Сировина Олів'я

Я завжди любив Олів'є, і я завжди знаю, що я люблю його, тому що є зелений горошок там! : Сирий горох дуже смачний, ніж консервований, і звичайно, сотні разів корисніше! Ви можете знайти заморожений горох в будь-який час року! Я знайшов заморожений зелений горох органічний, смачний і доступний. Салат дуже ніжний і смачний, головне, щоб зробити його на свій смак, тому важливо зробити смачний майонез.

Сировина Олів'я
Склад: (5-6 порцій)

цибулю (краще солодкі сорти) 1/2 середньої цибулини
Груша (можна замінити солодким яблуком) 1 шт
стиглий авокадо 1 шт
зелений горох 1 склянка
огірок 1 шт (свіж або невисока сіль)
Морква 1/3 середньої * для кольору, ви можете без неї
зелень кропу 1 фт
зелена цибуля 1/3 склянка (посередньо нарізана)
Сирий майонез 1/2 або 1 склянка
Цибулю подрібнити або подрібнити в харчовому процесорі. Якщо ви не знайдете солодкі цибулі, краще використовувати менше, не переборщити його. Куб груша. Ріпак, м'який авокадо з виделкою до однорідної грейлі. Якщо зелений горошок заморожений, можна попели їх у теплій воді. Наріжте огірок невеликими кубиками. Я додав моркву тільки для кольору, дуже дрібно подрібнити її в дрібній тертці. Дол зелені дрібно заземлюють. Зелені цибулі легко вирощують в домашніх умовах на підвіконнях, просто кладуть цибулину в воді і швидко додадуть зелені. Зріжте зелені цибулі дрібно. Всі інгредієнти добре змішуються і викладаються в бажаній формі. Ви можете використовувати канат, тістечка з знімними портами або печивом, щоб надати гладку круглу / квадратну форму для салату на тарілці. Можна прикрасити зеленню, горохом, майонезом, червоним / рожевим перцем, чорною сіллю або квітами. :

Бон привіт!