Менструація

- Як це? запитав білого чоловіка.
«Хмм, що це те на грудях, чому ви кладете дві дупи на грудях, що не вистачає для неї?» попросила чорної людини.
«Так, ви, це сиськи, ви знаєте!» - сказав білий чоловік думливо.
- Встановити деякі груди, без них, як і його, - чорний думливо виглядав на стелі, і німці, в!
«Ви не будете радувати», - сказав білий чоловік і поставив два вишні на грудях.
«Білий, що пекло ви робили?» попросила чорної людини, підбираючи ніс.
- Чому ви бачили це, добре, Адам, хлопець поцікавився, він зіпсує всі тварини для нас, ви чортуєте інсемінатор.
"І я сказав вам, що це занадто рано, щоб висаджувати гриби, він прокине їх до їжі, і не захоплювати їх, - гірка чорна.
- Уг, не хрещення, і як земля мати провадить вас, - милосердно плюють білий.
«Лок в цьому», - сказав чорний чоловік і відкрив свою сорочку. У вас є тату скрипки і церковних купол на грудях, і ви робите мес.
Дверцята відкрився різко і Адам в кімнаті, голий, очі горіння.
- Хомас, щури, молі і кальмари - це незліченні тварини, вони трохи сором'язливі, набагато більше, ніж децил, вони навіть не можуть бути ебатьовані, укуси загинуть прямо на ебать, - Адам жив, очі рухаються дико.
Приїжджайте на, фагготи, Адам розтушається і відійшов від кімнати.
«О, я побачила торець знову п'яний, ви ебать, - сказав чорний чоловік.
«Як ви можете, хлопець перебуває в переході, і ви всі гриби... гриби», - сказав білий чоловік, що шукає вікно.
«Окай, давайте закінчити його, або це самодягнена дівчинка зробить щось знову», - сказав білий чоловік і пішов до столу.
Чорний виглядав на столі.
«У вас немає, я б сказав, що це не жінка», - сказав чорний, змащуючи клей на грудях, «Я склею її ніплами, можливо, щось стане гідним. й
«Що не вистачає, вона повинна зробити її рот», - сказав білий чоловік.
«О, приїжджаємо, бо я буду говорити, категорично проти рота», - сказав чорний.
Що б ви їсти? – Біла була нервовою.
У номері відкрився двері і Адам. Підвіска сильно згортається і має підвищений розмір.
«Лок, не дивиться, він знову трахнув бджільництво,» чорний.
Слони, хіппо, ринососи і дикі свині, непонтанні тварини, подрібнити багато, переїжджати ще більше, неможливо ебать через повне різноманіття органів, залучених, - за другий Адам впав німий, після чого видавав ріг, дізнався з кімнати.
«Все, здається, що він трахнув, і слухав його зовнішній вигляд, вона знайшла пластівці, вона не слабко блювоти бідні», - сказав чорний, подряпиняє яйця.
«Так, ви не можете лоскотитися і не висловлювати себе в демоніці слова, в абоді Божого», біле сало на стілець.
до О, ви можете подумати, як ніжний, ми, і вчора, хто жвав на сині з благородних пісень, які в очищенні змусили циркафи, щоб лизати свої власні яйця, і які після того, як вони назвали їх шпильками крокоди?
«Тип на язикі», - сказав білий чоловік, подивіться, зробивши рот.
«Хмм, не рот, але можливо, ви будете робити більше, можливо, коли два з нас йдуть в рот?» попросили чорний.
- Уг, три рази на вас, демонічний скам, - білий вже почав почергувати цим чорним бітом долі.
«Як дроїти тебе, візьміть мене і зробіть щось, або всі поради та репроші,» білий виглядав непристойно на чорному чоловіку, і сісти на дивані.
- Я збираю його, і я зроблю це, ви думаєте, що я нічого не здатний. Я збираюся зробити все про це і мріяти про це, я збираюся зробити щось, що смертники, як це голий чоловік буде робити все для.
Чорний підхід до тіла на столі. Розуміння.
Він взяв скальпель з столу і поклав руки на живіт. Розуміння.
- Так, ви даєте їй отвір на животі, про видовище буде, гойдалка - біла почала посміхатися.
Я зроблю його, чорний чоловік переніс руку вниз.
Моя рука заморожена.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Захоплення, і білий, рубаний - чорний думливо шукає своїми руками - і де знаходиться скалпел?
Скальпель прокидається внизу шлунку.
до Що робити? - Білий ідіот протертий.
до Так, він зробив, нехай він тут. Чорний витягував його скальпель. Я не думаю, що це погано.
«Ви зупините кров» попросили білого чоловіка.
- Нах, в стрічці, зупинятися по собі, пара днів буде протікати і зупинитися по собі, після чого вона може знову протікати, я ч. Завтра ми даємо це, щоб fucking adam.
- Гаразд, нехай прийде на очищення, отримайте пиво, це як гіраффи висять на ніч.
Білі і чорні ангели, змішують, пішли на очищення.
й

Джерело: