Думка - брехня: Олександр Драгонін на мовних коренях

Ми звикли до того, що головною світовою мовою є англійська, і наша рідна російська мова була виконана тільки в кінці, запозичення слово звідти, слово звідти. Але це правда?

Випускник Східного факультету ЛСУ, лінгвіст, автор кількох сенсаційних книг Олександр Драгонін стверджує, що все було просто протилежним. До того ж він уклав, що Староросійська мова була промова всієї Землі!

English Русский Українська

Впродовж багатьох років Олександр Драконін розповів нам фон його відкриття. Далі я пішов, чим більше я був незадоволений методом викладання його, і деякі нові ідеї прийшли до світла. У 1998 році я сидів, щоб писати свою першу книгу, керівництво англійською мовою. Я припинив роботу в офіс, заблокував себе в домашніх умовах і ратив щось на найбільш примітивний комп'ютер в місяць. У цій статті я пропоную свій спосіб оперативного запам’ятовування англійських слів, схожих на російську мову. І розвиваючи його, я прийшов через очевидну: Українська мова не схожа на російську мову – вони російського походження.

- Чи можна ви довести?

- Нудота. Пам'ятайте три основні правила філології.

• Один: Ви можете ігнорувати бювети в слово, найголовніше - задню частину спонтанів.
  • Дві: Консонанти дуже чітко групуються на місці утворення в роті - наприклад, L, R, H утворюються різними рухами мови, але в одній частині палату. Намагайтеся сказати їм і побачити самі. Є кілька таких ланцюжків конзонтів: w-m-b-p-f, l-r-s-t-d-n, h-t-g-z-g, w-r-h, s-t-h (j). Коли слово запозичене, можна замінити листи за цими ланцюжками.
  • І третій Правило: при переході з однієї мови на іншу, слово може лише скоротитититититити, а найчастіше зникне перше струнке.

Ось деякі приклади.

- Будь ласка,

English languageEspañol idioma中文 语言Русский языкУкраїнська моваPortuguese idioma Але в Старій Русі було чудове слово, яке називають молодими людьми – Горлица! Задню частину співаків є тим самим, і англійське слово коротше - так хто взяв підлогу від кого?

Ще одним прикладом є англійська повстання. Повідомляємо, що ви не знаєте, що це означає, що зараз ми побачимо, хто стеолить від кого. Повідомляємо про те, що РЕМ є префіксом, VOL є кореневим, і “свідомий Т.” Де прийшов з, Західні філологи не говорять навіть. Але я простою людиною: давайте припустити ідіотичну версію – що англійська взяла це слово з кимось і врешті-решт спотворила його. Після цього, якщо РЕ є префіксним значенням «рекурсії», а англійська отримала цю префікс від когось, то в тисячі роки вона могла стати коротшим (загадувати філологічний закон). Ми можемо припустити, що спочатку це було довше. Так, у всьому світі є лише одна префікса, яка означала те ж саме, але довший – російська.

L і P є взаємозамінними конденсаторами з тієї ж мережі. Рекрутити слово російською мовою - PER-VOR-OT. РЕВОЛТ переводить до “купу, заколоту”, так хто запозичився з ким?

І «свідомий Т», на якому всі англійські лінгвісти стімнуть, виявляються найбільш поширеними російськими суфіксами. Є дуже багато подібних прикладів.

до І чому слід британський, який живе на острові далеко від нашої величезної Батьківщини, спробувати російські слова – вони не мали свого?

- Англійська може бути нащадками давньої Русі. Є абсолютно офіційні дані (які, однак, часто голодуються), які Саксони - предки британського - не прийшли з десь, але з Волги. У науковому світі це аксіом. Саксони – це плерал слова сак. На Волзі вони були САК.

Далі, відповідно до закону про скорочення слова при переході на іншу мову, ми укладаємо, що це слово може спочатку бути довше. Я не бачу ніяких інших пояснень для походження слова Saki, крім відпарених Rusaki.

Мат не придумав татарів.

- Гаразд, що про інші мови? Ви не маєте претензій, щоб дізнатися кожну мову у світі, чи знаєте ви?

- Я не говорю. Але я знаю багато мов. Я можу безпечно спілкуватися англійською, французькою, італійською, німецькою, шведською, польською. Я знаю японську, але я не говорю японською. В університеті навчався Стародавньої китайської, в юнацькому віці він серйозно навчався Хінді. Я можу порівняти. Ось приклад.

Візьміть латинське слово SECRET (секрет, щось приховане). Весь світ починається з цього слова, але його походження невідомо. Крім того, в компоненти немає префікса або суфікса. Хто бачить той самий «містерний суфікс Т.» Найсмаженіший західний філологи розрізняють корінь CR – Латинський СЕР, «дивитися». Але чому «секрети» прихована на основі кореня «дивитися»? Це абсурд!

По-іншому - Я сміливо написав однакові літери в давньоросійській – SKRIT. І я отримую повну схожість значення, чіткий префікс C, красивий корінь і наш рідний суфікс. Пам'ятайте, що бювети не важливі для філології.

Або слово «арм». У той факт, що російські принци перед Романовами були натовпи конкубів – історичний факт. Якщо у мене є багато красивих дружин, де я буду тримати їх? У кращих номерах, які в Росії були названі Хоромією - пам'ятають ланцюжки змінних конзонтів - так де слово Гарем приїжджає?

до Так ми запозичили все від нас, не від чужих?

- Звісно! У мене з’явилась навіть встановлена «Татарська» теорія походження російського мату.

до Чи не було Татар?

до Не було, це просто наше винахідництво. Я можу продемонструвати. У нас є слово зірка - це зірка. Зірки спотворюють «світло». Що таке «легкий». І якщо ми йдемо за цією схемою формування слів, що буде називати те, що «писати»? Це одне слово.

Де з'явилось слово «мада»? Він був родом називається палька, тому що він був клаптий, shoved. Українська паличка (стака, паличка) явно наш гарбуз, «пампер». Повернемося до слова «фат» – формує імперативну нахил, як з словом «смоктувати»: сова – sui, phan – що?

А «p» скинув час. Найцікавіше з дієсловом - тільки російською мовою можна сказати: "Я трахнув її." М і Б, як ви пам'ятаєте, чергуйте – замініть літеру М у слово «події» і подивіться, що відбувається.

- Ну, mate не є доказом того, що Стара Росія є промовою всього світу.

- Все правильно, тут ще одне: назви всіх святих релігійних книг російського походження.

- Навіть Коран?

- Я. У арабському світі вважається, що це слово не має етімології. Але є.

Кр’ян – це відкриття пророку Мухаммеда, зібраного книжкою Зейда – і збереженого ним!

Qur'an є So-Shran.

Тора навіть простіше з єврейською Торою: це книга про створення – Тора Т (в) orah.

Біблія написана на папері, а папір виготовлена з бавовни. Бавовна в Слов'янську називається Bavelna – BiBLe. Біблія – це лише стека паперу!

Я не говорю про індіанський Ведас на всіх: тут походження слова, щоб дізнатися очевидне. Кожен з цих пояснень може бути оскаржений індивідуально, але цікавим є те, що всі імена мають правильне тлумачення тільки через російську мову.

до Що про імена богів і міністрів?

- Алла. Якщо ми припустимо, що це слово не Арабське і в кінцевому підсумку втратили перший задум, то є тільки одне слово, яке також відповідає значенням - Налах - Волхва, і магій були священиками.

Також російський корінь МОЛ, з якого походить слово «прозорий». Мол є таким же, як Мулла, який просить Бога. Українська, священик PRieST - у російських літерах PROSIT.

Я не вірю, що може бути так багато збігів. Той факт, що слова схожі і мають однакове значення - половина битви. Але зауважити: у всіх випадках, коли слово у своїй «нативній» мові не можна знайти своє походження, російською мовою набуває досить логічна етимологія – і всі її свічники, не зрозуміло, куди не можна пояснити, що традиційна філологія не може пояснити, стають абсолютно нормальними частинами слова російською мовою!

Наша мова дивовижна. До нас до дна світу – я впевнений, що він був створений штучно, і він зашифрував матрицю Всесвіту.

Що таке пекло і рай?

до Ви можете дециферувати все?

- Дуже цікаві речі. Наприклад, тільки в Росії весь світ навколо людини описано за допомогою одного стрункого з кореневим BL (з урахуванням ланцюжків чергування конденсаторів).

Що було навколо давнього чоловіка? BoR, MoRe, поле, Bolotho, PAR (як використовується для позначення повітря) і так далі.

Весь світ тварин описаний на геометричній основі тільки російською мовою: на інших мовах, це слова, отримані з контексту, на власній мові вони утворюють систему. Живі істоти описані за допомогою трьох коренів, які формують тіло. Наприклад, всі раунди описані за допомогою кореня КР / ГЛ та його похідних - Голова, Око, ГорЛ, Кольо, Глен.

Далі, тільки в російській мові була людина ізольована від інших тварин світу на головній рисі – причини. Розум знаходиться в голові, яка використовувалася для іншої назви – людини. Як ми відокремили від світу – ми назвали чоловіка століття!

- Чи дізналися наші предки про світ з мови?

- Наші вихователі знають все, тому що все було описано просто на мові. Рай нічого, але смугастий край, де все чудово і прохолодно.

Тексти пісень, а це означає: Це просто те, що ми б'ємо. Пам'ятайте слово «зірки» – довге до телескопів, люди, які говорили про російську мову, знають, що зірочки не тільки в небо, але що світить видає світло!

- Ви сказали, що мова була створена штучно. Чому ви навіть створили це? Любов може бути виражений в кількості мусот вбитих.

- Російська мова також відповідає це питання. Пам'ятайте, що відомий фраза Тютчева: «Я думав, що це брехня»? Що говорить поет? Я покажу тебе.

У Росії є три дієслова, що означає процес мовлення – говорити, скажуть, скажуть (або вигнати). Але що цікаво, що тільки російською мовою, три дієслова, які означають, мають однакові коріння: говорити – брехати, лежати – брехати, розповісти – розповісти.

Мова не була створена для обміну інформацією, але як інструмент для її спотворення, спосіб її впливу.

Тепер, звичайно, ми вже використовуємо його для спілкування. Однак, обов'язково – всіх народів світу, тільки ми говоримо про найбільш прямий спадок промова.

до І хто його створив?

до Ті, хто створив людства.

Цікаво: Як працює мозок під час читання

Російські фрази: свідчення

Ці слова розглядаються запозиченою російською мовою в останні століття. Однак Олександр Драгненін переконує свою російську «рігін».

• Галактика - від російського діалекту "Галага" (фаг)
  • Долар, від DoL
  • Калькулятор - від SKOLKO
  • Лабораторія - від RaBot (L і R чергування)
  • LeDi – від LaDa (Дивні російські богиня)
  • HoTel (готель) - від HaTa
  • NeGR - від Неповторний
  • ELEMENT - від неруйнів.
  • SMOG від MGL
  • Глобус - від Колобок (G і K чергу).

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: cont.ws/post/315838