31.05.05. Всесвітній день Блондинка

2001 р.

Громадяни Америки відомі бійцям для всіх прав. І якщо американські жінки починають боротися за права, краще вийти з шляху. Ви дуже помилкові, якщо ви думаєте, що тільки російські дівчата міста коней повинні зупинитися і пограти горіння хати. Ще одна річ, що активна позиція життя за кордоном жінок дещо відрізняється. Але розкачати вас в лінії з асфальтобетонними костюмами, які вони дуже здатні. По суті, тому, що в 2001 році група визнала дамські юристи з Сполучених Штатів оголосила про те, що шо має намір урочисто відсвяткувати день блондинки, ніхто не був жартівливим. Тому що це коштує вам. Крім того, вони означають не тільки зібрати, висить, підірвати деякі бари навпіл. Все подається під правим соусом. І з таким поданням, навіть громадянин Кислярського погодився підтримати Спілку Слова та Орал.
Так, зауважив, що учасники мають намір безперешкодно боротися з загарбуванням на основі статі та порушення на колір волосся. І для натяків про отримання дипломів, ступенів, посад та інших речей, не завдяки професіоналам, але абсолютно різним, хоча і приємним якостям, буде обертати натяки для повного виснаження матеріалу.
Я не здивував, що блондинки це робили. А потім знову. А потім до Всесвітнього виросту. Чи дійсно це питання про пригнічений і відхилений, або просто підходящу причину приділити додаткову увагу собі – не знаю. Але активісти розщеплюють міфи про прозорість мозку блондинки (нехай – вбивати не розуміти.
День події з липня по останній день весни, який, на мій погляд, є дуже правильним і символічним - тільки до Дня дитини.
Хороші жінки і дівчата. Ми любимо вас будь-яким кольором волосся. Святкуйте здоров’я. Для своєї частини я б сказав: 31 серпня – брюнетки, 30 листопада – червоний, 28.02.2029 – коричневий. Небесно.