Антипаразитичне очищення – особистий досвід

У статті я хочу поділитися з вами досвідом очищення тіла паразитів. Де ми отримуємо паразити, якщо у нас є їх або ні, я не буду сказати вам, ви можете дізнатися про це з інших джерел, наприклад, з лекцій Юрія Фролова, які можна легко знайти на YouTube. Після детальної лекції я вирішив зробити ретельну антипаразитну очистку всієї родини. Ми не робили ніяких тестів, повірте мене, практично у всіх паразитів.

Якщо ви вже зацікавлені в цьому питанні, як я маю, то ви, ймовірно, вже знаєте, як багато різних способів є очищення паразитів. Це лікарські засоби, це знаменита евкаліптова чистка, відвари трав, сухе голодування, різні пристрої і багато іншого. Є багато способів, різні країни мають власні методи, власні практики очищення. Довгий метод і є коротшими.

Я спробував кілька методів, наприклад, очищення евкаліпту я не міг пройти, я був досить лише протягом декількох днів. часникові пілінги не працюють. Я шукав спосіб, який би працював для всієї родини, для чоловіка, який працює, для сина, який йде на дитячий садок. Я великий вентилятор традиційної медицини, природні методи очищення, тому я шукав для очищення систем серед лікарських трав.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Багато чули про антипаразитні властивості цибулі, часнику, гарбуза, насіння кропу, льону, кунжуту, а також золи з молодих гілок льоду. Всі ці трави і продукти відмінно підходять в боротьбі з паразитами.

Однак рідний і місцевий є ближче, але не до мене в Японії, тому я почав розглянути не тільки локальні, але і іноземні методи, трави і продукти. Наприклад, найбільш потужна лікарська рослина у світі проти паразитів всіх видів – чорний горіх. По суті, чорний горіх є найближчим родичем волоського горіха, але його батьківщина - Америка, тому в нашій країні маловідоме. Чорний волоський горіх популярний при лікуванні онкології, а також інших захворювань, але для нас це цікаво, як найсильніший засіб від паразитів в нашому організмі.

Я вибрав чорний горіх як основа антипаразитної системи очищення, додали інші трави і продукти харчування, ми отримали комплексний підхід і ми почалися всією сім'єю очищення. Це дуже відома паразитна схема очищення в США, до речі, Coral Club також використовує один. Ми зробили два такі очистки (1 очистка 2 тижні з перерву 1 тиждень), після чого я зробив ще два себе, чоловіки відмовилися. Але слід розуміти, що дуже важливо проводити антипразійне очищення всієї родини! Результати нашої очистки є, я напишіть їх нижче. Головне, що це дуже простий спосіб для всієї сім'ї, що не приносило багато незручностей і проблем, і найголовніше, я зумів випустити чоловіка до такого подяка.

Я не хочу, щоб просто скопіювати наш досвід, я просто обміню його і запитаю вас, щоб консультуватися з вашим постачальником охорони здоров'я, особливо якщо у вас є проблеми зі здоров'ям. Це антипаразитичне очищення – особистий досвід.

Так, я покажу вам поетапно, що ми робили, і як ми це робили, я не буду багато деталей про те, що це все про, як це буде занадто довго, але я відповіла ваші питання в коментарях.

Підготовка тіла для очищення протягом 2 тижнів

Два тижні перед прибиранням, зупинка їжі тваринних продуктів, всі без винятку. Що було найважчим для мого чоловіка.
Почати пити рослинні масла, холодний пресований, нерафінований, бажано вичавити на дерев'яних пресах. Що таке масло: гарбузове насіння, чорний кмин, лляне (зелене) і конопляне насіння. Ви не потребуєте олії відразу, але важлива олій чорного кмину! Ці масла непросто знайти.
Пити столову ложку в день, чергуючи різні масла і поступово збільшуючи дозу до 3 ст.л. на добу. Подаруйте дитині половину олії (мого сина 6 років, подарував чайну ложку). Я додала масла до моєї сонної їжі, як тертий морква.
Введення часнику і цибулі, насіння гарбуза, кунжуту, насіння кропу і насіння льону на весь період очищення. Мій син любить часник, говорить його не гіркий Якщо у вас є можливість, поросіть або змийте листя молодого березу. Часник - найсильніша жовчогінна, тому якщо у вас є камені, виключіть його з раціону. Насіння і насіння іноді важко отримати дитину їсти, тому подрібнити їх в кав'ярні або харчовому процесорі, змішати з медом і запропонувати дитині (Я сказав, що ця медицина солодка). Робимо лляну кашу.
Якщо ви є сирою їжею, вам не потрібно пити масло протягом двох тижнів, досить зробити це 2-3 дні до очищення.
У цей період бажано дізнатися, як добре очищати еноси і добре очищати кишечника (коло есмАР) для полегшення евакуації паразитів. Очищення кишечника є дуже важливою частиною всіх антипаразитних очищення! Наприклад, я практикую очистку енами відповідно до Moritz, а також Marva Ohanian радить. Мій чоловік погодився з цією процедурою тільки один раз, а потім відмовився, тому я вводив проноси, англійську сіль або інші природні засоби буде відмінним вибором. Моя сина вже звикла до таких процедур, тому ми очищаємо його кишечник кілька разів.
Виключаючи з раціону винограду, бананів, дині та інших продуктів, які викликають збільшення утворення газу та здуття. Не змішайте горіхи і солодкі фрукти! Якщо це можливо, додайте сосни і папайю.
Введення щоденних зелених коктейлів і свіжовичавлених соків. Морквяний сік щодня, особливо для дітей. Сік буряка дуже ефективний.
Пити якомога більше чистої води, 2-3 л на добу в підготовчому періоді і 1-2 л при антипаразитичному очищенні.
На порожньому шлунку пити теплою водою з лимонним соком, 2-3 склянки щодня (на дитину 1 стакан можна подарувати дитині половину склянки кілька разів). Можна пити мед в ложці з водою.
Під час очищення слід їсти якомога простіше, додати багато вітамінів і мінералів з зелених, ягід, соків, можна придбати додатковий вітамінний комплекс в добавках. А також намагатися внести наступні продукти в раціон, якщо це можливо:

Салат, редиски, хребта, зелена цибуля, селери, кропива, кульбаби, хрін, корінь парсніпів, бобові, фісташки, гречки, гречки, лени, кукурудза, овес, полуниця (морожені взимку), трав'яні настої хвоста, кропиви, женьшень.

Всихати якомога простіше. Якщо він вже взимку в вашій області і важко знайти зелень, можна купити хлорофіл або інші зелені порошки, такі як зелений ячмінь порошок.

Тепер, які зелені ми відверти:

Чорний горіх в капсулах.

Це чорна горіхова кора, дрібно заземлюється в порошок і стискається в капсулу. Якщо ви не любите капсули, ви можете просто подивитися на сухі кори з листям чорного горіха в пакетах. Я знайшов всі препарати на www.iherb.com. Є кілька компаній, які виробляють такі порошки, ви можете вибрати для себе, поділяю свій вибір. Для дітей чорний горіх рідкий, настоянка без спирту.

Лукерне.

Це також сухий порошок африканської трави, який служить відмінним сорбентом. Ви можете знайти в капсулах, ви можете сушити в пакетах, ви можете замінити будь-який хороший природний сорбент, доступний у вашій зоні проживання з іншого.

Біла глина (каолін) є найпотужнішим сорбентом!

Ми взяли люцерну і білу глину, але ви можете вибрати тільки один сорбент.

Під час очищення обов'язково додайте якомога більше ферментів.

Вибір ферментів широка, можна їсти тільки сирі плоди папі, які містять величезну кількість ферментів, або можна купити в капсулах. Я залишаю всі посилання внизу цієї статті. Якщо ви є сирою їжею, то є багато ферментів у вашій дієті, і ви не можете додати, просто включають в себе якомога більше фермент-багатих продуктів.

Крушячий корок - натуральний проносний.

Дуже важливо приймати проносні засоби щодня по всій очистці. Всі токсини, паразити і частини їх вийдуть через наш кишечник, тому нам необхідно зрозуміти, що це як каналізація ями, де зливається всі бруду. Цей отвір необхідно добре мити, для цього ми використовуємо проносні засоби, сорбенти і очищаємо кишечник. Якщо ви не робите це, різка інтоксикація почнеться!

Необхідно підтримувати печінку під час очищення і після. Для цього потрібно придбати реставраційні збірники трав для підтримки печінки, можна використовувати стиснені трави в капсулах, можна в пакетах. Ви можете подивитися в аптеці, зараз такі збори дуже популярні. Я вибрав у капсулах, посилання нижче.

Під час всіх періодів очищення бажано пити пробіотики для відновлення і підтримки мікрофлори кишечника. Пробіотики продаються в капсулах, рідке життя, і ви також можете ввести пробіотичні продукти харчування в щоденне харчування.

Результати:

Я повинен визнати, що я не бачив ворога в очах! Я не мав такого бажання шукати наших ворогів і поспілкуватися з відходами нашого життя.

Чоловік сказав, що він поліпшив сон, припинив відкидатися вночі, що його було лише спостереження. Але найяскравіші результати ми бачили в сина. Він потертий зуби не тільки вночі, але і вдень, в сонці він часто кинувся, іноді подрібнюється або кричав. Після двох антипаразитних очищення він повністю припинив подрібнення зубів, він почав прокидати рідше вночі. Я думаю, що це дуже великий показник, що маленькі вороги залишили свою систему.

Я тільки помітив мої результати після останнього очищення. Після цього я відчув додаткову стрибку енергії, і головне, я мав слабкий біль у спині, який мене прокинувся протягом декількох місяців. У Києві відбувся другий антипаразитичний очищувач, після вегетативного резонансного тесту, який відбувся влітку на апаратно-програмному комплексі Imedis-Expert. Я був знайдений для того, щоб мати паразити, а саме ankylostomy duodenale. Я зробив курс трохи довше, 2 тижнів, потім 1 тиждень перерви і знову 2 тижні очищення, включаючи 4 дні кріплення на воду і чай Івана.

Таке прибирання слід проводити кілька разів на рік, особливо для дітей, а також любителів сашімі і суші Можливо, паразити завжди приходять і переходять в наше тіло, але коли є занадто багато з них, виражають при захворюваннях і недугах. Спробуйте хоча б раз, щоб зробити антипаразитичне очищення, і незалежно від того, який метод ви вибрали, головне, щоб допомогти організму!

Посилання:

Я купив все на сайті iherb, так як вони будуть відправлені швидко і доставка в Японію безкоштовно (якщо замовлення перевищує ¥4,849). Цей сайт має чорні горіхи від інших компаній, і всі інші препарати також доступні від різних компаній, ви можете вибрати інші варіанти для себе, тільки поділитися тими, які ми відвертаємось. Подивіться на чорні горіхи у вашій області, можливо, всі ці трави і масла ви значно дешевшими! Лаксативні препарати і сорбенти є багато різних типів, глиняні витрати на пенні, пробіотики можна приймати з ферментованої сауерної капусти, йогурту. Також можна підтримувати печінку місцевими наборами трав! Це просто приклад загальної системи очищення, яка може бути виготовлена простіше і дешевше.

Чорний горіх для дітей трохи.ly/1M3gy32 1-2 мл (28-56 крапель) три (3) рази на день в невеликій кількості води.
Чорний горіх для дорослих до 1 2 3 4 5+ Три капсули вчасно, три рази на добу з їжею промивають водою.
Папі ферменти біт.ly/1MWnziz Дорослим росять чотири (4) пластини після кожного прийому до трьох разів на день.
Альфафла листує трохи.ly/1PWss0q Три рази на добу, одна капсула.
Для підтримки печінки біт.ly/1RCOymQ Одна капсула двічі на день до їжі.
Пробіотики високо в бактеріях
Дві капсули тричі на день на порожньому шлунку.
Хлорелла сирий біт.ly/ 1k1Gjqi
Порошок ячменю зеленого соку трохи.ly/1GUhXIV
Олія лляна б її. ly/1NCYlIZ
Чорний кубиновий масло біт.ly/1PWt3io
Конопляна олія біт.ly/ 1GyGjYP
Паста гарбуза трохи.ly/ 1P0556 Я
Порошки в порошку, які відвантажуються в Японію (посівне насіння не відправлено) до 1 2 3 4 5+
Додайте 1 столову ложку на велику склянку води або соку. Добре промийте і п'яте відразу. Пити ще склянку води. Не використовуйте його в сухому вигляді. Найкраще використовувати щодня в питних сумішах і перемішуючи з їжею.
Антипаразитичне очищення – особистий досвід може стати вашим досвідом, намагатися більш глибоко вивчити всі причини інфекції паразитами, а також способи захисту і гігієни життя всієї родини!
Доброго здоров’я та любові!
Автор: Тоня Огіно