Марія Караман: Я хочу заробити гроші з тим, що я люблю. Я хочу, щоб зробити гроші.

Анатолій Голубовський

р.

Світ випадково. Але не більше одного разу. Я випадково зустрівся з набором Sonya Toropchina. Я запитав її випадкові питання? Арбітр. Але що я дізнався про проектну програму. Ну, то він не збігається, що він запропонував спілкуватися з автором ідеї - режисером Маша Караманом. Не варто збігатися з тим, що були дві зустрічі до і після показу. Не вдалося знову зустрітися.

До.

Як з'явилася ідея і чому трамвай?

Починався з того, що я створив театральну лабораторію «Караман». За роки роботи з особисто. Чи попросив мене працювати з ними.

Так ви працювали з ними як вчитель або щось. ?

до В різних напрямках. Як освітлювач. Як друг. Як режисер. Спочатку було невеликі шматки - допомогли з зніманням серії, вступом.

Як режисер, як письменник, або всі вони?

- Все разом. Тоді я був прийнятий до Бориспільського театру. Я зробив одне виробництво, другий, і я думав, «Чому не робити це в Києві?» Тут є коло акторів, які готові працювати для запуску на чистому ентузіазму, і потрібно знайти свій стиль, розвиватися. Чим більше я поставив, тим краще. З вересня 2015 року розпочалася реалізація. Умови досить жорсткі: продуктивність в місяць. І обставини абсолютно незворотні. Необхідно проводити час. Період.

Я отримую.

Немовлята не боїться, але імперативна є професіоналом. Кожен несе відповідальність за себе: Я за пряме, сценаріїв, музичний дизайн, PR компанія – окремо, актори – для роботи з зображеннями та втіленням. Виконували проблеми, але план був виконаний - чотири місяці - чотири вистави. А потім лютий прийшов, час подумати про те, як і куди піти. З акторами — з точки зору довіри та практики — завершення замовлення, але виникла необхідність мотивації.

- Мотивація для чого? Ви відчуваєте, що ви ростете або фінансово?

- Більше громадськості. Бібліотека Світогляда. Це красива камерна сцена, і я приніс професійний світло і звук, але там не було достатньо виходу. Якщо ви поставили когось, виникає питання про авторські права.

- Завітали учасників та запрошені аудиторії?

Сусіди прийшли і ми розмістили плакати. Але все ж, без реклами глядача важко назвати. А реклама, ви повинні платити. Якщо ви платите, то зробіть гроші на в'їзд, і ми не маємо права це зробити, бібліотека є державною структурою.
Але я зміг побудувати команду, з якою переїхати.
Так, авторські права. Я кажу: Є одна історія, здавалося б, на основі реальних подій, з 2001 року. Або, можливо, просто іржа... Маленький неадекватний Mademoiselle, трамвайний водій, закохався у чоловіка. Якось, коли він був на трамваях до фіналу, і був останній пасажир, зумів заблокувати його в перевезенні. Вони сміхалися в історії і заготівлі.
Через тиждень вони зібралися і сказали: «Чому не?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. А в трамвай...

до Під розвитком означає ряд ескізів, які можна будувати в одну сюжетну лінію?

- Не точно. Історія. Тут було багато цікавих театральних речей. Я мав поставити їх в історію і зробити світло смішний мелодрами. Спочатку я був диким шаром, коли я вирішив зробити стежки на трамваях. З одного боку, найхолодніші прикраси. І ніхто не зробив, що до. Як зробити це? Але це було зрозуміло, що ви можете взяти на себе «серйозний», важкий матеріал, тільки якщо ви досягнете успіху у сторожуванні щось світло.

Ви думаєте, що на класичному етапі може статися щось трагі? В даний час ми так багато тем, що цей жанр краще не доторкнутися. Прийняття до трагедії з сміхом.

Я думаю, що ще краще є жанром фантазії.

-Сайт-дельірій. . й

- З натяком надії. Це те, що я вже зробив -- є робота, щоб зробити.
Навігація Починаємо цей проект з лампи. Випущено без будь-якої рекламної кампанії, з величезними технічними проблемами. Але коли вони були випущені, там було дикий гіп, дзвінки. Ми просто мали сторінку Facebook. І відверто ми не готові до цього повороту. Ми думали, що ми практикуємо і отримуємо досвід. Як правило, ідея - зробити послідовно в трамваях, в фунжуті і в метро ... в будь-якому непривабливому місці.

-Страктний пост-апокаліпс.

до Тут багато театрів. Що? Історія питання відбувалася перед І залишив Москву. Я пішов на навчання. У 2012 році працювала асистентом-директором та повернула додому.

Чому?

- Одружена? Але навіть за те, що я хотів піти додому. Москва - це гарне місто, я дізнався багато там, але я не хочу жити там.

- Чому знову?

Для мене Київ - комфортне місто. І я не хочу залишити тут. Я нічого не бачив. Незабарвлений - потрапив в трупа, потім в інший. Окрім театру, не було театру.

до Чи не ви?

до Немає часу. Коли я повернувся до Києва, я видихнув.

- Бівер, дихає?

-Так? І це дуже важко: ніхто не знає мене, хто потребує мене з моїми навичками? По суті, тільки після «трам ...» стала хвиля ...

Ми знаємо, що в цій області, як в рідкісних інших, дуже важливий аспект: Хто? Марія Караман Звісно, я до. Так робота над владою є передумовою. І впевненість в собі - режисерська і акторська діяльність - відразу видно.

-Я! так, "Tram ..." я витягнув. Ми не будемо говорити про режисера, бо режисер без режисера не буде. Починався робити - все вийшло. Тепер важко оцінити, адже око «змивається». В принципі я не зроблю на сцені виконання, що стане «бомбом». Все більш адекватно: чим більше матеріалу я можу підготуватися до етапу, тим краще я буду готовий до Великого Видовище.

- Ви все ще виконуєте вистави для двох акторів?

-Так. Я боявся, що більш важко зібрати.

- Я знаю. Або не знаю, як довго процес займе. й

Я, ї. І я дуже щасливий, що все вийшло швидко, і актор прийшов до гри дуже швидко і органічно.

Так само, залежить від партнера і директора. й

- Звичайно. Але я радий, що був такий хороший матч, тому ми будемо працювати разом.
І знову про Трам. Найбільший виклик – сісти і йти. Необхідно фантазувати і стадія в космосі. РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish Ви знаєте? Це важко для мене, важко для акторів. Дякуємо за довіру! Це був дуже складний період: як зробити об'єднання акторів з трамваєм? В іншому випадку ефект камери не буде працювати, глядач відчує його. Друга проблема полягає в тому, що коли ми погодилися з депо і потрапила в трамвай, то перше, що ми зрозуміли, що не було достатньо світла. І звук...

- Ви тільки робите це в одному автомобілі ще?

-В даний час так. В цілому було багато технічних питань, в тому числі маршруту. І був дуже важливий момент – розвиток акторів під час першого виступу – і це дуже важко. Для мене морально-психологічний ризик закінчується, коли я сидю на пульті дистанційного керування – я все одно проваджу весь процес через світло / звук у подорожній трамваї.

- Ісус Христос. Ви також легалізація і хто ще?

-Я! Але перемикач працює там, я ходжу від директора до техніки, досвід роботи з світлом величезний - з дитинства я люблю його. Хоча, в трамваях з підсвічуванням не особливо грають, режим один, який досить для всіх потреб. Крім того, за ноутбуком це проблема – якщо ви працюєте з мишею, можна почути натискання, сенсорна панель некомфортний. Але це особливе напруження, я підкажу, щоб впоратися з ним. Але. З моменту переходу в техніку, актори отримують величезну кількість психологічного стресу. Переглядач знаходиться на півметра або навіть ближче, дуже важко вірити в обставини. Я спробував принести якомога більше гумору в цю мелодрами. Не так багато в тексті, як в підтекстах, в деяких діях, і це важко для хлопців: ось гумор, тут сміється через сліз, але ось досить серйозний. І все це в піковому режимі навантаження, вам потрібно глибину актора і діапазон, який я ще не знаю, як навчати. В цілому, вони захотіли стільки, скільки вони могли. Весна, любов. Але любов драматична. Але в космосі автомобіля відрізняється. Це суперкамерний. Простір мінімізації. Але хлопці щасливі. Актор, який приєднався до виробництва, після прем'єри сказав, що він любить все - матеріал, умови, партнер, режисура. Дуже приємно і приємно.

- Sonya - сказав щось схоже. Я дивився її пошук персонажа під час зйомки – легко, акуратно, швидко і точно, дуже сподобалося – і вона зазначила, що вона була дуже комфортно працювати з вами і, дуже важливо, зростає.

- Я зацікавлений у роботі з нею. Вона все з великою відданістю, не зберігає себе, і добре розуміє мої думки, які я не завжди спілкуюся з нею. «Я розумію» і не поясню, я просто думав. Але він вже потребує наступного кроку, щоб розробити далі, там де потрібно глибокий матеріал. Я вже думаю про це, про наступні кроки.

Чи підтримує хтось із ідей «Tram»?

Київпастранс допомагає нам з репетиціями та технічними питаннями, для яких я дуже вдячний, адже без цієї допомоги проект не відбувся, я знайшов інше місце. Незважаючи на те, що у вас все-таки є дорожня дорога, раптом джем, щось інше ...

- Будь-які зупинки через трафік?

-Так. Я вирішив. Але рішення підходять для цього конкретного виконання. Вони не працюють для інших. Але якщо вони допомагають нам на технічному боці, я знаходжу ще кілька. Я хочу зробити класичний там. Звейг, Амок. Мрія.

-Медя. Це ніколи не простіше. Приїжджайте до Бога.

-Немає! Я все одно повинен виростити до такої філософської стиглості. Але, якщо ми беремо з «важкого», то я хотів би зробити «Всі» Сартре, Звейг – він дрочить, як вода, в трамваях має бути добре «забути», «Карена і Кареніна» – просто діалог, без зайвих героїв. Що мені цікаво і актори.
І з легень деякі Hitchcock детектив, фантастичний. В цілому одна з цілей полягає в тому, щоб спробувати більше жанрів. Нові розробки, нові технології
Починався легко, так як аудиторія подобається. За віковими категоріями я ще не забрав, але очікувана реакція на жарти ще там. Тексти пісень, а це означає: І коли все відбувається, я просто не хочу залишити. У трамвайних трамвайних трамваях щось об’єднало. Він відчуває себе великим. І дивовижний досвід. Я ніколи не відчував таку відповідальність за всю команду – люди, які працюють над плакатами, технічними питаннями, прибиранням. І здається, що після такого підходу літак без водоростей.

- Я збираюсь зараз. Просто з зони комфорту. Дуже серйозно. І наступні кроки в цьому напрямку - ви вже знаєте, що почати з.

-Так. Це легко для мене зараз. Готовий для нових виробництв, експериментів. Готовий для будь-якого і не боїться невдачі

- Великий. По суті, тільки правильні горіхи роблять щось нове і цікаве. І «нормальні» люди не ходять. Афрід ... Вони бояться інвестувати себе в довгострокові проекти без гарантованих результатів. У багатьох професій, навіть якщо спеціаліст не так хороший, він все ще заробить щось. І в цьому районі такий номер не працює. На краще, родичі і знайомства застібаються.

-Я розумію. Фінансові питання зупиняються багато. Взяти мене: коли я працював в Москві, це досить гідний рівень, я не мав шукати, все було якось по дорозі. Я просто мав дати результат, що я можу дати легко. А коли я повернувся до Києва, все від нуля. Я розумію всіх.
Після повернення, я не дала ніяких проектів. Я також мав дізнатися українську мову. Ну, як навчити. Розуміння і розмова – це різні речі. Про півроку пізніше, необхідно провести весільну церемонію українською мовою. Так я запам'ятовував напівгодинну розмову так багато, що коли я запитав перевести пізніше, я не міг. В цілому я працюю багато, я не боїться невдач, я шукаю мій стиль і я вірю, що там вже знаходить.
Мені сниться опера. Вона навіть пішла на консерваторії. Моя перша освіта була музикантом, акордеоністом. Я навчався протягом двох тижнів, зрозумів, що вони не дадуть те, що я хочу, фінансування є розпадом, розчаровує, зліва. П'ять. Опера зростає, а в театрі в цілому ситуація сумна.

до Я знаю трохи про ситуацію. Є державний сегмент, який сидить на субсидії. І є досить комерційні проекти - "Дах", "Чорна площа", театр на Печерську ... Так, не всі прості і гладкі, але глядач йде. Одяг, однак.

до Звичайно це постійний ризик. Поєднання глибини з легкістю доставки. І зробіть його

-Так. Вам потрібна легкість і гумор, коли аудиторія сміється на 10 хвилин. Але це просто кінчик на якийсь глибокий момент. Однак існує ризик - на хвилі сміху можна пропустити цей момент.

до Так, існує ризик.

до На будь-якому рівні. Ви дивитесь на виробництво «З коченням ...» з Ярмоноком та Гармашом?

Так! Де дія в ліфтовому передпокою?

- Точно. Абсолютно неймовірна річ в духовці, глибина, гумор. Але є епізоди, коли ви хочете ставити, і аудиторія продовжує сміятися. І шампан, так. Це те, що я хочу, глибина і рівень.

Так, я до. І я, як мій вже ступінчастий виступ у власній формі, але ще немає «такого».

- Натюрморт.

- Я готовий. Але це не просто.

- Хто зараз піклується? Покажіть мені, що про камеру

-Надія. Історія дуже проста, сповнена всіляких театральних речей, які ми дійсно любимо. І все, що створюється атмосфера. Ви побачите для себе.

Після цього

Це чисто суб'єктивно, тому що це шахта. Я може бути божевільним, але ми не можемо це зробити без нього. Так, для мене дуже важливо, щоб після виконання я хотів піти додому, не заплітаючи це тепле почуття. І той факт, що «чорт» не всі – добре, дрібно.

- Не всі, так.

Аудиторія, як актор, повинна бути «помпене» для перегляду таких продакшнів. Почати з чого простіше, після чого вдасться відчути щось більш глибоке

до Немає попиту, абсолютно. Але я ще не чекаю перевипуску. Просто перевірте.

Покажіть мені, коли ви повернулися до Києва, ви вже встигли подумати, що ідея створення Караманської лабораторії або ідеї прийшла пізніше. Який проект?

- Я мав ідею. А коли я закінчив театрал, я запитав питання в інтерв'ю для журналу (і попросили всіх своїх однокласників, але різні, я отримав це) – чи готовий до сценічних п'єс, збираю троуп і створити театр. Я сказав так в майбутньому, але я не готовий прийняти цю відповідальність. Коли я повернувся, я отримав досвід, підготував психічно, і зрозумів, що я міг. І минулого року, коли я випустили кілька продакшнів, я зрозумів, що так, я готовий і я маю людей, які готові працювати з мною.

до Де ви знайдете їх?

- Випадки. Я прийшов до КХА для проведення перевірок - Я зустрівся з Соняною Торопчиною. Я не взяв, було болючим сльозам, але продовжував спілкуватися з дівчатами. Ще одна дівчина була запрошена на власну гру «Новий квест Alfie» – моя перша робота в Україні.

Найвища Альфа - про електромережі?

-No) Це чистий комерційний проект. Від постійного струму було замовлення. Я не знаю жодного дитячого матеріалу в Україні, тому я його писав. Вона запросила акторів з Бориспільського театру, з яким вона співала. З світом на нитку, і там були ромби.

до Скільки людей на проекті сьогодні?

- Десять акторів. Плюс десять - технічна команда

- Декент. Ми можемо зробити щось вже.

-Так. Але я не можу це зробити з усіма.

На десять осіб не просто стадія.

-Я знаю. Я хотів поставити на вісім персонажів цього року - театр не витягував фінансово. Так, зараз є п'ять людей в новорічній грі. Немає більше. Хоча, немає, я лежаю: "Кум Мирошнік" - 4 актори + 7 дівчат колективу.
Я хочу побудувати команду. З Я не байдужий до бібліотек – Я люблю сидіти за пару годин – я зробила друзів із Світлоглядом. Один з онуків працівників має акторку. Я думав, «Чому не спробувати?» Хочу познайомитися з моїм стилем, працювати з багатожанровим матеріалом, дати роботу акторам, і себе. Є відмінна камера. Вона прийшла в, запропонував бартер. Вони сказали, "Ком на!" Я почав використовувати бібліотеку для повноцінного використання. Внутрішня інсталяція – продуктивність на місяць. Він був міцним, але ми це робили.

до І без щільної рамки часу, це не вийде. Які жанри ви змогли «тривати»? І заголовки шоу.

Точка No Повернутися - це простий жанр, комедія. "Дівчина і роса" - Я не знаю, де взяти її. В цілому це дитяча гра, але є тема ектерності, і Сократи, я не можу визначити. Я не хотів би грати, але я сказав дівчатам, "Якщо ви можете вірити обставини цього матеріалу, ви і я можу зробити все." І важко вірити, особливо глядач закривається. Але я зробив, і я думаю, це мій перший шанс. Що важливо, щоб вони вважали мене після цього шоу. Тоді вона приймала Теннесі Вільямса «Дестина до щітки» – без сюжету, і завдання було точно знайти сюжет. Я знайшов його простий, але вдалося зрозуміти і розкрити текст. До цього я не розумію, чому Вільямс був письмовий простір, і він працював. Але глядач був розділений, не був середній мелений - або дуже сподобалося, або навпаки.

- Я думаю, що мені потрібно. «В середині» схожий на карцею судів. А питання смаку в музиці, театралізовані, візуальні мистецтва легше вбити, ніж пояснити, чому одне подобається і не схоже на інше.

- Звичайно. І більше. Іноді я знаходжу, щоб пояснити те, що я буду. Але актори розуміють мене якось. Ну, паралельно з «Трамом» я поклав у Бориспіль «Кума Мирошнік». У вас є дивовижна лінія. Дівчинка – танцюрист, хлопчик – цуценя. І співак. Умови - місяць терміну, щоб бути смішним, цікавим. Є мер. І почався жах. Перший приніс вирок: цуценя не підходить. Тоді я перевернув текст. І перевернув його. Так що я міг стати її якось. В результаті хлопець пішов з затисків, він почав відкрити, актриса відіграла. Я дуже щасливий.

- П'ять виступів. Більше про шоу. І ви хотіли перемістити пальці в театральні пампси?

-Так. Моя бабуся - вчитель літератури і російської мови. Мама теж є плюс коханець фігурного катання і акордеон. І я був першим прийнятим до музичної школи в класі акордеона. Я також люблю балет. Поке є коханцем літератури і театру, в той же час покатався по всій Москві. Я люблю свою відповідь на питання, "Як показати?" "Ви знаєте, що кава в шведському фуршеті була смачною." Так весь час навколо - танцюючі, музика, виступи. Тоді я вступив в музичну школу, бо я вірив, що якщо я пішов до театрального університету, музична освіта буде необхідно. І спасибі Богу Я думав так. Вона навчалася протягом трьох років в Миколаєві, потім два в Москві. Час йти. Я "шкнув", "гакала". Я прийшов до GITIS. «Чому ти, де ти з тебе» – ти можеш почути все. Не беріть його. Я не зроблю його в Pike.
Мій брат -- він актор - слухав мене, і він дав мені вирок: "Ви не в 4%, які прийняли сьогодні." Він був катастрофою, але я сказав собі: "Я приходжуся!" Я почав виступати на сцені.
У другому році вступив до Інституту російського театру і відразу ж взяв до третього туру. Я не вірю, що щастя є непристойним, але й змагання. Дуже крутий курс. Всі талановиті цікаві, з досвідом. І четвертий рік вони вже стали фортепіано, там були їхні глядачі, ми отримали зал. Це любов я пішов за. Червона площа, Кузнецький міст, біля нашого театру, зали для 500 місць у старому будинку. Ніяких сидінь, немає бруків. Зараз всі сильні професіонали, театр «Курорт» на Нагатинської. Хтось бере участь у музиці.
Я хотів піти додому. І ставити його тут. Так, я пропустив свою улюблену команду, іноді хочу піти до Москви, їсти з них, тут я не маю такого широкого оточення. Але я зроблю. Це просто час.

- сто відсотків. Є продукт, і нестандартний і холодний, тому скоро все буде

- Я подбаю про результат. Були страхи, але - "до чого потрібно, поверніть на уяву" - і все вийшло. Завдання зараз полягає в тому, щоб зробити другий продукт, який краще.

- Так само?

-Так.

до Що буде?

- В обструктивному пошуку. Я прочитав багато грає. Я люблю Leroy Jones' Flying Dutchman, як він написаний, але це дуже схоже на те, що ми просто кладемо, коригуємо для більшої глибини. На Стругацьких є хороший матеріал, але є багато акторів, які беруть участь, я не можу це дозволити. Я люблю ставити Сартре, але це занадто багато для трамвая. І в цілому це так складний, що я ще не досягла рівня, щоб поставити таку річ. Що я згадувався на першому засіданні була розмова між Кареніном та Кареніною, але має бути глибока обробка, і я ще не готовий. У літньому періоді буде перерва - спокійно, без забігу я прочитав. Є докази, що глядачі хочуть бути залученими.

- Інтерактив з глядачами? Ну, це не стояти, шкода.

Я не хочу, в такому невеликому просторі, все може піти до пекти.

- Я погоджуюсь, це дуже хитрий варіант. Видовище є структурованим, і дуже важко контролювати реакції і поведінку в інтерактивному режимі.

- Сама річ. Відомий досвід. Крім того, жоден з моїх хлопців не має досвіду.

до Я маю

Я знаю. Вже взята замітка) Я, так що жінка почала коментар, і це був тихий жах...

Немає, якщо ви вже граєте з аудиторією, це буде шоу. В принципі можливо, простір дозволяє. Але це інший формат.

до І це. В цілому, я не готовий до такої взаємодії, бо я не розумію, де така відповідь призведе, неможливо контролювати, і я не хочу перетворювати в мене.

до І якщо ви спробуєте це - пам'ятаєте «Лев» з Янковським і Гармашом? Додайте трохи гумору і поставте його в машину. Так само, як, божевільний. й

Конфлікт двох чоловіків дуже цікавий. Я хотів би зробити щось, як "Мідний розмова".

- Це. Але мені здається, що Квартет я виданий нішу, і якщо ви робите щось в цьому жанрі, то вам потрібно принципово нові рухи плюс серйозно відповідати вимогам гри.

- Привітний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це зручно бити в трамваях. Так знову, те ж саме, вам потрібна глибина з гумором. Але глибина не занадто багато, щоб глядач пішов на трамвай влітку. Шукаємо. Але я хворий, і з прийняттям до тих пір важко.

І в цьому стані я теж творчий. Я можу їсти, ходити, навіть вправи. І ось Шиш.

Ой! Я ящик. Я люблю його.

Випробувано секрет швидкого виробництва виступів

-Так? Вчити їх не давати.

-Не) Просто спортивна дисципліна. Терміни, цілі

- Що теж. Займався в Гармонію вільної боротьби. Це Юрій Геннадійович, мій тренер, тому він назвав його системою. Право в житті дав мені багато.
Так знову покаже шоу. Я вичерпаний.

- Ви самі зачіскаєте?

-Так. Я не можу дізнатися інакше. Немає нічого очікування. Але я не маю забігу для забігу. Я працюю за рік, десь в серпні, якщо є безкоштовний тиждень, я сидю, аналіз, ревізит. Він був поганим. Не всі люди змогли працювати разом. У мене є люди, які не люблять що робити, є люди, які не люблять робити це. І часто не люблять, тому що терміни невеликі, і відповідальність велика. А ми хочемо грати, але ми не хочемо танцювати, а тіла дерев'яні. Важко розвиватися. Тексти пісень, а це означає: І найгірше, що я коли-небудь зіткнувся з хворобою. Людина має біль у спині, біль ноги, і нічого не ми можемо зробити про це. А терміни літати. Я кажу, "До спорту, танцю" Актор завжди повинен бути фізично здоровим. Зрозуміло, це молоді актори, які тільки закінчили.

- Я думаю, що це просто трохи початку, коли ви працюєте з тими, хто є. А коли ви працюєте з тим, хто хоче, ви збираєтеся почати розмотування більш значущих речей. І вирішите їх по-різному. Етапи зростання

- Ну, так. Все, що вам не потрібно. Все, що потрібно, щоб прийти. Він знову залишить, якщо / коли не потрібно. І головне. Я був акторкою. Величезне спасибі. Ви відповідаєте за себе. Не скажи, що люди не люблять чути. Я не звик до цього. Коли ви говоримо, ви бачите повторення, навіть ненависті.

-Стоп. І це незрозуміло. Якщо людина є професіоналом і ви не можете сказати йому, що він дерев'яний, то я шкодую. «Танк ви» слід сказати три рази і зробити «ко» для підказки і виправлення. Це можливість професійного зростання

- Не кожен думає так. Хоча ми також забиваємо в те, що ви будете розповідати і сприймати його потрібно адекватно проаналізувати. Але - відхилений. Якось я навіть сказав, що я підірвав здоров’я людей. Наприкінці року, якщо у мене є час, напишіть до молодого художника. Ці, які просто грають. Що це просто катастрофа. Регераль, вам потрібно зробити щось, і вони, пам'ятайте, як вони працювали в своїх ескізах, думають, що потрібно писати 500 сторінок напряму. І це загальна ніч.

- Я спробую уточнити. У гру. Ви маєте справу з акторським персонажем, його завданнями, діями,

- Звичайно.

до Що ще потрібно? Робота над ним?

- У мене є те ж саме питання. Я не знаю, що ще давати. Прийняття до відтворення. Іноді це сталося - розібравшись, не йде, а потім раптом це сталося. Я не знаю, як. «Я не знаю, що ти думаєш, але це те, що потрібно». Ви не можете підготуватися до ролі, якщо ви просто думаєте і напишіть. Ми повинні діяти. Почати

Отже, якщо емоційний апарат не закачується, одна голова не може зайняти багато

- Звичайно. Візьміть Янковський, комбінацію голови та апарату. І на цьому рівні... Але що важливо, щоб побачити, як він виріс, можна навіть простежити фільмографію.
Такі речі ... Тож я буду закінчити рік, як це, а потім я сидю і думаю.

-Одна картина, де ви хочете піти, вже там або поки ми просто пішли, і з'явиться вона?

- Я хочу заробити гроші, що я люблю. Я хочу, щоб зробити гроші. Це океї, це океї. Я ціную професію актора, я ціную над багатьма іншими, бо це дуже складне поєднання спеціального психічного стану, волі, свободи, розуму, тіла. Я не знаю професія, яка більш складна – навіть художник має менше завдань, ніж актор. Навіть перед директором. Режисер-постановник – щось абсолютно різне: фантазія, бачення, стратегічне мислення. Це так чи ні. Але актор супер ускладнений.
Я хочу пристойну вдячність моїй роботі. Щоб отримати в колі людей, щоб створити його навколо вас, щоб він був оцінений. А потім ви зробили шоу, де можна сказати, "Чому мій стиль".

- Ви шукаєте дитячі майданчики?

- Так само починається. Я не мав часу. У бібліотеці є дружня і творча агенція, де ви можете вільно переглядати. І для інших сайтів, які потрібно мати щось, щоб запропонувати. У Могилянці, різні арт-центри та багато

до Що таке питання? На додаток до трави, решта продукції можна показувати на різних місцях, поки я розумію, згідно з пропсами в них – здоровий мінімалізм.

- Так, все переміщення. Звичайно, я хочу зробити щось нове і цікаве. Якщо є пошук, тести, то “новий” ви хочете серйозного матеріалу. Натюрморт Звіс згадав останній раз. Він дуже "російська" різновид хлопця.

Я не знаю. Мені здається, що в літературі це більш важливо, коли деякі вібрації збігаються з автором, а не національністю. Достоєвський, як не прийшов мені спочатку - і не прийшов, добре, поганий для мене з нього - як це було, і до цього дня. А Хемінгуей, мабуть, 11 років, і я знаю, що це був переклад і все, але це було мій. Прості речі, не зайва патологія, але так смачна. . й

- Перекласти Hemingway. І, так, просто про найважливіше - аеробіка. І література. І на сцені. Але це повинно бути простотою, не примітивом. Не одинарні. А потім є загадкові речі. Наприклад, в один раз дуже велике враження було зроблено «Лорд Голловлєв». Тепер я не можу пояснити, що я можу бути захоплений в цій неймовірно нудній книзі під час свого часу, але це сталося. І тепер Zweig прийшов таким же чином. Сартре ще не готовий...

Пара тижнів взяти барбітурати - і все вийде.

Але коли я читаю це, почуття це те, що: це незнімне, але якщо ви його поставили, це буде цікаво.

до Миша Кострова. Нормальний майданчик. На ньому в довільному порядку, але не в випадковому порядку (це важливо, з'єднання зламається вниз), розташовуються чотири об'єкти. У нас була подушка, вогнегасник, лавка і стілець. Три людини грають імпровізація Kin-Dza-Dza. Актори не в звичайній реальності, але в реальності вони керують (або неможливими) для створення. Складний. Але коли він виходить – висока неймовірна, гусячі, відчуття «що це було?» І коли ти дивиш дію, і коли на комплекті.
Про «відомі та експерименти». Якщо це чудовий, вам сподобається.

- Так, я думаю. Займається час. Отримати готовий.