Не торкайтесь маму! Що робити з найважливішими відносинами

Дівчата приходять до психолога і скажуть: «Це погано, хочу змінити». Але я боїтеся, що ви зустрінете мої стосунки з матір'ю. Чи можу я не торкнутися мами? «Я, ймовірно, руйную його. Але без неї в будь-який спосіб – каже психолог Віталій Малигіна.

Клієнт тепер пішов мудро і грамотно. Він прийде, і відразу ж до стіни: «Я готовий до всього, але не доторкнутися до моєї матері». Я не вірю, що це допоможе, я не розумію, що точка є. Так нехай без мами.

«Я хочу змінити все». Я не люблю все: ні ніжки, ні очі, ні роботи. Я вже проаналізував все і зрозумів, що моя мама не винна. Ми не говоримо про неї.

Я сказав: «Я буду, але я не можу це зробити без моєї матері». Може бути хто-небудь може, але не мене. Знайти іншого фахівця. Гіпноз на прикладі. Безперечно немає мами. Ви ще можете медитувати. Допомагає.

Хтось зітхає і хвилі, як, з вами, подаруйте маму тут.

Хтось каже: "Я приїжджаю пізніше."

«Я не люблю життя». Диван, з дитиною тільки проблеми, без щастя. Хочу змінити. Але я боїтеся, що ви зустрінете мої стосунки з матір'ю. Це єдине, що я маю. Тільки вона розуміє мене, ми друзі, кожен день в театрі разом і на виставках. . . ?

Я впевнений, що я зруйную. Там немає. Це не буде легко, особливо в першу чергу. В результаті ви, ймовірно, зміните. Ти можеш відчувати себе щасливим. І з дитиною, все може поліпшити, і любов буде знайдено. Але кожен тиждень з матір'ю в театрі і виставки не вийде. Я не знаю. Обрати.

І до речі, багато людей вибирають свою матір.

Я хочу поговорити про це знову. Моя мама, чому не йти в будь-яку сторону і чому вона там? І найголовніше, що це потрібно зробити з матір'ю, Марії Івановною або Наталією Миколаївною.

Мама всередині.

Давайте мені розповісти про це, справжню маму. Не дуже важливо, якщо ваша мама не пам'ятає. Про лікувальний ефект. Неважливо, як це сталося, наприклад, в будь-якому випадку чудовою жінкою, яка вважається своєрідною, емпатологічною і хорошою, продемонструвала себе як відхиляння материнсько-критики, і зараз це ставлення ви вважаєте істинною любов'ю.

Звичайно, терапевт пояснить сто разів, що в терапії ми маємо справу з зображенням в душі. З різновидом мами, що там. Цей образ не може відповідати дійсності. Хоча, звичайно, не можна говорити про об'єктивну реальність, коли мова йде про людей.

Це, до речі, дуже швидко стає зрозуміло, якщо ви раптом починаєте з реальною матір'ю, щоб дізнатися відносини про минулі захоплення. Ви сказали, "Мама, ти пам'ятаєш, коли ви полюбили мене, коли забули мити страви?" І вона подобалася, "Я, wow!" І це все один раз, і ви пам'ятаєте це!

І хто збирається визначити, де це, об'єктивна реальність?

Потужність пошуку

Короткі і досить спрощуючі умови, все влаштовується наступним чином: як ми виходимо залежить від нашої фізіології, особливостей психічної організації, міцності / слабкості нервової системи. Хто погоджується. Все залежить від того, як ваша мама виглядала на вас.

У психології ця сила альтанки матки пояснюється цілим пучком мовних слів. Є первинний об’єкт і теорія вкладення, і концепція базової безпеки, а також зображення власної особистості. Але в кінці все йде до цього: Я побачила свою матір гарною, розумною, доброю, відлякую, ніжною, талановитою, міцною дівчиною, коханою і бажаною - це те, як ви отримуєте, і жити після Тексти пісень, а це означає: І люди бачити вас, що теж.

І якщо ваша мама побачила вам шляхетний, безпорадний, не дуже гарний, нещасливий або небайдужий, самолюбний, або приступний, невагомий - так ви живете до першого терапевта. Особливо якщо нервова система ви отримали слабкі, готові зробити все, просто не втратити любов матері, навіть якщо ілюзія.

Саме з цим – все залежить від погляду матері – не кожен погоджується. Я наполягають. Це особливо вірно, коли ви стежите за зміною людини під час терапії. Наприклад, бліда дівчина приходить до вас, очі в землі, ручки, як збивати, ніс прилипає з качкою ...

І ви можете побачити її стоячи в очах матері з першим F в математики в третій класі. Але як час проходить, і ця курча зникає десь, красива доросла дівчина з'являється в модних келихах, з тонкими музичними пальцями. Ви не думаєте, що мама дивиться на її більше.

Ще одне страхування.

Природа побудувала механізм материнської любові до кожної жінки, і вона повинна бути активована, як тільки мама бачить її новонародженої дитини. Але іноді щось потрапляє в дорогу. Поломка в жіночій психіці, такі як її особисті дитячі травми, можуть впливати на операцію цього механізму. А потім нічого автоматично обертається.

Обов'язок, обов'язок, примирення, що дітям в сім'ї необхідно – це досить. Але немає любові, теплоти, радості, ніжності. Не прийнято визнати це, що батьки повинні любити своїх дітей, спокійно перетворюються в віру, що я відчуваю себе материнсько. Але насправді, замість нього – навоювання, критика, невдоволення, звинувачення («Ви всі в бабусі» або «Що вам подобається батько»), маркування (лази, сульфат, байдужий).

Дитина має жити і розвиватися якось. Ви можете прийняти погану, холодну, критичне ставлення своєї людини до любові тільки в одному випадку: якщо ви любите себе. Тексти пісень, а це означає: Тоді все, що кохана людина sanctified by your love, бачив через призму вашої любові. І пояснив як любов. В іншому випадку маленька дитина не витримає. Виявляється, що природа захищена від батьківського диска, за допомогою нашої «збудованої» любові до мам та батьків. Це відомий факт: вони люблять навіть відверто страшних батьків – пиття, побиття. Вони люблять і пропускають їх.

У дитинстві любов не дає вам божевільний з гранатометом, якщо ви незадоволені і ваша мама не полюбили тебе. А потім час, щоб дізнатися, що сталося в сім'ї: Ваша мама не любила тебе.

Для людини психологічно незрілий, це усвідомлення може стати серйозною травмою. Тому, перетворюючись на допомогу терапевта, відчуваючи вразливих, люди непристойно бояться «прибрати свою маму». До того моменту, коли ці знання можна пустити в душу і не розсипатися на пил з болем, вам все ще потрібно жити, трохи виростити.

Якось справляється людина з цим складними знаннями. І вона йде на.

ЛЮДИНИ

Ви кажете про те, що щось змінить ваші стосунки з матір'ю і вона навчиться любити вас, коли ви були мало. У цей час ви зазвичай покажете, так само як ви були від початку, якщо ваша мама виглядала на вас з любов'ю очей. Зміцнення і впевненість у собі стає все більш, світ здається добрим, життя якось починається.

А потім ще одна річ відкрита: що ваша мама була молодша, ніж ви давно, і, можливо, з самого початку життя разом з нею. Що вона, як, два роки. Або три. Іноді шість або вісім. І тепер, ви розумієте все про неї. Ви знаєте, що маленька дитина не може бути доброю батьківкою.

І ви усвідомлюєте, що вона, ймовірно, щира думка (і все ще робить), що вона любить вас більше, ніж що-небудь. Тексти пісень, а це означає: І вона спробувала її краще, щоб дати вам все, що вона могла, на шляху вона могла. Звісно, це не справжнє кохання. Але з якоїсь причини думка, що після того, як вона спробувала, як краще вона могла, стає трохи простіше.

А потім ви вже живете, вирощуєте свою маму всередині вас, тобто навчитеся любити і приймати себе. Так як ніхто ще не зробив.

А потім, після того, як сталося невеликий, неімпортний захід. Ну, наприклад, в кінці дня, в зимовому суті, ви бачите жінку. Вона ходить швидко перед нею добре хвостом пальто з хутром коміром, в її шапці... І з якоїсь причини – в першій секунді це навіть не зрозуміло, що відбувається – чому ви миттєво відчуваєте м’яке тепло всередині себе і автоматично переключаєте до легкої линки, намагаючись зловити цю жінку. Після того, як ви зрозуміли, що сталося.

Ця дивна жінка на вулиці на кілька коротких, але примхливих хвилин перевозиться до дитинства. А потім ви вже вісім років, ви проходите з школи, ви побачите мами, що ходите перед вами, і ви усвідомлюєте, що вона ліва робота рано сьогодні, що означає, що ви збираєтеся разом з обідом. Ви відчуваєте радість і відчуваєте тепло.

А потім ви усвідомлюєте, що з матір'ю все зрозуміло. Після цього не потрібно. Ні, і ніколи не буде. Ви також знаєте, що у вас є велика симпатія для вашої матері. Як симпатізувати будь-яку людину, яка позбавлена – за характером або обставинами – певних можливостей? Як ви відчуваєте на сліпих. Або глухий. Або без ноги.

Не може любити своїх дітей. Тексти пісень, а це означає: А потім ви усвідомлюєте, що нічого не сталося, щоб ваша любов для неї. Тексти пісень, а це означає: Вона живий, і це тепло всередині. І ви можете відчути це, будь ласка, про це. І в той же час усвідомлюємо, що ви ніколи не б’єте в закритих дверцятах серця матері. З любов'ю в серці достатньо.

У цей момент життя робить коло і повертається, де він почав: любов. Все необхідне для терапії та життя в цілому.
Автор: Віталій Малигіна