1249
Idiots серед нас
Вони серед нас.
Одного разу я ходив на пляжі з друзями, і раптом хтось сказав, подивіться, мертва птаха! Один хлопець дивився на небо і сказав: Де?
Вони серед нас.
Моя корзина купила себе особливим пристроєм для зрізання сидінь Вона зберігає цей пристрій в багажнику автомобіля.
Вони серед нас.
Я не можу отримати багаж в аеропорту, і пішов до відділу загублених багажу. У мене дуже багато досвіду і проблема буде вирішуватися швидко. Повідомляйте мене першим, працівник запитав, що ваш літак покинув?
Вони серед нас.
Коли я працюю в піцерії, я побачила вказівника, щоб замовити піцу. Кукурудза попросила йому, як розрізати піцу на 4 або 6 штук.
Ознайомитися і сказав: Зріжте його на 4 штуки, я не голодую достатньо, щоб їсти 6 штук.
Вони серед нас.
Відомий психіатр був говорити на науковій конференції.
Проректор області також був присутній. Вона вирішила попросити лікаря питання.
- Розкажіть мені, лікар, є простий спосіб відрізняти нормальну людину від idiot?
- Ніщо простіше, психіатр відповів. Просте питання. Якщо складно відповісти, ситуація чітка.
до Що таке питання?
- Як це. Капітан Зварювайте три кругло-світні поїздки і загинув протягом одного. Який час точно?
до О, лікар, може запитати мене ще одне питання? Я не дуже сильний в історії, віце-губернатор був ембаррасований.
Вони серед нас.
Одна людина купила себе новим холодильником і кладемо старий на двері будинку з написом: Якщо вам потрібен холодильник, візьміть його безкоштовно. Холодильник стояв на три дні. У четвертий день чоловік втомився від неї, і він змінив знак на холодильнику. Цього разу він писав: холодильник на продаж, ціна 50 євро. Не було холодильника на воротах вранці.
Великий список шкіряних і хутрових магазинів
Не торкайтесь маму! Що робити з найважливішими відносинами