Леді в чорному кольорі.

Д-р Штефа любила свою роботу. Два роки тому він пішов з «революції». Канзас у цьому провінційному містечку на околиці Техасу, неспішно бджільництво голови Конфедерації про ухвалення листа закону на території двадцятиземної держави. Алас. Немає права тут. У перший день свого перебування він свідчив жорстоку гармату, п'ятих аграріїв і майже виловив залізну таблетку в животі. У місцевому шерифі, потім сміхався і запитав, якщо відвідуючий лікар хотів би залишити своє гостинне місто відразу. Але вражати тільки натерти зуби, порізати голову негативно і подрібнити, щоб допомогти пораненим. Два роки пройшли з тих пір. Місто виросло і вже було більше п'яти тисяч мешканців, а Стражест наполягає на дозвіл адміністрації на будівництво лікарні. Тим не менш, міський голова виділяється тільки клуби димного диму диму диму на обличчі аезкулапу і, з чуйним жалем, здолом: «З повагою, докт, немає грошей. й

Тепер згадуючи неприємну бесіду, вражайте рум'яні і змащені куртки в низькому голосі. «У мене немає грошей. За п'ять тисяч жителів є дві санки і три бульйони, але немає будинку mercy! Що ви хочете мені зробити? Написати Президенту П'єрце? ?
Його руки тремтують гнівом, коли він заливається вареними порошками на жерсті. Не було фармацевта в місті, і мені довелося приготувати ліки самостійно. Всі Ви познайомитеся! Я спокійний. Я дуже спокійний. Отже, кладемо листя кака, додаємо сечовину і мальонову кислоту, освітлюємо пальником. Великий. Тепер ми беремо час, інакше замість болів ми отримуємо проносний.
Вражаюче звичало для жилета, щоб отримати золото кишеню годинника, але відразу ж з куркою натягнула рука. Як забути? Після всього, 3 місяців тому він втратив їх у покері до Річарда Melow!
"Це склероз! На мій живіт! З того, що годинник був настільки цінним для мене. Пошкоджено!
Найсвіжіші розтріскують його кулак на столі і розтушують гучно:
- Генрі! Запустіть тут і захопіть великий годинник! Гей, Генрі! Чи не ви почуєте мене, ви приступили?
Однак, Генрі, син шерифу, який Ставест обіцяє навчити основи медичної професії, не поспішаючи йти. Лікар вийшов з столу і пішов в задню кімнату. Де ще можна знайти нестерпний хлопчик? Тільки в спині.
Генрі, за словами лікаря, мав одну пристрасть. Зібрав газетні кліпи про всілякі незвичайні, загадкові і фантастичні події. Що було досить в папірах! Вже, Генріська подача мала більше двох сотень таких нот.

Не було хлопчика в спині. А ось на місці. Найсвіжіші скуштовані на ній, змащуються з безглуздими заголовками: «Зелені чоловіки в Лос-Анджелесі!», «Індійські головні самовряди на прийомі Білого дому!», "Канас поїзд піднімається до хмар!"
Несподівано, лікар почав прокоментувати заголовки:
- Ви збудете? Гурти повинні переборти динаміт! Жінка з Арізона подарувала свині! Чоловік повинен бути рідкісною свині! Colonel Adams має другий голова. Його другий підборіддя росте, не голову. Що це? "Діти три хвилини пізно!" Чому вона пізно?
Найсвіжіші забігають з очей.
«Цього дня наш кореспондент свідком дивовижного інциденту! У ложці Sandy Bisher з'явився кучерявий бюстгальтер між відомим бандажером Doug McQuoley прізвисько "вовк" і сином вдалого золота з кенткі, Сер Бенджамін Болліс. За словами відвідувачів Салону, молодший Болліс звинуватив Макуолі з карткового обману і публічно скасував останні. Боунті мисливець став хутряним і відразу ж назвав його зловживанням до дуелі. У зв'язку з тим, що свідки попросили Пете Болліс, ім'я молодого чоловіка, до апологізації Маквалілі, які «покусили штанги» і не хочуть слухати всіх. Списки вийшли поза і на сигналі захоплюється зброя. Звісно, вовк витягував свій колець раніше, для цього мисливця розводять швидше, ніж інші посилання. Що сталося. Знімний удар і молодший Болліс впав на землю з його серцем. І це, де починається неймовірна. Коли всі поважали молодої людини, він раптом виріс на ноги і оголосив, що він був всім правим. Тим часом з'явився отвір у грудях розмір голови кролика! «Луцький» оточений натовпом пишних, інших навіть застрягли пальцями в величезній рані, щоб перевірити його існування. Все незвично дивилося. Навіть Макуолі дивились у співвідношенні, незважаючи на те, що сталося. Один очевид, п'яний фермер запропонував, що, очевидно, смерть в цей час, залишений на потреби і пропущено початок дуелі. Ця заява була зустрінеться з гучним сміхом усіх присутніх, навіть Боллісом і Маквалілом. Молода людина перед кожним запитав про про прощення від Гунбороту, і він лебідь, що він ніколи не знову підніме руки проти чоловіка, яким Сама смерть була приурочена. У той момент на вулиці Раверенд Стехані з'явився. Він, очевидно, мав власну версію того, що сталося. Помиливши палець до Боллісу, він шутував, «Отримати його!» Це диявола! Вампір! Тільки срібна куля візьмуть його! Шукаємо! Не протікає кров від рани. А потім щось відбулося! Очі молодої людини засклені, а фонтан знизився від рани, розсипаючи всі ті навколо нього. Він впав на землю і залишився немовним. Без сумніву він був мертвим. І сказав він дует. За його словами, смерть була три хвилини пізно. Чи можливо, що батько Раверенда правий і що це набагато гірше? На темній місячній ніч Pete Bollis виходить з могили і...

Найсвіжіші кинули на підлозі. Це божевільний! Деякі idiots писати, інші idiots читати! При цьому чутливий ніс лікаря спійманий неприємний запах горіння. Пошкоджено! Як забути?
Повернувшись до приміщення, він знайшов тільки розтріскування і зачісування вугілля на конфорці. Що таке відходи роботи!
У непропетровому проході Стрегес очистився пальником на підлозі і почав трамваї з хутром.
"Дамн Мелло!" Я забрав мій годинник і не завоював! Хто славиться? Це ваша вагітна, без мозку Євген! Я знав, що ви не могли б перемогти Melow, але я все ще сидів, щоб грати з ним! Скумбрія! Бастард! Шулер!
Лікар мав труднощі дихання. Який хороший чоловік, який довгий час був в могилі? Він був заблокований. Витрата присвоюється легеням швидше, ніж полум'я засвоюється сухим блідом. І він, Євген Стер, не допоміг йому. На жаль, є захворювання, перед якими медицина безглузда.

Від щирих відбиття лікаря відволікається дзвіночок на передні двері. Увімкніть навколо, лікар відчував своє волосся на голову. Річард Мейлов став на дверцятах живих і неармованих. Він дивився на Stressest і посмішка...
Спасм перехопив горло лікаря, не в змозі заперечувати слово, він тільки поширив тремтіння пальця до гостя.
- Привіт, Doc! - З повагою його. - Не боятися. Я не привидаю.
-Ви. Ви -- Ви померли.
Пожов сміється:
Ісус сказав Томасу, «Поставте палець тут і подивіться на руки». Подаруйте свою руку і поставте її в ребра. Не віруючі, але віруючі.
Він був захоплений ним. Він поїхав на стілець за спиною і впав, болісно надягаючи хвоста на підлозі.
- Невагомий, Док! - Зловив його, захопив його міцну руку хребта і пришийте його до ніг. Ви повинні бути більш обережними у вашому віці.
Заспокійливий голос «застрахованого» і різкого болю в нижній частині спини благотворно впливає на лікаря.
до Який вік ви йдете? Я тільки п'ятдесят... І ви пам'ятаєте над шістдесят...
- Шість-п'ять, щоб бути точним. - Недбалий чоловік.
Але... Ви не були вмирати,
- Я повинен мати. Я пам'ятаю вас за місяць.
-У мене! Ви маєте менше тижня!
Витрата недбалого:
до Ви були правими. Щодня, блювота на шматку легенів, відчував підхід до смерті. Бажаю зустрітися з нею?
-Так. Ви сказали, що ви хочете вмирати на картковому столі.
- Точно. Моя пристрасть для покеру зробила мене Не хочу, щоб сидіти на столі з мною.
- Звісно! Не існує таких ідіотів в Техасі! Я був останній!
Ось чому я пішов на рідний канзас.
- Бог благословить його з Канзасом! Я не розумію, як ви зуміли вижити! Неможливий!
до І поки я живу.
Про нас Це неймовірна! Чи можу я вивчити тебе?
- Звичайно, доктор.
Витратили куртку і сорочку. Найсмачнішим є слухняний слуховий канал і покласти його на голий тулуб незламного чоловіка.
-Пляза дихає глибоко!
Болісно притискаючи інший кінець труби в свій вухо, Євген слухав інтенсивно, сподіваючись наловити навіть найменший ознак патології. Немає!

Через п'ять хвилин лікар випав на підлозі дерев'яний стекоскоп і сказав:
- Я нічого. Я доброзичливий лікар... Я відразу припинив свою практику.
Пожов підібрав слухову трубу, кладемо її в руки лікаря і спокійно сказав:
- Чудовий лікар. Все про Техас Я повинен померти, але я був збережений Боже милосердією і, ймовірно, моя здатність грати покер.
- Пошкоджено! Що про покер?
Витрата зморшок:
- Не одяг, лікар. Я не можу стояти це слово. Ви знаєте, що я став зухвалим католицьким. Я походжу до церкви щодня.
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу Але як ти вижити?
- Розкажіть. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як ми сидимо?
до Звичайно, звичайно! Ввійти! Віскі, бренді?
- Кава, якщо я можу?
до У світі пішов божевільний! Річард Мейу відмовляється мати напій!
- Я різний.
Повільно скидаючи ароматний напій, Melow почав свою історію:

3 місяці тому я прийшов, щоб побачити вас. Я був дійсно поганий. Ви пообіцяли мені ще місяць жити, але я читаю брехню в очах. Я не знаю минулого тижня. Але так як я визначився, щоб померти на картковому столі, я не мав вибору, але піти в Канзас.
Я сподівався, що Кансасан буде негарантією своєї ідентичності. Моя популярність мене захопила. Я тільки відіграв п'ять ігор, коли він був відомий, що Річард Мейу відвідав. "Мр. Покер" був те, що вони називають мене. Я ніколи не сіла на столі з вами знову.
Сірий, тьмяний день протікає повільно. І з ними мій життя протікає.

Щоранку, п'ятий з липня, я прокинувся в холодному поті, прокинувся болючим озимом. Моя подушка була вологою з кров'ю. Я знаю, що це мій останній день на землі. Сьогодні я з'явлюся перед Богом. Я не вірю в своє існування.
Я прокинувся з ліжка і пішов до дзеркала. Я зірвав на бліці, худий, пригнічений старий чоловік з тьмяними запаленими очима, триденні бризки і чорні плямисті кров на підборіддя. З власної попадання, я мав підіймку від знецілення кашлю. Я впала на всі чотири і, як лежачи собаки, тушкована протягом тривалого часу, посипаючи кров'яні згустки на підлогу. Як я втратив свідомість...
Це був день, коли я прокинувся. З утрудненням задніх ніг я промив себе, поголені ретельно і кладемо на нову зірочку сорочки. Смерть повинна бути зустрінеться в чистоті ...

Не дивлячись на ранні дні, там вже були люди в салозі. На три столи було багато покеру. Зрозуміло, пам'ятка миготливих карток, мангал збитих грошових нот і напружених граней гравців, діяли на мене як цілющий бальзам. Я буквально пахнув неприпустимий запах гри, в якому страхи, надії, відчай, ненависна радість і вбивства хвилювання.
- Гей, Дік! Салон власник Sandy Bisher назвав мене. - Вам подобається соромитися! Крейш в кафіні!
- Так, Санди, Я не доглядав. Як висити?
- Вибачте, що у вас є багато людей. На сьогодні прибув багатий кокерель зі Сходу, але він вже був перехоплений Doug і захопився!
Doug McQuawley здається, що був сказав про нього. Він підняв голову і недбалий трохи до мене. Верхня губа вигнута в горлі, що виводить довгий жовтий фанг. Чому він отримав свою прізвичку, «Wolf»? І в його жовтих очах я прочитав приховану попередження: "Не злипаюся, хлопець!" Це мій прей!
Я знову повернувся і знову повернувся до Санді:
Ви не знаєте, скільки я хочу грати в гру. Це може бути остання гра мого життя.
- Чи це погано?
- Навіть гірше, ніж ви думаєте.
Бисер сумно поширив руки. Ви знаєте, Дік, свою репутацію.
- Я знаю, buddy! Але якщо хтось приходить, будь ласка, відправте його до мене! Я не буду в боргі!
Сендвічі недбалі. Намагаючись ігнорувати свої симпатичні погляди, я сидів на вільному столі і почав обманювати колоду найбільш непристойним зовнішнім виглядом. А потім вона прийшла. Леді в чорному кольорі.
Її зовнішній вигляд був настільки несподіваним, що я соромлюся. Вона була на стійці бару і подивилася на мене без зв'язки. Я був готовий до одягу, вона не була там друга.
вона була дуже красивою. Високий тонкий, з вузьким талією і тонкими в'язаними пальцями, в яких вона протримала довгий чорний рот з курінням сигар. Так, вона була невинною красивою, але її краса запашна могила холоду. Незважаючи на липове тепло, лід потемнув назад. Я також знайшов його дивний, що ніхто не в салозі реагував на її зовнішній вигляд. І це невелике місто, де будь-який відвідувач відразу стає об'єктом тісної уваги.
У той же час дивець прийшов до мене. Я думав, що вона була плавання, тому витончена вона була її прогулянка. Чорний солодовий халат тільки підкреслить її дивовижну ніжність. З під чорною шапкою безтурботно кидається над вілом, чорні оливні очі обрамляють пухнастими віями виглядали на мене.
- Чи ви розуміли? - Вона попросила в невисокому грудях голос.
З утрудненням набряклість, що прийшов до моєї горлі, я мунтував у відповідь:
- Звичайно, Міс ...
Вона витримала таблицю на кілька моментів, очевидно, чекала мене, щоб стрибати і відштовхувати її стілець, але я тримала сидячо. Її пухкі губи розтягують в контемптивному шліфі. Від мене, вона вистрілила дим сигару на обличчі. Я знайшов, що тютюн розщеплення. Я навіть отримав запаморочення. І був дуже знайомий запах, щось дуже далеке, від мого минулого. Але що? Не пам'ятаю.
до Що таке тютюн?
- Вам не подобається?
Про нас
- Це тютюн Mescaler. Це називається «Віт Тецекумет».
Вона була як блискавка пірсинг мій розум і волосся на моїй голові переїхала. Як це пам'ятний день, коли Сандерс і я захопив Apache. Я миттєво відчув жаху дванадцять років тому, коли я стояв до стовпа катування і мій друг був спалений на повільному вогні. Виготовлені шавлії застрягають дерев'яні чіпси на голе тіло і встановлюють їх на вогонь. Сендвічі були кричущі в нестерпному болю, і я був кричущим в жаху, теж!
Ташкевич Це був ім'я лідера, монстра, який нас нас здивував! Я точно пам'ятаю! Я теж пам'ятаю, що запах! Пахне, як горить людський м'якоть!
Але як це може знати леді? Ні! Моноцид Випадковий!
Я сказав навмисно ірделі:
- Боже, будь ласка, не куріть! Я дуже хворий!
-Так. - Вона погодилася. - Ви загинете.
Вона сказала, що вона спокійно і відповідально, якби вона була мій лікар. За підтримки своїх слів я почав вести напад кашлю. Я згинув навпіл, поливаючи мою рукою з кров'ю. І вона повільно виготовляла сигар в глині, зберігаючи її чорні очі від мене. У них немає компасіону.
- Ісус. - Я воскреслений. - Чому я це робити?
- Для синів, меду. Для гріхів. Він дав вам можливість п'ятити, але ви не чули Хім.
Припустимо, я відчував щітку хутряних гнів. Я завжди лікував жінок дуже вільно, вірно, що вони стоять багато градусів нижче чоловіків і набагато дешевше, ніж хороший колл або вірний кінь. А потім я проходжу перед деякими дівчатами, вписаними в дочку!
до Що ви хочете, ma'am? Я гравець! Я чекаю партнерів покеру! Якщо у вас є бізнес зі мною, покажіть мені! Ні, отримайте тут!
Ви вже чекали вас, і я прийшов тут, щоб затримати цю зустріч, і одночасно пригнічувати зайвий задум. Ви думаєте, що ви найкращий покер-плеєр.
Може бути краще, я сміхався бюстгальтер. - але я не зустрівся.
до Так давайте грати.
- Я? З вами!
- Чому ви дивилися? Ви думаєте, що тільки чоловіки можуть грати в покер?
- Чому? Я використовував, щоб грати з леді в Робстаун колись, вони кажуть, що там, де вони придумали цю захоплюючу гру. Але щоб бути чесною, вони грали погано.
- Як ми граємо?
- Ну, ми можемо грати.
Щоб бути чесним, наявність цієї дивної людини пригнічує мені. Це було так холодно, що я хотів поставити теплу куртку на плечі. Це незважаючи на тепло липня. Всі в ложці заливають піт, і я не отримав зуб на зубі. Я приписав цей факт до прогресуючого захворювання в мене. І ще я хочу її залишити. Який гріх приховати - боявся. Несподівано страшно. Я сміхався і сміхався через зуби, але це було все підробки. Я боявся моєї скатерти.

Зі мною, як позбутися від цього гостя.
до Ви можете грати. - Я сказав він знову. Але пам'ятаю, мадам, я граю великий! Стара ставка - сто доларів!
Я сподівався, що коли почула таку безпрецедентну суму, вона очолила голову і знімала відразу. Але це не було.
- Я погоджуюсь.
"Я думаю, що я повинен грати. Ну, старий Дік, тому ви прийшли сюди. Я дива, де вона приховує гроші? Не має гаманця.
- У мене немає грошей.
Я зустрінувся:
Я шкода, Міс, але я не граю борг!
- Але мені це. Вона зняла кільце її пальця і подавала мені.
Він був дивним кільцем. Чорний камінь був вбудований в чорний матовий метал і він світиться з привидним блакитним вогоньм всередині. Я ніколи не бачив нічого, як це в моєму житті. Я доторкнувся каменю з пальцем, але відразу відтягував свою руку. Я відчував опіку. Я все ще не знаю, якщо це було гарячим або холодним, щоб спалювати. Я поклав кільце на стіл зі страхом.
- Цікавий камінь. Як виглядає дорого?
- Набагато дорожче, ніж ви думаєте.
Я витягував свій гаманець.
Я даю вам три сотні доларів на байдарку. Я не можу це зробити більше або я не маю нічого, щоб грати.
Коли я подав її гроші, руки шуок. Але не було нічого, що я можу зробити собі. Я був божевільний на себе. Я посміхнувся, якщо нічого не сталося, навіть намагаючись збивати життєздатний мотив. Але мої нерви були проціджені як гітарні рядки.
- Чи ви в мисливці, ма'ам? - Я просив нерозривно. - Хто не секрет?
- Не секрет. - Вона відповіла спокійно. Ночівля, і ще молодий чоловік у місті.
Я майже порубав. Я, що жіночий гумор збігла її плаття. Я був просто шліфувати зуби.
до Який покер ви віддаєте перевагу? Жеребець або рівнина?
- Прості.
Я забрав палубу і починав шматлінг.
Я дивлю те, що красива жінка, як ви робите в цьому невеликому місті.
- Відпочинок. Хочу відчути себе жінкою. Бути вітряною, флейстрою, гемблінгом.
Ой! Я розумію хвилювання! Ось чому я програю покеру все життя! Ставки, пропустіть!
Вона лізилія кинула на стіл сто долара. Правда королівський жест. Шість місяців заробітної плати за кобой!
Я подав два карти. Я отримав царя і леді. І це? Я знала свою палубу занадто добре, щоб бути впевненим, що дівчина отримала два оцети! Посмішка ледь помітна на ній бліда. Добре, весело. Розважатися. Ви не будете сміятися...

З найбільш дробленим поглядом я міг, я виклав три картки у відкритому режимі: ace, чотири, десять.
Чи був там рум'яна на її щоках, або я думаю? Я знаю, як розмити. Я занурився в премедитовану думку. Після цього він знову прокинув ще сотні доларів на столі. У мене було зрозуміло:
- Я думаю, що я підніме ставки.
- Я теж! - Вона добре відповіла.
- Розкажіть мені, пропустіть, що ваше ім'я? Ви добре знаєте, і хто ви?
- Я думав, що ви знаєте краще. - Вона відповіла холодно. Я покажу вам ім'я після гри. І тепер пан покер продовжить.
Я відданий і витягнув з колоди! Я не відчула радість в душі.
На цій точці я був відволіканий шумом на наступному столі. Відвідуючи молодий чоловік вежив над Doug Maquali і його обличчя, захоплений гнівом. У вигодовуванні тиші його хлопчиківського голосу вирушають:
- Ви обдурите, sir!
Вовк витримав повільно.
до Що ви сказали, син? Скажіть його знову.
- Я сказав, що ви були обманом і скрабом! Де ви отримали другу аце?!
до З колоди, притулок! - Процідіть вовк. Якщо ви не зорочете кінний щит, то слід побачити його.
- Бастард! Хлопчик віджимав і спробував лякати МакКуолі на обличчі, але він легко перехопив свою руку і відштовхував його в грудях. Хлопець впав на підлогу з кріслом під гучним сміхом інших. Але що година стрибати і пролетіти вся ложка:
-Дуель! Я зустрінусь з нами!
Бісер спробував заспокоїти відвідувачів:
до Ні дуелі, пан Болліс! Довірте мене, Doug завжди грає ярмарок!
- Ліар! - Молодий чоловік не погоджується. Я побачила, що він витягнув з рукава!
- Пісня! Вовк проціджують своїми руками. - Наша зброя!
до Будь ласка, джентмен! - Власник санночки голосував. - Спокій! Не бійся! Больліс зробив помилку і зараз апологізуємо!
- Я спалогізую! Ні
- Пісня! Я сказав гармати! - Вовк викнула.
Бісер зрізав ніс і відбивається.

Привіт, пан покер, ви засвоюєте?
голос леді в чорному приніс мене назад до реальності.
до Вибачте мене, пропустіть. Ви бачите, що там відбувається?
до Нема вашого бізнесу. Давайте тримати гру.
Вражений своєю несердністю, я кинув сотні доларів на столі. У відповідь вона поставила свій останній рахунок на заставі банкнот.
Бісер вже повернувся з бульйонами. Він приніс гармату. Хлопці мали невеликий дерцер. У порівнянні з Wolf Coll, він виглядав смішно. Але ніхто не сміється. Всім відомо, що з'явився вбивця.
У дуелі залишають ложку, що супроводжуються олокерами. Я хочу, щоб я хотів би дотримуватися їх! Але наша гра з Black Woman ще не надходить.
Поставивши кінцеву точку в ній, витягнувши останню картку з колоди і акуратно поміщаємо її перед дамою. Звісно, це було Knave!
до Ви втратили, пропустіть!
Як?
до Це! - Я не зупинився. - У мене є вулиця, і у вас є Кара! Я сподіваюся, що я не потрібно пояснити, що старше.

Добре, що дуелі розташовані перед вікном. Я можу бачити все чудово. Я почав дивитися боротьбу. Як очікується, все закінчилося дуже швидко. Я не знаю, де шериф дав сигнал і вовк занурився на швидкості блискавки. З глухого пострілу «п'ятий» в салозі ранг скло, і хлопчик кинув хороший десять футів.

до Це все. - Я зіпсував. - Поор хлопець... Ніщо, син, я не маю багато більше. Сьогодні я зловив вас і розповісти вам, що idiot ви, що ви подрібнили, щоб викликати кращий канзас стріляти.
Але схоже, я поховав пана Болліса на початку, бо він раптом на ноги. У грудях був великий отвір. Я не помітив себе стрибати до вікна. Зовсім не було. На плечі дивилися всі в пощастому чоловікові, відчували і навіть списали. І він посміхався. Він прийшов з деката і почав говорити про аудиторію. Я не знаю, що він сказав їм, але люди пішли назад до Боллісу, як чума. Він подрібнив руки і пояснив щось.
-Я не можу стояти. Він живий! Дивитися, леді!
Вона, нарешті, зламала від своїх власних карток, здається, вона не могла вірити, що вона втратила. Я шукав вікно, і там був небезпечний на обличчі.
Коли я знову виглядав, хлопчик лежав на землі. Так він помер після всіх...

- М. Мелоу. - Сонце мені. - Повернутися до столу.
до Що таке матерія? Чи не наша гра над?
- Я хочу виграти назад.
до Вибачте мене, мадам, але це неможливо. Більше грошей Що можна запропонувати мені? Ваше тіло? Але найдорожча леді з бульйону не варто п'яти доларів! Або ви думаєте, що це особливий?
Sit вниз. - Вона сказала. Її тихий голос отримав мені в печінку. Я сидів на столі, мій серце був ровінг. І Чорна Леді змащує її обличчя до мене і whispered:
- Я граю для вашого життя. Початкова ставка становить десять років.
Я спробував бути знебочений, але раптом я дивився в її недовго чорного очей. Я бачив власний похорон. Чорний чуй, чорний трусик, чорнозем... А потім змащуючи білими черв'яками, що приношують м'якоть, м'якоть! Я спробував кричати і не міг, так як я не міг відірвати свої очі знімки, що працюють в калідоскопі: пекло, пекло, гнильне каміння ...
до Так ви погоджуєтесь?
Я шуок мій голова, як китайський живіт. І нарешті з'ясував, що чорна леді! Вона пропонує мені гру, найважливішу гру мого життя!
Я не буду боятися вас з оповіданням цієї боротьби. Я ніколи не грав з такою інтенсивністю. «Я ще десять років!», «Чи більше!»
Я завоював!

Моя одяг була вологою з пітом, як я був плавання без роздягання. Але я хочу співати. Я знав, що вона не буде обдурити.
Чорна леді вийшла з столу.
до Ви здивували мене, Річард Мейло. Ви дуже великий гравець. Але я не використовую для засмаги. Наша гра все ще приходять. Переглянути більше!
- Товари, ма'ам.
Вона була уповільнена з якоїсь причини. Я його фігурував. Він захопив кільце з столу і подав її до неї.
- Візьміть кільце, пропустіть! Не потрібно!
до Дякую. На її обличчі була справжня посмішка. Людина, яка тільки виграла тридцять років життя, повинна бути щедрою.

Я шукав після своєї та посмішки. Я ніколи не був таким щасливим. Я відчував мій тіло заливають міцністю. Я також хотів піти до церкви. Я не знаю, що це.

На дверцятах сало, я побігаю в Сандію. Побачити на бідній людині. Він майже кричав.
Сонце, ви бачили цю жінку до?
до Яка жінка, Дік?
- З ким я грала покер ...
- Ти божевільний, старий! Ви сидите по одному клацання картки!
до Аштра з сигаром на столі. Вона копчена.
- Я не подбаю, хто курив! Ми будемо раді! Чи знаєте ви, яким сином це ідіот Дуг загинув? Бенджамін Болліс себе! Сумка, яка купила половину держави! Тепер кожен каюк! Моє місце буде закрито. Що я зараз?!
- До церкви. Бог є дивним...
- Зареєструйся!

Ось як завершилася історія. На наступний день я пішов до місцевого лікаря і він підтвердив, що я був здоровим.

Д-р. Стрес шуок голову:
- Казка. Навіть важко вірити...
до І все ж це правда. Так, Євген, як ти? Коли ви будуєте лікарню?
Вражаючий зубний біль.
Я не знаю. Вони не мають грошей знову...
- Фолі! Незабаром нам знадобиться не одна лікарня, а тисячі. На межі великої війни!
- Ви думаєте?
- Випікати, зробити! Ця країна збираюсь! Негрози вбивають своїх майстрів! Кожен бейстар вже відчував кров! Момони заточені ножі, Apaches б'ють війні барабани, а після них Каманчі розірвали капелюх війни! Ця країна не може протистояти! Ми повинні йти, лікар! І найдовший!
до Так ви залишаєте?
- Звісно! Я не хочу жити в країні, де кожен говорить про Бога, але вбиває чоловіка для розбитих копій.
до Де ви йдете?
- Болтон! Якщо ви хочете, ми збираємося разом.
до Ні, спасибі. Якщо ви маєте право на війну, то тут буде потрібно.
Витрата зважена:
до Як ви знаєте, Євген. Я прийшов, щоб сказати добрим і дати вам це. Золотий годинник спалахнув в руці.
до Дякуємо! Я пропустив їх так багато! Скільки ви хочете для них?
до Це мій подарунок. Добрий, лікар.
- Гарбі, Річард!
Поза дверима, Найдешевші пришивають до Melow:
- Зачекайте, Річард! Про те, що леді в чорному кольорі! Ви дізналися, хто це?
Особа молоча була відображена в бджільництві:
до Не знаєте? Він був Смерть...
Як двері заспівали за гість, Стрес подряпини задню голову і муліне:
Дік, ви, здається, відновили з одного захворювання, але придбали ще. Тепер вам потрібно ще один спеціаліст мозку.

* * * * * * * * * * * * * * *

Важко-річному професору медицини Євгена Стрегса завершили забіг пацієнтів. Після проходу довга лікарняного коридору він увійшов до свого офісу і засмажується в м'який шкіряний стілець. На столі була стека газет. Професор прочитав багато. На додаток до Американських газет, було англійська та французька преса. Отримавши першу газету, Найсвіжіші вирушають через заголовки і раптом подрібнили. Передня сторінка Bolton Express читати: " Смерть Річарда Мейута!"

Професор прочитав:
« » » » » » » » » » » » » » » Ми радіємо, що ми анонсуємо, що вчора, 5 липня 1887 р., на 96-му році життя Сир Річард Томас Мелоу, Почесні громадяни міста Болтон, письменник, філантроп, засновник Товариства Болтонських християн, голова Товариства св. Августинського товариства. Все, хто знав, що сер Річард Мейло говорить про нього як свого роду і просто чоловіка, завжди готовий допомогти стражданню. З його грошима та за його участю було побудовано стаціонар, дитячий будинок та церква Альбана Верулама. Він не впорався з однією грішною провиною. Цей віце є покер гра. Сир Річард був чути, що гра відіграла майстерно і ніколи не втратила гру. Тим часом його смерть дуже таємнича. Він загинув сидячи на стільці на картковому столі. На столі охоронці знайшли кришталеву оберту з тонкою сигарною баттою. Відомо, що покійний не куриться. Не можна визначити тип тютюну. Не вдалося визначити таємничий партнер Mr. Melow у грі. Покер поціновувачі стверджують, що в той час як його смерть сер Річард мав поєднання карток, відомих як вуличний спалах, і його супротивник Флеш Royal!
Так вона виглядає як Mr. Melow втратила свою останню гру! Хто знає, можливо, ця перемога стала причиною смерті цього видатного чоловіка.

Д-р Строгест впав папір без обробки його. Його лоб покривається парою, а його пульс збільшений.
- Боже мій. - Він збочений. - Так це все вірно...
Вони збиваються на дверцятах і, не чекаючи відповіді, високий, крутий чоловік увійшов в офіс. Після медичного студента, тепер випускник Остінського медичного університету та надія texas хірургії.
- Професор! - Він щасливий. - Ви! Я шукаю тебе по всій лікарні! Зареєструватися! Чекаємо Вас!
Найдовший зважений.
Я шкода, Генрі, я не збираюся.
до Новини І хто сказав, що він хотів «пошукати старі дні і боротися на Hold’em»?
- Я думаю, що я буду кудись ще.
до А де?
Де? Церква, звичайно!

浜у 涓 蹇

Джерело: