Недостатньо дитин Чоловіки

Одна з пасток в нашій свідомості – «Я повинен бути занесеним». Вказуючи палець судді, здається мені: «Ви повинні бути застраховані!»

Абсолютно надійне слово-проголошено себе і іншим особам, намагаючись, що ви (або інші) мати можливість дізнатися, що буде відбуватися в майбутньому, незрівняно розрахувати всі можливі наслідки своїх дій і вибрати для реакції саме ті, які будуть відбуватися в реальності.

Ця ідея домоглася до неперервної тривожності, спрямованої на майбутнє, і до постійного провини для того, що може мати застраховане - і не завадило. Будь-яка помилка, виконана з жирною ознакою власної гідності / бездоганності. Якщо у вас була можливість плавати, але не використовувати його, щоб зберегти кохану людину, яка була потоплена. Він міг врятувати, але він не був, бо він був страшний. Сама історія з просвітою.

Звертайтеся з будь-якої ідеї можливості нашої омніпотенції - це вічний тягар провини і шаме. В кисті між «добрим» і «необхідним», людина кидає від екстремальних до екстремальних, від неприпустимої активності і мусить завершити неактивний параліч.

Люди дуже бояться звинувачень в бездіяльності і байдужості, і часто стають настільки добрими, що вони забувають про межі своєї компетенції. Наприклад, витяжуючи потерпілих в ДТП людей з автомобілів, коли краще стояти поруч і не доторкнутися до приїзду фахівців. Або розбиття ребра людей, які намагаються зробити штучне дихання.

Важко розпізнати межі здібностей, особливо якщо це викликається голос: «Ви можете врятувати його!» Я не хочу, щоб ви не були лікарі, і що ви не могли нічого робити для людини - ви повинні стати лікарем в ці секунди! Або ви повинні зробити добре в перший рік першої допомоги! Чи повинен мати...

«Я відчув, що це буде, чому не слухав мій інтуїцію!» Знаючи щось в індексі, також чудовий спосіб, щоб не бути омнісним і ідеальним, достатньо, щоб почути всі сигнали і непристойно розпізнати права серед них.

Неперевершений маневр фортун-телів всіх часів і народів: сказати пучок відваги, і після того, що всі ці неперевершені прогнози, щоб принести під фат акомплію: ви бачите, я сказав! «Ви бачите, я знав, але я не знав». Ми можемо проаналізувати можливі наслідки наших дій, але ми ніколи не зробимо це 100%. Ми збільшимо ймовірність одного або іншого результату подій, але є завжди дві зони, які ми не можемо впливати: зона незлічених для / невідомих факторів і зони нашого недосконалості.

У зв’язку з тим, що сигнали майбутнього завжди не можуть бути точно розшифровані. Після того, як він після, не раніше.

Він дивний, в індексі, щоб звинувачувати себе не будучи Богом, який знає з впевненістю, як справи будуть йти до того, як вони трапляються.

Але це те, що багато людей роблять. Вони покарають себе на брак дивності.