробити. Сонце з прийдешніх рад, а потім прийде до тебе в реальності.
Тепер відкрийте очі, підігніть, запаліть свічку. Уявіть, що на полум'я свічки ви обпалюєте всі іноземні деструктивні розмиття негативності, які знаходяться в вашому полі і в вашому тілі. Потім кидати в воду з сіллю розчинити в ній. Відразу відчуйте, як відчувається тривога, як м'язи випускають і випрямляють, і енергії потоки сильно.
Так звані невиліковні захворювання і більше і загадкових захворювань, перед якими медицина тільки гомілки, не дарма, але результат неправильної поведінки людини. Що створюється чоловіком, якщо він змінює свою поведінку.
Коли людина поводиться неправильно, тобто коли його думки, почуття, дії спрямовані на негативний, коли вони руйнівні, він створює темні промені в своєму тілі. Ці випромінювання є сприятливим середовищем для відтворення патогенних вірусів і для народження захворювань, так як захворювання і віруси мають аналогічні темні коливання. З вашими негативними думками ви запрошуєте хворобу в ваше тіло, відкрийте спосіб для нього. Захворювання часто викликає людину думати ще більш негативно - він потрапляє в відчайдушність, смарагу, занепокоєння і тим самим тільки посилює захворювання. Єдине ліки, щоб думати позитивно, незалежно від того, що, проти всіх коефіцієнтів.
Багато тяжко хворіють люди болісно не тільки страждання тіла, але і тягар душі, що призвело до захворювання. Тіло і душа страждають. Особливо потрібна компанія інших людей, розуміння та допомога. страждає душа вдячна за увагу і турботу іншої людини – це заповнює життя сенсом і сприяє загоєнню. Для того, щоб зберегти тяжкість, що відбувається навколо вас, дати йому таку інформацію кожен день. Необхідно в залежності від тяжкості захворювання людини і його можливостей, надати йому прості інструкції або завдання - знайти правильний прохід в книзі, читати або переписати або пришити щось, пришити і т.д. Завдяки цьому він буде відчувати, що потрібно, необхідно, що дозволить своїм думкам йти в позитивний напрямок. Якщо тяжко хвора людина з обмеженим ліжком, то потрібно розмістити його в яскравому, просторому, чистому приміщенні, де можна слухати музику. Гармонійні звуки виробляють лікувальний ефект. Не заспокоїти хвору людину, не порушувати, шукаючи його страждання. Налаштуйте себе і йому позитивним способом.
Коли ви піклуєтеся про загоєння і шукайте здоров'я, зверніть увагу на те, що ваше тіло говорить вам. Він говорить про його реакції, від його відчуттів. Через почуття, тіло спілкується, що він хоче і потребує. Щоб краще почути ці сигнали тіла, необхідно відмовитися від вживання шкідливих і захоплюючих речовин. Такі речовини отруюють організм і приділяють його реакції. Якщо ви не пропустили сигнали тіла. Ви відчуєте, які види їжі та які природні ліки, необхідні для організму. Хвороби, що виникають в душі, але це не означає, що організм вже постраждалий від захворювання, не потребує допомоги. Він запитує. А що запитує, ви почуєте, якщо звертаєте увагу на сигнали тіла.
Хороше харчування. Коли ви починаєте загоєння, не варто відразу змінити свій раціон, робити це поступово, щоб різкий перехід в харчуванні не ставало шоком до тіла. В реструктуризації організму в здоровому спосіб, поступливість дуже важлива.
Людина впливає як фізіологічний склад їжі, так і енергії цієї їжі. Дуже важливо, щоб енергія їжі була сумісна з енергією людини, з унікальними коливаннями його тіла. Тому питання про те, що можна їсти і що не їсти, краще відповісти на це: як людина поліпшує, він починає відчувати необхідність для деяких і відмовитися від інших продуктів, які стають занадто грубими для нього. Ця відмова повинна відбуватися природно, сам по собі, тому вам не потрібно забувати про себе від, сказати, м'ясо і піти вегетаріанство.
Ви краще послухайте своє тіло. Задайте йому те, що він хоче. І сказав він: "Я не хочу цього." Не шахта. Це шахта.
Але в той же час варто контролювати тіло, не даючи йому їжі нічого. Якщо немає почуття голоду, не потрібно годувати тіло. Не забудьте, що найвища загальна енергія є також їжею, які можуть бути насичені. І чим вище рівень свідомості людини, тим менше він потребує фізичного харчування. І з фізичної їжі людина інтуїтивно обирає інгредієнти, які він потребує. Орган заявляє цю свідомість, свідомість згоряє інформацію у вигляді, доступним до мозку. І він «Голоси» запитує організму: «Я там знаходився вітаміни.» Це видалити.
Головне - почути ці дзвінки тіла, не суперечать глибокій мудрості клітин, органів, систем. Спробуйте дати їм необхідні інгредієнти, які запитують організм. Подаруйте йому необхідні вітаміни і не забивайте з токсинами і зайвими калорійами.
Ваше тіло допомагає вам. Допоможіть йому, теж.
Природно, спокійно і безперечно відіймаються від глутонії. Саме тіло теж змінить. Він стане сяючий, світлий, свіжий, квітучий, блискуча краса і міцність.
Загоєння кисню. Люди, які засвоюють цілющу силу кисню. Тим часом природне кисневе і чисте повітря значно сприяє загоєнню. Якщо негативні емоції отруюють організм отрутами, то киснем сприяє виходу цих отруйок. Повітря кисневого кольору містить особливу життєву силу, що організм сприймає не тільки в процесі дихання, але і через клітини шкіри. Повідомляйте, що тиха прогулянка в свіжому повітрі змінює характер ваших думок – вони відвертають від негативного до позитиву, ви хвилюєтеся менше про ваші проблеми. За допомогою спеціальних кисневих речовин, тривожності, страхів, проблем, здавалося б, відштовхуватися - людина створює дистанцію між ними і собою. При цьому всі негативні ставлення перестають впливати на людину прямо, і людина може створити нові, позитивні настрої, змінити стереотипи його сприйняття. Людина є частиною природи і повинна жити в єдності з ним. Не заблокуйте вікна і двері, дайте свіже повітря в будинок, нехай рятувальні сили природи надходять з ним. Спробуйте відкрити вікна навіть вночі, незалежно від погоди. Сонце поза, якщо це можливо, навесні і влітку. Спробуйте відпочити і спати під хвойними деревами – вони дуже потужні постачальники кисню. Не боятися бути поза дощом, вітер, холод – це всі природні сили, які здійснюють їх загоєння життєвої енергії. Дощ, вітер, холодно переносить багато кисню в клітини людини, що означає, що загоєння більш інтенсивне. Спробуйте перемістити в свіжому повітрі тільки так, щоб рухи не різкі і занадто інтенсивні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви поєднуєте все це з позитивним способом мислення, дуже скоро ви відчуєте, що ваше тіло стає сильнішим.
Навіть люди з захворюваннями вважаються невиліковними, навіть паралізованими повинні бути на відкритому повітрі, витрачати час на ліс, забезпечуючи їх тіло киснем. Кисень є запорукою життя на Землі, але це може призвести до позитивного ефекту тільки при зміні до позитивного ставлення.
Чистий ефект води. Людина, тіло людини, очищена водою. Вода призначена не тільки для підтримки життя, а не тільки для переірвання поверхні землі, не тільки для очищення організму, але і для очищення всіх органів, крові і клітин. У воді живуть численні живі істоти – мікроби та бактерії, які сприяють очищенню клітин і створюють необхідну флору всередині тіла. Людина складається з води, тому вона потребує води весь час.
Вам необхідно стояти щодня під теплим, але не гарячим струмом води – один, який адаптований до температури тіла і під яким ви комфортно. Потік води стабілізує енергію тіла, зміцнює тіло, робить його більш динамічним, розслабляє нервову систему, покращує кровообіг і відновлює всі клітини. Якщо ви відчуваєте напруженість і непрозорість, закрийте теплим струменем протягом декількох хвилин на спині. Потім направляємо більш нагрітий потік води до спини голови. У той же час розслабляйте і дайте на всі тривожні думки. Почуття води, що тягнеться ззаду голови, заспокоєння нервової системи, так як сила життя надходить в організм.
Посуд дуже холодних водних потоків. Вони не знімають стрес, але тільки викликають вразливі умови і порушення в клітинах і тканинах. Дуже холодні напої не повинні бути п'яні.
Не вводити холодну воду гарячою. Це удар до тіла, який навіть може викликати серцевий арешт. Дуже гаряча вода також шкідлива - це занадто багато навантаження на нервову систему і робить судини флаббі. Загоєння води тільки при його використанні правильно. Водні процедури повинні супроводжуватися позитивними думками. Підвищити цілющу силу води з силою ваших позитивних думок. Але навіть негативна і песимістична людина, вода буде відроджена, освіжувати, дати стимул для зміни життєвого ставлення.
Після процедури води, перебування трохи тихого, краще лежачи в горизонтальному положенні, покритому світлом, але теплою ковдрою. Нехай внутрішня сила, приведена водою, повністю проявляється.
Але переконайтеся, що вода, яку ви використовуєте, щоб пити і очистити ваше тіло не забруднюється. Не можна чистити водою, не можна подавати людині все, що йому потрібно - і людина захвориться. Якщо найменші живі організми води знищуються через забруднення, то вода перестає бути однією з найпотужніших цілющих сил планети, вона стає просто життєздатною рідиною, яка не може бути відроджена і зміцнена внутрішні органи. Не запилювати воду, не руйнувати царство природи. Якщо людина запилює землю, кидає природа, він сам хворий, бо він є частиною природи. До кіптявної природи є доповнювати себе.
Зцілення рухів. Людині створюються як тіло руху. Необхідно для руху душі в земних умовах. За своєю природою, тіло необхідно пересуватися. Не можна жити без руху. Не потрібно встановлювати записи, не потрібно бігти до виснаження або маршу, не потрібно робити різкі, сильні рухи. Цілі полегшують плавними, легкими рухами, що супроводжуються гармонійною музикою. Такі рухи в поєднанні з гарною музикою дозволяють позитивно думати, позитивно заряджати почуття. В результаті життєві сили переходять в тіло, приходить гармонія. Краще пересуватися в свіжому повітрі або в спеціально підготовленому приміщенні, де поєднана ламка простору, кольору, діє здорово на людину.
Проведення установки на кожен день. Якщо ви хочете бути здоровими, починайте щодня з цілющою рослиною. Коли ви вийшли з ліжка, повторіть слова, які зміцнять вашу силу життя.
• Життя здоров’я. Життя не знає хвороби, а не тривоги. Я здоровий і пружний. Я занурився силою життя. Моя думка замовляється. Я зосереджусь на завданнях попереду мене. Я безкоштовно. На мене працюють сильні сили. Намагайтеся направляти кожну фразу безпосередньо в душу. Потім повторіть наступні слова, які зроблять вас життєрадісними і допоможуть вам успішно завершити все, що планується протягом дня.
• Я син Небесного Отця, я вічний. У мене є дитина нескінченності, дух нескінченності життя. Все, що турбує мене, довіряю в хороших руках Creator. Я хочу прощати всіх, хто ще не пробачився. Я хотів би, що я не розумію про те, що я говорив про це або зробив неправильно. Тексти пісень, а це означає: Є вічна любов до мене, це допомагає мені. Травень буде виконано творця. Натуральні засоби. Якщо причини хвороби неправильні думки і ставлення, це не означає, що вам не потрібно допомогти організму вже схильним до захворювання. Дуже важко для тіла впоратися з захворюванням самостійно - тому що якщо вона вже постраждала не тільки душі, але і тіла, це означає, що хвороба зникла дуже глибоко. Медикамент не допомагає організму, але тільки затримка в стражданні. Справжня допомога - зміна розуму, поєднаного з природними засобами, призначеними для просування здоров'я людини. Людина, яка спостерігає про те, що природа є частиною себе і що він є частиною природи. Природа доброзичлива до людини. Якщо людина відроджує природу, рослини, трави як своїх друзів, вони також допомагають йому, аніматувати його і зміцнити його. Багато рослин загоєння, і багато людей думають. Якщо це можливо, ви повинні використовувати не тільки сухі лікарські рослини, зібрані в минулому році, але і свіжі, які природа дає людині влітку. В свіжому вигляді рослини, життєдіяльність значно більше, ніж у висушених. Для прийому взимку необхідно використовувати рослини, які вирощують або розпускаються в кінці літа або восени, після чого взимку вони ще мають достатню кількість поживних речовин. Велике значення є настрій, в якому рослина рівна, бо трави можуть прийняти стан людей. настрій має бути позитивним. Зверніть увагу на форму листків і квітів лікарських рослин. Багато з них схожі на органи людського тіла. Дуже форма листя і квіток іноді розповідає про те, що орган рослина призначена для загоєння. Завжди здоровий дух в рослинах. Рослини, вирощені в полях і лісах, не хворіють, вони завжди здорові, якщо, звичайно, людина своєю необґрунтованою діяльністю порушує гармонію природи. Подруга природи, дізнатися з рослин і вони допоможуть вам.
Людина, яка спостерігає про те, що природа є частиною себе і що він є частиною природи. Природа доброзичлива до людини. Якщо людина відроджує природу, рослини, трави як своїх друзів, вони також допомагають йому, аніматувати його і зміцнити його.
Багато рослин загоєння, і багато людей думають.
Якщо це можливо, ви повинні використовувати не тільки сухі лікарські рослини, зібрані в минулому році, але і свіжі, які природа дає людині влітку. В свіжому вигляді рослини, життєдіяльність значно більше, ніж у висушених. Для прийому взимку необхідно використовувати рослини, які вирощують або розпускаються в кінці літа або восени, після чого взимку вони ще мають достатню кількість поживних речовин.
Велике значення є настрій, в якому рослина рівна, бо трави можуть прийняти стан людей. настрій має бути позитивним.
до Є багато випадків, коли хвора людина бореться, щоб залишатися оптимістичною, не впаде в відчай, підтримує радість життя, твердо вірить, що він буде відновити - і до тих пір, поки не гине в місяць. Як це підходить для ідеї, що з позитивним мисленням приходить відновлення?
до Захворювання може мати серйозні причини, які лежать в далекому минулому. Він може змінити своє сприйняття світу зараз, коли він був хворим, але він не міг змінити свою поведінку в минулому, вивести висновки, дізнаючись уроки. Можливо, причина захворювання в минулому була настільки сильною і великою, що вона не могла подолати позитивне мислення сьогодні. Незважаючи на те, що це позитивне мислення відіграло роль, адже без неї людина загинула значно раніше і не проживала додатковий місяць або додатковий рік свого життя. Якщо хвороба не відходить, значить, її основна причина не була виявлена, не зрозуміла, урок не навчився.
до Але може бути захворювання? Чи є хвора людина достатньо енергії, щоб зрозуміти причину захворювання і подолати її?
- Так, людина слабка в хворобі, і тому необхідно допомогти організму з природними засобами так, щоб вона набуває необхідної енергії і справляється з стражданням не менше за деякий час. Тоді людина буде мати силу і позбавлятися вчасно, щоб реалізувати причини його хвороби на рівні душі, переосмислити свій досвід, зрозуміти помилки і виправити їх. Ільнес – безперечно урок. В іншому випадку природа не може навчити чоловіка, він не може чути голос безпосередньо, тому він може почути його через хворобу. Ілнес повинен зробити людину розумом, що він був на неправильному шляху, він спрямований на прагнення своєї душі до неправомірних цілей, він заперечував його тіло. Тому хвороба може вбити людину, або вона може стати чудовим для нього: повернути його до правди, собі, до душі, гармонії, до оригінальної схильності людини - бути сином Креатора, наповненим Його світлом і любов'ю. Видання
З книги Ольги Агєєва «Конверсії з Ангелами Охорона»
Джерело: rodoswet.ru/vy-sami-sozdaete-i-zdorove-i-bolezni/