831
Найчесніший слово.
Давайте мені розповісти вам маленьку історію з дитинства. Історія невелика, але з великим змістом. Я любив його як дитину, і після багатьох років читання, сльози вийшли назад.
Олексій Іванович Пантелєв. Небесно.
Я бачу, що я не можу сказати вам, що це маленька людина назва і де він живе і хто його тато і мама. У темряві я навіть не знайшов гарний погляд на обличчя. Я тільки пам'ятаю, що його ніс був у веснянки і що його штани були короткими і зберігалися не на ременях, але на таких ременях, які кидають на плечах і закріплюють десь на животі.
Я не знаю, що це називається, на Василевському острові, біля білої церкви. У мене була цікава книга, я сидів, читати і не помітив, як прийшов вечір.
Коли мої очі були завантажені, і це стало дуже важко читати, я заслала книгу, отримала і пішли до виходу. Сад був вже порожнім, запаленим на вулицях, а десь за деревами дзвіночок сторожника. Я був боятися сад, і я ходив дуже швидко. Судденно я зупинився. Я чую, що хтось торкнувся за кущами.
Я перевернувся до тротуару - в темному маленькому кам'яному будинку, які знаходяться в усіх міських садах; деякі види кабіни або хвіртки. А поруч з стіною стояв маленький хлопчик з семи-осьмого, і з головою вниз, плетемо гучно і незрівняно.
Я пішов і сказав:
- Гей, що неправильно, хлопець?
Він відразу, як якщо на команді, припинив кричу, підняв голову, подивився на мене і сказав:
- Ніщо.
- Як це океї? Хто болить тебе?
- Нібо.
до Ось чому ти лікуєш?
Він все ще важко говорити, він ще не ковтнув всі сльози, він все ще заспокоївся, віджимаючи, змиваючи носа.
"Ойдіть, - сказав він. Дивитися, це пізно, сад закриває.
І хочу взяти хлопчика вручну. І сказав він:
- Я не можу.
- Ви не можете чого?
- Я не можу ходити.
Як? Чому? Що неправильно?
"Нехай, - сказав хлопчик.
- Ви хворіли?
до Ні, він сказав, він відмінно.
до Ось чому ви не можете йти?
Він сказав.
- Яка відправка? Що таке відправлення?
- Ну, не ви розумієте? Ми граємо.
- Хто ти граєш?
Хлопчик, зважений і сказав,
Я не знаю.
І я зізнаю, що я думав, що, ймовірно, хлопчик все ще хворий і що його голова не дрібно.
- Послухай, сказав він. - Що ви говорите? Як це так? Ви не знаєте, хто?
до Так, хлопець сказав. Я не знаю. Я був сидіти на лавці і там були деякі великі хлопці, що приходять і кажуть: "Ви хочете грати в війну?" Я кажу, "Я хочу." Вони почали грати, і вони сказали, "Ви є сержантом". У нас є великий хлопчик -- він був маршал -- він приніс мене тут і він сказав: "У нас є гарматний склад тут в цій коробці." І ви будете... Залишайтеся тут, поки я змінив тебе. Я кажу, "Окай". І каже він: "Дякуй мені своє слово, що ви не залишите."
- Ну?
Ну, я сказав: "Небесно, я не залишаючи."
- Так що?
- Ось ми йдемо. Я стоячи, вони не приходять.
- Гаразд, я посміхнувся. - Як довго вони кладуть вас тут?
до Це ще світло.
до Так де вони?
Хлопець знову зважився і сказав:
- Я думаю, що вони пішли.
- Як ви залишили?
- Забулись
- Тоді чому ти стоїть?
- Я сказав моє слово чесно...
Я вже хотів сміятися, але потім я зловив і думав, що не було нічого смішного про це і що хлопець був абсолютно правим. Якщо я дав своє слово на честь, то ви повинні стояти, незалежно від того, що відбувається - принаймні лоп. Якщо це гра чи ні, це не важливо.
до Ось як вийшла історія! - Я сказав йому. - Що робити?
"Я не знаю, - сказав хлопчик і знову загинув.
Я дуже хотів допомогти йому в деяких випадках. Але що я можу зробити? Знайди тих, хто поклав його на охорону, взяв своє слово на честь і побігла додому? Де ви збираєтеся знайти ці хлопці? Вони повинні мати вечерю і сховати, і вони сниться десять снів. А людина на годиннику. У темряві. І ви повинні бути голодними.
- Ви голодні? - Я запитав його.
- Так, - сказав він, "Я до.
"Я сказав, що мислити. Зайдіть додому, отримайте вечерю та отримайте тут.
до Так, хлопець сказав. - Чи можливо це?
- Чому?
- Ви не військовий.
Я подряпинав задню голову і сказав,
Це право. Це не божевільна робота. Я не можу навіть зняти охорону. Це може бути зроблено тільки військовим, тільки бос.
Зустрівшись з нами. Я думав, що якщо ви можете звільнити хлопчика від свого слова, тільки армія може взяти його від опіку, так що що справа? Ми повинні шукати військові.
Я не скажу нічого до хлопчика, я просто сказав: «Чи не хвилина», і я не ходив до виходу. Не закрили хвіртки, а годинниковик прогулявся десь в найсвіжіших кутах саду і вигнав його дзвін. Я стояв на воротах і чекав довго, щоб побачити, чи пройшов лейтенант або навіть звичайний солдат Червоної армії. На жаль, не один солдат показав на вулиці. Я з радістю думав, що вони були військовими вітрилами, поїхали по вулиці і побачили, що вони не мали моряків, але хлопчикові майстри. Пройшов високу залізницю в дуже красиву переварку з зеленими патчами. Але залізничник з чудовою переваркою я був також в цьому моменті.
Я був про повернення в сад без солі, коли я раптом побачила – навколо кута, на трамвайному зупинці – захисна шапка командира з блакитним кінно-черепним болтом. Я дуже щасливий, як я був в цей момент. Я побігла голову до зупинки. І раптом, перед тим, як встигнути запустити, я бачу трамваю, що надходить до зупинки, і командир, молоду кінноту, разом з рештою аудиторії, збираю на машині.
З подихаю, я побігаю до нього, захопивши його руку і витнула:
- Комрад Майор! Зачекайте хвилину! Зачекайте хвилину! Comrade Майор!
Він дивився на мене з сюрпризом і сказав:
до Що це таке?
"Ви бачите, що це про те, - сказав він. Тут, в саду, біля кам'яної коробки, є хлопчик на годинник. Він не може залишити, він дав своє слово на честь. Він дуже невеликий. Він кричав...
Командир закрив очі і подивився на мене з лямкою. Він, ймовірно, подумав, що я був хворий, і що мій голова не був океї.
до Що робити з ним? - Він сказав.
Атмосфера відійшов і він виглядав на мене дуже похилого.
Але коли я пояснив трохи більше до нього, що сталося, він не замислювався про це, але відразу сказав:
Приїжджайте, дайте. Посуд. Чому ви не сказали мені прямо?
Як підійшов сад, охоронець підвісив замок на воротах. Я попросив йому чекати кілька хвилин, сказав, що у мене був хлопчик в саду, і великий і я вбігав в спину саду.
В темряві ми навряд чи знайдемо білий будинок. Хлопці, де пішов він, і знову, цей час дуже тихо, Я назвав його. Я сказав:
до Ну, тут я приніс бос.
Побачивши командир, хлопчик якось виправив, розтягував і ставав на кілька сантиметрів вище.
«Захист кораді», - сказав командир. - Який Ваш ранок?
"Я сержант, - сказав хлопчик.
Познайомлюся, я хочу, щоб залишити своє повідомлення.
Хлопець мовчав, замочений ніс і сказав:
до Який Ваш ранок? Я не можу побачити, скільки зірок у вас є.
«Я великий», - сказав командир.
Так хлопчик кладе свою руку в широку в'язницю його сірої шапки і сказав:
- Так, Матра. Замовили залишити повідомлення.
І сказав він так голосно і так дефліливо, що ми не можемо стояти його і сміятися.
І хлопчик також сміхався весело і знімається.
Не скорочилося три з нас, залишили сад, так як хвіртки запалені за нами і годинниковик перетворив ключ в свердловину кілька разів.
Головний подовжив руку хлопчику.
Добре зроблено, comrade Sergeant, він сказав. - Ви зробите справжній воїн. Про нас
Хлопчик щось дивився і сказав: "Добрий".
І дав нам велике честь і, побачивши, що його трамваї знову приїжджали,
Я сказав, що до хлопчика, і потішити його руку.
- Може бути я повинен бачити вас? - Я запитав його.
до Ні, я жити близько. Я не боїться, хлопець сказав.
Я шукав на своєму маленькому хребтовому носі і подумав, що він не мав нічого страху. Хлопець, який має таку сильну силу і
Таке сильне слово, не боїться темного, не боїться холіганів, не боїться більш страшних речей.
І коли він виростає, поки не відомо, що він буде коли він виростає, але хто б він був, ви можете гарантувати, що він буде реальною людиною.
Я думав, і я був дуже радий зустрітися з цим хлопцем.
І я шуок своєї руки знову і з задоволенням.
1941 р.
Джерело: рибальська сітка
Олексій Іванович Пантелєв. Небесно.
Я бачу, що я не можу сказати вам, що це маленька людина назва і де він живе і хто його тато і мама. У темряві я навіть не знайшов гарний погляд на обличчя. Я тільки пам'ятаю, що його ніс був у веснянки і що його штани були короткими і зберігалися не на ременях, але на таких ременях, які кидають на плечах і закріплюють десь на животі.
Я не знаю, що це називається, на Василевському острові, біля білої церкви. У мене була цікава книга, я сидів, читати і не помітив, як прийшов вечір.
Коли мої очі були завантажені, і це стало дуже важко читати, я заслала книгу, отримала і пішли до виходу. Сад був вже порожнім, запаленим на вулицях, а десь за деревами дзвіночок сторожника. Я був боятися сад, і я ходив дуже швидко. Судденно я зупинився. Я чую, що хтось торкнувся за кущами.
Я перевернувся до тротуару - в темному маленькому кам'яному будинку, які знаходяться в усіх міських садах; деякі види кабіни або хвіртки. А поруч з стіною стояв маленький хлопчик з семи-осьмого, і з головою вниз, плетемо гучно і незрівняно.
Я пішов і сказав:
- Гей, що неправильно, хлопець?
Він відразу, як якщо на команді, припинив кричу, підняв голову, подивився на мене і сказав:
- Ніщо.
- Як це океї? Хто болить тебе?
- Нібо.
до Ось чому ти лікуєш?
Він все ще важко говорити, він ще не ковтнув всі сльози, він все ще заспокоївся, віджимаючи, змиваючи носа.
"Ойдіть, - сказав він. Дивитися, це пізно, сад закриває.
І хочу взяти хлопчика вручну. І сказав він:
- Я не можу.
- Ви не можете чого?
- Я не можу ходити.
Як? Чому? Що неправильно?
"Нехай, - сказав хлопчик.
- Ви хворіли?
до Ні, він сказав, він відмінно.
до Ось чому ви не можете йти?
Він сказав.
- Яка відправка? Що таке відправлення?
- Ну, не ви розумієте? Ми граємо.
- Хто ти граєш?
Хлопчик, зважений і сказав,
Я не знаю.
І я зізнаю, що я думав, що, ймовірно, хлопчик все ще хворий і що його голова не дрібно.
- Послухай, сказав він. - Що ви говорите? Як це так? Ви не знаєте, хто?
до Так, хлопець сказав. Я не знаю. Я був сидіти на лавці і там були деякі великі хлопці, що приходять і кажуть: "Ви хочете грати в війну?" Я кажу, "Я хочу." Вони почали грати, і вони сказали, "Ви є сержантом". У нас є великий хлопчик -- він був маршал -- він приніс мене тут і він сказав: "У нас є гарматний склад тут в цій коробці." І ви будете... Залишайтеся тут, поки я змінив тебе. Я кажу, "Окай". І каже він: "Дякуй мені своє слово, що ви не залишите."
- Ну?
Ну, я сказав: "Небесно, я не залишаючи."
- Так що?
- Ось ми йдемо. Я стоячи, вони не приходять.
- Гаразд, я посміхнувся. - Як довго вони кладуть вас тут?
до Це ще світло.
до Так де вони?
Хлопець знову зважився і сказав:
- Я думаю, що вони пішли.
- Як ви залишили?
- Забулись
- Тоді чому ти стоїть?
- Я сказав моє слово чесно...
Я вже хотів сміятися, але потім я зловив і думав, що не було нічого смішного про це і що хлопець був абсолютно правим. Якщо я дав своє слово на честь, то ви повинні стояти, незалежно від того, що відбувається - принаймні лоп. Якщо це гра чи ні, це не важливо.
до Ось як вийшла історія! - Я сказав йому. - Що робити?
"Я не знаю, - сказав хлопчик і знову загинув.
Я дуже хотів допомогти йому в деяких випадках. Але що я можу зробити? Знайди тих, хто поклав його на охорону, взяв своє слово на честь і побігла додому? Де ви збираєтеся знайти ці хлопці? Вони повинні мати вечерю і сховати, і вони сниться десять снів. А людина на годиннику. У темряві. І ви повинні бути голодними.
- Ви голодні? - Я запитав його.
- Так, - сказав він, "Я до.
"Я сказав, що мислити. Зайдіть додому, отримайте вечерю та отримайте тут.
до Так, хлопець сказав. - Чи можливо це?
- Чому?
- Ви не військовий.
Я подряпинав задню голову і сказав,
Це право. Це не божевільна робота. Я не можу навіть зняти охорону. Це може бути зроблено тільки військовим, тільки бос.
Зустрівшись з нами. Я думав, що якщо ви можете звільнити хлопчика від свого слова, тільки армія може взяти його від опіку, так що що справа? Ми повинні шукати військові.
Я не скажу нічого до хлопчика, я просто сказав: «Чи не хвилина», і я не ходив до виходу. Не закрили хвіртки, а годинниковик прогулявся десь в найсвіжіших кутах саду і вигнав його дзвін. Я стояв на воротах і чекав довго, щоб побачити, чи пройшов лейтенант або навіть звичайний солдат Червоної армії. На жаль, не один солдат показав на вулиці. Я з радістю думав, що вони були військовими вітрилами, поїхали по вулиці і побачили, що вони не мали моряків, але хлопчикові майстри. Пройшов високу залізницю в дуже красиву переварку з зеленими патчами. Але залізничник з чудовою переваркою я був також в цьому моменті.
Я був про повернення в сад без солі, коли я раптом побачила – навколо кута, на трамвайному зупинці – захисна шапка командира з блакитним кінно-черепним болтом. Я дуже щасливий, як я був в цей момент. Я побігла голову до зупинки. І раптом, перед тим, як встигнути запустити, я бачу трамваю, що надходить до зупинки, і командир, молоду кінноту, разом з рештою аудиторії, збираю на машині.
З подихаю, я побігаю до нього, захопивши його руку і витнула:
- Комрад Майор! Зачекайте хвилину! Зачекайте хвилину! Comrade Майор!
Він дивився на мене з сюрпризом і сказав:
до Що це таке?
"Ви бачите, що це про те, - сказав він. Тут, в саду, біля кам'яної коробки, є хлопчик на годинник. Він не може залишити, він дав своє слово на честь. Він дуже невеликий. Він кричав...
Командир закрив очі і подивився на мене з лямкою. Він, ймовірно, подумав, що я був хворий, і що мій голова не був океї.
до Що робити з ним? - Він сказав.
Атмосфера відійшов і він виглядав на мене дуже похилого.
Але коли я пояснив трохи більше до нього, що сталося, він не замислювався про це, але відразу сказав:
Приїжджайте, дайте. Посуд. Чому ви не сказали мені прямо?
Як підійшов сад, охоронець підвісив замок на воротах. Я попросив йому чекати кілька хвилин, сказав, що у мене був хлопчик в саду, і великий і я вбігав в спину саду.
В темряві ми навряд чи знайдемо білий будинок. Хлопці, де пішов він, і знову, цей час дуже тихо, Я назвав його. Я сказав:
до Ну, тут я приніс бос.
Побачивши командир, хлопчик якось виправив, розтягував і ставав на кілька сантиметрів вище.
«Захист кораді», - сказав командир. - Який Ваш ранок?
"Я сержант, - сказав хлопчик.
Познайомлюся, я хочу, щоб залишити своє повідомлення.
Хлопець мовчав, замочений ніс і сказав:
до Який Ваш ранок? Я не можу побачити, скільки зірок у вас є.
«Я великий», - сказав командир.
Так хлопчик кладе свою руку в широку в'язницю його сірої шапки і сказав:
- Так, Матра. Замовили залишити повідомлення.
І сказав він так голосно і так дефліливо, що ми не можемо стояти його і сміятися.
І хлопчик також сміхався весело і знімається.
Не скорочилося три з нас, залишили сад, так як хвіртки запалені за нами і годинниковик перетворив ключ в свердловину кілька разів.
Головний подовжив руку хлопчику.
Добре зроблено, comrade Sergeant, він сказав. - Ви зробите справжній воїн. Про нас
Хлопчик щось дивився і сказав: "Добрий".
І дав нам велике честь і, побачивши, що його трамваї знову приїжджали,
Я сказав, що до хлопчика, і потішити його руку.
- Може бути я повинен бачити вас? - Я запитав його.
до Ні, я жити близько. Я не боїться, хлопець сказав.
Я шукав на своєму маленькому хребтовому носі і подумав, що він не мав нічого страху. Хлопець, який має таку сильну силу і
Таке сильне слово, не боїться темного, не боїться холіганів, не боїться більш страшних речей.
І коли він виростає, поки не відомо, що він буде коли він виростає, але хто б він був, ви можете гарантувати, що він буде реальною людиною.
Я думав, і я був дуже радий зустрітися з цим хлопцем.
І я шуок своєї руки знову і з задоволенням.
1941 р.
Джерело: рибальська сітка
Печери Придонії: Горохова (Андревська) печера
Радянська автомобільна промисловість схожа на великий гайстак.