Як змінити життя до одного-двох років!

Як часто ми починаємо або починаємо в понеділок? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми починаємо працювати, заряджати, читати підтвердження, очистити робочий стіл або на комп'ютері. Ми починаємо багато речей, але результат більшості зобов'язань є таким же - після того, як, якось неприпустимо, інші речі перевершують всі хороші наміри. І все повертається до нормального.

Я так само, як ви. Я також почав багато разів. І багато разів один день я помітив, що я пропущений, забули, не зробив. І не через затишку або брак часу. Реальність була більш проста: Я просто забули про цю дію.

До того дня, як він був зайнятим днем, було багато речей, щоб зробити і думки були зайняті іншим. Це всі випадки. Правда, я просто не був тут прямо зараз.

І коли я дізнався на третій раз, що я пішов знову і забув, щоб зробити те, що я спробував важко внести в життя перед, просту ідею прийшов на мій розум: використовувати систему One-Two-Three, щоб сформувати звички.

Система дуже проста. Легко перетравити. На основі базових властивостей психіки. Хоча життя може бути так скручена, що все буде з головою, ваші основні автоматичні дії завжди залишаються.

Що про них? Все, що стало знайомим нам і ви робите це щодня. Наприклад, вранці і в туалеті. Звичок миття було занурено в наших розумах з часів Мойдодера (згадайте, напевно: «Щоб я промив вранці і ввечері?»). Автоматичні звички включають в себе звичку щітки зубів або їсти сніданок (поганий чай, кава і т.д.). Для багатьох людей дорога і від роботи знайома.

В короткий час кожен може зробити свій власний список автоматичних звичок. Може бути для дівчинки він є звичкою макіяжу. І для коханця здорового способу життя - той же ранок або вечірній джог. Важливо, що ви виконуєте цю дію регулярно і досить довго - не менше шести місяців / року.

Таким чином, формування звичок заперечує Руле:

Це набагато простіше прикріпити нову звичку до іншої, яка вже існує, ніж інтегрувати її в щоденну рутину.

І знову, набагато простіше в'язати до чого, ніж встановити нові з'єднання. Одна-два-трійна система – це просто. Зверніть увагу на сакральне значення номера Три. Наш мозок сприймає три в цілому і завершити. Тому наше завдання полягає у створенні системи трьох дій, які будуть сприйматися як єдина програма для мозку.

Наприклад, ви зібралися ранкові заходи: Він промив себе, відвертав склянку води, і ran. Ця система не існує, перш ніж створити її на основі дій, які ви вважаєте необхідним для себе. Не тільки ви рахуєте, але ви це робите. Готова система настільки хороша, що ваше тіло діє як локомотива – поки все зроблено, це не буде зупинятися. Це важливо, тому що ваш мозок може зайняти його завдання.

У нас є багато таких систем. І вони можуть інвестувати в один інший. Як ляльок ляльок.

Як сформувати систему

Головне - вибрати правильний елемент, який буде основою вашої системи One-Two-Three. Це має бути однією з ваших автоматичних звичок.

Навігація Два дії, які ви робите більше або рідше після дії.

Елемент Три - це нове середовище, яке ви хочете ввести в життя.

Наприклад, слухайте мотиваційні книжки вранці. Ця звичаї дуже добре додавати до ранку, якщо ви працюєте вранці. Так само мова йде про навчання іноземної мови. Після того, як ви обв'язуєте все разом, без аудіоплеєра з дому, ви не залишите.

Обов'язково підв'язувати всередину вузлів на дії Після створення системи тут. Тоді ваш підсвідомий буде знати, що ви повинні зробити три речі, не один або два. Після того, як ви починаєте робити перші дії і забудете про нову звичку, ваш субсвідомий розум негайно сигналить вам, що ваша система не завершена.

Як довго слід тримати трек нової системи? Згідно з останніми науковими даними, формування (інтродукція) нової звички та її консолідації відбувається протягом трьох місяців (приблизно, кількість трьох!).

Якщо ви зустрілися з цим терміном, ви можете сміливо пустити нову звичку самостійного плавання, адже він вже сформований. А на основі елемента Raz ви можете створити нову систему, запровадити нову звичку в життя. Наприклад, якщо ви хочете прочитати підтвердження тричі на день, ви можете зв'язати їх на три дороги для роботи – перерву на обід – додому.

Автор: Надія Введенська