Путін і хлопчик

У середу, 28 червня 2006 р., Марія Степанівка Підкобадько і її п'ятирічний син Андрійка прибув до Москви вперше. Марія Степановна, вчитель історії сільської місцевості, давно мріяв про столицю її величезної Батьківщини, прогулявшись по Червоній площі і приймаючи Андріїку до McDonald's. Не було проблем з культурною частиною, на станції, а баркери з мегафонами обіцяли швидко і недорого показати всю Москву. Зважившись трохи – екскурсія до Кремля та опитування пам’ятних місць – Марія Степанівна обрано першим. Він обіцяє бути хорошим днем.

Вони були на площі Іваново, коли раптом небо затемнено і стала якось холодним. Поблизу групи туристів, людей в скатертинах, як з тонкого повітря. Марія Степанівна відчувала щось, приймала Андріку рукою, а в той же час три люди в одному костюмах і обличчях підійшов її. Усе три отримав свого роду ID, і Марія Степанівна зрозумів, що щось незвичне було про це.

до Яке Ваше ім'я? - Перший запит.
- Марія. Марія Степанівна Подкобатко, жінка сказав плутанно.
Чи є ваша дитина? другий запитав.
Я. Чому?

На фразі “х”сђрμс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‡р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚рμс‚рёрѕс‚рѕс‚рμс‚рѕс‚рμс‚рμс‚рμс‚рμс‚рμс‚сђрμрμс‚сђс‚с‚с‚с‚с‚сђсђсђсђсђсђрѕсђс‚с‚с‚сѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сђсђс‚с‚сђсђсђрѕсђсђсђсђсђсђсђрѕсђсђрѕсђсђсђрѕсђрѕсђсђ
"Добра дитина", - сказав третій. - Що таке ім'я?

Андрій був німим і дивився на мамі, потім на дивних дяках.

«Андрі», - сказав Марія Степанівна на сидячому голосі. - Що відбулося?

Перший штепсельний вухо з пальцем і слухав. Потім він забив у голосі і, не звертаючись до будь-якого, сказав: що об'єкт здається, так, правий тип, є п'ять хвилин зліва, дати команду тут, швидко.

Марія Степановна, другий початок, той факт, що в чотири і півтора хвилини президент нашої країни пройде через цю площу. Згідно з нормами, Президент підійме групу туристів, скажімо вело і поцікавить свого хлопчика на животі.
- У шлунку? Марія Степанівна думала, що вона почувала.
- Так, в шлунку. Це право. Я сподіваюся, що ви не розуміли? третій попросив з легким штовхачем.
Марія Степанівна була плутана німка. Першим зафіксував вухо знову, а після паузи почав говорити швидко і чітко:

до Ми не маємо багато часу. Якщо ви погоджуєтесь, то зараз стилісти, візажисти та мовники будуть працювати з хлопчиком. Нарада не більше однієї хвилини. Після того, як ви прийметете, куди попросите і подаруєте незабутній подарунок з гербом Російської Федерації. Який подарунок ви хочете сина?

Поблизу Марія Степанівна, Андрійка і три люди в скатертинах, 10 більше людей з'явилися з тонкого повітря і все виглядали натягом в сільському учителя і сина.

- Три хвилини зліва. Ви погоджуєтесь? Немає більше хвилини. Один поцілунок на животі.
Який подарунок? Чому ти мовчить?
«Я хочу квартиру в Москві», - сказав Марія Степанівна.

І був такий тиша, що Марія Степанівна почув її серцебиття.

- Вибачте мене?

«Я хочу невелику квартиру в Москві» Марія Степанівна повторилася в дивному голосі.

Кожна стара жінка, потім дивиться на одну.

Першу зірку відреагують в очі жінки, повільно підняли свою руку, захопивши вухо і поговорили в її манжет:

- Вона хоче квартиру в Москві. Так, в квартирі, він лікував його гранатометом, якби його вухо стало заспокоїти. - Що? Немає часу, два хвилини всіх...

На обличчі вперше відбивається перплексність. Він опустив руку і подивився на жінку.

до Ви погоджуєтесь на однокімнатну квартиру в Південному Буковелі?

Всі народи в скатертинах за ним зробили свого роду вугровий звук. Здавалося Марія Степановна, що в цей момент весь світ виглядав на неї, а доля світу залежить від її рішення.

- Я не впевнений, що я повинен думати. Чи є що-небудь ближче до метро? У животі!

Хтось стрибав, інший захопив голову і розтоплений. Перший пішов під пахви, дивлячись на гармату.

“Ми згодні,” жіночий голос вийшов з-за.

В той час як торгівля збиралася, жінка прийшла спокійно з маленьким хлопчиком близько п'яти.

до Ми погоджуємось з однокімнатними номерами в Південному Буковелі.

Три чоловіків у скатертинах критично досліджено жінку і її сина. Він був дуже схожий на Андріка, тільки трохи коротший в одній футболці і шорти, але без шапки.

до Яке Ваше ім'я? - Другий попросив у строгому голосі.
до Мені — Світлана Петровна, 69 років народження, російський, одружений, працює лікарем. І це мій син Микита.
Микита, думливо поширила третє місце, і ви, і ваша мама просто витягнула удачливий квиток.
І сказав він,

«У групі, увага, об’єкт», який вказував Нікіта, «від 1 хвилини зліва». Швидко! - Зачекайте, що про мене?! - майже випав на кричу Марія Степанівна.

Але ніхто не чув. Команда стилістів, артистів макіяжу, копірайтерів і пекл знає, хто ще почав працювати. З Микитою знімається сорочка, шлунок потертий вологою серветкою, відразу одягаємо на нову білосніжну трикотаж, розчісуємо і посипаємо чимось смачним.

- Ні. Скажіть його знову, будь ласка. Добре зроблено.
- Увага, тридцять секунд!
Світлана Петровна, ваша роль проста, витриманий в сторону і бути ембаррасованими.
Розкажіть водія не забути, що поганий гарантій.
- Двадцять секунд.

Він був схожий на квадрат, який отримав більш легкий. Команда зникла в повітрі, якби вона ніколи не була, були тільки туристи, попереду стояли плутанина Микита, а поруч з ними ще більш плутаний Андрей. Від Великого Кремлянського палацу підійшов групу людей, які під керівництвом Президента РФ.

, Україна

папка