1041
4 речей, які роблять нас
- Ми не можемо спостерігати без оцінки.
- Ми плутаємо почуття з думками.
- Ми не відрізняємось від потреб близьких. Ми не розуміємо наших потреб.
- Ми не можемо попросити інших, щоб допомогти нам задовольнити ваші потреби.
Ось як 98% людей живуть. Їхній спосіб життя називається співзалежністю. Щоб відродити, щоб стати зрілою людиною.
Милосердя, як Фриц Перлс - це перехід від пошуку підтримки та схвалення до самопідтримки та здатності підтримувати себе та інші.
Уявіть, якщо ви можете:
1,1 км Спостереження, що відбувається без оцінки.
Крішнамурті після того, як спостерігається спостереження без оцінки, є найвищою формою людської думки.
Що відбувається? Якщо ви можете відповісти на це питання без засуду, використовуючи оголошення, визнаючи тільки факти, ви вже будете на шляху з проблеми. Якщо проблема є державою, в якій немає чіткості про те, що дійсно відбувається навколо і всередині нас. Clarity приносить безболісність. Неприємність виживання призводить до процвітання.
2,2 км Відчуття між власними почуттями та думками інших.
Почуття дають людям як навігатор, що вказують на задоволення потреб.
Наприклад, страх каже нам, що ми не домінуємо ситуацію і тому немає безпеки.
Агер сигналує про нашу бездіяльність, щоб боротися з тим, що відбувається і наша втрата контролю.
Бажання врятувати когось виникає, коли ми не довіряємо інших людей і хочемо побудувати простір для них.
Негативна емоція - це реакція на невідповідну потребу в минулому.
Дозвольте собі випробувати повний спектр почуттів, які стають в курсі ваших потреб, багато з яких заборонені батьками.
Наприклад, батько каже сина, «Ви просто цуценя, щоб розповісти батька, що робити». І не схожий на те, що ви вразите свою шию в даний момент!
І син подрібнює свою рогатку на почуття несправедливості і приховує відступ до батька за його розшук за свою особистість.
3. У Витримувати потреби себе та інших.
Люди – це матеріал, який потребує теплоти, безпеки, їжі, води, повітря, догляду, любові та чистоти.
Якщо є конфлікт між людьми, вони просто хочуть задовольняти однакові потреби. Якщо ви розумієте іншого і допоможемо йому самостійно прийти до задоволення своїх потреб, то добровільно або мимовільно він буде виглядати для вашого суспільства. Що це, ви не просто станете бажаною людиною для нього, ви будете впливати на нього.
А бо він відчуває себе героям свого життя.
4. У Визначте свої запити, щоб вони зрозуміли ваші потреби.
У нашому співзалежному світі, за тисячі років, звичайні люди заборонили запитати про себе. Мова запитів плутається з мовою загроз, вимог, натяків.
Чоловіки бачать запити, як приниження. Жінки хочуть вгадати, що не просить на всіх.
Уміння висловити запит таким чином, що вона збагачує обидві сторони, така велика річ, що людина, яка знає, як це очікувати кар'єри великого дипломата, бізнесмена і просто щасливого чоловіка.
Визначте чітко, що ви хочете, без незручності, незручності і неслухняності, а люди розглянуть вам харизматичну, гармонійну, бажану людину, повну магнетизм і чарівність.
Відповісти 4 питання і почати відчувати себе краще:
- Що відбувається?
- Як я відчуваю?
- Що робити? (або що я страх не станеться?)
- Що я збираю мене і мій партнер?
Відповіді на ці питання призводять до зрілості і життя, наповненого любов'ю і великою кількістю.
Я написав цю статтю як короткий прорив з дня навчання на «Жіночі очі». Неймовірна чоловіча харизма через очі жінок.
Багато людей напишіть мені, що вони не можуть прийти до цього навчання для сім'ї, фінансових та інших причин. Але знання та навички, які ці тренінги є настільки важливим, що я хочу поділитися ними. Ми ніколи не перехресні доріжки фізично, але ми вже зустрічалися зараз, як люди, які потребують один одного.
Агрегати.
Марія Караман: Я хочу заробити гроші з тим, що я люблю. Я хочу, щоб зробити гроші.
Надмірне споживання цукру